Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

264 anunturi.

Servicii de contabilitate

Oferim servicii complete de contabilitate si consultanta pentru firme , CMI si PFA-uri cu specific medical . Suntem specializati in contabilitatea societatilor care presteaza servicii medicale si puteti scapa de stresul legat de acte, facturi, salarii cu un simplu tel.-0745344644 sau mail contact@cabinetuldecontabilitate.ro.

Angajez Medic de Familie

Angajam Medic de Familie ,program 2 zile pe saptamana, Loc. Rosiorii de Vede, Jud. Teleorman (100 km de Bucuresti si Craiova). Conditii avantajoase de salarizare si decontare transport.

Medic Competenta Ecografie

Medic specialist medicina de familie cu competenta ecografie caut colaborare numai pentru ecografie abdomino-pelvina 1-2 zile/saptamana in Bucuresti.

Mentiuni: Ma puteti contacta pe adresa medadlor@yahoo.fr

Asistent medical generalist

Caut loc de munca in domeniul medicinei

Mentiuni: Mentionez ca am experienta in domeniu.Ofer seriozitate.

Angajare Asistenta medicala

Asistent medical generalist , cu experienta in:Ginecologie,Cardiologie,EKG,Medicina de familie,Urgente medicale,Recoltare probe biologice.Caut loc de munca in orice domeniu medical.Rog seriozitate. full-time

Mentiuni: Autorizatie de Libera Practica-Asigurare Malpraxis

Angajare asistentă medicala

Studentă în anul IV la Facultatea de Medicina Dentară, UMF Carol Davila Bucuresti doresc angajare part-time/ full-time dintr-un cabinet dentar.

Mentiuni: Men?ionez ca am experienta.

asistenta medicala

Asistenta medicala cu experienta in somatologie caut loc de munca urgent, sociabila,punctuala.Rog seriozitate.

Cumpăr praxis medicina de familie

Cumpăr praxis medicina de familie în județul Argeș.

Angajare

Angajare

Medic primar medicina de famile cu experienta in domeniu de 16 ani si atestat in ultrasonografie cu experienta in domeniu de 4 ani caut loc de munca.

studenta ,AMG,an 4

studenta an terminal,asistenta medicala,caut un loc de munca in care sa invat,sa ma dezvolt profesional!invat repede,detin cunostiinte pc,disponibilitate!

cerere angajare

Asistent medical cu experienta in recoltare probe biologice adulti si copiii,dar si recoltare probe ginecologice,caut loc de munca part-tine sau full time.

Mentiuni: Operare aplicatia SIUI

oferte angajare

Asistenta medicala,promotia 2007,doresc angajare clinica medicala.AM experienta in recoltare probe biologice adulti si copiii,dar si pentru probe ginecologice.

Mentiuni: Fire comunicativa,amabila,seriasa,punctuala

Angajare Psiholog

Psiholog Clinician in Supervizare cu drept de libera practica(eliberat de COPSi) doresc angajare pe acest post.Am absolvit Facultatea de Psihologie,Master in Psihologie Clinica si Consiliere PsihologicaAbsolvit.
In perioada 2013-2015 am facut voluntariat la un cabinet de psihologie lucrand cu copiii cu autism precum si cu cei cu diverse probleme emotionale,am facut voluntariat 2 ani la Spitalul Clinic de Copii Marie Curie,ca psiholog si coordonator de activitati cu copiii.Doresc angajare pe un post full time sau part time.Multumesc anticipat

asistent social/receptionera

Buna ziua , ma numesc Elena Vlasceanu , absolventa a Facultatii de Asistenta Sociala si Sociologie , cursanta a Scolii Sanitare anul II, sunt interesata de un job ca receptionera , asistent social disponibilitate maxima , precizez ca in prezent lucrez in receptie pe departamentul de imagistica ,dar si pe departamentul de ginecologie, neurologie,
Cu respect ,
Multumesc

Mentiuni: caut un job stabil care sa mi ofere posibilitatea sa ma dezvolt profesional .

asistent medical generalist cauta job

Buna ziua , ma numesc Baciu Maria , si sunt interesata sa lucrez ca asistent medical , am ales aceasta meserie pentru a ajuta oamenii si mi as dori sa am posibilitatea de a ma dezvolta profesional si personal,
astept un raspuns,
va multumesc,
cu stima,
o zi frumoasa.

Mentiuni: sunt pasionata de acesta meserie , imi doresc sa invat cat mai multe si sper sa gasesc oameni seriosi cu care sa lucrez

Pagina 5 / 18