Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1500 anunturi.

Ichiriez cabinet stomatologic ultramodern

SC NEODENTAL CLINIC SRL inchiriaza contratura cabinet stomatologic ultramodern.
Dotari : Unit dentar KAVO
Unit dentar Ritter
Autoclav si sigilator Ritter
Pupinel Tau
Clinica este construita in anul 2014 are 2 cabinete stomatologce cu dotari moderne, 2 grupuri sanitare, vestiar si birou

Pret: 200 euro

Mentiuni: Posibilitate de angajare la firma noastra si program CAS

Stomatologie Calea Dorobantilor nr.124

Clinica stomatologica situata pe Calea Dorobantilor nr.124, stradal, parter utilata cu sterilizare, sala de asteptare, doua cabinete utilate si mobilate modern si doua grupuri sanitare care deservesc pacientii si medicii, inchiriaza un cabinet sau 2 ture.Clinica beneficiaza de toate dotarile necesare : Fiziodispenser ChiroProL(Bien Air)+ trusa implatologie, endomotor + apex locator, unituri echipate cu micromotoare electrice Bien Air, lampa albire si tot instrumentarul necesar.Sterilizarea este dotata cu autoclav Europa B Evo + distilator in-line cu de-ionizare si osmoza PURA (nu necesita umplere si golire manuala)

Pret: 1

Vand spatiu de 40 mp.pentru cabinet sau laborator de tehnica dentara

cu 2 bai,2 camere, 1 hol,loc de parcare,termopane,CT.

Pret: 25.0000 euro

Cabinete dentare si de familie- Germania

Sunteţi medic de familie sau stomatolog şi doriţi să cumpăraţi un cabinet particular în Germania?
Noi vă ajutăm să vă îndepliniţi această dorinţă.

Firma noastră căuta pentru dumneavoastră un cabinet profitabil, vӑ ajutӑ la obținerea creditului bancar şi la organizarea preluării cabinetului. Noi ne vom ocupa de rezolvarea tuturor problemelor birocratice.
Pana la momentul preluarii se lucreaza cel putin 3 luni de zile impreuna cu medicul care preda cabinetul. In unele cazuri, aceasta perioada se poate extinde pana la un an de zile. In acest interval sunteti angajat(ă) si primiti salariu. Medicul care preda cabinetul doreste sa aibe o garantie ca la sfarsitul perioadei de „initiere“ veti cumpara cabinetul si de aceea veti semna contractul de cumparare inaintea contractului de munca.

Veţi avea alături un partener cu peste zece ani de experienţă în acest domeniu, care vă va ajuta să începeţi cu succes lucrul în propriul cabinet în Germania.
Dacӑ nu stӑpâniți ȋn acest moment limba germanӑ, puteți participa la unul din cursurile intensive organizate de firma noastrӑ ȋn Germania. La finele acestuia veți susține testul B2 şi Medizin C1.
Serviciile noastre nu trebuie plӑtite ȋn avans.

Daca acest anunt va trezeste interes,va rugam sa-l contactati pentru un prim interviu pe d-nul Tiberiu Sebo din Timisoara,

Reprezentant pt. Romania,

Brandler & Rauschelbach GbR
Personalvermittlung
Emil-Otto-Strasse 4
D-07356 Bad Lobenstein

Pret: 20.000-40.000 Euro

Mentiuni: -Fara garantii imobiliare -Creditul se inapoiaza in 10-12ani,dobanda 2,35%/an -Castigul mediu unui medic cu cabinet: 7000-12.000 Euro/luna

VANZARE PRAXIS URGENT !

Vand urgent praxis 3200 asigurati , la 50 km de Bucuresti , naveta pe autostrada Bucuresti-Pitesti.
Spatiul este concesionat pentru 1 euro mp pe an !! 96 mp, spatiu generos ,4 incaperi .
Modernizat cu gresie,faianta,usi si ferestre termopan , apa curenta , 2 grupuri sanitare, teracote noi . Punct farmaceutic alaturat . Informatizat la zi .

Pretul este negociabil.


Pret: NEGOCIABIL

Mentiuni: URGENT !!!

Vand praxis MF com. Lapugiu de Jos jud.HD

Vand praxis MF comuna Lapugiu de jos jud. HD.Cabinetul este situat la aproximativ 40km de orasul Deva pe soseaua Deva -Timisoara ,lista este de 1130 pacienti total din care 950 asigurati,spor de rural 18%,cabinet renovat conform normelor,contract de comodat.

Pret: 10e

Mentiuni: pret negociabil

INCHIRIEZ 1-2 TURE STOMATOLOGIE

Inchiriez 1 sau 2 ture (cabinet separat), dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie chirurgicala , preferabil pentru medici cu portofoliu de pacienti

Pret: 250 euro-tura

Mentiuni: Acces stradal. Amplasat 100 de metri de la gura de metrou Obor, iesirea Sos. Stefan cel Mare. Detalii Facebook Denta-Clinica.

Vanzare/inchiriere Policlinica

Vanzare /inchiriere Policlinica 12 specialitati medicale, in functiune pacientura +contracte in derulare. Dotare specifica, personal specializat ,experienta din 1995
in activitate privata medicala. Cosultatii in specialitatile Interne,Pediatrie,Cardiologie,Obstretica-Ginecologie,Urologie,Endocrinologie,Reutmatologie,Neurologie,Nefrologie,Hematologie,Radiologie,ORL, Stomatologie,MMuncii

Pret: negociat

Cabinet stomatologic Suceava

Vanzare cabinet stomatologic ,Suceava ,central.(Intersectia Marasesti ,vis a vis de catedrala) Situat excelent, acces stradal, parcare. Dotare complecta , 65 mp proprietate. Cabinetul este in functiune ,cu pacientura.

Pret: 70000 Euro

Tura in cabinet stomatologic -stradal - Militari

Inchiriez o tura in cabinet stomatologic complet si modern dotat, situat stradal in zona Militari, Cora Lujerului.

Pret: 250 euro

Mentiuni: Cabinetul se afla la bulevard, intr-o zona circulata, in statia de autobuz si tramvai.

Inchiriez cabinet stomatologic sector 2

Inchiriez 1-2 ture in cabinet stomatologic ( zona Metrou Bucur Obor),utilat cu 2 unituri, detartraj, camera intraorala, autoclav,instrumentar.

Pret: 250euro

Oferta inchiriere

Ofertă închiriere cabinet stomatologic în zona Piața Romană. Aparatura din dotare este fabricată in Germania (Kavo Systematica) și conține tot echipamentul necesar pentru desfășurarea activității: piese de mană, instrumentar, autoclav. În incinta imobilului își desfășoară activitatea și laboratorul de tehnică dentară Ceram King Art care garantează prețuri avantajoase.

Pret: 299 euro

http://www.ceramking.ro/inchiriere-scaun-stomatologic/

Pret: 299 euro

inchiriez tura cabinet stomatologic

Inchiriez tura in cabinet stomatologic pe Calea Grivitei, langa statia de metro 1 Mai. Cabinetul dispune de tot ce este necesar pentru o buna functionare: sala de asteptare, doua grupuri sanitare, sala steriliazare.
Unitul este Ritter si este dotat cu: piese cot, dreapta , turbina, aspirator ,aparat detartraj, scaun medic. etc
Poze pe : http://olx.ro/oferta/inchiriez-cabinet-stomatologic-oferta-buna-ID2WXE5.html

Detalii la telefon.
Pret 150 euro tura.

Pret: 150 euro

inchiriez cabinet medical POLICLINICA RAHOVA

exista medici specialisti ,radiologie, si medici de familie

Pret: -

Vand Praxis 1400 Asigurati

Vand praxis medic de familie pe conventie cu CASBC, inclusiv lista de pacienti (1400 asigurati) ,in Comuna Helegiu,judetul Bacau.Acces facil, 14 km de Onesti,mijloace de transport in comun.

Pret: 1

Mentiuni: Cabinet renovat,toate aprobarile obtinute.Zona este foarte buna cu posibilitati mari de extindere.