Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1515 anunturi.

Cabinet Stomatologic UNIREA - Centrul Vechi

Cabinet stomatologic super vad ! langa magazin Unirea ! vechime 4 ani ! dotat utilat ! Super vad ! colectiv ok ! sunt 2 unituri si s-a eliberat 1 unit !!!

Pret: 280

Îndepliniți-vă visul vieții: un cabinet medical propriu în Germania!

Clientul nostru este medic internist în orașul Varel la Marea Nordului, un oraș cu cca. 25.000 de locuitori, aflat la o distanță de o ora cu mașina de Bremen. Împreună cu un coleg, medic generalist, conduce de mulți ani cu succes un cabinet medical (“Praxisgemeinschaft”) de medicină internă și de familie.

Din cauza vârstei, clientul nostru dorește să se retragă din cabinetul său în următorii doi ani. Pentru dezvoltarea unui succesor, clientul nostru caută întâi să angajeze un medic interesat să preia cabinetul pe termen lung. Toate modalitățile de cooperare sunt binevenite (Jobsharing, angajare full-time sau part-time). Bineînțeles și medici stagiari sunt de dorit!

Cabinetul se află la parter și fara nici un fel de barieră pentru persoanele cu dizabilități. Parcări pentru persoane cu handicap se află direct în fața casei, farmacie și cabinete de fizioterapie sunt în imediata apropriere. Cabinetul are toate aparatele medicale necesare (e.g. EKG, sonografie, ergometrie, etc.).

Informații generale:

Anul înființării: 1998;
Prima zi posibilă pentru preluare: 1.1.2016;
Pacienți pe trimestru (“Fallzahl”): 750 – 1.000;
Venit anual cu pacienți asigurați: cca. 230.000 Euro;
Venit anual cu pacienți privați: cca. 30.000 Euro;
Angajați: 7;
Gărzi: Da, în spitalul din Varel, dar puține.

Necesare sunt:

- Cunoștiinte de limba germană (B2/C1) sau "Approbation" in Germania;

- Specializare ca medic de familie sau de medicină internă sau mai mulți ani de stagiatură în domeniu.

Pret: 80.000 EUR

Mentiuni: Sunte?i interesa?i? Atunci va rugam sa ne trimite?i CV-ul Dvs. Vizitati-ne la Facebook: https://www.facebook.com/makromconsult

Inchiriere tura clinica stomatologica

Clinica stomatologica dotata la standarde occidentale inchiriez o tura in cabinet. Clinica este dotata cu 3 unit-uri, radiologie digitala, receptie, aparatura de ultima generatie.

Pentru vizualizarea clinicii puteti sa ne vizitati la adresa www.smile-dental.ro

Pret: 300 Euro

vanzare cabinet stomatologic

vand cabinet stomatologic elegant, 1 scaun, 2 grupuri sanitare toate aprobarile de functionare, zona 13 septembrie, vad clienti, parter, bloc nou, toate dotarile

Pret: 89000 euro

Inchiriez

Inchiriez cabinet stomatologic complet utilat,zona Drumul Taberei,Bucuresti.

Pret: -

Inchiriere cabinet stomatologic ultracentral in Timisoara

De inchiriat, cabinet stomatologic situat ultracentral in Timisoara. Cabinetul este dotat complet, inclusiv aspiratie chirurgicala, camera intraorala, lampa foto Kulzer, aparat de detartraj ultrasonic, doua compresoare (unul de rezerva pentru asigurarea continuitatii in caz de defectiuni), monitoare, televizor la unit conectat si cu computerul si cu camera intraorala, sistem audio performant pentru ambient audio in timpul tratamentelor, mobilier, frigider, etc.

Cabinetul a fost renovat complet in luna ianuarie 2015.

Pretul este de 200 Euro/tura, negociabil.

Pret: 200 Euro/tura

Vanzare praxis medicina de familie Oltenita

Vand praxis medicina de familie in Oltentia (60 km. de Bucuresti), 1500 pacienti asigurati. Dispensarul detine toate autorizatii necesare. Pretul este negociabil.

Pret: -

INCHIRIEZ TURA STOMATOLOGIE

Inchiriez tura (cabinet separat), dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala , preferabil pentru medici cu portofoliu de pacienti.

Pret: 250 euro-tura

Mentiuni: Acces stradal. Amplasat 100 de metri de la gura de metrou Obor, iesirea Sos. Stefan cel Mare. Detalii Facebook Denta-Clinica.

Inchiriez ture in cabinet stomatologic

Ofer spre inchiriere 4 ture (o tura=6 ore) in cabinet stomatologic situat in Bistrita, pe strada Granicerilor, vis-a-vis de Casa de Asigurari de Sanatate, la parterul blocului, stradal.

Cabinetul este infiintat in anul 2013.

Persoana contact Grigore.

Pret: 180 euro

Inchiriez tura sau cabinet in clinica medicala Militari

Inchiriez tura sau cabinet in clinica medicala, Militari, Veteranilor, 200 E, toate cheltuielile de intretinere incluse in cei 200 E.
Clinica este situata in zona dens populata si are toate optiunile, inclusiv rampa functionala pentru carucioare.
Dispunem de un colectiv tanar si ambitios.
Oferim unele bonusuri si oportunitati.

Pret: 200

Mentiuni: Aproape de metrou.

inchiriez tura in cabinet stomatologic Bucuresti, str BABA NOVAC

dau spre inchiriere o tura in cabinet stomatologic utilat complet, Unit dentar nou cumparat acum o saptamana, autoclav, lampla albire etc
Cabinetul este situat in rondul de la Baba Novac cu Mihai Bravu, zona Dristor

Pret: 270

inchiriere tura-calea dorobantilor- piata romana

ofer tura in chirie. cabinet situat langa piata romana. doua unituri in camere separate, lampa foto, apex locator, lampa albire, aspiratie chirurgicala, camera de sterilizare cu autoclav, pupinel.
www.andreeadentalstudio.ro

Pret: discutabil

Mentiuni: medic cu cel putin 3 ani experienta, pacienti proprii

  • 2015-03-13
  • bucuresti sector 1, Bucuresti
  • 0744346901

Inchiriez tura in cabinet medicina dentara

Cabinetul de medicina dentara Dr. Vitian-Dragos Laura doreste sa isi mareasca echipa! Oferim spre inchiriere tura in cbinet nou, complet dotat si utilat, fiind situat langa Observatorul Astronomic din zona Balcescu.
Punem la dispozitie: unit nou, cu camera intraorala, detartror, air flow, lampa foto, micromotor electric; apex locator NSK nou. Cabinetul corespunde intru totul normelor in vigoare, prezentand camera separata de sterilizare (autoclav nou cu imprimanta), vestiar separat prevazut cu dulap pentru fiecare medic, 2 grupuri sanitare - unul pentru doctori si altul pentru pacienti (cu acces din sala de asteptare). Cabinetul ofera Wi-Fi si este prevazut cu televizoare atat in sala de asteptare cat si in sala de tratament.

Pret: -

Mentiuni: Primim CV-uri pe adresa de mail vitianlaura@gmail.com. Detalii si informatii la telefon 0763613113.

Cabinet Stomatologic

Cabinet stomatologic complet mobilat,modern,dotari conform standardelor UE, functional,cu toate autorizatiile la zi,suprafata utila totala 70mp(sala tratament,sala asteptare,sala sterililizare,2 grupuri sanitare, estiar,birou),situat stradal,la casa(suprafata teren 170mp,suprafata construita 78mp,deschidere stradal 12ml),zona intens circulata.
Dotare echipamente medicale:
-Unit stomatologic KAVO PRIMUS 1058 (fabricatie Germania, an 2012) si scaun medic KAVO,impecabile din punct de vedere tehnic si optic.
-Turbina KAVO EXPERT TORQUE LUX E680L
-Piesa contraunghi KAVO EXPERTMATIC E20L
-Piesa dreapta KAVO INTRAMATIC 10ES.
-Piesa detartraj KAVO PIEZOLUX
-Aparat intretinere piese de mana QUATTROCARE PLUS KAVO
-Autoclav EUROPA B EVO 24
-Compresor complet carcasat si insonorizat 24/150 DENTAL OILLESS EUROCOMPRESS
-Pompa aspiratie chirurgicala EAL 28 Eurocompress

Pret: 135000 EURO

Inchiriez cabinet stomatologic 2 ture

Cabinet stomatologic de inchiriat, amplasat stradal, utilat si mobilat complet si modern, dotari: unit cu doua posturi turbina(fibra optica), micromotor, piesa detartraj, lampa foto, 2 aspiratii, autoclav, distilator, ap. de sigilat pungi, aspirator chirurgical mobil, mobilier nou; clinica dispune de sala asteptare, sterilizare, doua bai, cam. odihna medici, centrala termica, aer conditionat.

Pret: 300 euro tura, doua ture negociabil

Mentiuni: Liber din 16 martie