Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

252 anunturi.

locuri de munca

asistenta medicala cu experienta in tara si strainatate caut colaborare part time.

Angajare medic de familie

Medic specialist medicina de familie, dedicat acestei meserii caut o colaborare cu jumatate de norma cu CMI din Bucuresti sau Ilfov (Clinceni, Domnesti, Bragadiru) sau angajare in cadrul unui CMI.

Doresc aceasta colaborare in primul rand pentru experienta si mai ales pentru pasiunea pe care o am fata de aceasta meserie.

Asistent Medical Generalist Licentiat - UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, promotia 2012, cu 2 ani de experienta in domeniu, caut loc de munca part-time.

Asistenta medicala generalista promotia 2012-2013 ,debutanta caut loc de munca ca asistenta:la clinica,medic de familie ,laborator sau cabinete particulare.Rog seriozitate.Va multumesc

Mentiuni: ROG SERIOZITATE

Cumpar praxis de medicina de familie in judetul Prahova.

Mentiuni: Caut colaborare cu preluarea unui praxis de medicina de familie in judetul Prahova.

Doresc angajare pe post medic specialist medicina generala.

Sunt asistenta medicala cu experienta si doresc angajare la un cabinet de medicina de familie din Iasi

Mentiuni: Doresc angajare part time sau ful time si salariu 800RON

Asistent medical generalist,absolventa a scolii postliceale sanitare Fundeni,doresc angajarea intr-un cabinet particular,intr-o gradinita,clinica sau centru de ingrijire pe postul de asistenta medicala ,program part-time .

Mentiuni: Tin sa mentionez ca lucrez intr-un spital pe sectia cardiologie in ture.

Tanara, absolventa in 2013 a Facultatii de Biologie, specializata ca Biolog caut loc de munca in domeniu. O buna capacitate de a manui microscopul si capabila de a invata repede lucruri noi.
Ofer seriozitate !

Asistenta medicala cu libera practica cu actele la zi si cu o experienta de 4 ani in stoma- generala , chirurgie, implantologie , caut angajarea intr-un cabinet stomatologic, medicina de familie , gradinita, s-au in ori ce latura a medicinei . Multumesc!

Asistenta medicala cu libera practica cu actele la zi si cu o experienta de 4 ani in stoma- generala , chirurgie, implantologie , caut angajarea intr-un cabinet stomatologic, medicina de familie , gradinita, s-au in ori ce latura a medicinei . Multumesc!

TANAR absolvent de MEDICINA GENERALA ,licentiat,promotia 2013,neincadrat in sistemul de rezidentiat,caut loc de munca.

TANAR absolvent de MEDICINA GENERALA ,licentiat,promotia 2012,neincadrat in sistemul de rezidentiat,caut loc de munca in calitate de medic generalist in baza ((Ordonantei de Urgenta :Publicat in Monitorul Oficial 358 din 23 mai 2011 (M. Of. 358/2011),in cabinte de medicina de familie,spitale publice ,ori clinici private ,in anumite specialitati deficitare ,exercitand profesia de meidic cu practica sub supraveghere.

Absolventa a scoli Postliceala sesiunea 2013 ca Asistent Medical Generalist caut de lucru in domeniu Va multumesc

Doresc angajare part time/full time in PLOIESTI

Pagina 5 / 17