Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

638 anunturi.

Asistenta stomatologie

Sunt studenta a facultatii de medicina dentara "Umf Carol Davila", anul 3 si imi doresc sa lucrez intr-un cabinet pe postul de asistenta(full-time/part-time).
Seriozitatea, ambitia si dorinta de a invata lucruri noi sunt aspecte care ma definesc.

Mentiuni: Am asistat la diverse interventii stomatologice in practica de vara.

Implantologie

Medic implantolog, ofer colaborare in regim de deplasare cu cabinete/clinci din Bucuresti pe partea de implantologie, aditii osoase si protetica pe implant.

ofer spatiu contratura

Cabinet medicina de familie in contract de concesionare cu primaria ofer spatiu contratura pentru servicii medicale.str I.Ghe.Duca.10-22

Asistent stomatologie

Student la Facultatea de Medicina Dentara UMF Carol Davila anul 5, caut cabinet pentru a lucra ca asistent medical sau asistent igienist. Doresc sa invat lucruri noi si sa imi dezvolt cunostintele acumulate.

Mentiuni: disponibil de la inceputul lunii iulie dupa terminarea sesiunii

Asistenta stomatologie

Studenta in anul 4 la UMF Carol Davila caut cabinet in vederea efectuării stagiului de practica, eventual si pentru colaborare pe durata mai lunga,cu posibilitatea un program part-time pe timpul anului universitar.
Obiectivele principale sunt câștigarea experientei,acumularea cunostintelor si dobândirea abilitatilor.

Asistenta medicala

Asistenta medicala generalista, experiența 1 an intr-un cabinet stomatologic, caut loc de munca, sunt o persoana muncitoare, sociabila, harnica, hotărâtă.
Doresc un job full time.

Mentiuni: Ofer ?i doresc seriozitate. Dispusa sa lucrez peste program.

Ortodontie si ortopedie dento-faciala

Medic specialist ortodont, 7 ani experienta in ortodontie, doresc colaborare cu un cabinet/clinica cu flux de pacienti , 1 zi sau 2 pe saptamana, program flexibil.
Aparate fixe, linguale, Invisalign , Damon,cazuri chirurgie ortognata.

Mentiuni: De preferat clinica sau cabinet in sectorul 1, 3.

MEDIC

Clinica Stomatologica, cautam medic generalist stomatologie, cu experienta
de minim un an in domeniu.

Implantologie

IMPLANTOLOGIE , ADITII OSOASE, PROTETICA PE IMPLANT

Medic specialist implantologie orala si aditii de os, ofer colaborare cu clinici si cabinete din Bucuresti in vederea terapiei implantare, aditiilor osoase minore si majore, inserare implant post extractional precum si protetica pe implant de orice tip. Detin aparatura proprie. Rog seriozitate.

Asistent stomatologie

Asistent stomatologie cu experienta , libera practica avizata la zi caut loc de munca in domeniu, disponibil la ore suplimentare .

IMPLANTOLOGIE , ADITII OS, PROTETICA

Medic specialist implantologie orala si aditii de os, ofer colaborare cu clinici si cabinete din Bucuresti in vederea terapiei implantare, aditiilor osoase minore si majore, inserare implant post extractional precum si protetica pe implant de orice tip. Detin aparatura proprie. Rog seriozitate.

Caut post de medic dentist

Absolventă de Medicină Dentară,la Universitatea de Medicină si Farmacie "Victor Babes",promotia 2017,caut post de medic stomatolog din iulie la un cabinet stomatologic din Timişoara sau din localitaţile vecine.Rog persoanele interesate sa-mi lase mesaj sau sa ma contacteze telefonic.

medic dentist

Caut medic dentist serios si dornic de munca pentru colaborare .

Medic stomatolog

Cabinet stomatologic angajeaza medic stomatolog cu experienta de minim 2 ani . Cabinetul este situat in DrumulTaberei sector 6.

Mentiuni: Pentru interviuri va rugam sunati de luni pana vineri intre orele 8.30 si 20.00.

colaborare chirurgie dento-alveolara

rezident chirurgie dento-alveolara an 3, caut colaborare cu cabinete sau clinici stomatologice, in cluj si judetele limitrofe,
experienta bogata stoma generala peste 3 ani.

Pagina 1 / 43