Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2247 anunturi.

Asistenta

Bună ziua! Studenta anul 5 la UMF. "Carol Davila" și sunt în căutarea unui loc de munca full time pe postul de asistenta medicala. Mentionez ca am experienta de 2 ani într-un cabinet stomatologic

Asistenta medicala.

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 5, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 1 an.

Post part-time asistenta

Sunt studenta la facultatea de medicina dentară, universitatea Titu Maiorescu, anul 6 și sunt in căutarea unui cabinet unde pot activa ca asistenta part-time și unde să pot evolua profesional.

Mentiuni: Am experien?a de 3 ani in cabinet ca asistent

Asistenta medicala.

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 4, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 1 an.

Caut colaborare design exocad online

Salut!
Daca cineva este interesat de o colaborare online sunt tehnician dentar ce realizez toata partea digitala (design) pentru diferite lucrari dentare in Exocad (coroane-punți full anatomice, cape simple, Cape waisser, wax up, modele digitale, proteze, dcr, inlay-onlay)
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie in privat!

Mentiuni: Full/part time

Cautam de medici stomatologii

Cautam de medici stomatologi in sectorul 5 , 50%
Toate taxele sunt plătite de proprietarul clinicii

Mentiuni: ..

Colaborare

Absolventa UMF Carol Davila promotia 2021, caut colaborare in vederea efectuarii tratamentelor de profilaxie si odontoterapie. Detin PFI. Furnizez CV. Contact pe emailul afisat.

Mentiuni: Doresc a colabora cu o echipa prietenoasa si dornica de a impartasi cunostintele, intr-un mediu relaxat bazat pe respect si profesionalism.

Asistenta caut loc de munca

Buna ziua! Sunt studenta in cadrul Facultatii de Medicina Dentara "Carol Davila" Bucuresti, trec anul 3, am experienta de asistenta in pedodontie si endodontie.
Daca e posibil cabinetul/clinica sa fie langa o statie de metrou.
Program de lucru oricand, in fiecare zi.
Astept sa fiu contactata telefonic sau pe mail.

Mentiuni: Mentionez ca sunt punctuala, responsabila, invat orice repede, amabila, foarte calma.

Asistenta medicala

Studenta în anul 4 la UMF "Carol Davila" caut un cabinet unde să mă pot dezvolta profesional. Mă interesează un loc de munca pe o perioada lunga. Cât despre mine, sunt o persoana punctuală, flexibilă și învăț foarte repede. Am experienta întrucât am mai activat în cabinete stomatologice.

Medic rezident ortodontie

Medic rezident ortodontie, anul 1, promitia 2021 Carol Davila, caut medic specialist ortodont pentru a-l asista si ajuta in cabinet. Sunt o persoana muncitoare si dornica sa invat!

Medic stomatolog

Medic stomatolog, absolvent al U.M.F. Carol Davila, promotia 2019, rezident pe protetica, anul I, doresc colaborare part-time.
Mentionez ca am experienta, ca asistent, pe o mare varietate de manopere si, ca medic, pe manopere de preventie, odontoterapie, endodontie si protetica.

Mentiuni: Pot trimite CV la cerere.

Chirurgie dento-alveolara

Medic rezident anul 3, caut colaborare chirurgie dento-alveolara, 1-2 zile pe saptamana. Disponibilitate deplasare in proximitatea bucurestiului.

Medic Pedodont

Clinica Dentara Doctor Smile SRL (situata in Bucuresti Sector 3, str.Calea Dudesti nr.202 sau Intrarea Aniversarii) isi mareste echipa! Angajam Medic Specialist Pedodont, cu experinta in domeniu. Daca sunteti devotat meseriei si vreti sa lucrati alaturi de o echipa tanara atunci noi suntem ceea de ce aveti nevoie! Asteptam CV-ul dvs. (cu poza) la adresa de e-mail: clinicadoctorsmile@gmail.com

Asistentă Stomatologie


Cabinet stomatologic situat in sectorul 6 cautaă asistenta medicală în regim full time, 8 ore pe zi (chirurgie, endodonție, ortodonție, pedodontie, profilaxie, protetică dentară). Cerințe și responsabilități:
-asistarea medicului stomatolog la scaun, pregătirea cabinetului și a pacienților
-dezinfectarea și sterilizarea instrumentarului
-realizarea de programări și stocuri
Ne dorim o persoană empatică, energică și sociabilă

Rezident chirurgie anul I

Medic debutant, rezident chirurgie anul I, caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea extracțiilor dentare și intervențiilor de mica amploare. Disponibilitate voluntariat(participare) la reabilitări implantare complexe. Sunt o persoana serioasa, interesata, realista și dornică de învățare. Menționez ca am participat la cursuri de reabilitări prin implantologie ghidata și chirurgie plastica parodontala. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: De?in SRL