Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2247 anunturi.

Medic Endodont

Medic stomatolog promotia 2020, specialist endodontie, doresc colaborare in Bucuresti 1-2zile / saptamana, pentru efectuarea manoperelor de Stomatologie generala si Endodontie. Lucrez la microscop, detin lupe.

Mentiuni: Pot prezenta cazuri si CV-ul la cerere.

Medic Specialist Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Medic specialist chirurgie orală şi maxilo-facială caut colaborare cu cabinete/clinici dentare pe partea de chirurgie orală şi implantologie în județul Cluj şi județele limitrofe.

Colaborare chirurgie orală


Medic rezident chirurgie anul III, cu experienta de 2 ani in extractii simple si complicate, odontectomii, chistectomii, rezectii apicale(experienta dobandita in cadrul rezidentiatului+practica privata), cu dorinta de a evolua si pe partea de implantologie in perioada ce urmeaza, caut colaborare o zi pe saptamana in Bucuresti sau localitatile limitrofe.

Mentiuni: la cerere pot trimite CV

Medic stomatolog - stomatologie generala

Medic stomatolog cu 6 ani experienta, sunt interesata de colaborare pe partea de stomatologie generala in Cluj-Napoca. Detin SRL

Medic stomatolog/Endodont

Medic stomatolog promotia 2020, specialist endodontie, doresc colaborare in Bucuresti sau in imprejurimi o data sau de doua ori pe saptamana, pentru efectuarea manoperelor de Stomatologie generala si Endodontie.

Medic stomatolog

Medic stomatolog cu experienta 1 an
Medic rezident Protetica Dentara in Centrul Clinic Titu Maiorescu
Absolventa Carol Davila
Realizez manopere de odontoterapie, profilaxie, endodontie, protetica fixa si mobila
Sunt o persoana sociabila, dornica de lucru in echipa si de evolutie
Imi doresc sa lucrez intr-un mediu prietenos, unde se pune accent pe colaborarea interdisciplinara

Mentiuni: Zile disponibile: joi/vineri- toata ziua; luni, marti, miercuri- dupa ora 14 Mai multe detalii/CV/cazuri la numarul de telefon sau pe mail

Colaborare stomatologie generala

Medic stomatolog cu 4 ani experienta doresc colaborare 2 zile/saptamana in vederea realizarii de tratamente stomatologie generala (extractii, odontoterapie, protetica, pedodontie, endodontie - doar urgente)

Mentiuni: Pot sa trimit cv la cerere. Pentru mai multe detalii rog email la adresa drnicolae28@gmail.com

Medic stomatolog specialist-colaborare

Medic stomatolog specialist Protetica dentara, doresc colaborare cu o clinica stomatologica in regim part time in Bucuresti sau in regiunile limitrofe.

Program disponibil: sambata si duminica.

La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: Am o experienta clinica de 5 ani. In cabinet am efectuat tratamente parodontale,chirurgicale, endodontice, protetice (protetica fixa/mobila, protetica pe implanturi).

Medic Endodont

Medic specialist endodont, promoția 2020, doresc colaborare in Bucuresti 1-2 zile pe saptamana, pentru efectuarea manoperelor de Stomatologie generala si Endodontie. Lucrez la microscop partea de endodontie, dar si cu lupe.

Mentiuni: Detin PFA/SRL

Medic Specialist Ortodontie Caut Colaborare

Medic specialist ortodontie caut colaborari cu clinici stomatologice din București si împrejurimi. Pentru detalii ma puteți contacta pe e-mail sau la numarul de telefon.

Colaborare Chirurgie - medic specialist

Sunt medic specialist chirurgie dentoalveolară și caut colaborare cu cabinete/clinici dentare pe partea de chirurgie orală și implantologie/aditii( gbr, sinus lift).
Multumesc

Mentiuni: De?in Srl, instrumentar ?i aparatura.

Caut loc de munca în cabinet stomatologic

Absolvent Medicina Dentară caut cabinet stomatologic pentru asistarea medicului și acumularea de experiență.

Mentiuni: Absolvent 2013,fara experien?a.

Medic specialist chirurgie OMF

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială caut colaborare cu cabinete/clinici dentare pe partea de chirurgie orală și implantologie în județul Cluj și în județele limitrofe.

Medic stomatolog generalist

medic stomatolog generalist, , absolvent din 2018, dedicat meseriei, bine intentionat si foarte atent la detalii, receptiv la cerintele pacientilor si cu foarte mare dorinta de munca. Caut colaborare de lunga durata pe stomatologie generala/endodonţie/parodontologie/protetica
-Sunt pasionat de munca mea și sunt mereu dornic să învăţ lucruri noi și să îmi îmbunătăţesc abilităţile, pentru a putea oferi
pacienţilor cele mai bune tratamente posibile. Îmi place să lucrez cu oamenii, să îi ajut și să îi informez cu privire la modul în care își pot îmbunătăţi sănătatea orală, astfel încât să se bucure de un zâmbet sănătos și frumos.
-am experiența in preluarea urgentelor, odontoterapie, endodontie și la microscop, chirurgie,protetica fixa.
-caut loc de munca pe termen lung într-un colectiv serios.
-Detin drept de libera practica
- detin PFI
-cod de parafa
-in bucuresti si in jurului

Medic Specialist Ortodont caut colaborare


Medic specialist ortodont caut colaborare începând cu ianuarie 2024 cu clinici stomatologice în județul Neamț, Bacău, Iași, Suceava și împrejurimi.

Mentiuni: Mentiuni: Pot oferi CV la cerere