Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1040 anunturi.

cabinet stomatologic

cabinet stomatologic nou,situat in centrui,zona camera de comert,inchiriaza contratura urgent,
pentru detalii sunati la 0723300013

Pret: -

Tura disponibila Ceram King

Clinica stomatologica Ceram King Art din Bucuresti ofera spre inchiriere unul din cabinete stomatologice. Aparatura din dotare este fabricata in Germania (Kavo Systematica) si contine tot echipamentul necesar pentru desfasurarea activitatii – piese de mana, instrumentar, autoclav etc. In incinta imobilului isi desfasoara activitatea si laboratorul de tehnica dentara Ceram King Art care garanteaza preturi avantajoase. Puteti vedea albumul cu poze la linkul de mai jos, pe facebook:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.805229859491462.1073741832.212605865420534&type=3
Numar de telefon: 072803709 - Iorgulescu Costin

Pret: 350 euro

Vand cabinet stomatologic ilfov

Vand cabinet stomatologic in ilfov,A3, nou infiintat,mobilier si dotari deosebite.

Pret: 12000 euro

vand clinica stomatologica

Vand clinica stomatologica autorizata, 3 unit-uri, fiziodispenser, radiologie retreoalveolara, inhalosedare, camere introrale, apex locator, piesa endodontie, ecrane la unituri, cu tot cu instrumentar, autoclav, sigilator pungi, aer conditionat in toate cabinetele, detartraje, lampi foto, sala de asteptare si receptie amenajate cu mobilier italia. nu este inclus spatiu, pentru care se plateste chirie 500 euro/luna clinica are intrare separata din strada, in zona foarte circulata

Pret: 30.000 euro

Pret: 30.000 euro

Inchiriez 1 tura cabinet stomatologic

Dau in chirie 1 tura cabinet stomatologic, 250 euro/ luna (cheltuieli de bloc incluse). Tura este de la ora 9-14 si 14-19, dimineata si dupa-masa de luni pana vineri. Aparatura noua ultramoderna, lampa albire profesionala. Vad foarte bun. Cartier Gheorgheni str. Nicolae Titulescu

Pret: 250 euro

Inchiriere

Inchiriez cabinet stomatologic, o tura sau ambele ture, in clinica stomatologica, in zona Dorobanti-Floreasca. In clinica exista doua cabinete de medicina dentara, o sala de asteptare, un birou pentru medici, doua grupuri sanitare, sala de sterilizare, vestiar, camera tehnica. Cabinetul este perfect utilat, unit Gnatus, lampa foto, aparat detartraj Mectron, aspiratie chirurgicala. Pentru sterilizare exista autoclav, pupinel, sigilator, distilator apa. Pentru detalii nu ezitati sa sunati sau sa vizitati site ul clinicii la adresa www.geraldinenitoi.ro. Cabinetul functioneaza la aceasta adresa din 2007 si functioneaza in circuit inchis.

Pret: 350€/ tura

Mentiuni: Pretul de inchiriere este de 350€/ tura sau 600€ tot cabinetul. Cheltuielile sunt incluse.

inchiriere spatiu medical

ofer spre inchirier/asociere doua spatii de 30 si 40mp intr-un centru medical in zona Cismigiu . Spatiul de 30mp este in contratura iar cel de 40 este liber. Dotari standard. Grupuri sanitare separate. pretabile pentru orice activitate medicala sau conexe actului medical.

Pret: 25/mp negociabil

Cladire noua,moderna, cu destinatie medicala ofera spre inchiriere cabinete

Ofer spre inchiriere spatii cu functiunea cabinete medicale, in cladire noua, moderna, situata in Bucuresti cartierul Militari – strada Veteranilor.
In cladire functioneaza Centrul de recoltare analize Synevo si o Clinica Stomatologica.
Exclus Stomatologie.
Proprietar, telefon: 0723241737, 0722922227

Pret: negociabil

Mentiuni: Cladirea este situata pe Strada Veteranilor foarte aproape de statia de metrou Lujerului, B-dul Iuliu Maniu, strada circulata cu acces usor, locuri de parcare proprii.

Spatiu cabinete

Spatiu pentru cabinet dentar, ultracentral, in oras Dej, jud. Cluj.
Toate aprobarile, avizele.
5 incaperi
- sala de asteptare 15 mp
- sata tratament I - 18 mp.
-sala tratament II - 12 mp.
-sala tratament III - 9mp.
- sala sterilizare - 4 mp.
- vestiar.
- 2 bai - 1 personal,1 pacienti.
- camera anexa beci.
- camera anexa - deseuri bio.
- camera anexa -1 depozit.

Centrala termica proprie.
Situat la parter. Izolat exterior/interior.
Intrare proprie. Deschidere la strada.
Cartier 1 Mai.
OLX Spatiu Adaugat La 21:20, 21 Iulie 2014, Numar anunt: 13332881

Pret: 38500 euro

Mentiuni: urgent

ofer urgent spre inchiriere cabinet stomatologic

Ofer urgent spre inchiriere cabinet de medicina dentara situat la etajul 1 , bloc, zona Splaiul Unirii statia de metrou Timpuri Noi. Cabinetul are o prezenta de peste 10 ani in zona, este complet utilat: unit, compresor, autoclav, pupinel, aer conditionat, instrumentar, consumabile. Avizarile sint la zi. Mobilierul este nou, ambianta placuta si priveliste spre riul Dimbovita.
Se poate incepe imediat lucrul.
Cabinetul se preteaza spre a fi inchiriat atit de catre un medic incepator cit si de unul cu experienta cu pacienti proprii.
Relatii suplimentare la tel 0723 277878 sau pe mail pepelmihaela@yahoo.co.uk

Pret: 0

vand clinica stomatologica

vand clinica stomatologica

Vand clinica stomatologica autorizata, 3 unit-uri, fiziodispenser, radiologie retreoalveolara, inhalosedare, camere introrale, apex locator, piesa endodontie, ecrane la unituri, cu tot cu instrumentar, autoclav, sigilator pungi, aer conditionat in toate cabinetele, detartraje, lampi foto, sala de asteptare si receptie amenajate cu mobilier italia. nu este inclus spatiu, pentru care se plateste chirie. clinica are intrare separata din strada, in zona foarte circulata

Pret: 30.000 euro

Mentiuni: chirie 500 euro/luna www.sanaser.ro

vand clinica stomatologica

Vand clinica stomatologica autorizata, 3 unit-uri, fiziodispenser, radiologie retreoalveolara, inhalosedare, camere introrale, apex locator, piesa endodontie, ecrane la unituri, cu tot cu instrumentar, autoclav, sigilator pungi, aer conditionat in toate cabinetele, detartraje, lampi foto, sala de asteptare si receptie amenajate cu mobilier italia. nu este inclus spatiu, pentru care se plateste chirie. clinica are intrare separata din strada, in zona foarte circulata

Pret: 30.000 euro

Mentiuni: chirie 500 euro/luna

inchiriere cabinet

IASI.Inchiriez 1 tura/2 ture in cabinet stomatologic recent renovat in Policlinica,zona Podul Ros,detin toate autorizatiile de functionare,sala de asteptare spatioasa,2 grupuri sanitare,spatiu depozitare deseuri biologice,centrala termica,aer conditionat.Pret 1000 ron-1 tura+utilitati.Telefon 0748-971122.

Pret: -

Inchiriez cabinet stomatologic stradal

Inchiriez cabinet stomatologic situat stradal, in zona Militari - Cora Lujerului. Cabinetul este complet utilat, se ofera instrumentar. Se poate inchiria o tura sau intreg cabinetul.

Pret: -

inchiriere tura in clinica stomatologica

inchiriez tura cabinet,situat in zona ultra centrala,oferind unit ,turbine,micromotor,lampa foto,camera intaorala,endomotor,apex finder, fiziodispenser NSK,trusa pt implantologie AlphaBio,si tot instrumentarul necesar desfasurarii activitatii,servicii de receptie si sterilizarea instrumentarului.

Pret: 400 euro +1/2 din utilitati(apa,gaz,curent,gunoi)

Mentiuni: pt poze cabinet www.whitedentalcare.ro