Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 
Închiriază-ți propriul cabinet stomatologic!

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1588 anunturi.

Inchiriez cabinet medical

Inchiriez cabinet medical in zona Lujerului(Militari) potrivit pentru medicina de familie, oftalmologie, psihologie, etc. Unitatea medicala are in componenta doua cabinete (numai unul fiind oferit spre inchiriere, cel de-al doilea este cabinet stomatologic) ce dispun de sala de asteptare spatioasa, grup sanitar pentru pacienti, grup sanitar pentru personal si vestiar, sala pentru sterilizare cat si un loc de joaca pentru copii. Locatia este accesibila, intre cele doua guri de metrou de la Lujerului si vizibil din bulevard.

Pret: 300 euro

Inchiriez cabinet stomatologic

Inchiriez cabinet stomatologic in zona Lujerului(Militari) dotat cu aparatura de ultima generatie: unit dentar, autoclav, aparat cu ultrasunete. Unitatea medicala are in componenta doua cabinete stomatologice(numai unul fiind oferit spre inchiriera) ce dispun de sala de asteptare spatioasa, grup sanitar pentru pacienti, grup sanitar pentru personal si vestiar, sala pentru sterilizare cat si un loc de joaca pentru copii. Locatia este accesibila, intre cele doua guri de metrou de la Lujerului si vizibil din bulevard.

Pret: 300 euro

Mentiuni: pretul este pentru o tura, dar se poate inchiria in functie de cerinta

OFER INCHIRIERE CABINET STOMATOLOGIC

Ofer spre inchiriere cabinet stomatologic o tura, zona Nerva Traian- Posta Vitan. Acces mijloace transport: tramvai, metrou.
Cabinetul cuprinde:
-    scaun Sirona cu fibra optica si racire cu apa, doua posturi turbine, un post micromotor, detartraj, lampa foto polimerizabila Ivoclar, scaun pozitionat in camera de 21mp
-    sterilizarea in suprafata de 3mp cuprinde autoclav, pupinel, ;
-    sala asteptare in suprafata de 9mp;
-    grup sanitar;
-    spatiu tehnic;
Pret: 300eur/tura/lunar plus cota parte din cheltuielile comune;
Relatii la telefon: 0745.761.653, 0762.841.479
Dr. Rodica Mezei.

Pret: 300e

OFER INCHIRIERE CABINET STOMATOLOGIC

Ofer spre inchiriere 1tura sau 2 ture cabinet stomatologic , Zona Mall-Vitan , Bucuresti , parter, acces mijloace de transport. Cabinetul functioneaza din anul 2000, avind avizele la zi , dotat complet.

250 e pentru 1 tura / 500e pentru 2 ture unit in camera separata . Relatii la telefon: 0745.761.653, 0762.841.479
Dr. Rodica Mezei.

Pret: 250e

Inchiriez cabinet zona Splaiul Unirii - Camera de Comert.

Inchiriez cabinet medical in Bucuresti, zona Splaiul Unirii - Camera de Comert, complet utilat, mobilier modern, evaluat DSP si CASMB. Cabinetul este pretabil pentru medicina de familie dar si alte discipline medicale sau cabinet psihologie. Pret avantajos, tariful chiriei include si costul utilitatilor.

Pret: 250 EURO

IMCHIRIEM TURA SAU TOT CABINETUL

Clinica stomatologica situata in centrul capitalei ofera spre inchiriere o tura sau intreg cabinetul. Dotarile sunt conform standardelor UE : unit dentar nou, lampa foto, aparat detartraj, autoclav, distilator...
Pentru a va programa o vizita, nu ezitati sa ne contactati!

Pret: -

Mentiuni: Contact:0751.789.110 sau 0760.916.837

Proprietar vând apartament 2 camere perfect pt cabinet Stomatologie

Proprietar vând apartament 2 camere, la Parter, perfect pentru cabinet medical (ultima inchiriere a fost pentru cabinet stomatologie). Apartamentul are 2 intrari - una prin bloc si una separata. In apropiere sunt statii de autobuz, gradinita, scoala etc. Apartamentul este renovat, cu gresie in camera principala, podea speciala pentru cabinet stomatologie, gresie si faianta in baie si bucatarie, 2 bai, camera sterilizare instrumente medicale, aer conditionat, posibilitate instalare alarma. Cadastru si intabulare efectuate. Accept credit bancar, prima casa etc. La plata in cash, pretul este negociabil.

Pret: 40000 euro negociabil

Mentiuni: Apartamentul se afla in zona Brâncoveanu, pe str. Izvorul Oltului

Proprietar închiriez apartament 2 camere pentru cabinet Stomatologie

Apartament 2 camere, la Parter, perfect pentru cabinet medical (ultima inchiriere a fost pentru cabinet stomatologie). Apartamentul are 2 intrari - una prin bloc si una separata. In apropiere sunt statii de autobuz, gradinita, scoala etc. Apartamentul este renovat, cu gresie in camera principala, podea speciala pentru cabinet stomatologie, gresie si faianta in baie si bucatarie, 2 bai, camera sterilizare instrumente medicale, aer conditionat, posibilitate instalare alarma.

Pret: 550 euro

Mentiuni: Apartamentul este in zona Brancoveanu, str. Luica, pre?ul chiriei este negociabil.

Cabinet stomatologic

Ofer spre inchiriere 1 tura cabinet stomatologic, complet utilat. Timisoara, str. Dr. I. Muresan.

Pret: -

Vand praxis

Vand praxis medicina de familie in judetul Neamt, rural,1600 inscrisi,1300 asigurati,pret avantajos.

Pret: Negociabil

Vand URGENT Cabinet Stomatologic


Vand URGENT Cabinet Stomatologic, situat intr-o zona foarte buna( Piata Domenii) . Cabinetul dispune de toate utilitatiile ,aparatatura si dotările necesare desfășurării activității imediate.(Unit Suarez Brazilian, lampa Albire,aparat detartraj, ,piese unit NSK,intrumentar,Materiale).Spatiul se preda prin preluarea contractului de inchiriere( 1000 RON/luna)

Pret: 4000€

Vand URGENT cabinet stomatologic

Vand URGENT cabinet stomatologic

Cabinet stomatologic mobilat, situat in Suceava, str. Marasesti, dispunand de:
- Unit dentar cu bratele pe sus, compresor, autoclav Euron, pupinel, lampa foto si bactericida, instrumentar de consultatie, clesti, elevatoare, recipient electric de curatare a instrumentarului, aparat de detartraj, ozonificator si aparat de distilare a apei.
Cabinetul e prevazut cu doua bai, sala de asteptare si vestiar.
Contact : 0747 620 159
lorinaiacob@yahoo.com

Pret: -

Vand praxis in mun. Braila 2200 pac. - 0723382729

Vand praxis sau angajez medic debutant in specialitatea Medicina de familie in vederea predarii praxisului in timp.

Pret: la tel.

Mentiuni: 2200 asigurati

inchiriere tura clinica stomatologica

Clinica stomatologica dotata la standarde occidentale inchiriez o tura in cabinet.Clinica este dotata cu 3 unit-uri ,radiologie digitala,receptie,aparatura de ultima generatie.Pentru vizualizarea clinicii puteti sa ne vizitati pe smile-dental.ro

Pret: 320 euro

Cabinet stomatologie Calea Dorobantilor

Clinica stomatologica situata pe Calea Dorobantilor nr.124, stradal, parter utilata cu sterilizare, sala de asteptare, doua cabinete utilate si mobilate modern si doua grupuri sanitare care deservesc pacientii si medicii, inchiriaza un cabinet sau 2 ture.Clinica beneficiaza de toate dotarile necesare : Fiziodispenser ChiroProL(Bien Air)+ trusa implatologie, endomotor + apex locator, unituri echipate cu micromotoare electrice Bien Air, lampa albire si tot instrumentarul necesar.Sterilizarea este dotata cu autoclav Europa B Evo + distilator in-line cu de-ionizare si osmoza PURA (nu necesita umplere si golire manuala)

Pret: 1

Mentiuni: Radiologie dentara la 50m