Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

856 anunturi.

Post receptie

Caut post de receptionera la in cadrul unei clinici atat stomatologice,cat si medicale generale. Experienta pe post asemanator timp de 4 ani, cu program de munca 12 ore zilnic, fost salariu de 8000 ron. Acum sunt in cautarea unui program de 8 ore cu salariu 4000 ron net, zona Voluntari, Pipera,Colentina+imprejurimi.

Angajam asistenta stomatologie!

Clinica stomatologica situata la Piata Sudului langa metrou,angajam asistent medical full time , program L-V 9-19 , salariu 4700 ron brut, 3200 net. Avem femeie de serviciu zilnic.Cautam o persoana serioasa,devotata jobului,ordonata,serioasa,punctuala,atenta la detalii,amabila si sociabila cu pacientii,cunostinte IT,nefumatoare. Trimitete cv-ul pe adresa de e-mail doctorpopescuioana@yahoo.com si te vom suna noi.
Atributii:asistenta medicului la scaun,programari telefonice,receptie, sterilizare etc.

Mentiuni: Experienta in domeniu obligatorie!

Mentiuni: Experienta in domeniu obligatorie!

Asistenta Ortodontie

Sunt rezidenta la Ortodonție anul 2 la UMF Carol Davila și îmi doresc să asist un medic specialist. La cerere trimit CV.

Asistent medical

✅ Caut de munca intr-un cabinet stomatologoc.
✅ Fara experienta in acest domeniu, insa sunt dispusa sa invat.
⚠️Disponobilitate lucru L-V 07:00-17:00

Mentiuni: ??Tineti cont de disponibilitatea mea inainte de a suna!

Caut loc de munca

Am finalizat facultatea de Științe Educație Fizica și Informatica din Pitesti, specializarea Biologie, și școala Postliceala Sanitara Ion Cantacuzino Pitesti, specializarea asistent farmacie. Mentionez ca nu am experiența in specializările relatate, finalizarea studiilor a avut loc in vara anului 2022.
Dețin certificat de liberă practica OAMGMAMR.

Mentiuni: Îmi doresc sa activez într-un cabinet stomatologic, sunt o fire comunicativa, dornica sa înve?e, onesta, calma.

job asistenta stomatologie

Caut job part-time ca asistenta stomatologie,cu program flexibil.
Am experienta 2 ani ca asistenta,implicand sterilizarea si pregatirea instrumentarului pentru proceduri,asistarea la scaunul pacientului si ajutor medicului.

Asistenta medicală

Asistentă medicală cu experiență de 2 ani în stomatologie, caut loc de munca part time intr-un cabinet de preferat dimineata, Sector 4,5 sau 6.
Sunt o persoana punctuala, sociabila, dornica de a ma perfectiona si evolua.
Va multumesc!

Studenta caut un post pentru asistenta medicală Stomatologie

Sunt studenta la facultatea de medicina dentară UMFCD in anul 3 și caut un loc de munca (asistenta medicală Stomatologie) la orice cabinet din București care dorește o studenta dornica sa învețe și sa muncească
Am făcut practica in cabinet din anul 1 și am cunoștințe de baza
Doresc un program flexibil si sunt dispusă sa lucrez și in Weekend

Stoma

Caut coleg pentru inchiriere cab stoma.Maxima seriozitate.

Asistentă igienistă/profilaxie stomatologica

Absolventa a colegiului de profilaxie stomatologica Carol Davila București cu o experiență în acest domeniu de 18 ani și competența de a realiza toate procedurile de profilaxie.

Mentiuni: Doresc sa ma angajez pe acest post full tine dar sunt deschisa ?i pentru colaborare sau part time.Disponibilitate imediata.

Medic stomatolog

Sunt medic stomatolog cu experienta de 4 ani. Doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet.
Detin pfi.

Mentiuni: -stomatologie generala-

Medic debutant chirurgie SMF

Bună ziua! Mă numesc Negru Claudiu, sunt proaspăt absolvent al facultății de medicina dentară "Titu Maiorescu- București" promoția 2022 și rezident in primul an de chirurgie stomatologica si maxilo-facială in Cluj. Sunt in căutarea unui cabinet de stomatologie pentru a practica diverse manopere stomatologice simple, ulterior preluând partea de chirurgie.
Desi sunt medic debutant imi doresc sa evoluez in acest domeniu, să invăț. Sunt o persoana serioasă și punctuală, am acumulat experiență in timpul facultății si din practica la diverse cabinete stomatologice in decursul celor șase ani, realizand interventii simple (igienizări, extactii, obturații).

Asistent profilaxie stomatologica

Asistent profilaxie stomatogica caut cabinet sau clinica pentru colaborare in realizarea manoperelor de profilaxie. Experienta in domeniu: 21 ani
Ma puteti contacta la adresa de mail: florina.mares@ yahoo.com sau la nr de tel: 0726973279

Medic rezident parodontologie caut job

Medic rezident parodontologie, caut job in cadrul unui cabinet stomatologic
- Medic rezident Parodontologie
- Absolventa a UMF Carol Davila - Stomatologie - Promotia 2022
- Cu experientă profesională ca asistentă în cadrul mai multor cabinete stomatologice timp de 2 ani

Caut job în cadrul unei echipe dornice să contribuie la dezvoltarea mea profesională. Sunt o persoană dornică să învețe constant lucruri noi, gata să ajut, cu empatie față de colegi și pacienți.

Asistenta medicala

Asistentă medicală cu experiență de 2 ani în stomatologie, caut loc de munca part time intr-un cabinet de preferat dimineata, Sector 2 sau 3.
Sunt o persoana punctuala, sociabila, dornica de a ma perfectiona si evolua.
Va multumesc!

Mentiuni: Salariu net 3500 lei

Pagina 55 / 58