Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1984 anunturi.

CABINETE MEDICALE/STOMATOLOGICE

INCHIRIEZ SPATII PENTRU CABINETE MEDICALE/STOMATOLOGIC IN MIHAI VITEAZU( 30 KM DE CLUJ-NAPOCA). IMOBILUL ESTE NOU CONSTRUIT SI SITUAT IN CENTRUL LOCALITATI. IMOBILUL ESTE COMPUS DIN SALA ASTEPTARE, TREI CABINETE, VESTIAR SI CAMERA PERSONAL, TOALETE PACIENTI SI PERSONAL, CAMERA DE STERILIZARE, CAMERA DE IGIENIZARE, CAMERA DE DEPOZITARE MATERIALE, CAMERA DE DEPOZITARE DESEURI

Pret: NEGOCIABIL

Mentiuni: CLADIREA ARE AVIZ DE LA DSP

Caut medic pentru inchiriere cabinet in contratura , zona Metrou Lujerului


Caut medic de orice specialitate medicala ,de preferat medicina de familie, mai putin pediatrie, stomatologie si ginecologie, pentru a inchiria cabinet in contratura,disponibil dimineata, intre orele 07-13, in sectorul 6 in Militari,in cabinet f frumos, mobilier nou, spatiu stilizat , sala de asteptare foarte aspectuoasa, toalete separate pentru medic si pacienti .Pretul de inchiriere e acceptabil si pentru incepatori .Numai pentru proiect de activitate de lunga durata si pentru medici care doresc sa lucreze!!!

Pret: 140 euro+utilitati

Mentiuni: Trimiteti CV cu fotografie si proiect de cariera pe termen lung, pe adresa mea de mail .

inchiriez tura cabinet stomatologic

Inchiriez o tura in cadrul unui cabinet stomatologic dotat(scaun,compresor,sterilizator) situat in cadrul unei foste policlinici stomatologice,vad bun

Pret: 150 euro,neg

colaborare

cautam coleg pentru colaborare cu procent / inchiriere tura. minim 3 ani experienta, pacienti proprii. cabinet cu 2 unituri, sterilizare, receptie in apropiere de piata romana

Pret: -

  • 2015-10-22
  • bucuresti, sector 1, Bucuresti
  • 0762262487

Cabinet medical Valcea

Angajez medic in vederea preluarii praxisului in Valcea. Tel:0721515865

Pret: -

Inchiriez tura stomatologica

Inchiriez tura stomatologica:
-cabinet dentar in clinica
-aparat dentar nou in garanatie
-receptie inclusa
-sala de asteptare
-toate cheltuielile incluse
-zona buna (langa mall Vitan)

Pret: Pret negociabil

ofer spatiu pentru cabinete medicale

spatiul se afla in incinta Policlinicii Rahova unde sunt atit medici de familie cit si specialisti

Pret: -

ofer spre inchiriere cabinet stomatologic

Inchiriez cabinet stomatologic in Botosani, utilat, intrare separata, 2 bai, camera de sterilizare, sala de asteptare. se poate inchiria si o singura tura

Pret: 400euro

închiriez cabinet medical in clinica,in Militari

Închiriez un cabinet medical în Clinica IOANA,sector 6,P-ta Veteranilor. Momentan în clinică funcționează : stomatologie,electrostimulare musculară și un punct de recoltare analize IXIA .

Pret: 350 euro

Mentiuni: În 350 euro chirie , intra ?i cheltuielile de între?inere:TV,net,curent,apa, caldura...

Inchiriez tura in cabinet stomatologic, intersectia Mihai Bravu-Baba Novac

Inchiriez tura in cabinet stomatologic situat la intersectia Mihai Bravu-Baba Novac-Dristor. Cabinetul este la parter, vedere spre statia de autobuz de pe Baba Novac. Exista parcare in fata blocului. Cabinetul este frumos amenajat, sala de asteptare mobilata modern, aer conditionat,cu unit Gnatus, pupinel, instrumentar+trusa chirurgie de baza, detartraj si lampa foto pe unit, etc. Contractul pentru spatiu va fi de inchiriere, inregistrat la Administratia Financiara.

Pret: 270 euro/tura

Vand clinica dentara sector 2.

Clinica situata stradal in zona Piata Iancului,cu acces facil la metrou si mijloace de transport, dispune de 2 cabinete, un unit si mobilier nou. Sala de sterilizare dotata cu Autoclav 23 l, sigilator pungi, distilator apa .... Sala de asteptare dispune de receptie si Tv. In plus clinica dispune de o camera separata pentru medici (vestiar , birou …) si doua toalete.
Clinica are toate avizele necesare functionarii.

Pret: 87.000 EUR

INCHIRIERE CABINET IN CLINICA STOMATOLOGICA DE LUX

CLINICA STOMATOLOGICA DE LUX, DOTATA SI AMENAJATA ULTRAMODERN,SITUATA ULTRACENTRAL, OFERA SPRE INCHIRIERE UN CABINET STOMATOLOGIC.
CENTRU RADIOLOGIE PROPRIU (OPG + RETRO).
APARATURA NOUA,IN GARANTIE.
PRET 500 EURO/1 TURA NEGOCIABIL.
CHELTUIELI SEPARATE.
DETALII LA 0745210210

Pret: 500

Colaborare / Comodat

Clinica medicala ofera cabinete medicale in comodat/ colaborare pentru specialitatile Stomatologie/ ORL/Oftamologie/ Dermatologie.
Clinica este situala intr-o zona centrala si dispune de laborator de analize medicale propriu si specialitati medicale, precum : Ginecologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Endocrinologie, Cardiologie, Pediatrie, Psihologie, Psihiatrie, Acupunctura, Cabinete de ecografie: generala, parti moi, san, Doppler vascular, cord, etc, radiologie dentara.

Pret: -

Închiriez cabinet stomatologic policlinica 2

Închiriez tura cabinet stomatologic , complet dotat si utilat , sala de așteptare, sterilizare autoclav, toalete, vad excelent, policlinica 2 , incinta synevo.

Pret: 200E neg

INCHIRIEZ CAB STOMATOLOGIC

Inchiriez cabinet stomatologic complet utilat sau tura in cabinet stoma situat în cladire cu gradinita si scoala privata. Militari Piatra Gorjului. 500 / 250 € disc

Pret: 500 / 250 € disc

Mentiuni: Nu este situat la parter de bloc