Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

856 anunturi.

Asistenta medicala

Studenta in anul VI la UMF “Carol Davila” caut colaborare de tip part time pentru post de asistenta medicala.

Mentiuni: Experienta 2 ani

Medic Stomatolog caut loc de muncă

Medic Stomatolog caut loc de muncă

Medic Stomatolog (absolventa a promotiei 2017) caut loc de muncă. 
Mentionez ca am experienta 4 ani ca și asistenta dentară. Am asistat medicul la protocoale de lucru din implantologie :aditii osoase, implanturi, sinus lift, endodontie la 4 mâini, protetica. 
Am lucrat ca si igienista, am efectuat manopere precum : obturații, extractii, amprente, albiri dentare. Dornică să învăț, fire dinamica, responsabilă, capabilă de lucrul in echipa.Mentiuni: Posibilitatea de a începe munca imediat

Asistenta medicala

Caut loc de munca ca asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie in sectorul 2, program 8 ore maxim de luni pana vineri fara weekend. Am experienta 8 luni. Imi doresc un mediu prietenos. Multumesc

Mentiuni: Salariu minim 1500 lei

Asistent medical stomatologie

Sunt student in anul 6 la UMF Carol Davila. Doresc sa ma angajez ca asistent. Sunt o persoana descurcareata,perseverenta,punctuala,prind repede. In prezent lucrez la un cabinet stomatologic din sectorul 1. Am lucrat o lunga perioada de timp si in alte cabinete stomatologice.
Programul la cabinet doresc sa se adapteze in functie de programul meu la facultate. Astfel ca,in urmatoarele zile am posibilitatea sa vin:
-luni: intre orele 11-16
-joi: dupa ora 12
-vineri
-sambata
-duminica

Mentiuni: Ca si locatie,sectorul 3 ar fi ideal pentru mine. www.facebook.com/rlmihalascu

Colaborare

Medic dentist supraspecializat in implantologie orala si aditii os, ofer colaborare in regim de deplasare sau part-time in vederea efectuarii tratamentelor de implantologie ,aditii os,implantare imediata si protetica pe implant. (nu vreau sa plec in Franta sau alte tari, va rog firmele de recrutare nu ma contactati)

Colaborare medic dentist

Cabinet zona Piata Veteranilor, dorim colaborare cu medic dentist care detine Srl sau pfa/pfi pentru o singura tura. Rog CV pe contact@lips-smile.ro cu poza.

Medic dentist

Absolventă a facultății de Medicină Dentară,UMF Gr. T. Popa Iaşi,promoția 2017, doresc să lucrez şi să mă formez într-un cabinet/clinică dentară. Pentru început pot lucra şi ca asistent medical o perioada.
Fără experiență,dar dispusă să învăț spre perfecționare continuă.
Pentru mai multe detalii,vă rog să mă contactați la adresa de email: andreea_deea165@yahoo.com

Mentiuni: As dori sa gasesc o echipa care sa doreasca sa impartaseasca din experienta sa vasta.Ofer seriozitate, punctualitate, dorinta de învatare si perfectionare continua.

Proaspăt absolvent

Medic dentist, proaspăt absolvent al facultății de medicina dentară, caut un loc de munca stabil, full Time.
Serios, comunicativ, carismatic, bun colaborator al muncii in echipa.

Asistenta stomatologica

urgent clinica stomatologica angajeaza o asistenta cu / fara experienta sa fie la postliceala detalii la interviu

Angajez asistenta stomatologie

Clinica dentara situata in oras Videle , angajeaza asistenta medicala cu sau fara experienta,cu studii postliceale finalizate,aviz de libera practica.
Va rog sa trimiteti cv- urile la adresa de mail pana la data de 25.10.2017 sau la adresa : Sos Pitesti 82
office.wowdent gmail.com

Tel:0724389341

Asistenta medical

Asistenta medicala,doresc sa muncesc part -time.In prezent lucrez la un cabinet stomatologic in sect 2 .Nr telefon 0745021156.

stomatolog

Doresc angajare in calitate de medic stomatolog la un cabinet privat, experienta aproape 3 ani,competente in endodontie,parodontologie,estetica dentara, chirurgie .rog seriozitate,puteti sa ma contactati pe nr.+37369797957 sau pe dental.smyle@gmail.com

Mentiuni: 3 ani experienta

Endodontie

Medic dentist cu experienta de peste 5 ani in lucrul la microscop , condensare verticala, preparare manuala si mecanica, doresc colaborare in regim exclusiv part time pentru efectuarea tratamentelor si retratamentelor endodontice. Pot veni inclusiv cu aparatura mea la pacienti, excluzand microscopul.

Mentiuni: Eu fac tot ce imi sta in putinta sa tratez cat mai corect cazurile pe care le am . De aceea , nu doresc colaborari cu medici care au invatat stomatologi din reviste. Multumesc de intelegere

Endodontie

Medic dentist cu experienta in endodontie - peste 5 ani de lucru la microscop, condensare verticala, preparare manuala si mecanica.
Caut colaborare cu cabinete/clinici pentru efectuarea tratamentelor endodontice. Exclus full-time. Doar la programari. Ma pot prezaenta cu aparatura mea, in aafara microscopului

Endodontie

Caut colaborare pe raza prahova si bucuresti cu cabinete/clinici , pentru specialitatea endodontie. Experienta de peste 5 ani in lucrul la miscroscop, preparare manuala si rotativa, condensare verticala. Nu doresc full-time, ma prezint doar la programari. pot veni cu aparatura mea, exceptand microscopul.

Mentiuni: Deocamdata lucrez doar in cabinetul personal, pe pacienti proprii sau trimisi.

Pagina 1 / 58