Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1119 anunturi.

Cedez praxis MEDICINA FAMILIE la 58 km de Craiova

Cedez praxis MEDICINA FAMILIE la 58 km de Craiova unui medic de familie in schimbul a 6 luni asigurare servicii medicale la cabinet. Praxis-ul este in prezent pe conventie cu CAS, avand potential in zona de 1200 asigurati. Venit suplimentar (optional) prin asigurarea asistentei medicale intr-un centru de permanenta. Tel. 0741521904, e-mail: medicalan@gmail.com

Pret: -

Spatiu amenajat la stadard ridicat pentru activitate medicala

Spatiu amenajat la standard ridicat pentru activitate medicala cu toate avizele si autorizatiile necesare (acces cu rampa, intrare separata), toate utilitatile (apa,canalizare, incalzire termica, internet, tv, securizat), spatii de parcare, zona dens populata.

Spatiu mobilat si utilat este alcatuit din sala de asteptare, vestiar, 2 grupuri sanitare (pacienti,personal), sala consultatii si tratament.
Iasi, Zona Galata, str. Anton Crihan, nr.18 - reper Farmacia Galaxia
Pretul se stabileste la locatie

Pentru mai multe informatii : 0743698926

Pret: -

Inchiriere tura

Clinica stomatologica situata la intersectia Sos Pantelimon cu Bd Ferdinand functioneaza de 4 ani cu pacientura formata ce intra de pe strada, inchiriaza tura si contrarura. Cabinetul este utilat cu toate piesele si punem la dispozitie si truse pentru chirurgie

Pret: 250 eu

Inchiriez cabinet stomatologic

Inchiriez cabinet stomatologic cu un unit, aparatura sterilizare, instrumentar,piese B-dul Socola.

Pret: -

Urgent Vand praxis

VAND Praxis din com. Viisoara, 35km de Barlad, 1660 de pacienti,

Pret: 7

Mentiuni: Spatiu renovat de un an si dotat complect

VIND CABINET STOMATOLOGIC BUCURESTI

Vind cabinet stomatologic (medicina dentara) cu 2 unituri, parter, stradal.Cabinetul se vinde cu tot cu apartament. Momentan cabinetul functioneaza cu 4 medici (chirie).
Adresa cabinetului: sos viilor nr 92; adresa web www.nanisdent.ro

Pret: 70.000

Mentiuni: vizionarea cabinetului se poate face oricind, tot timpul este cineva acolo. pentru negocieri sau detalii putem comunica pe mail sau telefonul de mai jos

Cabinete medicale in comodat/colaborare

Clinica Medicala situata in zona centrala, ofera in comodat cabinete medicale .Clinica are toate autorizatiile la zi si de asemenea functioneaza la nivelul acesteia laborator de analize medicale si alte specialitati medicale.

Pret: -

Cabinete medicale in comodat

Clinica Medicala situata in zona centrala, ofera in comodat cabinete medicale pentru medici de familie .Clinica are toate autorizatiile la zi si de asemenea functioneaza la nivelul acesteia laborator de analize medicale si alte specialitati medicale.

Pret: -

cabinet stoma nou cu vad

cabinet stomatologic nou, 1 aparat,toate utilitatile, bloc nou parter, zona 13 septembrie, cu vad, 2 grupuri sanitare ,parchet, acces usor, calduros-centrala bloc, posibilitati montare al doilea scaun.

Pret: 81500 euro negociabil

inciriez cabinete medicale secto 5

Pret: -

inchiriere

Inchiriez o tura sau doua cabinet modern utilat.LOCATIE 13 SEPTEMBRIE -BENZINARIA AGIP

Pret: 300

Inchiriez cabinet dentar

Inchiriez tura(250-300 euro) sau cabinet complet(500-600 euro) in clinica cu 2 unituri dentare utilata modern. Zona Stefan cel Mare (spitalul Colentina) Str. Vasile Lascar

Pret: -

Mentiuni: Rog seriozitate

Cabinet de inchiriat sector 6

Inchiriez cabinet stomatologic complet utilat + instrumentar, o tura sau ambele ture. Mentionez ca poate fi inchiriat si tot spatiul compus dintr-un cabinet, camera sterilizare, o camera pregatita pentru al doilea cabinet (mobilier + instalatii trase), o camera/birou medici, sala de asteptare, doua bai. Cabinetul este dotat si renovat de aproximativ un an.

Pret: 250 euro

Mentiuni: Cabinetul se afla la bulevard, intr-o zona circulata, in statia de autobuz si de tramvai 41.

inchiriez cabinet Cismigiu

De inchiriat Cabinet modern ,complet dotat, central zona cismigiu. Caut colaborator serios .

Pret: 200 E

inchiriez tura cabinet stomatologic

cabinet situat in zona parc ior , complet dotat, langa liceul benjamin franklin(aproape de primaria sector 3), inchiriez tura .Rog seriozitate.

Pret: 1000 lei