Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

226 anunturi.

preau praxis medicina de familie,

Preau praxis medicina de familie in urban sau rural.

caut loc de munca

asistenta medicala generalista, promotia 2014 , cu atestat de libera practica si asigurare malpraxis, fara prea mare experienta in domeniu, am experienta in ingrijiri medicale post operatorii, lucrand ca si infirmiera 3 ani pe sectie de chirurgie, caut loc de munca intr-o clinica sau cabinet medical, chiar si part-time

Solicit angajare

Absolvent al facultății de tehnici de laborator biomedical din cadrul Universității de Medicina și Chirurgie din Modena,Italia, cu o teza de licența în virusologie. Experiența de 3000 de ore în laboratoarele de anatomie patologica, medicina legala, microbiologie, analize chimico-clinice, farmacie, imuno-transfuzional,endocrinologie,toxicologie.

loc de munca

Asistenta medicala absolventa de scoala postliceala in 1993 cu experienta de peste 10 ani in bloc operator,caut un loc de munca part time in chirurgie generala.(sectie sau bloc operator)

caut loc de munca asistenta medicala

Sunt asistenta medicala,experienta actuala in MF,doresc angajare in mun.Cluj Napoca(motiv:schimbare dom.)

caut loc de munca

asistenta medicala promotia 2014 , fara prea mare experienta, caut loc de munca intr-o clinica sau cabinet medical

Caut loc de munca

Caut loc de munca ca si asitenta medicala fara experienta cu program numai de dimineata sau in pricipal de dimineata.

Mentiuni: Posed si carnet de conducere.

Efectuez raportare SIUI, MEDWIN si registratura medicala

Asistent medical generalist, doresc colaborare part-time cu medici specialisti si primari in psihiatrie, diabet, nutritie si boli metabolice pentru a-mi oferi serviciile in efectuarea raportarii activitatilor cabinetelor medicale , in format electronic, catre CASMB si OPSNAJ. Realizez si registratura medicala.

Cumpar praxis MF

Medic specialist medicina de familie in conventie cu CAS Bihor doresc sa preiau/cumpar praxis medicina de familie sau orice alta varianta de preluare a pacientilor in Oradea sau imprejurimi.

Angajam medic Endocrinolog

Centru medical angajam medic Endocrinolog pentru contract CAS. Mentionam ca in cadrul centrului mai functioneaza si alte specialitati aflatre in contract inclusiv MF

asistent bfkt debutant doresc angajare

Asistent medical bfkt promotia 2014 doresc colaborare angajare

Mentiuni: Asistent medical bfkt

Doresc colaborare,angajare

ASISTENT MEDICAL CU EXPERIENTA

Doresc sa lucrez ca asistent medical, statistician, supraveghere pacienti,registrator medical, colaborare partime sau in regim fulltime,la cabinete private,laborator_recoltari, ingrijiri medicale la domiciliu.Detin permis auto, operare PC.Prefer zona TURDA-CIMPIA TURZII, si eventual CLUJ

Mentiuni: Experienta ca asistent medical generalist, flexibitate,adaptabilitate, altruista,dedicata profesiei,comunicativa, experienta in sectii cu paturi si ingrijiri la domiciliu

Mentiuni: Ofer si astept seriozitate

Chirugie generala

Sint medic specialist chirurg,competenta in proctologie, si flebologie ,exp.de 15 ani in ambulatoriu de chirurgie.intors recent in tara,Doresc angajare sau colaborare. Posed certificat libera practica, Malpraxis (avizate la zi)
cu stima

Mentiuni: pot lucra si alte judete

Asistenta medicala

Sunt asistenta medicala, am terminat in 2012, acum sunt voluntara in Spitalul Chirurgie 1 in Cluj Napoca, caut loc de munca full time.

Mentiuni: 8 ore pe zi.

Angajare

Absolventa a Scoli Postliceale Carol Davila promotia 2013 . Doresc angajare pe postul de asistent medical generalist , program full time sau ture.
Posed certificat libera practica, Malpraxis (avizate la zi), permis auto cat. B

Mentiuni: Comunicativa, sociabila, ordonata, organizata, punctuala, dorin?a de perfec?ionare. Lucrez la un cabinet particular de un an (programari pacien?i, sterilizare ?i dezinfectare instrumentar etc.)

Pagina 5 / 16