Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

197 anunturi.

Caut loc de munca Angajare Asistenta medicala

Asistent medical generalist , cu experienta in:Ginecologie,Cardiologie,EKG,Medicina de familie,Urgente medicale,Recoltare probe biologice.Caut loc de munca in orice domeniu medical.Rog seriozitate. full-time

Mentiuni: Autorizatie de Libera Practica-Asigurare Malpraxis

asisstent medical

Tânăra aspect fizic placut licențiată in asistent medical generalist, sociabilă, serioasa doresc sa ma angajez pe un post similar. Dispusă si dornică de a invata lucruri noi pe acest post.Cunoscătoare a 2 limbi engleza si italiana, posesoare permis catB

Asistent medical generalist

Caut loc de munca part time , full time ca asistent medical. Am 22 de ani, sunt o fire energica, cu simtul umorului, bine pregatit in domeniu,cu reale calitati de comunicare si dispus sa invat lucruri noi. Am terminat scoala postliceala sanitara de stat in 2015. Sunt pregatit sa lucrez in orice domeniu (medical) si dispus sa lucrez ore suplimentare/ program prelungit. Mentionez ca am experienta (practica) pe urmatoarele sectii: UPU(Unitatea de primiri urgente doi ani), neurologie, chirurgie ,ginecologie si neonatologie.

psihiatru

Caut colaborare cu un psihiatru, sunt psiholog clinician si psihoterapeut si detin cabinet in sector 1 zona b-dul Uranus, Gara de nord

Asistenta medicala generalista licentiata

Asistenta medicala generalista, licentiata. Specializare in ingrijiriri paliative (pacienti in ultimul stadiu), ulterior dobandind si certificatul care atesta competenta de ingrijitor batrani la domiciliu. Am lucrat 6 ani in spital privat pe sectia paliative. Detin la zi, asigurarea de Malpraxis. Sunt membru O.A.M.M.R, cu certificat vizat la zi. Permis de conducere cat. B.
Ofer si rog multa seriozitate. Disponibilitate de lucru, din data de 01.11. 2015. (Accept oferte si pt. alte orase in TARA)

ASISTENT MEDICAL CU EXPERIENTA

Doresc sa lucrez ca asistent medical ,am experienta 30 ani, ALP vizat, asigurare malpraxis,prefer ingrijiri la domiciliu,recoltari laborator, pe teren cu sportivi(daca este cazul),ambulator-cabinete private, zona CIMPIA TURZII-TURDA,eventual colaborare partime CLUJ.

Mentiuni: Flexibila ca orar, experienta n domeniu,operare PC,permis conducere

Solicit loc de munca

Asistenta medicala generalist debutanta, absolventa a scolii postliceale sanitara Fundeni din data 17.08.2015, solicit loc de munca in stomatologie,cabinet de familie,operator ecografii etc.Sunt o fire serioasa,punctuala,sincera,optimista cu dorinta de a invata lucruri noi.

Mentiuni: Doresc sa lucrez in Bucuresti

Asistent medical solicit angaajare

Stimate Domnule/Doamna,

Deoarece am absolvit studiile de Asistent Medical Generalist, consider ca am acumulat multe cunostinte pe care astept cu nerabdare sa le pun in practica.
Sunt o persoana dinamica, dobandite in experienta mea, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul medical. Mi-as dori sa am sansa de a lucra in compania dvs. unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale si experienta acumulata (conform CV anexat) pentru a indeplini sarcinile si scopurile companiei cat si pentru dezvoltarea carierei mele.
Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra sunt disponibil in orice moment pentru a fi contactat in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari.

Va multumesc

Asistenta medicala generalista licentiata

Asistenta medicala generalista, licentiata. Specializare in ingrijiriri paliative (pacienti in ultimul stadiu), ulterior dobandind si certificatul care atesta competenta de ingrijitor batrani la domiciliu. Am lucrat 6 ani in spital privat pe sectia paliative. Detin la zi, asigurarea de Malpraxis. Sunt membru O.A.M.M.R, cu certificat vizat la zi. Permis de conducere cat. B.
Ofer si rog multa seriozitate. Disponibilitate de lucru, din data de 01.11. 2015. (Accept oferte si pt. alte orase in TARA)

Caut urgent loc de munca, asistent medical

Asistent medical generalist debutant, caut loc de munca in cabinete de stomatologie, medicina de familie, laborator, etc. Dornic de munca, serios, sociabil si punctual. Bune abilitati de comunicare.

Mentiuni: Vorbitor si de limba maghiara.

medic de familie

medic de familie cu experienta in lucrul intr-un cabinet de medicina de familie si experienta in medicina de urgenta, caut loc de munca intr-un cabinet de medicina de familie, in Bucuresti

asistent medical generalist

Asistent medical generalist debutant,22 anit, caut loc de munca in cabinete de stomatologie, medicina de familie, laborator, etc.Am absolvit anul acesta Scoala Sanitara Postliceala de Stat Suceava,posed certificat de la Crucea Rosie Romania pentru acordarea primului ajutor.Serios,punctual si dornic de munca

Mentiuni: Doresc sa lucrez in Judetul Suceava

Asistent Medical Debutant

Asistent Medical Debutant, caut loc de munca in cabinete de stomatologie, medicina de familie, laborator, etc.Am absolvit anul acesta Scoala Sanitara Postliceala "Sf. Bartolomeu" Cluj-Napoca.
Punctual, empatic, atent la nevoile pacientului.

Mentiuni: Rog si ofer seriozitate!

Asistent medical generalist

Caut loc de munca , full time . Am terminat Scoala Sanitara Postliceala Fundeni in data de 17.08.2015 , varsta 22 de ani.

ANGAJAM MEDIC SPECIALIST GYNECOLOGIE

CABINET GYNECOLOGIC DIN GALATI ANGAJEAZA IN CONDITII FINANCIARE SI PROFESIONALE EXCEPTIONALE MEDIC SPECIALIST (OBSTETRICA GINECOLOGIE)
CERINTE: ONESTITATE, PROFESIONALISM, RESPECT SI GRIJA FATA DE PACIENTI

Pagina 5 / 14