Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2248 anunturi.

Medic Stomatolog

Medic stomatolog cu 2 ani experienta, sunt în căutarea unei colaborări cu o echipă răbdătoare alături de care pot învăța și mă pot forma profesional, preferabil in Bucuresti.
Sunt specializata pe stomatologie generala si endodontie; detin SRL

Endodontie - Caut cabinet de inchiriat in cadrul unei clinici moderne

Medic stomatolog cu practica limitata la endodontie caut sa inchitiez cabinet complet dotat, spatios, cu unit detar de calitate, in cadrul unei clinici stomatologice multidisciplinare moderne care, preferabil, sa nu detina microscop stomatologic. Dispun de aparatura completa pentru endodontie, asistenta proprie si un microscop deosebit de performant de ultima generatia, cu ajutorul carora sa tratez cazuistica endodontica a clinicii, dar si cazurile externe trimise de colegii mei colaboratori.

Asistent medical generalist

Caut loc de munca intr o clinica/ cabinet stomatologic. Experienta in domeniu

Colaborare Ortodontie

Medic Rezident an II - Ortodonție, caut sa colaborez si sa asist un medic specialist ortodont in Bucuresti. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactați telefonic sau prin e-mail.

Asistent medical

Caut loc de muncă în domeniul stomatologiei, nu am experiență dar sunt dispusa sa învăț! Doresc program full time,contract de munca legal!

chiurgie/implantologie/all on 6

Medic dentist specialist implantologie cu 9 ani experienta, specializare in tara si in afara tarii, peste 3000 de implante inserate , ofer colaborare in regim de deplasare pentru manoperele implantologie, chirurgie orala, aditii os , lifting sinus, all on 6. Detin fiziodispenser.

Colaborare in judetul BH

Medic stomatolog debutant, rezident la protetică dentară anul I în Oradea, sunt în căutarea unei colaborări cu o echipă răbdătoare alături de care pot învăța și mă pot forma profesional. Experiența mea profesională este minimă, dar sunt dornic și ambițios să învăț. Mă pot deplasa aproape în tot județul BH și nu pretind remunerație.

Mentiuni: CV la cerere

Medic stomatolog

Medic stomatolog, rezidenta protetica dentara an 2, caut colaborare cu un cabinet/clinica dentara.

Mentiuni: Experienta clinica 1 an, detin SRL

Colaborare chirurgie orala

Medic specialist la chirurgie dento-alveolara, cu experienta peste 15 ani ofer servicii( chirurgie orala,implantologie,aditie osoasa...)in regim de colaborare cu cabinete si clinici dentare din Bucuresti Ilfov si localitati invecinate Detalii la telefon: 0744232612

Mentiuni: Colaborare chirurgie orala

Angajare medic stomatolog

Medic rezident stomatolog in specialitatea Parodontologie caut colaborare/angajare part time/full time in Bucuresti pentru efectuarea manoperelor de stomatologie generala si parodontologie.
Sunt o persoana serioasa, capabila sa efectueze lucrari de cea mai buna calitate. Am experienta doar pe partea de profilaxie (detartraje, sigilari, obturatii), dar invat repede daca mi se ofera ocazia.
Trimit CV la cerere.

Curs Laser Dioda -Aplicatii clinice in Stomatologie

Curs Hands On Individual Laser Dioda Epic X Biolase -Aplicatii clinice in Stomatologie cu Lector Dr. Catrinel Banu. Cursul se desfasoara la sediul Inside Clinic Dorobanti Bucuresti incepand cu luna Februarie. Pret 2000 ron. Teorie si hands on pe mandibula de porc/oaie, dinti extrasi si pacient.Pentru detalii contact@insideclinic.ro

reprezentant vanzari/marketing

Clinica dr Saki Estetix cauta persoana pentru vanzari/reprezentant vanzari/marketing pentru servicii medicale,servicii de stomatologie,dermatologie cu o experienta vasta in vanzari

Mentiuni: persoana organizata,convingtoare,serioasa

Medic Rezident Endodontie

Medic stomatolog promotia 2020 caut colaborare part-time/full-time la un cabinet/clinica in Rm.Valcea/Sibiu. Imi doresc o colaborare serioasa, pe termen lung si intr-un mediu placut. In prezent sunt medic rezident pe endodontie si lucrez de aproape 1 an. Efectuez cu precadere tratamente endodontice dar si manopere de stomatologie generala. Rog seriozitate!

Colaborare ortodontie

Medic rezident anul III ortodontie si ortopedie dento-faciala caut colaborare pe partea de ortodontie cu cabinete/clinici stomatologice din judetul Cluj si judetele limitrofe.Pentru informatii astept sa ma contactati pe mail sau telefonic.

medic stomatolog

Clinica dr Saki Estetix cauta medic stomatolog pentru punctul din Sebastian
-seriozitate
-posisbil portofoliu pacienti
-

Mentiuni: Intersectia Sebastian cu Calea 13 Septembrie