Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

335 anunturi.

Asistent medical generalist

Sunt asistenta medicala la inceput de drum si imi doresc mult sa lucrez. Experienta mea este minima, realizata lucrand intr-un cabinet de stomatologie si participand la stadiile de practica din spitale; dar am foarte multa bunavointa si capacitate de a invata.

Medic de Familie

Medic specialist Medicina de Familie doresc angajare.
Telefon 0769 373 123
liana.corlateanu@yahoo.com

Asistenta medicala doresc sa lucrez intr-un cabinet de medicina de familie

Asistentă medicală, caut să lucrez într-un cabinet de medicină de familie în Braşov. Program full-time. Pot fi contactată de duminică până vineri la nr de tel: 0765530173

Mentiuni: Sa nu folosesc calculatorul.

asistenta

Absolventa a Scolii Postliceale Sanitare, promotia 2016, doresc angajare conform pregatirii mele.
limbi: romana, maghiara, engleza
Experienta in stomatologie 3 luni.
Trimit Cv la cerere.

Asistent medical generalist

Asistenta medicala generalista 49 ani, ALC si malpraxis valabile, nefumatoare, liber cugetatoare, cu hipotiroidie+obezitate (1,70 m si 113 kg), gonartroza dr gr 3 si lombalgii, temperament coleric, sensibila la EXCES de lumina artificiala/zgomot/ caldura/frig, dar mai ales la prostie/rautate/orgoliu/fumatori, am si anumite tulburari de vedere (folosesc doar lupa pentru citit si computer), proasta de onesta si inutil de deschisa la minte si suflet, mare iubitoare de animalute, cu doua meserii si o facultate la fel de inutile in societatea de azi, ajunsa in acest hal din cauza "sistemelor performante capitaliste", vreau sa lucrez preferabil cu un doctor comunist, modest, calm, deschis la minte, nefumator, liber cugetator, obligatoriu mare iubitor de animalute, eventual cu aceleasi afectiuni ca mine, empatic, care sa detina un cabinet cu camere separate pentru medic, asistenta si pacienti, preferabil in bloc, dar fara alti colaboratori in aceeasi locatie de genul: stomatologie, laborator/alt medic pe contra-tura, etc. Prefer locatia sa fie strict in sectorul 2 - adiacent zona Colentina/Mosilor/Fundeni -si cel mai important de stiut: Nu accept salariul minim pe economie. Prefer sa lucrez cu medic de familie, exclusiv adulti sau specialist (ideal homeopat). Astept numai propuneri compatibile la tel 0730 813 844 sau email: ingrid.anastasescu@yahoo.com

Caut un loc de munca decent.

Buna ziua, sunt din Targu Mures si imi caut un loc de munca ca asitent medical. Am 2 ani experinta in gastroenterologie cu recoltare probe biologice, programe cu CAS si multe altele. Va rog daca se poate sa ma indrumati unde sa-mi depun CV.

Asistent Medical Generalist

Caut un loc de munca serios si stabil program Full Time.

Prefer angajare ca asistent pe medicina muncii !!!

Posed experienta pe: asistent bloc operator (branule,injectii I.M,I.V sterilizare etc), recoltare probe biologice, medicina muncii.

Rog seriozitate.

Mentiuni: Posed certificat libera practica,Malpraxis, permis auto cat B,abilitati de operare PC

Asistent medical generalist

Absolventa a promotiei 2016, caut loc de munca preferabil intr-un cabinet medical individual (medicina de familie/stomatologie).

Asistent medical generalist

Tanara ,serioasa,sociabila,aspect placut ,caut de lucru in cabinete medicale, clinici, spitale.

Mentiuni: Detin experienata pe cabinet de psihiatrie. Cunostinte foarte buna PC, SIUI, Easy Medical, Atlas.

Absolventa AMG doresc angajare

Am terminat anul acesta 2016 Scoala Posliceala din Buzau, si as dori sa profesez.nu am experienta foarte mare decat ceea ce am facut in practica in decursul celor 3 ani.insa sunt dispusa sa fac orice.ma adaptez foarte repede!

asistent medical generalist

Sunt o persoana dornica de a activa in acest domeniu ,asistent medical,pentru ca am absolvit scoala postliceala sanitara cu atata daruire si nerabdare pentru a ajunge sa impartasesc cunostintele acumulate si pentru a da o mana de ajutor acolo unde e nevoie.As putea lucra cu usurinta si la patul pacientului pentru administrare de medicamente ,recoltari,ingrijiri medicale...s.a.m.d,insa din nefericire sistemul nu imi permite,usi inchise in nas ,dar nu imi pierd speranta.Sunt creativa,optimista,atentie distributiva,cooperez usor,disciplinata,lupt pentru atingerea obiectivelor,atitudine pozitiva,putere de convingere,ordonata,punctuala,ingrijita,prudenta in abordarea situatiilor ivite,spirit practic,sociabila,stabila si nu in ultimul rand plina de energie.

Mentiuni: am absolvit liceul pe profil de matematica/informatica,atestat in informatica

asistent social/ receptionera/ asistent stomatologie

Buna ziua , sunt asistent social si cursanta in ultimul an ca asistent medical generalist si caut un job ca si asistent social / receptionera clinica / asistent stomatologie ; cunosc 3 limbi straine , imi doresc un loc de munca care sa mi ofere stabilitate si continuitate , pentru cine este interesat , trimit cv ulterior . Mentionez ca stau in Titan si caut locul de munca aproape de mine , deci numai in zona Titan , Dristor , Nicolae Grigorescu , Mihai Bravu ! Ofer seriozitate , corectitudine , sinceritate si astept acelasi lucru ! Multumesc .

Mentiuni: prefer sa vorbesc detalii la telefon pentru a nu pierde timpul nimanui! Multumesc

Cardiologie

Medic specialist Cardiologie doresc contract de colaborare cu medicina de familie/medicina muncii/alte specialitati medicale, in cadrul unei clinici/policlinici. Detin aparatura medicala.

Asistent medical generalist

Tânăra licențiată, aviz libera practică, doresc angajare in :cabinete, clinici, grădinițe, scoli, posed permis auto, cunosc 3 limbi straine la nivel conversational. Exclus alte țări!!!

Absolvent AMG, caut loc de munca.

Absolvent, promotia 2016, Şcoala Postliceală Sanitară „FUNDENI”, Bucureşti, sunt in cautarea unui loc de munca.

Sunt dispus sa invat tot ce este necesar pentru perfectionarea prestatiei mele in acest domeniu.

-Cunostinte bune PC (Browsing, Microsoft Office, Data Base);
-Limba engleza - nivel mediu.

Mentiuni: Fara experienta; Sector 3.

Pagina 5 / 23