Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2324 anunturi.

Tura 250 euro utilități incluse, sau 400 euro 1 cabinet

Închiriez un Cabinet Medical în Clinica Ioana sau o tură (250 euro). Clinica este în sectorul 6 Militari metroul Gorjului la 5 minute.In spațiu a fost un punct de recoltare analize medicale. În Clinică mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicină generală. În prețul chiriei intra și costul utilităților:curent căldură apă internet TV...achitate de proprietar. Exclus stomatologie

Pret: 400 euro

Mentiuni: Utilita?i incluse. Exclus stomatologie.

Inchiriere cabinet stomatologic

Clinica 2 cabinete stomatologie închiriază 1 sau 2 ture .locația este pe sos.Giurgiului ,piata Progresu stradal.cabinetul este renovat modern recent și dispune de unit dotat cu detartraj,piese ,turbina,apex loc, instrumentar,autoclav nou ,sigilator, supraveghere video.
Utilități incluse în pret

Pret: 350e /tura

Mentiuni: La închirierea ambelor ture cabinetul este disponibil 24din 24

Inchiriez Cabinete Medicale in Clinica noua

Clinica autorizată în Sectorul 2 oferă în chirie spații pentru desfășurare de activitate medicală pentru următoarele specialități:

ORL, Oftalmologie, Urologie, Dermatologie, Ginecologie, Psihologie, Psihiatrie, Neurologie, Reumatologie, Medicina Muncii si Cardiologie.


Pentru detalii vă rugăm să contactați - 0726395577 sau 0774001003

Pret: de la 150euro

Mentiuni: Sector 2

Inchiriere Cabinet Stomatologic Zona Tineretului

Ofer spre chirie cabinet stomatologic modern localizat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir Nr 25 Sc 2 Bl 2 Ap 33 Et P Int 33C
, situtat in dreptul gurii de metrou Tineretului. Cabinetul este dotat complet cu aparatura noua si MICROSCOP, cu 2 scaune stomatologice, autoclav, sala de asteptare, calculator, televizor, 2 aspiratoare chirugicale moderne , instrumentarul necesar pentru oferirea tuturor serviicilor stomatlogice de calitate superioara.

Pret: 1300 EURO NEGOCIABIL

Mentiuni: Zona Intens Circulata, aflat exact la gura de metrou Tineretului, vis a vis de Dristor Doner Kebap Budapesta.

Cabinet chirurgie BMF - STOMATOLOGIE

Stradal Dorobanti " la cheie ", 2 unituri , microscop operator , centrifuga autoclav etc . organizat pe 2 niveluri 120mp + spatiu laborator !

Pret: negociabil

Mentiuni: Cladire reprezentativa, constructie 2010 !

Vând praxis medicina de familie

Vând praxis cabinet medicină de familie în judeţul Argeş.
Detalii suplimentare se pot obţine la nr. de tel.0726341161.

Pret: -

Tura cabinet stomatologic Pta Romana

Cabinet stomatologic situat în zona Pta Romana (str. Polona) cu intrare din stradă și vad foarte bun, închiriaza tura cabinet, program flexibil inclusiv in weekend. Prețuri preferențiale la laboratorul de tehnica dentară situat în aceeași locație. Poze și detalii despre cabinet pe pagina www.dental-travels.eu

Pret: 300 Euro / tura

Preluare lista pacienti

Preluare lista pacienti, in jur de 1000 asigurati, zona rurala, 5 sate, distanta maxima fata de cabinet 7 km, cladire noua din fonduri europene, contract de comodat cu primaria,

Pret: -

Zona FLOREASCA

Clinica stomatologica, situata in zona Floreasca, inchiriaza o tura sau intreg cabinetul , complet utilat ( inclusiv sterilizare ). Mentionam faptul ca toata aparatura cu care sunt dotate cabinetele noastre este achizitionata noua , iar fiecare cabinet este absolut independent .

Pret: 350 Euro/luna/tura

Mentiuni: Clinica functioneaza intr-o cladire de birouri ( NU parter de bloc ) . Pretul acopera absolut toate cheltuielile de regii, intretinere ,paza, mentenanta,INCLUSIV electricitatea si caldura.

Inchiriez Cabinete Medicale in Clinica noua

Clinica autorizată în Sectorul 2 oferă în chirie spații pentru desfășurare de activitate medicală pentru următoarele specialități:

ORL, Oftalmologie, Urologie, Dermatologie, Ginecologie, Psihologie, Psihiatrie, Neurologie, Reumatologie, Medicina Muncii si Cardiologie.


Pentru detalii vă rugăm să contactați - 0726395577 sau 0774001003

Pret: de la 150euro

Mentiuni: Sector 2

Vanzare cabinet stomatologic in Iasi

Vand cabinet stomatologic, compus din 1 sala de tratamente, 1 sala de asteptare, 1 sala de sterilizare, 2 bai, 1 spatiu cu aviz pentru sala de tratamente, actual functionand ca birou. Cabinetul este complet dotat si utilat: unit dentar, autoclav clasa B, aspirator chirurgical mobil. Cabinetul functioneaza din 2006, este intabulat ca si cabinet stomatologic, este cu toate avizele si taxele la zi. Este situat intr-o zona cu vad- trafic pietonal intens, langa facultati, in apropiere de Palas Mall.
Optional se poate inchiria sau vinde doar spatiul in care functioneaza cabinetul, pentru cabinete cu o alta specializare.
Se vinde pentru ca ne mutam din oras.

Pret: -

Mentiuni: Se poate lasa mesaj pe Whats App, pentru a va contacta.

Inchiriez cladire 500 mp

Inchiriez cladire pe doua niveluri,500 mp , ideal pentru amenajare de cabinete medicala sau centru medical.

Pret: -

Închiriez cabinet stomatologic

Ofer spre închiriere cabinet stomatologic aflat în cadrul unui centru medical, situat stradal în apropierea Pieței Mărăști, în zonă cu vad pietonal foarte bun. Cabinetul este modern și nou utilat.

Pret: 350 Euro

Inchirieri cabinet medical / colaborare specialitati medicale

Centru Medical ofera spre inhirieri cabinet medical/si colaborare cu specialitati medicale(tura/contratura); Pentru multiple specialitati Medicale/ competente medicale sau conexe actului medical;
Clinica medicala situata intr-o zona ultracentrala,sector.1. dispune de mai multe specialitati medicale si medici de familie, investigatii:ecografii diverse si laborator propriu de analize medicale

Pret: negociabil

Mentiuni: Spatiul Medical este renovat cu/fara minimea dotare,mai sunt la dispozitie:sala de tratament-cab.de sterilizare,2 grupuri sanitare (personal medical+ pacienti),receptiei,sala de asteptare si vestiare

Vand praxis medicina de familie

Vand praxis medicina de familie in municipiul Sebes, jud. Alba, (pacienti peste 1500), incepand cu data de 01.12.2021


Pret: negociabil

Pret: negociabil