Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Aparatura si Produse - Vanzari - Medicina

421 anunturi.

Vand aparate analize medicale - Imunologie si Biochimie

Vand aparat analize medicale full automat, NOU(nefolosit) Elisys Uno de la HUMAN Germania, cu o placa, 96 teste/ora. Detalii: www.human.de/data/flyer/gb/981230.pdf Pret 11.000 Euro

si

aparat Biochimie automat HUMASTAR 80 de la HUMAN Germania, folosit foarte putin, detalii: www.human.de/data/flyer/gb/981154.pdf Pret 5500 Euro

La cerere mai multe detalii si poze.

Motiv: restrangere activitate.

Pret: 11.000 Euro

APARATURA CABINET OFTALMOLOGIC SI OPTICA

Combina oftalmologica 2 aparate, biomicroscop 6300, aplanotonometru R900, proiector de teste ACP-990-LED(2 buc), auto-kerato-refractometru REKTO-ORK II, trusa de lentile,rama titan, biomicroscop, autolensmetru Huvitz, feon optica, masa (2 aparate) reglabila electric .
Toate in stare foarte buna.

Pret: negociabil

Ecograf Mindray

Vand ecografe Mindray noi alb-negru si doppler color la preturi de producator incepand de la 2.900Euro. In luna martie bonus discount de 5%

Pret: 2.900 Euro

Mentiuni: Garantie 2 ani, poate fi extinsa la 3 ani, service gratuit in perioada de garantie.

Ecograf Samsung Accuvix V20

Vand ecograf Samsung Medison Accuvix V20 Prestige de inalta performanta cu sonda volumetrica 4D si sonda endovaginala, modul cu soft 4D si cu pachet complet pe ob-gine.

Pret: 24.500 Euro

Mentiuni: Ecograful are o vechime de 2 ani si este putin folosit

  • 2015-03-10
  • Cluj-Napoca, Toate judetele
  • 0724283951

Ecograf

Vand ecograf " Toshiba SSA 700A Aplio 50 color Doppler", an de fabricatie 2006, soft 2011. Stare impecabila, putin folosit cabinet MF. Are trei sonde: convex, linear si endorectal/endovaginal. Rezolutie foarte buna, functioneaza impecabil se asigura acte si documentatie.

Pret: 10000 euro

cardiochek pa analizor sange -cardiologie medic

CardioCheck P. A. - Analiza 8 componente sanguine Odata cu cresterea incidentei bolilor cardiovasculare si a colesterolului ridicat sistemul CardioChek P. A. ofera medicilor o metoda simpla si precisa de a furniza rezultate imediate, vitale in controlul componentelor profilului lipidic si in managementul riscului cardiovascular. Ca instrument de screening, CardioChek P. A. ofera flexibilitatea de a personaliza diagnosticul pentru pacienti permitand efectuarea simultana de tipuri diferite de analize (individuale si/sau multiple). Pe langa analizele de colesterol total (CT), colesterol HDL, trigliceride (TRG), glucoza (GL), corpi cetonici, cu CardioCheck P. A. se mai poate masura colesterolul LDL si creatinina. -Rapid: Rezultate in aprox. 2 minute -Portabil -Simplu si eficient -Versatil: posibilitatea de a efectua analize individuale sau multiple -Functie de memorie: inregistrarea a 30 de determinari pentru fiecare tip de analiza -Indeplineste criteriile NCEP (National Cholesterol Eduacation Program) pentru acuratete si precizie -Aprobat FDA (Food and Drug Administration) -Certificare CRMNL (Cholesterol Reference Method Laboratory Network) La dispozitivele CardioCheck se pot utiliza analize individuale sau analize individuale si multiple. Analize individuale si multiple: - 25 CT - 25 HDL - 25 TRG - 25 GL - 25 KETONE - 25 LDL - 25 CT + GL - 25 CT + HDL - 15 CT + HDL + TRG - 15 HDL + TRG + GL - 15 CT + HDL + GL .Trimitem in tara cu verificare colet

Pret: 920 lei

Mentiuni: printre cele mai bune analizoare din lume

tensiometru medical digital electronic medicura nou

Producator: Medicura
Model: M 253 P
Caracteristici
Masoara tensiunea si pulsul
Complet automat
80 memorii cu data/ora
Inchidere automata
Acuratete in furnizarea datelor
Cod pentru eroare
Sistem "Fuzzy logic"
Indicatori de clasificare a nivelului tensiunii
Metoda de folosire: De brat
Tip aparat: Digital
Metoda de masurare: Oscilometrica PRETUL DE MAGAZIN ESTE 165 LEI DAR LA NOI ESTE NUMAI 80 LEI

Pret: 80 lei

Mentiuni: Marca de prestigiu in medicale

epilare definitiva epilator remington i light

epilare definitiva de la remington cu fascicol i.p.l. ,aparatul este in stare impecabila la cutie (s-a folosit doar o lampa -aceasta) ,trimit cel mai ieftin in tara !

Pret: 330 lei

Mentiuni: epilator profesional cu pulsatii de lumina

centura cu electrostimulare - electrostimulator atestat medical

Centura cu electrostimulare ,avand 4 electrozi mari pentru diverse afectiuni-Tua 360 Rotofit este testat clinic.Rotofit este un sistem aprobat care permite plasarea imediata a electrozilor pe diferite grupe de muschi in functie de forma lor anatomica. Mai mult, electrozii mobili permit ajustarea distantei pentru a mari suprafata tratata, cu avantaje evidente pentru probleme ca celulita si alte probleme legate de muschi.
Sistemul localizeaza si combate celulita, tonifiaza coapsele, remodeleaza, intareste si ridica partea dorsala, reduce, tonifica si aplatizeaza stomacul actionand asupra muschilor.
Trimitem oriunde in tara ,LA CEL MAI MIC PRET -150 lei !

Pret: 150 lei

electrostimulator aparat cu electrostimulare 6 paduri

medical electrostimulare cu 6 paduri (electrozi) marca beaute 6 sport elec ,pentru musculatura ,dureri ,celulita etc

Pret: 130 lei

otoscop heine mini set fibralux o.r.l. si oftalmologie

Varianta cu fibră optică a otoscopului profesional heine mini set fibralux având tehnologia XHL (Xenon halogen). Timpanul și conducta auditivă se luminează fără reflexie luminoasă si otoscop pentru oftalmologie cu bec halogen ,diferite trepte pe lumina ,diverse culori pe lumina ,pretul este de 300 lei pe fiecare ,la setul complet cumparat se negociaza,trimit oriunde in tara cu verificare colet !

Pret: 300 lei

Mentiuni: echipament profesional pentru o.r.l.

APARAT ECG BIOCARE 1230

ECG CU 15 CANALE,GENERATIE NOUA DE PROCESARE PT O PROCESARE RAPIDA,ECRAN TFT LCD,FILTRAREA UNDELOR PT ACUARETE,PRINTARE AUTOMATA CIND ESTE DETECTATA ARITMIA,TEHNOLOGIE DE "PRINATRE CONFORM AFISAJULUI'INTERPRETARE REZULTATELOR ESTE EDITABILA,FOLOSESTE HRTIE DE DIMENSIUNEA 210X140X20 MM

Pret: 5500 LEI

Ecograf 2014

Vand ecograf portabil tip laptop, model 2014, pseudo color include sonda convexa 3,5 rezolutie foarte buna, cu geanta de transport pe umar. Este putin folosit are multiple functii, fara defecte. Se poate atasa orice sonda sau imprimanta.

Pret: 3000 euro negociabil

Mentiuni: Este ca si nou, fara urme de folosire.

RESMED AUTOSET SPIRIT2

VIND ResMed AutoSet Spirit II CPAP,EPR PRET 500 EURO

Pret: 500E

Mentiuni: VIND ResMed AutoSet Spirit II CPAP,EPR PRET 500 EURO

VAND ECOGRAF MEDISON

vand ecograf medison SonoAce 8000 live, color Doppler, Power Doppler, 3D imaging, cu 2 sonde endocavitara multifrecventa și volumetrica multifrecventa. Aparatul arata și funcționează impecabil. Ideal pentru obstretica ginecologie.

Pret: 9500 e

Pagina 27 / 29