Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1148 anunturi.

colaborare

cautam coleg/colega pentru colaborare cu procent. minim 3 ani experienta , pacienti proprii, forma juridica (pfi,cmi deja avizat)- oferim procent foarte avantajos. specializarea in endodontie constituie un plus.
cabinetul este situat langa piata romana - calea dorobantilor. avem doua unituri in camere separate, receptie cu tv, wi fi, receptionera si program de management al pacientilor, camera separata pentru sterilizare cu autoclav, pupinel, sigilator, lampa foto, lampa de albire, instrumentar de consultatie ( nu punem la dispozitie piese- turbina, contraunghi), materiale stomatologice de buna calitate.
www.andreeadentalstudio.ro

Pret: --

  • 2016-04-30
  • bucuresti sector 1, Bucuresti
  • 0762262487

Cabinete medicale

Inchiriem spatiu pentru cabinet medical sau laborator tehnica, zona 13 Septembrie-Prosper, spatiu in clinica medicala cu multiple specializari.

Pret: 200 euro/luna

Cabinet Stomatologic

Inchiriez tura in cabinet modern situat in sectorul 6. cabinetul este dotat la standarde inalte, merita vizionat

Pret: 200

Mentiuni: Ofer si rog seriozitate !

Cumpar praxis Alba Iulia

Medic specialist medicina de familie cumpăr praxis in Alba Iulia sau in judetul Alba.

Pret: -

Inchiriez spatiu cabinete medicale

Oferim spre inchriere spatii pentru cabinete medicale in Ploiesti ( zona B-dul Bucuresti, la iesirea inspre Bucuresti) in cladire noua.Spatiile sunt in curs de configurare si momentan mai pot fi executate conform dorintei clientilor.Spatiile pot avea dimensiuni cuprinse intre 10-16 mp , iar pretul de inchiriere include :
- incalzire, energie electrica , personal receptie clienti , servicii de curatenie si intretinere ,apa , gunoi , internet Wi-Fi ,telefonie , acces monitorizat cladire , servicii de monitorizare protectie.
Facilitati:
- amplasament cu impact vizual maxim
- acces stradal direct din B-dul Bucuresti
parcare betonata
cladire foarte bine intretinuta
acces facil la mijloacele de transport in comun

Pret: -

Mentiuni: Oferim seriozitate maxima.

Ofer tura cu chirie

Cab stoma stradal linga Spital Colentina, parter,loc parcare , radiologie la scara vecina, dotat cu 1 unit Castellini, autoclav, micromotor endo, electrocauter , lampi foto , 2 detartraje ofer cu chirie in contract de comodat 1 tura la alegere, numai la medici seriosi motivati.Rog contactati pe email ovidiu.radian@yahoo.com sau telefonic

Pret: 250-300 eur

praxis cabinet medical asociat medicina familie

praxis medicina familie, aproximativ 3900 pacienti cabinet renovat proprietate in zona centrala

Pret: -

Închiriez tura

Cabinet stomatologic modern ,stradal,situat in zona magazinului Titan închiriez tura.Unitul este dotat cu 2 micromotoare electrice ,detartraj ,lampa foto.

Pret: 250€

VAND CABINET FRANTA

VAND CABINET DE OMNIPRACTICA SITUAT IN LYON, FRANTA. CABINETUL ARE UN FOTOLIU, POSIBILITATE DE AL DOILEA, RVG, PANO, MOTOR ENDO RECIPROC, ANESTO, PLAFONIERA ZENIUM, SALA DE STERILIZARE SEPRARTA. CA PENTRU 4 ZILE 230K EURO. PENTRU MAI MULTE DETALII MA PUTETI CONTACTA PE MAIL ODFMINDRILA@GMAIL.COM

Pret: 50000 EURO

Vand Praxis MF

praxis mf, 2000 asigurati, spatiu nou, locuinta pentru medic, centrala, gresie, termopane, parchet, pret avantajos

Pret: negociabil

Cabinete medicale in Germania

O SUPER SANSĂ ACTUALĂ pentru medici specialisti de medicină generala si medici specialisti de medicina internă Preluarea unui cabinet medical in Sachsen - Anhalt Noi rezolvăm căutarea unui cabinet medical profitabil, asigurăm finantarea,organizăm preluarea si vă sprijinim la toate formalitătiile necesare. Dumneavoastră veti obtine: Curs intensiv de limba germană medicală si un training la un cabinet medical. Preluarea costurilor cursului de limba germană si al trainingului la un cabinet medical. Mijloacele de plată pentru cumpărarea cabinetului. 5 ani de coaching pentru a intretine succesul cabinetului dumneavoastră. Avem o experientă de multi ani in ceea ce priveste preluarea cabinetelor medicale de către medicii străini! Noi vă suntem alături incepănd cu inaintarea documentatiei pentru obtinerea Aprobationului pănă la preluarea propriu zisă a unui cabinet medical profitabil cu tot cu portofoliul de pacienti. Nu vă asumati nici un risc financiar! Cumpararea unui cabinet medical este subventionat de catre casa de asigurare medicala de stat,creditul achizitionat este doar temporar,peste 2-3 luni nu mai aveti datorii si aveti propria afacere. Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati domnului Tiberiu Sebo din Timisoara, Tel: 0751-022.998;E-Mail: tiberiu.sebo@gmail.com Reprezentant pt. Romania, Brandler & Rauschelbach GbR Personalvermittlung Emil-Otto-Strasse 4 D-07356 Bad Lobenstein

Pret: -

Mentiuni: -fara garantii imobiliare -fara giranti -se achizitioneaza doar dotarea interioara nu si cladirea. -nu ramaneti singuri in fata birocratiei cu casele de asigurari de sanatate.

Colaborare / Comodat cabinete medicale

Colaborare / Comodat cabinete medicale in cadrul unei clinici medicale situate intr-o zona centrala, in cadrul careia se desfasoara multuple activitati si specialitati medicale.
De asemenea, clinica dispune de laborator propriu de analize medicale in contract cu CASMB.

Pret: -

Cabinet stomatologie


Cabinet stomatologic modern, inchiriez tura inversa, in Cluj, cart. Gheorgheni-Pta Cipariu, blocul turn de linga Brinel-BCR.

Cabinetul este situat la parterul blocului si activeaza cu succes din 2010.

Pret: 200 Euro

Mentiuni: Detalii si pe: www.cronodent.ro

Vand Praxis Com. Carlibaba


Vand urgent praxis de medicina de familie in Com. Cirlibaba din Jud. Suceava. Cabinetul are 1450 pacienti din care 1200 asigurati.Cabinetul este dotat cu tot ceea ce este necesar. Se ofera locuinta de serviciu gratuit din partea primariei. Detalii la nr de telefon 0731380670 sau la adresa de email olteanvasile@yahoo.com.

Pret: negociabil

Parter vila 135 mp /60 mp

Inchiriez parter vila 135 mp eventual plus 60 mp la etaj, cu posibilitate de extindere cu 70 mp, ideal pentru cabinet medical, mic dispensar , cabinet stomatologic , farmacie, drogherie sau laborator etc., toate facilitatile zona Piata Titan 1 , zona este foarte populata , pretul este negociabil in functie de obtiune , telefon 0735815839

Pret: negociabil

Mentiuni: Sunt posibile variante, inchiriere total sau partial, posibil vanzare