Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2247 anunturi.

Medic stomatolog rezident endodontie

Medic rezident endodontie anul I in cadrul Universitatii Titu Maiorescu, am terminat Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti in anul 2023 si sunt in cautarea unei clinici/unui cabinet in care sa pot invata si evolua. Pe parcursul facultatii am lucrat ca asistenta timp de 4 ani, fiind ajutorul medicului la scaun si realizand sterilizarea si igienizarea instrumentarului si cabinetului si am realizat diverse manopere: igienizari, obturatii, extractii.

Trimit CV la cerere.

  • 2024-02-05
  • Bucuresti, Ilfov, Bucuresti
  • 0747275171

MEDIC STOMATOLOG 2 ANI EXPERIENTA, COLOBORARE 1-3 ZILE/SAPTAMANA

Am terminat Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti in anul 2021 si sunt in cautarea unei clinici/unui cabinet in care sa pot evolua alaturi de o echipa unita care este gata sa ofere cele mai bune servicii pacientilor.

Mentiuni: Dorinta de evolutie profesionala, grad ridicat de empatie fata de pacient si capacitate de lucru in echipa.

Colaborare medic dentist

Cabinet zona Militari, dorim colaborare cu medic dentist detinator de Srl, Pfi,pfa, pentru manopere terapie dentara exclusiv cu diga, igienizari dentare sub lupa si endodontie 3d. Program flexibil 1 tura +- sambata. Plata la procent. Rog CV CU POZA pe contact@insideclinic.ro

Medic stomatolog

Medic stomatolog la început de carieră, caut un cabinet/clinică care să mă ajute să - mi dezvolt cunoștințele acumulate în cei 6 ani. Țin să menționez că de a lungul timpului am efectuat igienizări, obturații,extracții, endo pe dinți monoradiculari. Pt mai multe detalii, va rog să mă contactați pe mail.

Medic rezident anul 1

Medic rezident anul 1, Endodontie Bucuresti, fara experienta, caut un cabinet unde sa pot invata si sa ma pot dezvolta in domeniul endo si nu numai.

Medic specialist ortodont caut colaborare

Sunt medic specialist ortodont, membru CMSB,cu experiență aproape 20 ani in străinătate, caut clinici de stomatologie in București sau împrejurimi pentru a încheia contracte de colaborare și să cunosc noi colegi

Medic specialist caut colaborare

Medic specialist în Chirurgie Orală și Dento-Alveolară, peste 3 ani de experiență în stomatologie generală și implantologie, pasionat de reabilitarea orală cu efect natural. Caut colaborare în județul Cluj sau zonele limitrofe.
Dețin PFI.

Medic Specialist Ortodont

Medic specialist ortodont caut colaborare cu clinici stomatologice în județul Neamț, Bacău, Iași, Suceava și împrejurimi.

Mentiuni: De?in SRL. Pot oferi CV la cerere.

Medic Stomatolog

Medic Stomatolog, promotia 2020, specialist Endodontie, caut colaborare/angajare in Bucuresti si imprejurimi.
Am experienta in efectuarea manoperelor de stomatologie generala.

Medic stomatolog/implantolog cu experiență

Medic stomatolog cu experienta de 10 ani in domeniul stomatologiei generale,endodontie,implantologie, protetica,urgente.,tratamente,extractie( complicat)...etc !

M-am mutat recent la București Ṣi

Caut colaborare in jud.bucuresti_Ilfov sau in orasele din apropiere 1-2 zile /săptămână
Dețin SRL-fiziodispenser -implanturile si truse necesare .


Mentiuni: Nu sunt disponibil (full time)

Medic stomatolog, doresc colaborare

Ma numesc Constantin Raluca si sunt absolventa a Facultății de Medicină Dentară "Titu Maiorescu" din Bucuresti, promotia 2023.

Am efectuat manopere simple în cadrul practicii clinice, precum igienizari profesionale, obturatii cu compozit, anestezii si cateva extractii de premolari.

Sunt o persoană entuziastă și plină de energie, cu o dorință puternică de a evolua continuu. Consider că atitudinea empatică este cheia înțelegerii nevoilor fiecărui pacient. Această abilitate mă ajută să ofer suport nu doar din punct de vedere medical, ci și emoțional, creând astfel un mediu care să inspire încredere și siguranță. Cu toate acestea, consider că principalul meu atu constă în abilitatea de a colabora eficient în echipă.

În vederea acumulării de mai multă experiență, sunt deschisă să lucrez și în calitate de asistenta.

Mentiuni: A?tept cu nerabdare sa exploram posibilita?ile de colaborare

Medic Specialist Ortodont

Medic specialist ortodont, caut colaborare cu clinici stomatologice în județul Neamț, Bacău, Iași, Suceava și împrejurimi.


Mentiuni: Detin SRL, ofer CV la cerere

Medic stomatolog

Sunt medic rezident parodontologie,absolventa a facultatii UMF Carol Davila promotia 2022 si sunt in cautarea unei oportunitati de a lucra intr-un cabinet stomatologic.

Am experienta in profilaxie(detartraje,fluorizari,sigiliari),respectiv stomatologie generala.

Sunt o persoana in cautare constanta de a invata,cu bune abilitati de comunicare empatica si de lucru in echipa si cred ca as aduce o contributie pozitiva in cabinetul dvs.

Pentru mai multe detalii,ne putem auzi la telefon pentru a stabili un interviu la nr de telefon 0773991004.
Mentionez ca detin PFA si am toate actele la zi.

Asistent medical part-time

Asistent medical de stomatologie cu 6 ani si jumatate experienta,membra OAMMR cu avizul anual valabil,caut colaborare part-time.
Disponibilitatea mea este de luni pana vineri după cum urmeaza: Luni, joi și vineri începând cu ora 17,marți și miercuri de dimineața până la ora 12-13.

Medic Specialist Ortodont

Medic specialist ortodont caut colaborare cu clinici stomatologice în județul Neamț, Bacău, Iași, Suceava și împrejurimi.

Mentiuni: De?in SRL. Pot oferi CV la cerere.