Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1086 anunturi.

garsoniera parter

Inchiriez spatiu pentru birou sau cabinet medical in zona IOR - Bd. Basarabia. Imobilul are o suprafata de 30 mp si este situat la parter.
Pentru detalii, sunati la tel. 0723.85.96.36

Pret: 180 Euro negociabil

cabinet medical si psihologie

Cabinet medical sau birou in Bucuresti, sector 2, Sos. Iancului, parter vila, stradal, acces interfon, oficiu sterilizare securizat prin cartela magnetica, incalzire centrala proprie cu gaze, grup sanitar pacienti/personal medical, sala de asteptare de cca. 14 mp.:
-    Contra-tura cabinet de ginecologie: suprafata 17 mp., dotare: canapea medicala, dulap medical, mobilier de birou (exclus MF, chirurgie, medicina interna, medicina dentara- necesare 2 camere).
-    Contra-tura cabinet de psihologie, mobilat, program negociabil
Preturile de inchiriere se negociaza la vizionare!
Pentru informatii, vizionare si contact- Tel: 0722.30.78.54.

Pret: negocialbil la vizionare

inciriez cabinet ginecologie rahova

Pret: -

Inchiriere cabinet medical

Inchiriez cabinet medical complet mobilat si utilat unui medic dintr-o specialitate ce nu necesita sterilizare,sau unui psiholog ,pentru o tura sau variante.Cabinetul este situat central.Telefon :0744145822

Pret: 200 euro

Canbinet Stomatologic

Cabinet stomatologic, loc Rus, com Dumbravita, Maramures, constructie noua 2012, in incinta caminului cultural, spatiu de 55 m2, sala sterilizare, sala asteptare,2 bai, sala tratament (scaun stomatologic),spatiu administrativ.Vad de pacienti foarte bun, fara alt medic stomatolog in zona.Se vinde complet dotat.Mai multe informatii la telefon.

Pret: 11000 neg

inchiriere colaborare o tura

inchirez sau colaborare pe o tura in cabinet stomatologig sector 4 huedin stradal functioneaza de 10 ani fara intrerupere o tura

Pret: 250 euro

Mentiuni: am o tura plina iar pe cealalta tura este libera deoarece medicul a plecat din tara

Inchiriere/colaborare tura in clinica dentara zona centrala (Piata Romana)

Clinica dentara situata in zona Piata Romana, formata din doua cabinete individuale, sala de sterilizare, sala de asteptare, doua grupuri sanitare si echipata conform normelor UE, inchiriaza tura pentru medici specialisti cu experienta de minim 2 ani.
Ne desfasuram activitatea intr-o vila din perioada interbelica, cu intrare separata, intr-un ambient placut si relaxant atat pentru medici cat si pentru pacienti.
Rugam seriozitate.

Pret: 350 Euro (include si cheltuielile de intretinere)

Mentiuni: Prin linia proprie de distributie, clinica importa direct din USA materialele si consumabilele pentru uz stomatologic iar medicii care se alatura echipei noastre vor beneficia de preturi promotionale.

tura stomatologie

Inchiriez tura in clinica stomatologica cu 2 unituri,in zona unirii,in vila.spatiul este generos,cheltuielile de intretinere sunt mici.dotari:autoclav cu imprimanta,baie ultrasunet, aspirator chirurgical,aparat sigilat pungi,frigider,sala de asteptare cu tv,sala de sterilizare,2 bai,toate avizele.unitul are o vechime de 5 ani si are lampa scialitica senzor,tv si aparat de detartraj.colectiv prietenos,program de lucru flexibil.

Pret: 250 e

Vanzare cabinet stomatologic ultracentral Bucuresti

Deal estate are deosebita placere sa va prezinta la vanzare un cabinet stomatologic ultracentral, in proximitatea galeriilor de arta Orizont si a Bisericii Italiene. Cabinetul functioneaza la etajul 4 al unui bloc construit in anii ’60 inca din anul 1992. Se vinde atat spatiul cat si toata aparatura si in plus un scaun fara aparatura. In prezent in cabinet sunt functionale un unit dentar ultramodern cu aparatura Chirana, lampa fotopolimerizare, aspiratie chirurgicala mobila, instrumentar (chirurgie, truse etc.) piese de mana (turbine push, contraunghi, dreapta, etc) o sala de sterilizare cu autoclave, pupinel, sigilator, distilator, birou pentru medici, vestiar, un grup sanitar. Argumentele in favoarea acestei afaceri puse la vanzare sunt multiple - de la locatie, la localizare, notorietate pe piata cabinetelor stomatologice, baza de date de clienti deja existenti. Afacerea se preia cu totul fara a mai fi nevoie de aprobari de la colegiu. Relatii la telefon 0737225551.

Pret: 80000EURO

Medici Specialisti

Caut medici specialisti in urmatoarele specialitati:
-medicina interna;
-diabet si boli nutritie;
-cardiologie;
-reumatologie;
-endocrinologie;
-gastroenterologie;
care sa functioneze in regim PFI/PFA/CMI pentru colaborare in regim privat(consultatii cu plata in regim de programare).

Va rugam trimiteti CV pe adresa cabinetmedicinamuncii@yahoo.com.

Se va lucra in regim de parteneriat,nu angajare! Spatiul va fi utilat si acreditat conform normelor in vigoare.

Pret: -

Mentiuni: Posibilitate de a intra in contract cu CASMB

Colaborare cu MF

Doresc colaborare cu un medic de familie in cadrul cabinetului meu de medicina dentara.

Pret: -

inchiriez spatiu

clinica stomatologica, situata in bucuresti sect 1, sos chitilei nr 48, inchiriez spatiu pentru laborator tehnica dentara .

Pret: 150 euro

Inchiriere tura cabinet

Cabinet stomatologic situat stradal in Piata Iancului, cu aparatura noua Sirona, aspiratie chirurgicala , ofer spre inchiriere 2 ture

Pret: 350€

Mentiuni: Posibilitate de carte de munca

Inchiriem tura cabinet stomatologic

Clinica dentara nou infiintata, situata in zona Floreasca inchiriaza tura in cabinet stomatologic complet utilat.Mentionam faptul ca toata aparatura cu care este dotata clinica noastra este achizitionata noua ,productie 2014 . www.arradent.ro

Pret: 350 euro/ tura/ luna

Mentiuni: Subliniem faptul ca clinica functioneaza intr-o cladire de birouri ( nu parter de bloc ) . Pretul include si cheltuielile de intretinere si mentenanta.

inchiriez tura cabinet zona. Bucur Obor

Inchiriez tura in cabinet stomatologic,autoclav,pupinel,camera intraorala

Pret: 250