Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

322 anunturi.

Asistent medical generalist

Sunt asistent medical generalist,am absolvit anul acesta scoala postliceala Carol Davila,Calan,cu media 9.50. Doresc angajare pe orice sectie/cabinet individual. Sunt deschisa sa invat lucruri noi.

caut loc de munca

studenta in anul VI la Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hateganu" Cluj Napoca, Facultatea de Medicina Generala doresc sa lucrez intr-un cabinet particular ca si asistenta.
Mentionez ca am experienta in domeniu, lucrand ca si asistenta intr-un cabinet de obstetrica ginecologie 10 luni de zile.

colaborare medic de familie

absolvent UMF Cluj promotia 2009 , medic specialist (MF din2013) sunt interesat de propunerea unei colaborări, angajare pe perioada determinata (concediu de odihna, etc)

Mentiuni: • Am colaborat si inlocuit pe perioada concediului pe Dr Puia Sorin, Dr Liana Grecu,Dr Pop Sorina, Dr Peter Anna, Dr Erdely Szilard-Miklos

Cumpar/preiau praxis MF Bucuresti sector 6

Medic specialist medicina de familie in conventie cu CASMB doresc sa preiau/cumpar un praxis/pacientura pentru a semna contractul cu casa de asigurari. Ma intereseaza absolut orice varianta de predare a pacientilor!

Mentiuni: de preferat in sectorul 6 unde functioneaza cabinetul.

asistent medical

Asistent medical debutant in specializarea B.K.K.T,promotia 2014,doresc angajare,colaborare part-time,sa full-time,clinica privata,centru medical,in tara si strainatate

Cumpar praxis medicina de familie,Brasov si judet.

Cumpar praxis medicina de familie in Brasov si judet Brasov

ASISTENT MEDICAL CU EXPERIENTA

Doresc sa lucrez ca asistent medical, statistician, supraveghere pacienti,registrator medical, colaborare partime sau in regim fulltime,la cabinete private,laborator_recoltari, ingrijiri medicale la domiciliu.Detin permis auto, operare PC.Prefer zona TURDA-CIMPIA TURZII, si eventual CLUJ

Mentiuni: Experienta ca asistent medical generalist, flexibitate,adaptabilitate, altruista,dedicata profesiei,comunicativa, experienta in ingrijirile la domiciliu

MEDIC DE FAMILIE

Centrul Medical Sina ,situat in Apahida angajeaza medic de familie cu experienta la pediatrie.

PSIHOLOG CLINICIAN PRACTICANT AUTONOM

Sunt de profesie Psiholog Clinician Practicant Autonom, cu drept de libera practica pentru specialitatea de psihologie clinica, detin CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Mentiuni: Doresc loc de munca part time, full time sau in regim de colaborare.

asistenta medicala

asistenta medicala 29 ani cu 7 ani experienta in medicina generala caut loc de munca

Caut de lucru ca asistenta medical

Buna! sunt Georgiana am terminat scoala sanitara ca asistent medical generalist imi doresc angajare in domeniu . Stiu sa recoltez si sa fac EKG.

Mentiuni: Sunt o pers punctuala si responsabila .

angajare

Medic specialist medicina de familie/pediatrie,doresc angajare,colaborare cu clinica pricata,C.M.I.in tara si strainatate

  • 2014-09-01
  • BUCURESTI SI STRAINATATE, Bucuresti
  • 0763832025

Medic specialist medicina de familie

Medic specialiat de 10 ani.Am mai activat in domeniile :medicina de urgenta,medicina de familie,medicina muncii((SUJ Constanta,dispensarul CNE Cernavoda,am scris articole si am raspuns cititorilor pe site-uri medicale).Dorect angajare/colaborare,part-time sau full time.

asistent medical principal

Asistent medical principal doresc sa ma angajez in domeniu fiind o persoana care imi place sa lucrez in echipa , sunt perseverenta comunicativa, foarte punctuala ,adaptabila si receptiva la tehnici noi de ingrijire a pacientilor

Cautam asistenta pentru MF

Dorim sa angajam asistenta medicala pentru cabinet MF, chiar si proaspat absolventa a scolii si sa aiba cunostinte de PC. Specificam ca angajarea se poate face pentru perioada determinata de 1 an (01.10.2014 - 01.10.2015).

Mentiuni: Cabinetul se afla in campusul studentesc Regie,sector 6 si este in contract cu CASMB.

Pagina 5 / 22