Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

235 anunturi.

Asistenta medicala promotia 2013,cu certificat de libera practica,caut angajare intr-un spital,cabinet privat,cabinet medicina de familie sau centre de ingrijiri paliative.

Mentiuni: Ofer si cer seriozitate.

Centru medical in zona centrala a Bucurestiului cauta medic specialist imagistica pentru colaborare part-time.

asistenta medicala promotia 2013, cu certificat de libera practica, caut loc de munca in clinica, cabinet medicina de familie, laboratoare, cabinet stomatologic, full time/part time

Mentiuni: Sunt o persoana sociabila, serioasa, comunicativa. Rog multa seriozitate

asistenta medicala generalista promotia 2010-2013, caut loc de munca la cabinete medicale si laboratoare

Mentiuni: sunt o persoana harnica,serioasa si responsabilaScrisoare de intentie

Sunt absolventa a scolii sanitare postliceale “Sf. Iosif” din Bucuresti in cadrul colegiului romano-catolic promotia 2013 - asistenta medicala generalista - eu insami fiind catolica.
Doresc colaborare pe post de asistenta medicala part time sau full time.
Am minima experienta practica dar am capacitate foarte buna de memorare si mare dorinta de insusire de cunostinte noi, motiv care m-a determinat ca la virsta de 49 de ani sa ma inscriu la scoala si sa-mi implinesc un vis: sa invat sa fac totul pentru oameni pentru ca mai apoi sa ma pot bucura de respectul lor.
Sunt o fire ambitioasa, perseverenta, respectuoasa, sociabila, responsabila si am pretentii pentru rezultate bune in acest domeniu .
Caut mediu profesional unde sa am posibilitatea de a ma perfecta de la cei mai buni, sa gasesc un colectiv placut care sa accepte in mijlocul lor persosna descrisa mai sus, toate acestea in conditii avantajoase atit pentru mine cit si pentru anagajator.
Ofer si cer seriozitate.
Rog respectuos pe cei interesati de colaborarea cu mine sa ma contacteze la numarul de telefon 0720 881 444 sau pe mail la adresa victoriacimpoeru@yahoo.com.Asistent medical, cu experienta in urgente medicale,doresc angajare .Ofer si cer seriozitate.

Specialist in relatii publice, Asistent medical generalist licentiat, facultate 4 ani. Doresc un job in domeniul medical care sa ma reprezinte.

absolventa postliceala sanitara solicit angajare in domeniu medical ,in focsani

Asistenta medicala generalist cu libera practica cauta angajarea intr-un cabinet/clinica stomatologica, medicina familie,gradinita, sau ori ce alta specialitate,

Medic specialist medicina de familie, stabil financiar, caut colaborare jumatate de norma cu CMI din Bucuresti sau Ilfov (zona de nord).
Detin firma si PFA, autoturism si EKG portabil.
Am nevoie de aceasta colaborare pentru experienta, si pentru ca imi place aceasta meserie. Momentan, detin o clinica de medicina muncii, si nu practic medicina asa cum mi-as dori, asa cum m-am pregatit sa o fac. Invat repede, sunt punctual si devotat, comunicativ si empatic!

Doresc o colaborare cu un cabinet de medicina de familie, indiferent de program (full-time sau part-time).

Mentiuni: Domeniul medicina generala

Absolventa Scoala Postliceala Sanitara , caut loc de munca , full-time , intr-un cabinet medical , spital, clinica , camin batrani.
Cer si ofer seriozitate.

Mentiuni: Fara experienta .

Asistenta Medicala serioasa si responsabila caut loc de munca intr-un cabinet medicina familie, full-time. Cer si ofer seriozitate

Caut loc de munca ca si ASISTENT MEDICINA GENERALA experienta 2 ani de zile si voluntariat la CHIRURGIE II si Neurologie et.4 . a Spitalului Clinic de Recuperare anul trecut 3 luni ...

Mentiuni:

Caut loc de munca ca si ASISTENT MEDICINA GENELARALA cu experienta de 2 ani ...

Mentiuni: cer seriozitate

Pagina 5 / 16