Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 
Închiriază-ți propriul cabinet stomatologic!

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1571 anunturi.

cabinet stomatologic situat pe calea vacaresti,aproape de piata sudului,ofera spre incihriere o tura;luni,miercuri,vineri-dupa amiaza,marti,joi,-dupa amiaza.functionam de 10 ani.

Pret: negociabil

Mentiuni: rog seriozitate

OFER CABINET GINECOLOGIE IN ZONA CU TRAFIC DEOSEBIT SI PACIENTURA FORMATA!ACCES STRADAL PE ARTERA EXTREM DE CIRCULATA!

Pret: 300 E

Mentiuni: SECTOR 2

OFER CABINET MEDICINA DE FAMILIE IN ZONA CU TRAFIC DEOSEBIT SI PACIENTURA FORMATA!POATE FUNCTIONA ORICE SPECIALITATE EVENTUAL PE CONTRATURA-ESTE NECESARA DOAR SERIOZITATE!PERIOADA DE GRATIE LA PLATA CHIRIEI!

Pret: 250 E

Mentiuni: SECTORUL 2

VAND LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE : DOTARE, CONTRACTE, AUTORIZATII,CERTIFICARI.

Pret: -

INCHIRIERE SPATIU AUTORIZAT PENTRU MEDICI DE FAMILIE
CONDITII EXCELENTE

Pret: 250 EURO/ luna

Inchiriez cabinet stomatologic ultramodern, pe tura compusa din:
-2 zile program de dimineata(08:00-14:00)
-3 zile program de dupa-amiaza(14:20).
Orele acestea includ servicii de receptive pacienti, programari, asistenta, sterilizare unit, camera intraorala si terminale echipate( complet utilat).
Endomotor, fiziodispenser si trusa de implantologie Alpha Bio(separat).

Clinica se numeste White Dental Care si este situatea in Calea Plevnei Nr 172, Etaj 2, visavis de CSM(CurteaSuprema de Magistratura).Pret: 400 Euro

Mentiuni: Oferta inchiriere: 400Euro/luna cu utilitati incluse(intretinere, current electric, internet).

Inchiriez tura in cabinet stomatologic . Cabinetul functioneza de 6 ani si dispune de toata aparaturia si instrumentarul necesar desafsurarii activitatii .
Conditii deosebit de avantajoase .

Pret: 200 euro

Inchiriez spatiu comercial pt cabinete medicale in centrul constantei, totul renovat, 2 toalete, sala de asteptare, se poate plati chiria cu procent din incasari

Pret: -

inchiriez tura in cabinet stomatologic modern, locatie centrala langa spitalul de urgenta floreasca, camera de garda. medici cu experienta minim un an. cabinetul este spatios, utilat modern - aspiratie chirurgicala, covor pvc antimicrobian, autoclav etc. Se ofera apex locator, fiziodispenser, lampa foto, truse chirurgicale (inclusiv luxatoare) 300 euro inclusiv utilitatile. program inclusiv sambata. se poate inchiria toata camera - 2 ture 500 euro

Pret: 300/500 euro

Inchiriez tura cabinet dentar complet utilat. Cabinetul este situat in sect.6, langa Plaza Romania.

Pret: 250 E

vind cabinetul stomatologic www.nanisdent.ro cu tot cu apartament. momentan sint 4 dr chiriasi in el. propietarul este plecat in strainatate definitiv

Pret: 90000

Mentiuni: persoana de contact- Mariana Lucan. puteti merge sa vizitati cabinetul precum si pozitionarea reala

Inchiriez CABINET STOMATOLOGIC, complet utilat, in Uricani. Reducere din pretul chiriei pentru primele 3 luni + bonus consumabilele existente in stoc. Informatii la 0744.535.883 sau 0723.144.763

Pret: 300 euro/luna

Inchiriere cabinet medical

Pret: 300 euro

Mentiuni: Inchiriez spatiu (garsoniera parter/4) situata in dr.sarii, zona liceu Barbu, sect5 pretabila cabinet dentar sau alta specializare. Spatiul necesita amenajari.


Inchiriere cabinet stomatologic in clinica stomatologica cu peste 80mp, care dispune de toate facilitatile, compusa din 3 sali de tratament, sala asteptare, grup sanitar, sala sterilizare, in Iasi podul de piatra (langa petrom).
Clinica este situata intr-o cladire noua si contine toate dotarile unei bune functionari.
Inchirierea se poate face part time (jumatate de tura) sau full time, sau alte variante (pe zi). Pretul este de 200 Euro / jumatate de tura si 350 Euro / tura completa. Se mai adauga cheltuielile de intretinere (femeia de servici, utilitati, internet+cablu, etc) care sunt intre 200Ron si 250Ron in functie de luna.
Pentru relatii suplimentare sunati la 0740250294

Pret: 200 E

Oferim spre inchiriere spatiu pentru cabinete medicale (med. de familie, cardiologie, ginecologie, neurologie etc. -- exclus stomatologie--), laborator de tehnica dentara sau alte activitati medicale. Clinica este situata in zona DECEBAL (str. Dristorului), BUCURESTI. Se afla intr-un apartament de 4 camere la parterul unui bloc stradal. Se inchiriaza trei camere cu suprafata, in total, de 35 mp si spatiu in comun (grupuri sanitare, receptie, vestiar) de 30 mp. Spatiile sunt libere si nu au autorizatie de functionare de la DSP. In prezent in locatie functioneaza un cabinet de stomatologie, cu toate avizele necesare.

Pret: 600 euro/luna

Mentiuni: Se poate inchiria si separat cate un cabinet la pretul de 200-220 euro/ luna.