Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

856 anunturi.

Medic ortodont

Medic specialist ortodont, caut colaborare cu cabinete din Bucuresti si localitatile limitrofe.

Colaborare chirurgie si implantologie

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolara, doresc colaborare cu cabinet/clinica.
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati

Medic stomatolog generalist

Clinica Sys Dental Care isi mareste echipa. Cautam medic stomatolog cu experienta minim 3 ani. Pentru colaborare este necesar SRL/PFA/PFI. Programul va fi in ture, flexibil la nevoie. Daca sunteti interesat va rugam sa trimiteti un CV la adresa de mail sysdentalcare@gmail.com. Te asteptam in echipa noastra!

Asistenta

Clinica stomatologica pentru copii, căutam colega asistenta / studenta căreia sa ii placa lucrul cu copiii, sa fie empatica, răbdătoare și sa ii placa lucrul in echipa.

Colaborare asistenta stoamtologie

Cabinet in zona Militari, dorim colaborare cu studenta la Medicina Dentara, in vederea efectuarii sterilizarii si asistarii medic-scaun; program flexibil, plata/ora. Rog CV la contact@insideclinic.ro

Asistenta Stomatologie

Studenta in anul 5 la Facultatea de Medicina Dentara, sunt in cautarea unui post de asistenta stomatologie part-time in functie de programul facultatii.

Mentiuni: Mentionez ca am mai lucrat pe post de asistenta.

Medic rezident endodonție

Absolvent 2022
Practică și experiență în domeniu, atât asistare manopere stomatologice cât și efectuarea acestora cu asistență din partea medicilor seniori începând cu anul 2019, în clinici multidiciplinare! -inclusiv perioada pandemică.
CV la cerere(interesant zic eu)
doresc colaborare pe termen lung cu o clinică/cabinet de medicină dentară.



Mentiuni: pot lucra ?i ca asistenta pe o perioada determinata.

Medic dentist

Mă numesc Raluca M., sunt absolventa a UMF Carol Davila Bucuresti, promotia 2022. Sunt interesata de o colaborare full time/part time ca medic dentist in Bucuresti si zonele limitrofe.
Mentionez ca pana in prezent am efectuat manopere stomatologice simple (anestezii plexale, igienizari, sigilari, obturatii coronare, amprente dentare), dar interesul meu este sa evoluez intr-un mediu profesional unde voi gasi sustinere.
Sunt punctuala si dispusa sa stau la program.
Am experienta ca asistenta obtinuta pe parcursul facultatii.

Medic Stomatolog Debutant

Absolventa a UMF Carol Davila promotia 2022 caut colaborare part time/full time cu un cabinet sau o clinica stomatologica. Pana acum am efectuat manopere precum: igienizari, sigilari, obturatii, albiri dentare.
Detin SRL.

Student anul 5 UMFCD

Buna ziua,sunt student in cadrul Facultatii de Stomatologie U.M.F. Carol Davila anul 5- doresc post de asistent in cadrul unui cabinet dentar.
Am experienta in domeniu de 4 ani , imi doresc sa invat cat mai multe lucruri , sunt o persoana punctual , serioas .

Mentiuni: prioritatea mea cabinetele in sec 1

Medic Stomatolog Debutant


Mă numesc Ioana D. , absolventă a UMF ,, Carol Davila " București , promoția 2023.
Sunt interesată de o colaborare Full-time / Part-time în sectoarele 2,3 și 4 , dar și în restul , ori de localități precum Giurgiu , Ploiești, Pitești, altele apropiate de București.
În această colaborare îmi doresc a-mi pune startul și dezvoltarea în carieră , prin dedicare, seriozitate, pe care mi-o doresc reciprocă !
Sunt o fire punctuală, dornică de evoluție , profesionalism , sociabilă, cooperarea cu pacienții fiind unul din motivele centrale ale alegerii acestei vocații .
Experiența mea constă în 5 ani de participare preponderent voluntară ca asistentă în mai multe cabinete .
În implicarea în cabinete , clinici și în afara acestora , am realizat , învățat , manevre de prim-ajutor , manopere profilactice , odontoterapeutice ( sigilări , obturații ) , chirurgicale de bază ( extracții dinți parodontopații ; suturi ; introducere în etape implantare ) în cadrul a mai multor workshop-uri , cursuri , într-o experiență externă și una cu sistemul de urgență .
Colaborarea cu dvs sunt de acord să fie și procentuală , să îmi deschid un eventual PFI , să ajut ceilalți medici prin asistență .
Mai multe detalii vi le voi menționa la nr-ul de telefon subscris și prin trimiterea CV-ului .
Vă mulțumesc pentru parcurgerea anunțului !

Mentiuni: Full-time / Part-time , S 2, 3 , 4

Asistenta stimatologie


Buna ziua,sunt studenta in cadrul Facultatii de Stomatologie U.M.F. Carol Davila anul 4- doresc post de asistenta in cadrul unui cabinet dentar.
Am experienta in domeniu de 2 ani , imi doresc sa invat cat mai multe lucruri , sunt o persoana punctuala , serioasa si muncitoare !

Mentiuni: program : luni dupa 15 miercuri dupa 16 joi dupa 14

Medic stomatolog

Medic stomatolog, promotia 2018 caut colaborare cabinet sau clinica dentara. Detin experienta in stomatologie generala.

Mentiuni: De preferat in sector 3 sau sectoarele si localiltatile limitrofe acestuia.

Asistenta stomatologie - caut CABINET

- Caut cabinet, EXCLUS clinici
- Acte la zi (malpraxis, aviz).
- Experienta, din 2018 pana in prezent.
- Onorariul: 3500 (6h.) si 4000 (8h) cu mentiunea ca brutul sa fie conform legilor in vigoare, nu accept minimul pe economie la programul full time.
- Disponibilitate: numai dimineata, pana în ora 15:00 respectiv 17:00, ori o saptamana dimineata, cealalta dupa-amiaza
- Locatii: Sector 2 si 3.
- Trimit CV la cerere

Mentiuni: Nu are rost sa ne deranjam daca se doreste negociere de orice fel. Raspund la apeluri si in weekend.

Caut cabinet stomatologic

Bună ziua, mă numesc Slimak Catinca, sunt studentă în anul 3 la Facultatea de Stomatologie UMF "Carol Davila" din Bucureşti şi caut un cabinet care să mă ajute să capăt experienţă şi manualitate. În prezent nu am experienţă, dar sunt deschisă şi dornică să învăţ şi să muncesc. Sunt punctuală şi serioasă când vine vorba de ceea ce îmi doresc, iar meseria de medic stomatolog este clar ceva ce mă interesează. Programul de lucru la cabinet aş vrea să fie flexibil, întrucât am şi cursuri la facultate. Mulţumesc! O zi frumoasă!

Pagina 50 / 58