Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Oferte - Stomatologie

2016 anunturi.

Inchiriem tura cabinet stomatologic

Oferim spre inchiriere 2 ture in cabinet stomatologic nou situat in zona Piata Iancului (la 2 minute de statia de metrou Piata Ianculu). Bloc stradal. Cei interesati trebuie sa detina CMI sau SRL in vederea incheierii unui contract de colaborare.

Angajam Medic Stomatolog

Vrei sa lucrezi intr-un mediu placut cu oportunitati de dezvoltare profesionala? Clinica Dental Excellence angajeaza Medic Stomatolog cu drept de libera practica pentru colaborare pe termen lung. Programul este full time. Asteptam aplicatia ta pe contact@dentalexcellence.ro

Angajez medic stomatolog

Femeie de serviciu

Angajam femeie de serviciu, pentru clinica de stomatologie.
Cerinte: Punctualitate, seriozitate, loialitate, respectarea normelor sanitare.
Constituie avantaj experienta de lucru in domeniul medical.
Avantaj: Program de lucru de 8 ore (Luni-Vineri)
Se lucreaza intr-un mediu curat, placut.

Mentiuni: Va rugam sa trimiteti CV-ul la adresa: clinica.barbu@gmail.com

angajez asistenta stomatologie

Cabinet stomatologic din Galati angajeaza asistenta medicala generalista. Program 8 ore,luni-vineri.Salariu plus bonusuri. Experienta in stomatologie constituie un atu.

Mentiuni: Trimiteti CV cu poza la adresa:tanya.septelici@yahoo.com

Angajam medic stomatolog cu experienta

Cabinetul BeautySmile isi mareste echipa!
Angajam medic stomatolog cu experienta(de preferabil cu portofoliu de pacienti)
Cabinetul are dotari ultramoderne,dispune de receptie,aparat radiologic digital si este situat pe Calea 13 Septembrie (zona Monitorului Oficial).
Daca iti doresti sa lucrezi alaturi de un colectiv de profesionisti,asteptam Cv-ul tau pe adresa de email.Candidatii selectati vor fi invitati la un interviu.

oportunite pentru cei dornici de succes

Clinica stomatologica din Targoviste, cauta colaborare cu medici dentisti cu experienta minim un an . E.Mail 'dana_negoita"yahoo.com ,telefon 0722739397

Inchiriez

Inchiriez tura in cabinet stomatologic situat pe strada Andrei Saguna, langa piata Mihai Viteazul.

Mentiuni: Mai multe detalii la numarul de telefon

colaborare

cabinet stomatologie situat in zona piata romana cer colaborare cu medici dentist.cu experienta.rog c v .

Mentiuni: cabinet

Medic stomatolog

Clinica stomatologica angajeaza medic dentis, proaspat absolvent.
Rugam cv, insotit de poza la adresa office@identis.ro

Colaborare medic stomatolog

Centrul stomatologic C.M.I. Dr. Neagoe Daniela, situat in Otopeni, jud. Ilfov, http://www.stomatolog-otopeni.ro, cauta medic stomatolog, persoana serioasa, responsabila, pentru colaborare. Rog C.V. de preferat cu fotografie, pana la data de 10.12. 2015, pe adresa de e-mail: contact@stomatolog-otopeni.ro.

Colaborare medic stomatolog

Centrul stomatologic C.M.I. Dr. Neagoe Daniela, situat in Otopeni, jud. Ilfov, http://www.stomatolog-otopeni.ro, cauta medic stomatolog, persoana serioasa, responsabila, pentru colaborare. Rog C.V. de preferat cu fotografie, pana la data de 10.12. 2015, pe adresa de e-mail: contact@stomatolog-otopeni.ro.

Angajez asistenta medicala stomatologie

Centrul stomatologic C.M.I. Dr. Neagoe Daniela, situat in Otopeni, jud. Ilfov, http://www.stomatolog-otopeni.ro, angazeaza asistent medical, persoana dinamica, pozitiva, cu abilitati practice si de comunicare cu pacientul; experienta constituie un avantaj. Rog C.V. de preferat cu fotografie, pana la data de 15.02 2015, pe adresa de e-mail: contact@stomatolog-otopeni.ro.

Angajez asistenta medicala stomatologie

Centrul stomatologic C.M.I. Dr. Neagoe Daniela, situat in Otopeni, jud. Ilfov, http://www.stomatolog-otopeni.ro, angazeaza asistent medical, persoana dinamica, pozitiva, cu abilitati practice si de comunicare cu pacientul; experienta constituie un avantaj. Rog C.V. de preferat cu fotografie, pana la data de 10.12 2015, pe adresa de e-mail: contact@stomatolog-otopeni.ro.

Angajam medic sau asistenta

Cabinet stomatologic situat in sectorul 4 (Metrou Aparatorii Patriei) cautam asistente/studente (anul IV,V,VI) pentru program part time,doctori cu sau fara experienta in vederea colaborarii. Asteptam cv-urile la adresa: anca_raluca_sisters@yahoo.com. Pentru detalii suplimentare contactati-ne la 0766055212

Mentiuni: Cv-ul trebuie sa contina obligatoriu poza. Doar persoanele selectate vor fi contactate.