Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1328 anunturi.

Inchirier 1-2 ture

Ofertă închiriere cabinet stomatologic în zona Piața Romană. Aparatura din dotare este fabricată in Germania (Kavo Systematica) și conține tot echipamentul necesar pentru desfășurarea activității: piese de mană, instrumentar, autoclav. În incinta imobilului își desfășoară activitatea și laboratorul de tehnică dentară Ceram King Art care garantează prețuri avantajoase.

Pret: 300 euro

Vând cabinet stomatologic in Ilfov

Vând cabinet stomatologic in Jud Ilfov, acces din A3, distanță de 20 km de Bucuresti.Caninetul este dotat cu unit Kavo- Germania,compresor Fiac,mobilier nou si este situat in dispensar alături de o farmacie si un cabinet de med de fam.

Pret: 10000 euro

Medina Dentara

Ofer spre inchiriere 1 sau 2 ture in cabinet stomatologic situat vis-a-vis de Oraselul Copiilor,la parterul blocului,stradal. Este dotat cu unit nou BlueTech AM 2000 NEW,aspiratie chirurgicala,detartraj buit-in,lampa foto,2 standuri pt turbina,micromotor,mobilier nou,sala asteptare,doua grupuri sanitare,sala sterilizare dotata cu 2 autoclave clasa B. Programul de lucru este de luni-vineri si sambata. Posibilitate infiintare CMI.

Pret: 320 €

Oferta inchiriere cabinet stomatologic

Ofer spre inchiriere cabinet de stomatologie. Cabinetul este nou deschis,central si modern utilat. Se lucreaza in ture si pretul este 270e/luna. Turele disponibile: Luni,Marti,Vineri: 15-21 si Miercuri,Joi: 9-15.

Pret: 270e

Mentiuni: Nu poate fi inchiriat doar cateva ture pe luna. In pret sunt incluse toate cheltuielile. Se lucreaza cu piese si materiale proprii.

INCHIRIERE CABINETE

INCHIRIERE CABINETE

Oferim spre inchiriere cabinete medicale(specialitati:oftalmologie,ginecologie,diabet si boli de nutritive,dermatologie,ORL,neurologie,endocrinologie).Clinica este situata stradal,sector 3,Piata Titan si dispune de sala de recoltare,sala de tratamente,receptie,arhiva.

Pret: -

Inchiriez CABINET STOMATOLOGIC in Valea Jiului

Inchiriez cabinet stomatologic in Uricani, situat ultracentral, renovat recent.

Pret: 250 euro

Inchiriez CABINET STOMATOLOGIC in Deva

Inchiriez cabinet stomatologic in Deva, Bld. N. Balcescu, recent renovat.

Pret: 300 euro

Inchiriez CABINET MEDICAL in Deva

Inchiriez cabinet medical in Deva, situat pe Bld. Balcescu, recent renovat.

Pret: 300 euro

Mentiuni: Dotari existente: Stomatologie, Ginecologie, Ecografie, Gimnastica recuperatorie, Masaj, Etc.

INCHIRIEZ 1-2 TURE STOMATOLOGIE

Inchiriez 1 sau 2 ture (cabinet separat) preferabil pentru medici cu portofoliu de pacienti. Intretinerea si curatenia sunt incluse.

Pret: Pret: 350 euro-tura

Mentiuni: Stradal; 100 de metri de la gura de metrou Obor, iesirea spre Sos. Stefan cel Mare. Detalii Facebook Denta-Clinica.

clinica medicala ofera cabinete

Clinica medicala ofera cabinete medicale in comodat pentru Medicina de familie, Cardiologie, Dermatologie, Ginecologie, Diabet,Endocrinologie , precum si alte specialitati.
Clinica dispune de Laborator propriu de analize medicale.

Pret: -

Clinica medicala ofera cabinete

Clinica medicala sector 2 ofera cabinete medicale in comodat pentru Medicina de familie, Cardiologie, Diabet,endocrinologie , precum si alte specialitati.
Clinica dispune de Laborator propriu de analize medicale.

Pret: -

Inchiriere scaun stomatologic

Oferim spre inchiriere o tura/doua in clinica stomatologica moderna.
Clinica functioneaza de mai multi ani, recent renovata, aparatura noua, foarte bine amplasata, pe Bdul Decebal 24.
Va punem la dispozitie piese de mana,apex finder, aparat de detartraj, air flow, instrumentar chirurgical, autoclav pupinel, lampa albire.
Tarif tura: 300 euro
Tura dubla: 600 euro.

Pret: 300 euro

ofer cabinet medical in policlinica rahova

Pret: -

Stomatologie Calea Dorobantilor nr.124

Clinica stomatologica situata pe Calea Dorobantilor nr.124, stradal, parter utilata cu sterilizare, sala de asteptare, doua cabinete utilate si mobilate modern si doua grupuri sanitare care deservesc pacientii si medicii, inchiriaza un cabinet sau 2 ture.Clinica beneficiaza de toate dotarile necesare : Fiziodispenser ChiroProL(Bien Air)+ trusa implatologie, endomotor + apex locator, unituri echipate cu micromotoare electrice Bien Air, lampa albire si tot instrumentarul necesar.Sterilizarea este dotata cu autoclav Europa B Evo + distilator in-line cu de-ionizare si osmoza PURA (nu necesita umplere si golire manuala)

Pret: 1

VAND CABINET STOMATOLOGIE

Direct propietar VAND CABINET STOMATOLOGIC in functiune impreuna cu spatiul in Ploiesti , B-ul Marasesti. Cabinetul Stomatologic dispune de , sala de asteptare , spatiu de administrare, spatiu de sterilizare.Cabinetul este dotat cu mobilier modern , aparatura stomatologica , si intrumentarul sunt in perfecta stare.Pret -75000 Euro .Pentru informatii si vizitare apelati la nr de telefon 0724257280

Pret: 75000 euro