Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1283 anunturi.

asistenta

Caut asistenta cabinet stomatologic, 8 ore pe zi, militari-bulevardul iuliu maniu ,sector 6. Nu cer experienta, doar seriozitate si dorinta de a invata. Rog trimiteti Cv cu poza

Asistenta stomatologie

Studenta la UMF Cluj, Facultatea de Medicina Dentara, anul 4, caut loc de munca pe post de asistenta intr-un cabinet stomatologic, part-time. Persoana deschisa, serioasa si dornica sa invete.

asistenta stomatologie/ igienist

Studenta in anul VI la facultatea de Medicina Dentara UMF Carol Davila, solicit angajare pe postul de asistenta, program part time. Pot ocupa si postul de igienista.
Practica realizata pana in prezent in CMI, asistand si efectuand manopere de complexitate mica si medie.

Mentiuni: Am experienta 3 ani.

Medic rezident Protetica Dentara

Medic rezident pe Protetica Dentara, anul II, absolvent al UMF „Carol Davila” Bucuresti, in promotia 2014, dedicat meseriei, serios, bine intentionat si foarte atent la detalii, dornic de afirmare, receptiv la cerintele pacientilor si cu foarte mare dorinta de munca. Doresc angajare la procent la o clinica stomatologica. Imi place sa-mi desfasor profesia cat mai corect si meticulos, sunt comunicativ, disciplinat, accept orice parere si o iau in calcul, imi plac schimbul de opinii si munca in echipa, dar si individuala, in functie de situatie. Sunt serios si ambitios. Experienta practica 2 ani si doua luni.

Mentiuni: As prefera un program in functie de programul meu de rezidentiat, n-am multi pacienti proprii, dar sunt dornic de a invata si a ma perfectiona si rabdator in a-mi crea o pacientura proprie.

Medic Dentist

Absolventa a UMF "Carol Davila" Bucuresti, promotia 2016, doresc angajare sau colaborare intr-un cabinet sau o clinica stomatologica. Pe parcursul anilor de studiu am efectuat diferite manopere stomatologice atat in cadrul stagiilor facultatii cat si intr-un cabinet particular.

Mentiuni: Obiectivul meu profesional este de a-mi consolida cunostintele si de a dobandi cat mai multa experienta in domeniu.

Medic dentist

Medic dentist caut loc de munca cu angajare

Asistent medical generalist

Am absolvit Facultatea de moașe si asistență medicală "Carol Davila" București in 2015 si doresc angajare in regim part-time întrucât lucrez intr-o clinica privată de la 7-14 o săptămana, iar in următoarea săptămana de la 14-21. Am experiența in :recoltare probe biologice, montare branule, efectuare EKG, montare holtere.

Mentiuni: Part-time chiar si in stomatologie

Student medicina dentara an V

Student medicina dentara an V, caut colaborare cu cabinet stomatologic/clinica stomatologica pentru asistare/efectuare manopere terapeutice. Practica realizata pana in prezent in CMI, asistand si efectuand manopere de complexitate mica si medie. Media anilor de studiu de pana acum, peste 9. Exclud colaborare pe post de asistent medical/receptie. De preferat sector 1 sau 2 ( fara a le exclude total pe celalalte).

Mentiuni: Disponibilitate in functie de orarul stagiilor + unele weekend-uri

Medic Dentist

Medic dentist caut loc de munca cu angajare

Mentiuni: Fara experienta

Medic stomatolog 2015 si rezident de orto

Medic stomatolog promotie 2015 .. Cu o experienta mai mult de 1 an .. Caut colaborare cu un cabinet part-time

Mentiuni: Sunt si rezident DE ORTO anul II

Cabinet Sect. 1 Pta 1 Mai angajam medic dentist la procent

Cabinet Stomatologic Perfect Smile Dent (dr Codrut Soare), cauta medic stomatolog, ideal cu pacienti.Procent 40-50%.Cv cu foto la nopain 73@yahoo.com.Sau Pagina de FB Perfect Smile Dent a cabinetului

Mentiuni: valabil si pentru proaspetii absolventi

Servicii de contabilitate

Firma de contabilitate inregistrata la Corpul Expertilor Contabili , specializata in contabilitatea cabinetelor medicale , a firmelor medicale si PFI medici , ofera Servicii complete de contabilitate si fiscalitate la preturi fara concurenta: PFI-150 lei, CMI=200 lei, SRL=350 .
Tel.0745344644
Prestige Cabinet Contabilitate SRL

Tehnician dentar

Tehnician dentar, experiența 4 ani.

Mentiuni: Realizez lucrari protetice fixe ceramice, fa?ete e-MAX, wax-up(estetic si func?ional), dar si proteze mobilie, provizorii.

Absolventa Medicina Dentara, promotia 2016

Absolventa UMF Gr.T.Popa Iasi, promotia 2016, experienta minima, caut mentor dispus sa impartaseasca din experienta sa de medic dentist. Initial as dori sa activez ca asistenta o perioada pentru a capata experienta, iar pe viitor ca medic. Sunt interesanta si de voluntariat pana obtin experienta.

Mentiuni: Ofer seriozitate, punctualitate, dorinta de invatare si perfectionare continua, perseverenta.

asistenta stomatologie

Studenta in anul VI la facultatea de Medicina Dentara UMF Carol Davila, solicit angajare pe postul de asistenta, program part time. Pot ocupa si postul de igienista.

Mentiuni: Am experienta 3 ani.