Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1227 anunturi.

Inchiriere spatiu cabinet psihologie

Inchiriem spatiu cabinet profil psihologie/psihoterapie, part time. Zona Centrala (P-ta Romana - Bdul Dacia).
Pentru mai multe informatii: 0742.173.822. E-mail: bogdana.bursuc@mindinstitute.ro

Pret: -

Vând cabinet stomatologic Ilfov

Vând cabinet stomatologic in Jud Ilfov( intrare din A3).cabinetul este in dispensar si e dotat cu unit Kavo Systematica recondiționat, compresor Fiac nou, mobilier nou,autoclav si sigilator pungi.

Pret: 11000 euro

Inchiriere spatiu cabinet psihologie

Inchiriem spatiu cabinet profil psihologie/psihoterapie, part time. Zona Centrala (P-ta Romana - Bdul Dacia).
Pentru mai multe informatii: 0742.173.822. E-mail: bogdana.bursuc@mindinstitute.ro"

Pret: -

VAND sau INCHIRIEZ CABINET MEDICINA DENTARA

VAND sau INCHIRIEZ CABINET MEDICINA DENTARA, BUCURESTI, cal. Vacaresti, vis-a-vis mall SUN PLAZA, parter, 2 unituri, 4 ture, coplet echipat, CONTACT: ancab67@yahoo.com

Pret: 350euros/tura

CABINET STOMATOLOGIC - VANZARE-INCHIRIERE

Oferta INCHIRIERE sau VANZARE CABINET STOMATOLOGIC, BUCURESTI, cal. Vacareasti, vis-a-vis mall SUN PLAZA, parter, doua unituri, patru ture, complet echipat, CONTACT: ancab67@yahoo.com

Pret: 350euros/tura

Pret: 350euros/tura

Inchiriem tura

Clinica stomatologica Ceram King Art din Bucuresti, pune la dispozitia medicilor o tura de lucru intr-un colectiv tanar si dinamic! Locatia este centrala, in zona Piata Romana - Stefan cel Mare pe strada Polona, iar aparatura din dotare este fabricata in Germania (Kavo Systematica) si contine tot echipamentul necesar pentru desfasurarea activitatii, adica piese de mana, instrumentar, autoclav etc. In incinta imobilului isi desfasoara activitatea si laboratorul de tehnica dentara Ceram King Art care garanteaza preturi avantajoase pentnru medicii colaboratori. Puteti vedea albumul cu poze la linkul de mai jos, pe facebook:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.805229859491462.1073741832.212605865420534&type=3
Numar de telefon: 0728003709 – Costin Iorgulescu

Oferta lunii octombrie: 300 EURO / tura

Pret: 300 euro

De vanzare clinica dentara

Vand clinica stomatologica autorizata, sector 2, 3 unit-uri, camere introrale, apex locator, piesa endodontie, ecrane la unituri, cu tot cu instrumentar, autoclav, sigilator pungi, sistem central de sonorizare, detartraje, lampi foto, sala de asteptare si receptie nu este inclus spatiu, pentru care se plateste chirie 500 euro/luna.imtrarea separata din strada, cladire noua, in zona foarte circulata. Pacientura formata

Pret: 18.500 euro

Pret: 18500 euro

Cautam medic dentist in regim de chirie

Centrul Stomatologic OrtoElitte cauta colaborare cu medic dentist(PFA),cu/fara experienta,in regim de chirie,cu variantele:tura intreaga 200 euro/luna,respectiv tura redusa 125 euro/luna.
Centrul stomatologic este localizat in zona Horea(Salvare),este dotat modern si utilat complet.

Pret: -

Inchiriem spatiu

Inchiriem doua din patru camere in cabinet medical P/10 + acces la sala de asteptare si toaleta, intrare separata din exterior.
Cabinetul este la 2 minute de gura de metrou Aparatorii Patriei, situat pe Str. Democratiei la intersectie cu Str. Tomesti.

Pret: -

CABINET MEDICINA DENTARA

Ofer spre inchiriere 1 sau 2 ture in cabinet stomatologic situat vis-a-vis de Oraselul Copiilor,la parterul blocului,stradal. Este dotat cu unit nou BlueTech AM 2000 NEW,aspiratie chirurgicala,detartraj buit-in, 2 standuri pt turbina,micromotor,mobilier nou,sala asteptare,doua grupuri sanitare,sala sterilizare dotata cu 2 autoclave clasa B. Programul de lucru este de luni-vineri 9-19:30 si sambata 10-14. Posibilitate infiintare CMI.

Pret: 320 €

clinica stomatologica

Inchiriez 1 sau 2 ture (cabinet separat) preferabil pentru medici cu portofoliu de pacienti.

Pret: 300 euro-tura

Mentiuni: Stradal; 100 de metri de la gura de metrou Obor, iesirea spre Sos. Stefan cel Mare detalii Facebook Denta-Clinica. Rog sa trimiteti CV pe adresa de mail. Multumesc.

inchiriez o tura in clinica de stomatologie

Clinica dentara ,cu 2 unituri,situata la parterul unei vile din zona Unirii/Udriste/Matei Basarab, inchiriaza o tura in cabinet stomatologic modern si spatios. Dotarile cabinetului sunt : scaun nou ( blue tech) cu tv si lampa cu senzor,aparat de detartraj,aspiratie chirurgicala,camera intraorala,apex locator nou,micromotor,lampa foto,mobilier nou. Camera separata pt sterilizare ,cu autoclav si imprimanta,sigilator pungi,aparat cu ultrasunet pt curatarea instrumentarului,frigider pt deseuri. Sala de asteptare spatioasa,cu tv; 2 grupuri sanitare; Clinica dispune de laser terapeutic si lampa pt albit. Atmosfera este placuta si relaxata.Costurile de intretinere sunt mici.

Pret: 250 e

Mentiuni: Cautam un coleg serios si cu dorinta de munca

inchiriez cabinet medical POLICLINICA RAHOVA

Pret: -

Inchiriez cabinet dentar

Ofer spre inchiriere unit dentar in clinica stomatologica moderna utilata.
Tura reprezinta toate diminetile pana in ora 14, vineri toata si doua sambete pe luna

Pret: 250 euro

Inchiriere cabinet medicina dentara

Cabinet medicina dentara complet renovat -un unit cu lampa foto, detartraj ultrasunete, instrumentar, 2 toalete, sterilizare: poupinel+ autoclav, camera de asteptare- se ofera spre inchiriere integral (ambele ture).
Zona Teiul Doamnei- Doamna Ghica.
Pretul este exclusiv intretinere, dar costurile la intretinere sunt foarte mici.

Pret: 550 euro pe luna

Mentiuni: comunicarea se face pe e-mail. pentru vizionare se face programare. Momentan este inchis, fiind inca in renovare.