Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1984 anunturi.

Inchiriez cabinet stomatologic

Inchiriez tura cabinet stomatologic situat la metrou Brancoveanu (Orășelul copiilor).. Cabinetul este dotat cu aparatura noua .Merita văzut! 1tura -300 Eur sau 2 tur -500 Eur. ,

Pret: 300 Eur

Mentiuni: https://www.facebook.com/Cabinet-Stomatologic-Sachedent-529900323779089/

inchiriem tura cabinet stomatologic zona teatrul national bucuresti

Inchiriez tura in cabinet stomatologic situat in spatele Teatrului National Bucuresti. Avize la zi, scaun Kavo, piese mana W&H, autoclav Sterimax, detartor, apex finder, lampa foto, compresor, AC, alarma. Apartament 2 camere: sala tratament, sala asterptare/ receptie, vestiar personal, doua toalete, sterilizare. Cabinetul functioneaza de 5 ani in acest spatiu. poze: https://www.olx.ro/oferta/inchiriere-cabinet-stomatologic-ID875i1.html

Pret: 350 eur/ tura

Inchirieri stomatologie

Inchiriez cabinet stomatologie .bul.Dimitrie Cantemir aproape unirii stradal parter 2 camere decomandate, sala asteptare ,camera sterilizare, grup sanitar. Renovat recent. Se ofera :2 unituri,compresor,mobilier nou,lampa albire, 2 lampi foto, 2 negatoscoape mari,piese mana,turbine,2 detartraje.pret 300€tura sau 1000€tot cabinetul

Pret: 300

Mentiuni: Tura sau tot cabinetul.

OFERIM cabinete medicale in policlinica zona Bucurestii Noi, metrou Laromet

OFERIM sase cabinete medicale dotate din cadrul unei clinici situata la parterului unui imobil nou in zona Bucurestii Noi, chiar la gura de metrou Laromet / sector 1.

Avantaje:
• posibilitate de abordare pluridisciplinara a pacientilor: in clinica pe prima tura se vor efectua consultatii (cu plata) pentru obtinerea / reinnoirea permisului auto: neurologie, psihiatrie, interne / cardiologie, ortopedie, ORL, oftalmologie;
• existenta “vadului medical”: policlinica este pozitionata stradal chiar la gura de metrou cu vizibilitate directa din strada;
• oportunitatea de a dezvolta contracte cu CAS-MB / AOPSNAJ la urmatoarea sesiune de contractare pe specialitatile ofertante avand in vedere lipsa furnizorilor de servicii medicale din zona.

Pret: negociabil in functie de specificul specialitatilor ofertante. Nu percepem chirie pentru primele luni de activitate !

Suntem dispusi la dezvoltarea unor discipline de granita precum dermato – cosmetica, imagistica – termografie, homeopatie, etc. Suntem receptivi si la propunerile celor interesati.

Pret: -

inchiriere unit stomatologic

Clinica Stomatologica ofera spre inchiriere una/doua ture ,situata in sectorul 3, pe Calea Vitan nr 219,stradal, oparatura noua, autoclav clasa B , sigilator,distilator de apa,sala de asteptare cu TV si WI-FI,2 grupuri sanitare,vestiar.

Pret: 280

Mentiuni: In pretul chiriei sunt incluse cheltuielile cabinetului.(intretinere,curent,etc)

Inchiriere cabinet stomatologic zona Cantemir

Dau spre inchiriere ambele ture ale unu cabinet stomatologic aflat pe B-dul. Dimitrie Cantemir. Cabinetul are o vechime de peste 20 ani, este dotat cu un singur unit, o sala de asteptare si o camera pentru sterilizare. Pentru mai ulte detalii va rugam sa ne contactati la nr. de tel. 0721830440.

Pret: -

inchiriere tura cabinet stomatologic

Locatia: Militari, intre Piata Gorjului si Bdul Timisoara. Complex de blocuri noi. Acces metrou statia Gorjului, 138, 137, travai: 25,8. Intre Lidl si Penny Market-vad excelent. Singurul cabinet din zona.
Mobilier si aparatura noua (unit cu camera intra orala si fibra optica). Se pun la dispozitie piese de mana noi si prophy jet. Cabinetul este amenajat ultra modern, totul este nou si in perfecta stare de functionare.
Pentru detalii sunati la nr 0764832393/ 0784325531.

Pret: -

Cabinet stomatologic

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare cu TV + internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri si sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon

Pret: 300 €

Vand cabinet stomatologic

Vand cabinet stomatologic, situat la parter, stradal pe Calea Vitan (stadion Olimpia).
Cabinetul este amenajat intr-o garsoniera si dispune de:
- sala de asteptare
- sala de tratamente (1 unit dentar)
- sala de sterilizare (autoclav, sigilator)
- mobilier si instrumentar.

Detalii la telefon 0744 293 259

Pret: 55.000 euro

VINDEM PRAXIS MEDICINA DE FAMILIE

VINDEM DOUA CABINETE MEDICALE,IN CLADIRE PROPRIETATE PERSONALA,SUPRAFATA APROX.100MP.,PLUS TEREN AFERENT,APROX.450MP. LOCATIE ACCESIBILA PE SOSEA JUDETEANA LA 30 KM.DISTANTA DE TIMISOARA. TEL.0727520588;TEL.0722911518. APELURI TELEFONICE INTRE ORELE 15-20.

Pret: -

Inchiriez TURA cabinet stomatologic!

Ai absolvit facultatea de medicina dentara si iti doresti sa evoluezi profesional ?Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut, intr-un cabinet cu tehnologie moderna?
Ofer spre inchiriere tura inversa in cabinet stomatologic situat in cartierul Gheorgheni, strada Tache Ionescu! Cabinetul stomatologic este dotat cu aparatura si mobilier nou!
Pret 1.000 RON negociabil. Sunt incluse cheltuielile si piesele de mana!
Pentru mai multe detalii sunati la nr: 0746/923070 sau 0741/029271!

Pret: 1.000 RON neg

OFERIM cabinete medicale in cadrul unei clinici zona Apusului / sector 6

OFERIM doua cabinete medicale dotate din cadrul unei clinici situata la parterului unui imobil nou in zona Apusului – Bucuresti / sector 6 (exclus stomatologie).

Avantaje:
• posibilitate de abordare pluridisciplinara a pacientilor: in clinica mai exista un cabinet de diabet – nutritie, punct de recoltare analize si medicina muncii;
• existenta “vadului medical”: 1 / cabinetul este pozitionat stradal chiar in statia de autobuz cu vizibilitate directa din piata; 2/ proximitatea cu dispensarul (in care se afla numerosi medici de familie) garanteaza inca o data “vadul medical”.

Pret: usor negociabil in functie de specificul specialitatilor ofertante. Nu se percepe chirie pentru primele luni de actvitate !

Suntem dispusi la dezvoltarea unor discipline de granita precum dermato – cosmetica, imagistica – termografie, homeopatie, etc. Suntem receptivi si la propunerile celor interesati.

Pret: -

Inchiriere spatiu cabinet dentar

Inchiriez cabinet dentar situat in zona Timpuri Noi, cabinet ce a functionat incepand cu anul 2000. Este situat la parter de blocuri, intr-un apartament de 3 camere, modern si elegant amenajat. Cabinetul are toate autorizatiile la zi.

Pret: 500 Euro

Cabinet stomatologic

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare cu TV + internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri si sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon

Pret: 300 €

Vand cabinet cu praxis

Detin cabinet langa metrou,
1000 de asigurati, praxis in crestere, se fac intre 5-10 inscrieri pe zi ( multe gravide si copii pe lista - reprezinta un plus financiar ).
Foarte flexibil, este ok si cu angajare si preluare treptata, pentru a nu pierde din lista.

Pret: 15

Mentiuni: cer pretul pietei, doresc seriozitate