Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Oferte - Stomatologie

3086 anunturi.

Angajam asistenta de stomatologie

Cabinet stomatologic modern zona Brancoveanu angajam asistenta de stomatologie absolventa de colegiu. Experienta nu este necesara. Va rugam trimiteti CV pe adresa contact@dentartist.ro

cautam medici dentisti colaboratori

Te asteptam in echipa noastra, avem disponibile trei posturi pentru medici dentisti generalisti cu sau fara experienta. Se asigura pacienti, conditii de lucru decente, bonusuri importante. Clinica este pe piata din 2008.

Mentiuni: daca vrei sa lucrezi si sa faci bani, te asteptam. Ne gasesti pe youtube: selea dent

Asistenta stomatologie

Cabinet stomatologic angajeaza asistenta de stomatologie, cu aviz de libera practica, cu experienta in stomatologie - constituie avantaj, pentru program de 8 ore. Daca sunteti interesata va rugam trimiteti cv-ul cu fotografie la adresa : office@pascdental.ro

Mentiuni: Programarile la interviu se fac pe baza selectiei cv-urilor.

Colaborare Implantologie

Medic specialist implantologie si aditii osoase ofer colaborare cu cabinete din Bucuresti si din toata tara. Lucrez cu propriul sistem dar si cu oricare altul dupa caz. Detalii la nr afisat

medici stomatologi,ortodonti

Clinica stomatologica cauta colaborare cu medici stomatologi si ortodonti.Sau inchirieaza 2 ture pe un scaun in clinica. Informatii la telefon 0743138570.

Asistenta stomatologie

Cabinet stomatologic situat central, sector 5 angajeaza asistenta stomatologie, program full time, experienta este un avantaj. Pentru interviu va rog sa trimiteti CV + Foto la adresa de mail mustakatodi@yahoo.com

angajez medic dentist

clinica dentara angajeaza medic dentist, experienta constitue un avantaj, conditii avantajoase de munca

Caut Medic Dentist Franta

Caut medic dentist franta, cabinetul se afla in regiunea Centre(Loire et Cher), cerinte : limba franceza(mediu), experienta minim 3 ani.
Detalii la: 0033670343701

asistent igienist

ofer loc de munca asistent igienist pt stomatologie , absolvent colegiu universitar (3 ani ) .ofer contract de munca pe durata nedeterminata . cabinetele sunt in tg-Jiu , jud Gorj ( Malina & Horia Dent SRL )

loc de munca asistent radiologie

ofer loc de munca pt asistent de radiologie care sa deserveasca un opg Cranex Novus .contract pe durata nedeterminata , se lucreaza si sambata .cabinetele sunt i Tg-Jiu , jud Gorj ( Malina & Horia Dent SRL )

loc munca medic dentist

ofer loc de munca pt medic dentist , cu experienta sau proaspat absolvent . contract de munca pe durata nedeterminata , salariu plus procent din incasari .se lucreaza si sambata .cabinetele sunt in Tg-Jiu , jud Gorj (Malina & Horia Dent SRL )

asociere /colaborare

caut colaborare cu stomatolog pentru srl_ cabinet nou infiintat in maracineni buzau ofer 60% din profit telefon 0040764780914

Mentiuni: solicit si ofer seriozitate

Angajez tehnician dentar

Labortor tehnica dentara, angajeaza tehnician dentar ceramist.Cei interesati pot suna la nr 0724966059

Mentiuni: Experienta si rigoarea pot insoti persoanele interesate.

Asistent/a stomatologie

Clinica stomatologica Respiro Dental este in cautarea unui viitor membru al echipei pentru pozitia de asistent/a medical/a.
Programul este de tip full time iar experienta anterioara este considerata un avantaj.
Persoanele interesate ne pot trimite cv-ul pe adresa de e-mail.

Angajam medic dentist

Vino in echipa noastra! Cautam medici dentisti pasionati de domeniul care il profeseaza, cu sau fara experienta dar dornici de a se dezvolta multilateral si invata. Oferim salariu fix atractiv + bonus (%), o echipa dinamica si pro-activa, precum si oportunitati de dezvoltare.

Mentiuni: Va rugam sa trimiteti CV-urile la taran.a.alexandr@gmail.com