Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

971 anunturi.

Asistent/Medic dentist

Absolvent al Facultatii de Medicina Dentara UMF Carol Davila Bucuresti promotia 1994 ,cu o intrerupere a activitatii medicale ,am redobandit dreptul de libera practica in anul 2016.
Mentionez ca nu am experienta clinica dar sunt dispus sa invat si sa ma perfectionez

Mentiuni: Sunt dispus sa fac practica/voluntariat o perioada intr-un cabinet/clinica dentara

MEDIC STOMATOLOG

Absolvent promotia 2017 Stomatologie UMF Carol Davila, doresc sa lucrez si sa ma formez alaturi de o echipa de medici stomatologi. Sunt o persoana serioasa, punctuala, perseverenta si cu dorinta de invatare. Daca sunteti dispus sa impartasiti din experienta dumneavoastra, ma puteti contacta pe e-mail marius.alin92@yahoo.com sau la nr. de te. 0745589073. Va multumesc!

Mentiuni: Pe perioada studiilor universitare am luat parte la manopere in cabinetul stomatologic

MEDIC STOMATOLOG

Absolventa a promotiei 2017 Stomatologie UMF Carol Davila, doresc sa lucrez si sa ma formez alaturi de o echipa de medici stomatologi. Pentru inceput pot prelua si din atributiile asistentei. Sunt o persoana serioasa, punctuala, perseverenta si cu dorinta de invatare. Daca sunteti dispus sa impartasiti din experienta dumneavoastra, ma puteti contacta pe e-mail ana.nica@ymail.com sau la nr. de te. 0754608903. Va multumesc!

Mentiuni: Pe perioada studiilor universitare am luat parte la manopere in cabinetul stomatologic

Colaborare medic ortodont

Cabinet zona Militari-Piata Veteranilor, dorim colaborare cu medic ortodont (sex masculin) care detine pfa sau srl. Rog CV cu poza pe contact@lips-smile.ro

Medic Stomatolog

Medic stomatolog, promotia 2016 UMF Carol Davila, caut cabinet dentar in vederea colaborarii.

Mentiuni: Pentru CV rog mail

Medic dentist

Absolventă a facultății de Medicină Dentară, UMF Iuliu Hațieganu, Cluj, promoția 2017, solicit angajare. Nu am experiență în afara practicii din timpul facultății, dar sunt dispusă să învăț și să mă perfecționez continuu.

Mentiuni: Pentru început pot sa lucrez ca asistenta sau sa fac practica si sa asist medic cu experienta, cu posibilitatea unei colaborari pe termen lung si angajarea în viitor ca medic.

Student anul VI Carol Davila

Caut cabinet unde pot efectua profilaxie, obturatii si tratamente protetice, mentionez ca am experienta din postura de clinician dar si din postura de asistent de peste 2 ani si jumatate, am si pacientii mei.

Mentiuni: locatie centrala

Implantologie, chirurgie dento-alveolara si parodontala

Dr Tonea Titus, medic specialist chirurgie dento-alveolara, ofer servicii de implantologie,chirurgie dento-alveolarasi chirurgie parodontala in judetele Bistrita-Nasaud, Maramures, Salaj, Cluj, Alba.
Dispun de toata aparatura si instrumentarul necesar. Va stau la dispozitie la nr de tel 0748847256
www.toneaimplant.ro

Mentiuni: www.toneaimplant.ro https://www.facebook.com/DrTonea/

Asistenta medicala

Clinica Dentanima, isi mareste echipa, cautam asistenta medicala/proaspat absolventa de FMAM/Carol Davila, studenta in an terminal pentru postul de asistenta medicala stomatologie, program full time.

Asteptam cv uri la adresa de e mail : dentanima@yahoo.com

Medic stomatolog

Absolventă a facultății de medicină dentară UMF Carol Davila, promotia 2017, doresc sa lucrez și sa ma formez într-o clinică/cabinet stomatologic în program part-time/full-time.


Mentiuni: Disponibilitate imediata

Asistenta part time

Sunt studenta in anul V la UMF Carol Davila si caut un job part time de asistenta intr-un cabinet medical. Mentionez ca am experienta si sunt dornica sa invat cat mai multe.

Absolventa UMF Carol Davila, caut loc de munca

Absolventa a UMF Carol Davila, promotia 2017, caut loc de munca, medic stomatolog. Doresc sa capat experienta, sunt atrasa in mod special de domeniul pedodontiei.

Mentiuni: Experienta in timpul facultatii ca asistenta, timp de 2 ani

Medic specialist chirurgie oro-maxilo -faciala, implantologie

PFI. Medic specialist chirurgie oro maxilo-faciala , implantologie orala, ofer colaboratoare cu Cabinete med dentară , dispun de aparatura si instrumente necesare intervențiile specifice chirurgiei orale

  • 2017-12-05
  • Valcea , Slatina, caracal, craiova , Bucure?ti , Toate judetele
  • 0767399081

Asistent/Medic dentist

Absolvent al Facultatii de Medicina Dentara UMF Carol Davila Bucuresti promotia 1994 ,cu o intrerupere a activitatii medicale ,am redobandit dreptul de libera practica in anul 2016.
Mentionez ca nu am experienta clinica dar sunt dispus sa invat si sa ma perfectionez.

Mentiuni: Sunt dispus sa fac practica/voluntariat o perioada intr-un cabinet/clinica dentara

Medic stomatolog

Sunt absolventa promoției 2017 “UMF Carol Davila București” cu o mică experiența. In timpul facultății am lucrat în doua clinici din străinătate și doresc sa ma angajez part-time/full-time la un cabinet in București. Doresc sa învăț și sa ma perfecționez. La început pot lucra și ca asistenta. Sunt dispusă sa lucrez și in weekend. Va stau la dispoziție la numărul de telefon afișat/e-mail.