Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2249 anunturi.

Elev amg anul 1

Caut post de registrator medical sau asistent

Mentiuni: Mentionez ca am experien?a de 1 an jumatate ca registrator, sunt dispusa sa înva? lucruri noi.

Asistent medical

Eleva în anul 3 la postliceală, caut loc de muncă pe post de asistent medical

Mentiuni: Recep?ie,asistarea medicului la scaun sau alte activita?i

Endo

Medic specialist endodont, absolvent de rezidentiat endodontie București Carol davila în 2021 și al facultății în 2018, caut colaborare pe partea de endodontie. Pot face și partea de pivoți, reconstrucție bont sau plombe. Realizez peste 60 de tratamente pe săptămână, cu sistemul Reciproc sau Protaper, cu asistenta, fără microscop.
Ma pot deplasa în cabinete sau pot primi pacientul în cabinet sector 3 și ofer procent. Valabil pentru București și împrejurimi.

Mentiuni: Detin SRL

Medic Stomatolog

Clinica sector 1 cautam medic stomatologie generala, experienta minim3 ani.

Mentiuni: Program full time

Medic rezident endodonție

Bună ziua! Sunt medic rezident în anul 1 la Endodonție, absolventă a promoției 2021. Caut o colaborare pentru zilele de luni-miercuri pentru partea de profilaxie, odontoterapie, endodonție. În prezent lucrez la rezidențiat doar pe partea de endodonție. Pot trimite CV la cerere.

medic stomatolog

Medic stomatolog generalist cu 20 ani de experienta in SUA in medicina dentara incluzand tratament endodontic, extractii, implantologie si protetica, recent întors în România, București, sunt interesat în a colabora cu o clinica dentara.

Aditia mea ar fi un atu pentru orice clinica dentara și as crește considerabil profitabilitatea și eficacitatea acesteia.

Sunt nerăbdător sa împărtășesc cu personalul dvs. din experiența acumulată de-a lungul ultimilor 20 ani în SUA și sper spre o colaborare benefică din toate punctele de vedere.

Orice referințe de la fostul meu angajator, Coast Dental, din Tampa, Florida, pentru care am lucrat ca partener de capital in ultimii 13 ani, sunt ușor disponibile și prezentate mai jos.

Mentiuni: ma puteti contacta oricand. CV-ul meu va este disponibil pe email, sms sau Whatsapp.

Asistenta medicala part-time

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 5, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 2 ani.

medic stomatolog

caut loc de munca experienta 2 ani, anul de absolvire 2020
Am lucrat si in timpul facultatii.interesat si cunostinta in toate domeniile stomatologiei,lucrezi in prezent si doresc colaborare mai mult dupa ora 15

Mentiuni: 2ani experienta,dupa ora 15 fiecare zi,

Asistenta stomatologie

Cabinet stomatologic sector 6 (zona Afi Cotroceni)
Cautam colega asistenta cu drept de libera practica sau studenta an II-IV

Medic rezident Endodontie

Medic stomatolog promotia 2020, rezident an 2 endodontie - doresc o colaborare serioasa in Bucuresti sau Ilfov.
Sunt o persoana pasionata de meseria mea, dornica de a invata si a ma perfectiona.
Am experienta pe partea de Odontoterapie, Estetica si Endodontie nivel mediu de dificultate.

Mentiuni: Bucuresti, Ilfov, Imprejurimi

Student An IV

Buna ziua ! Sunt student anul 4 in cadrul facultatii de medicina dentara al UMF Carol Davila Bucuresti si as dori sa lucrez intr-un cabinet stomatologic pentru a-mi imbunatati abilitatile in clinica . Sunt disponibil in zilele de luni si vineri.

Angajez medic dentist


Cabinetul stomatologic este situat com Cumpana, jud Constanta si este dotat cu 2 unituri noi (2019 si 2020) + radiologie retroalveolara digitala. Cabinetul are vechime avand pacineti proprii si are un potential foarte mare. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati telefonic.

Medic stomatolog

Medic stomatolog generalist, absolvent al UMF "Carol Davila" promotia 2018, in prezent medic rezident anul II Stomatologie Generala, cu dorinta de specializare pe endodontie si protetica, caut colaborare de lunga durata pe stomatologie generala cu cabinet/ clinica in Bucuresti. Sunt o persoana capabila, serioasa, energica, pozitiva, atenta la detalii, cu dorinta de a deveni o mai buna versiune a mea si de a aprofunda cunostintele, accept pareri si sfaturi, dorind sa lucrez intr-un mediu placut si prietenos si de a realiza manopere stomatologice de inalta calitate.

Mentiuni: Merg si particip la congrese, workshop-uri practice de perfectionare pe endodontie si protetica, detin SRL, parafa, asigurare de malpraxis, toate actele fiind la zi.

Parodontolog/ Microchirurgie

Specialist Parodontolog, 10 ani exp doresc colaborare în București DOAR pentru manopere terapie chirurgicala, grefe gingivale, adiții osoase, reconstrucții defecte osoase.

Mentiuni: Nu execut manopere de terapie non-chirurgicala("chiuretaje")

Asistenta stomatologie part-time

Buna ziua! Numele meu este Diamandopol Ana-Maria, sunt studenta in anul III in cadrul Facultatii de Medicina Dentara “Carol Davila” si sunt in cautarea unui cabinet la care sa lucrez pe postul de asistenta part-time, in functie de orarul facultatii. Sunt o persoana sociabila, ambitioasa, dornica de a invata lucruri noi si de a fi intr-o continua dezvoltare.

Mentiuni: Mentionez ca am efectuat practica de vara la finalul fiecarui an universitar, incepand inca din primul an, atat in zona Dristor cat si in Slobozia.