Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

971 anunturi.

Clinica dentara de inchiriat

-localizare: Bd Octavian Goga (repere: Bd Unirii, mall Vitan)
-clinica dentara - 3 unit-uri, SIRONA, in perfecta stare de functionare, complet echipate (inclusiv camera intraorala si monitor, piese pe unit, instrumentar, mobilier)
-clinica dispune de camera sterilizare individuala, autocalav EURONDA
-zona de asteptare si receptie (adulti si copii)

Pret: 300 Euro/tura

Mentiuni: -clinica este dotata si utilata complet, se inchiriaza la cheie -cautam echipa de medici pentru inchiriere integrala (3 unit-uri/ 6 ture)

Vand praxis medicina de familie

Vând praxis medicina de familie lângă Rm Vâlcea. Lista da pacienți stabila, structura echilibrata, condiții avantajoase . Pt detalii 0787524071

Pret: -

inchiriez tura cabinet stomatologic

Ofer spre inchiriere tura in cabinet stomatologic modern zona Cismigiu.

Pret: 250 E

INCHIRIEZ 1-2 TURE STOMATOLOGIE

Inchiriez tura stomatologie (cabinet separat)pe Sos.Stefan cel Mare, dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala METASYS,TV,internet,acces sala de asteptare pentru pacienti cu TV si Wi-Fi, 2 bai, sala de sterilizare dotata cu autoclav clasa B, distilator, sigilator pungi p/u autoclav , vestiar si bucatarie pentru personal, pretabil pentru medici cu portofoliu de pacienti.

Pret: 300 euro-tura

Mentiuni: Mentiuni: Intrare separata, stradala.Firma luminoasa.Amplasat la 100 de metri de la gura de Metrou Obor (iesirea Sos. Stefan cel Mare) pe partea dreapta . Detalii Facebook DENTA CLINICA

INCHIRIERE CABINETEINCHIRIERE CABINETE

Clinica de medicina de familie(aflata in contract CASMB) ofera spre inchiriere cabinete medicale(specialitati:oftalmologie,ginecologie,diabet si boli de nutritive,dermatologie,ORL,neurologie,endocrinologie).Clinica este situata stradal,sector 3,Piata Titan si dispune de punct de recoltare,sala de tratamente,receptie,arhiva.

Pret: -

Se inchiriaza cabinet stomatologie in clinica dentara ultramoderna

CLINICA STOMATOLOGICA DE LUX, DOTATA SI AMENAJATA ULTRAMODERN,SITUATA ULTRACENTRAL, OFERA SPRE INCHIRIERE UN CABINET STOMATOLOGIC.
CENTRU RADIOLOGIE PROPRIU (OPG + RETRO).
APARATURA NOUA,IN GARANTIE.
PRET 500 EURO/1 TURA NEGOCIABIL.
CHELTUIELI SEPARATE.
DETALII LA 0745210210

Pret: 500

Vand cabinet stomatologic

Cabinetul are 2 unituri dentare,functineaza de 3 ani,vad la strada cu pacientura creata.se vinde cu aparatura,mobilier,intrumentar si materiale.contine toate dotarile nevesare:autoclav,compresor,sigilator,distilator,lampa de albire signal,masa pentru aparatura stomatologica,aparat de pus botosi,tv,laptop,imprimanta cu xerox. Interiorul este facut de un designer

Pret: 52000 euro negociabil

Mentiuni: Situat central,pe strada Polona

Inchiriez spatiu cabinet psihologie / medicina/ terapii Cotroceni

Inchiriez garsoniera in zona Piata Cotroceni, in zona foarte linistita de vile. Pretabil cabinet psihologie, stomatologie, mediator, avocat etc.

Aveti acces facil la mijloacele de transport: 2 min la troleibuz si autobuz, 5 min de metrou Eroilor.
Cumparaturi puteti face la Mega Image (2 min), Economat (3 min), exista restaurante, scoli, gradinite, centre medicale in imediata apropiere.

Garsoniera este formata dintr-un hol, o baie si o camera spatioasa (23mp).
Tocmai a fost renovata complet si totul este nou nout (geamuri, usi, calorifere, parchet, toaleta, chiuveta, cabina dus, dulap baie, centrala, gresie, faianta etc).

Din camera aveti vedere in gradina. Veti avea la dispozitie si un spatiu in gradina cu terasa in care va puteti relaxa afara atunci cand doriti.

Au prioritate cei care doresc inchirierea pe termen lung.
Este valabila imediat cu 1 luna avans si 1 luna si jumatate garantie.

Pret: 450 euro/ luna

Cabinet Medicina Dentara - Zona Floreasca Dorobanti

Inchiriez tura/ture in cabinet medicina dentara situat la Piata Floreasca , sala de sterilizare cu Autoclav clasa B, aparat de sigiliat, 2 grupuri sanitare, sala de asteptare cu TV si Internet, alarma, supraveghere video, vestiarPret: -

Mentiuni: Cabinetul se afla la parter , are intrare complet separata fata de restul blocului si a fost renovat la inceputul anului.

Vand cabinet stomatologic

Vand Apartament 2 camere - 56 m2, parter|10|bloc reabilitat termic
- Zona Iancului (metrou)
- Pozitia: intrare stradala, vedere spate si lateral (la Pro Tv, Scoala Gen. Nr. 56, si Parc)
- Apartamentul dispune de: 2 wc, 2 camere unde se pot instala unituri dentare, un spatiu creat special pentru depozitarea gunoiului, o camera pentru sterilizare (wi-fi, sistem de supraveghere video, Tv. LED, dozator apa)
- Fiind situat la parter beneficiaza de gratii metalice
- Gresie, faianta, linoleum medical, vopsea lavabila certificata pentru cabinet, usile din interior sunt din termopan, la intrare usa metalica, in scara blocului sistem de supraveghere video
- Zona cu vad - fiind situat la 4 min de liceul Iulia Hasdeu, Punct Digi in bloc, gura de metrou Iancului la 1 minut, parc in fata blocului
- In prezent functioneaza ca si cabinet dentar
Se vinde doar apartamentul

Se poate viziona de luni pana vineri cu stabilirea unei programari telefonice in prealabil.

Pret: 125000 E

Inchiriez tura stomatologie

Clinica stomatologica inchiriaza 1-2 ture. Clinica este situata in Bucuresti, sector 1, str Turda, la sub 1 min de intersectia cu bld. Ion Mihalache si 5 min de Arcul de Triumf.

Cabinet si aparatura noua, 3 sali de tratament, sala de asteptare pacienti cu TV, internet, 2 grupuri sanitare, sala de sterilizare cu autoclav, office pentru personal.

Pretabil pentru medici cu portofoliu de pacienti.

Pret: 300 euro/tura sau 500 euro/2 ture

CABINET MEDICAL

Dau in chirie,spatiu 56 mp,pentru orice activitate medicala,situat in centrul comunei Halmeu. Cabinetul este autorizat si compartimentat conform normelor UE.

Pret: 200 euro

capinet de stomatologie

Clinica medicală cu mai multe specialitati in sos colentina nr 274 statie 253,66,182 sec 2 ofer spre închiriere cabinet dotat de stomatologie
Program 8_18 2 ture

Pret: 500E

colaborare/inchiriere

cautam coleg/colega pentru inchiriere tura sau colaborare cu procent in cabinet stomatologie langa piata romana. doua unituri, receptie, camera sterilizare.

minim 3 ani experienta, portofoliu de pacienti

Pret: -

  • 2016-02-08
  • bucuresti sector 1, Bucuresti
  • 0762262487

Vand cabinet medical in Sovata

Vand cabinet medical in incinta centrului medical din Sovata. 32 mp, 2 incaperi, antreu, grup sanitar, centrala proprie, posibilitate de mansardare.
20.000 euro.

Pret: 20.000 euro