Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

280 anunturi.

asistenta medicala

Sunt studenta, anul 1 la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" , Facultatea de Moase si Asistenta Medicala , specializare asistenta medicala generala. Mi.as dori un loc de munca cu program flexibil

psiholog clinician

psiholog clinician autonom cu experienta relevanta caut angajare/colaborare cu clinica sau spital

Angajare asistent medical

Asistent medical debutant cu 6 luni experienta doresc angajare in sector 4 la medic de familie sau alte specializari

Asistent medical

Am absolvit postliceala sanitara .
Caut o colaborare la un Cabinet medical, Unitate de invatamant , Centru de zi .
full-time sau part-time.

Mentiuni: experienta 3 luni cabinet stomatologic Stiu lb maghiara

Asistenta medicala

Sunt asitenta medicala si caut loc de munca in domeniul medicala. Vreau sa precizez ca am experienta in domeniul. Sunt din Baia Mare.

Medic de familie

Caut loc de munca in Constanta sau imprejurimi.Am experienta de 4 ani in medicina de familie,5 ani in medicina muncii si medicina muncii si 2 ani de urgente.Sunt disponibila oricand.Sunt o persoana,responsabila,serioasa si pot sta si peeste program

Mentiuni: Pot sa va trimit oricand CV-ul daca imi transmite-ti o adresa de email

Doresc angajare

Doresc sa ma angajez la receptia unei clinici medicale,program full time.Sunt o persoana responsabila si serioasa.

Mentiuni: Iuliana Androne

Medicina de familie

Cumpar praxis Medicina de Familie in Iasi
Tel:0745769084

medic de familie.

Medic specialist medicina de familie, 33 de ani, experienta 2 ani in mediul rural ,dispus la naveta (maxim 30 km de Bucuresti, preferabil zona de Nord, Nord-Est)
auto (dispus a folosi masina in folosul clinicii), PFA/SRL.
Doresc colaborare pe termen scurt, mediu sau lung cu CMI sau clinica medicala pe specialitatea medicina de familie. Sunt deschis oricarei propuneri.

Asistent medical generalist

Asistent medical generalist

Asistenta medicala 48 ani, ALC si malpraxis valabile, nefumatoare, liber cugetatoare, cu hipotiroidie+obezitate (1,70 m si 113 kg), gonartroza si lombalgii, temperament coleric, nu suport lumina artificiala puternica, zgomotul, caldura/frigul excesiv, dar mai ales prostia/rautatea/orgoliul/fumatorii, am si anumite tulburari de vedere (folosesc doar lupa pentru citit si computer), proasta de onesta si inutil de deschisa la minte si suflet, mare iubitoare de animalute, cu doua meserii si o facultate la fel de inutile in societatea de azi, ajunsa in acest hal din cauza "sistemelor performante capitaliste", vreau sa lucrez preferabil cu un doctor comunist, modest, calm, deschis la minte, nefumator, liber cugetator, obligatoriu mare iubitor de animalute, eventual cu aceleasi afectiuni ca mine, deci empatic, care sa detina un cabinet cu camere separate pentru medic, asistenta si pacienti, preferabil in bloc, dar fara alti colaboratori de genul stomatolog, laborant/alt medic pe contra-tura, etc in aceeasi locatie pe care o prefer sa fie strict in sectorul 2 - adiacent zona Colentina/Mosilor -si cel mai important de stiut: Nu accept salariul minim pe economie Prefer sa lucrez cu medic de familie, exclusiv adulti sau specialist (ideal homeopat). Astept numai propuneri compatibile la tel 0730 813 844 sau email: ingrid.anastasescu@yahoo.com

caut LOC DE munca

Asistent medical generalist,cu experienata 4 ani la cabinet de medicina de familie, caut loc de munca. Cunosc programele BIZZ MEDICA si Pharmec.

ANGAJEZ ASISTENTA

CABINET MEDICINA DE FAMILIE BUCURESTI TITAN ANGAJEZ ASISTENTA CU NORMA INTREAGA.

Solicit loc de munca

Absolventa postliceala sanitara asistent medical generalist promotia 2015, solicit loc de munca in domeniu, cabinet de familie.Sunt o persoana serioasa,amabila,punctuala,nefumatoare,imi place sa invat lucruri noi si sa interactionezi cu oamenii,ma adaptez usor la locul de munca.

asistenta medicala generalista

Asistenta medicala generalista cu experienta in domeniu solicit angajare in Craiova.Sunt o persoana ambitioasa,punctuala,dinamica,serioasa.

asistent medical generalist

asistent medical generalist si cursanta in anul II AMG cautam un loc de munca stabil, in care sa crestem si sa ne dezvoltam profesional, sa invatam , cautam echilibru si continuitate. Oferim si cerem seriozitate.

Pagina 5 / 19