Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Diverse - Vanzari

172 anunturi.

ASISTENȚĂ FINANCIARĂ ÎNTRE INDIVIDUI



Bine ați venit la firma de împrumut. Am fost creați pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor, oferim împrumuturi la o rată de 3%, asistență financiară. Dacă aveți dificultăți financiare sau aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă achita datoriile, pentru a vă achita facturile, certificatele de deces sau pentru a obține împrumuturi locale. Vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail: fajard.banegas@gmail.com

Whatsapp: +34 643130300

Pret: 10

Mentiuni: ASISTEN?A FINANCIARA ÎNTRE INDIVIDUI

Oferta de împrumut onestă și serioasă mai ales.



Bună domnule și doamnă
Căutați un împrumut pentru a vă reactiva activitățile, pentru a realiza un proiect sau pentru a cumpăra un apartament, dar, din păcate, banca îl pune în termeni pe care nu îi puteți. Nu vă mai faceți griji, acord împrumuturi cuprinse între 2.000 și 150.000.000 de euro oricui poate îndeplini condițiile pentru a obține un anumit împrumut cu o rată a dobânzii de 3%. Sau ai nevoie urgentă de bani din alte motive. Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: fajard.banegas@gmail.com

Whatsapp: +34 643130300

Pret: 10

Mentiuni: Oferta de credit rapida ?i de încredere.

vand praxis

Praxis si cabinet concesionat (poate fi cumparat )2000 pacienti
Bucuresti sect3

Pret: pretul pietei

Vand cabinet stomatologic Parcul Carol

Spatiu compus din apartament 3 camere, 75 mp, transformat in spatiu comercial, decomandat, etaj 1 cu pod care poate fi folosit ca depozitare, 2 grupuri sanitare sanitare, termopan wenge, instalatii schimbate, centrala, 4 aparate de aer conditionat, usi interioare din sticla, usa metalica, cadastru+intabulare, intrare din strada, pozitie excelenta.

Spatiul este inchiriat ca si cabinet stomatologic de 5 ani, se poate cumpara cu diferenta de pret cu tot aparatura completa si cu ce este in el, la intelegere cu medicii care profeseaza in locatie etc.

Pret: 119000euro

vand praxis

Medic de familie , Bucuresti , sect3,vand praxis, cabinetul este in concesiune.

Pret: -

SUPLIMENTE FERTILITATE FEMEI

Factorii declansatori ai infertilitătii in randul femeilor sunt numerosi si uneori greu de diagnosticat. În principal, este vorba de tulburările de greutate, de substantele hormonale nocive din alimente si cosmetice, dar si de anumite afectiuni infectioase sau de etiologie necunoscută.
Din fericire, un stil de viată sănătos, cu o alimentatie naturală, cu sport si relaxare suficientă, ajută de multe ori la redobandirea capacitătii de procreere. Substantele active din Angelica sinensis, Lăptisor de matcă sau Cretisoară catalizează acest proces la femei.

Produsul este diponibil la adresa https://cel.ro/c/NFlLPFooblh3

Pret: 91 RON

Mai multe griji financiare

Mai multe griji financiare
Te pot ajuta au solutia la problema ta de finantare
Daca sunteti interesat, va rugam sa lasati-mi un mesaj pe:
balanescu.laura9@gmail.com

Pret: 100

Mentiuni: 102

Pagina 12 / 12