Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1349 anunturi.

Vand cabinet stomatologic complet Import Germania:2 Unit-uri,2 scaune,2 radiologii(mare si mica),sterilizator Melag Autoklav si tot instrumentarul necesar inclusiv piese de schimb pt scaune.Cabineti,chiuvete,mobilier.Se vinde tot la 10.900 euro.Asigur transport oriunde in tara.Totul functional,garantie.

Pret: 10900 euro

Mentiuni: Ideal medic stomatolog care doreste sa-si inceapa propria afacere la pret rezonabil.Trimit fotografii si date tehnice/inventar pe email.

Inchiriez cabinet medical, la parterul unui bloc in zona Bratioanu - Constanta

Pret: -

Clinica stomatologica(85mp), toate facilitatile(2 Sali de tratament, sala asteptare, grup sanitar, sala sterilizare), situata in iasi (la strada), inchiriaza unui medic stomatolog cu experienta, sala tratamente stomatologice complet echipata(unit dentar nou,instrumentar de baza,mobilier,spatiu sterilizare).
Clinica are toate utilitatile necesare unei bune functionari(apa, canalizare, incalzire termica, aer conditionat),inclusiv spatii de parcare. Este situata intr-o zona dens populata si este amenajata la standarde ridicate.
Inchirierea se face full time, in conditii avantajoase.
Pentru relatii suplimentare puteti accesa site-ul www.dentaletic.ro si /sau suna la telefon 0232.236.002

Pret: -

Inchiriez cabinet stomatologic, ambele ture. Dotat cu unit, aparat detartraj, lampa fotopolimerizare, sterilizator, instrumentar partial., etc. Cabinetul are 3 camere si cuprinde sala de asteptare, sala de sterilizare, sala de tratament, 2 grupuri sanitare (cum prevede legea) necesita reavizare (nu a mai fost folosit de 1 an). Este situat in zona Parcul Carol - Rond Cosbuc. Pret 500 Euro / luna sau 300 EUR/tura, negociabil, nu sint incluse consumurile.

Pret: 300 EUR

Mentiuni: Mentiuni: Cabinetul a fost autorizat si a functionat pina acum 1 an. Eventual variante pentru vinzarea echipamentelor in mod unitar (nu pe bucati).

vind casa in Craiova, cabinet stomatologic in functiune din 1994. cu vad format.Suprafata 38mp comus din sala de lucru,sala de asteptare,sterilizare.

Pret: 38000 e

Vand cabinet de stomatologie, comuna Dragomiresti, judet Dambovita.Conditii avantajoase.

Pret: -

Dau spre inchiriere full-time sau part-time spatiu cu destinatia de cabinet psihologic (sau alte activitati compatibile) situat in zona Eroii Revolutiei, la parterul unui bloc, linistit, compus din doua incaperi: una de 20 mp, adecvata si pentru activitati de grup, iar cealalta de 9 mp, baie si hol. Spatiul este mobilat corespunzator si functioneaza in prezent drept cabinet de psihologie.

Pret: 290 euro

Mentiuni: Contact prin e-mail (de preferat)

Inchiriez 3 ture in clinica stomatologica cu 3 cabinete, renovat in 2012. Clinica este situata in zona Unirii-Traian, la vila, toate dotarile, sterilizare autoclav, sigilator pungi, piese de mana, lampa foto, detartraj, sala de asteptare, centrala gaze, spatiu generos.

Pentru mai multe informatii sunati la 0723.242.074.

Pret: 300 EUR

Inchiriez pe termen lung cabinet stomatologic ( 2 unituri ) complet mobilat si utilat.

Pret: 850 euro

Mentiuni: Pozitie si conditii excelente .Cabinetul fuctioneaza de 7 ani ,

Clinica stomatologica angajeaza medic.
Conditii deosebite.
Experienta minima 4 ani.
Cv-ul se va transmite la adresa office@liviadent.ro.

Pret: -

Inchiriez cabinet stomatologic in Marasti.
150 EUR / luna. Program 4 ore /zi.

Pret: 150

cabinet stomatologie piata romana- ofer pentru inchiriere luni 15.00-21.00 si marti 9.00-15.00

Pret: 100 euro

  • 2013-02-04
  • bucuresti, sector 1, Bucuresti
  • 0744346901

Ofer spre inchiriere 1 tura in cabinet stomatologic mic, modest, la Unirea. 150 euro. 0723.553.971

Pret: 150 euro

Inchiriez tura cabinet stomatologic, cabinetul este complet utilat, situat lângă Piața Domenii.


Pret: 250€

De vanzare cabinet stomatologic in Franta,apropiere Lyon,pacientela importanta,C.A2012-280.000 euro,in aceeasi locatie mai practica medicul francez si un medic roman,integrare usoara,secretara,asistenta,integrare usoara,calitate a vietii deosebita,pret 75000 euro,posibilitate credit bancar,fara intermediari,fara comision,contact:gabil74@hotmail.com

Pret: 75000

Mentiuni: vanzare cabinet stomatologic Franta