Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1148 anunturi.

aparatura si mobilier

am spre vanzare aparatura si instrumentar si chiar mobilier moderne,foarte putin utilizate si anume:unit Stern-Weber aproape nou(doar 3 ani)cu scun medic,aspirator chirurgical.instrumentar,diga, micromotor,divrse altele si chiar mobilierul csre este frumos si in stare perfecta.

Pret: 15000e

Mentiuni: Cine este interesat sa vada sa sune nu numai pretul!

Inchiriem o tura cabinet Drumul Taberei

Cabinet stomatologie situat stradal in Dr.Taberei , inchiriaza o tura.

Pret: 300

Cabinet Calea Dorobantilor 124

Clinica stomatologica situata pe Calea Dorobantilor nr.124, stradal, parter utilata cu sterilizare, sala de asteptare, doua cabinete utilate si mobilate modern si doua grupuri sanitare care deservesc pacientii si medicii, inchiriaza un cabinet sau 2 ture.Clinica beneficiaza de toate dotarile necesare : Fiziodispenser ChiroProL(Bien Air)+ trusa implatologie compatibila Alpha Bio si ARDS Implants, endomotor + apex locator, unituri echipate cu micromotoare electrice Bien Air, lampa albire si tot instrumentarul necesar.Sterilizarea este dotata cu autoclav Europa B Evo + distilator in-line cu de-ionizare si osmoza PURA direct la retea (nu necesita umplere si golire manuala)

Pret: 1

Mentiuni: Radiologie dentara langa cabinet

spatiu pt cabinet medical

spatiu se afla in policlinica sector 5

Pret: -

inchiriere

inchiriez camera pt cabinet medical in incinta unui cabinet stomatologic sala asteptare comuna .(exclus pt stomatologie ).zona bulevardul Basarabiei .tel0722284975

Pret: -

Inchiriez tura cabinet stomatologic zona Bucur Obor

Cabinet cu 2 unituri, camera intraorala, autoclav, pupinel, 2 grupuri sanitare

Pret: 250eur

Tura libera Piata Romana

Clinica stomatologica Ceram King Art din Bucuresti, pune la dispozitia medicilor o tura de lucru intr-un colectiv tanar si dinamic! Locatia este centrala, in zona Piata Romana - Stefan cel Mare pe strada Polona, iar aparatura din dotare este fabricata in Germania (Kavo Systematica) si contine tot echipamentul necesar pentru desfasurarea activitatii, adica piese de mana, instrumentar, autoclav etc. In incinta imobilului isi desfasoara activitatea si laboratorul de tehnica dentara Ceram King Art care garanteaza preturi avantajoase pentnru medicii colaboratori. Puteti vedea albumul cu poze la linkul de mai jos, pe facebook:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.805229859491462.1073741832.212605865420534&type=3
Numar de telefon: 0728003709 – Costin Iorgulescu

Pret: 350 euro

Inchiriere tura cabinet Veteranilor,Militari

Inchiriez tura cabinet Stomatologic, zona piata Veteranilor,stradal,dotat modern -unit cu monitor,camera intraorala,micromotor Kavo,endomotor,lamps goto,aspirator chirurgical,aparat detartraj us,instrumentar.

Pret: 200 euro

Clinica in contract cu CASMB de vanzareDe vanzare centru medical aflat in contract cu CASMB
MF cu praxis,,Endocrinologie,Gastroenterologie,Medicina muncii, contracte de parteneriat etc.
Asistenta in preluarea si desfasurarea afacerii.

Pret: 50000 E pret fix

Mentiuni: Praxis MF Dotarea necesara functionarii. Alte contracte CASMB

cabinet stomatologic

inchiriez cabinet stomatologic(un unit complet),zona camera de comert bucuresti
rog seriozitate,cabinetul este nou,modern,

Pret: 400

vand cabinet stomatologic

VAND CABINET STOMATOLOGIC (AP 3 CAMERE),vis-a-vis Vitan Mall la parter,VEDERE STRADALA CU INTRARE SEPARATA DE CEA A BLOCULUI, DIRECT DIN STRADA. Complet utilat cu 2x scaune dentare, autoclav, 1x camera de tratament + 1x camera tratament + 1x camera medici + sala asteptare (fosta bucatarie) + camera sterilizare (fosta baie serviciu) + toaleta impartita in doua (medici + pacienti), avizat si cu vad si pozitie excelente!

Pret: 150.000

Mentiuni: Exista posibilitatea de a cumpara si garsoniera (cu balcon !) de 40 mp, care este perete in perete cu cabinetul si are deasemenea vedere integrala stradala.

Colaborare medici specialisti in contract cu CASMB

Clinica Medicala cauta colaborare cu medici specialisti aflati in contract cu CASMB.
Clinica are contract cu CASMB pe partea de laborator de analize medicale, chirurgie generala si ecografie generala.
In clinica sunt medici de familie cu o baza buna de pacienti si colaborare externa cu un numar mare de medici de familie.

Pret: -

Cabinet medical in comodat/colaborare pentru fizioterapie

Clinica Medicala ofera in comodat/colaborare, un cabinet medical pentru a realiza o sala de fizioterapie/recuperare medicala.
Clinica nu dispune de aparatura si se doreste colaborare cu persoane care au deja in posesie aparatura.
La nivelul clinicii functioneaza laborator de analize medicale si specialitatile: Medicina de familie, Medicina interna, Cardiologie, Endocrinologie,Ginecologie, Ecografie, Pshiatrie, Psihologie, Estetica, Stomatologie.

Pret: -

Mentiuni: Clinica este situata central.

angazez medici dentisti

clinica dentara tomasdent angazeaza medici dentisti

Pret: -

inchiriere tura stomatologie zona unirii

Clinica stomatologica dotata cu 2 unituri,situata in zona Unirii /Matei Basarab,in vila,ofera spre inchiriere 1 tura in cabinet modern si spatios.Dotari: scaun dentex cu tv si camera intraorala,ultrasunet,aspiratie chirurgicala,apex locator nou,micromotor;sala separata pt sterilizare cu autoclav cu imprimanta,sigilator pungi,baie de ultrasunet pt instrumentar,frigider pt deseuri;sala de asteptare cu tv; 2 toalete.Clinica dispune de laser terapeutic si lampa de albit.Atmosfera este placuta si relaxata,programul de lucru este flexibil.costuri de intretinere mici.

Pret: 250 e

Mentiuni: Cautam coleg tanar,serios si motivat