Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Oferte - Stomatologie

1624 anunturi.

Angajez medic stomatolog

Angajez medic dentist in Curtea de Arges, cu sau fara experienta pt cabinet stomatologic dotat cu apartura moderna situat in zona ultracentrala.
Salarizare: procentual

Mentiuni: Mentiuni: rog seriozitate. Se va lucra intr`un ambient foarte placut cu personal amiabil.

Angajez medic stomatolog

Angajez in Baia Mare medic stomatolog pe termen lung (experienta minim 2 ani) full-time, pentru cabinet stomatologic proaspat infiintat, dotat cu aparatura noua.
Mentiuni: cabinetul este situat central, vad bun.
Salarizare: la procent.
Contact: 0726-159447

Asistenta Stomatologie

Cabinet stomatologic in zona Iancului,angajez asistenta medicala pe program de 6 ore pe zi:luni ,miercuri, vineri :15-21,00//marti, joi :9-15,00,
Cu sau fara experienta.

Cabinet Calea Dorobantilor 124

Clinica stomatologica situata pe Calea Dorobantilor nr.124, stradal, parter utilata cu sterilizare, sala de asteptare, doua cabinete utilate si mobilate modern si doua grupuri sanitare care deservesc pacientii si medicii, inchiriaza un cabinet sau 2 ture.Clinica beneficiaza de toate dotarile necesare : Fiziodispenser ChiroProL(Bien Air)+ trusa implatologie compatibila Alpha Bio si ARDS Implants, endomotor + apex locator, unituri echipate cu micromotoare electrice Bien Air, lampa albire si tot instrumentarul necesar.Sterilizarea este dotata cu autoclav Europa B Evo + distilator in-line cu de-ionizare si osmoza PURA direct la retea (nu necesita umplere si golire manuala)

Mentiuni: Radiologie dentara langa cabinet

Angajez MEDIC DENTIST

Cabinet stomatologic nou angajeaza medic dentist. Varsta maxima 35 ani. Poate fi cu sau fara experienta, chiar si tanar absolvent.

asistenta stomatologie

asistenta stomatologei cu experienta 6 ani in domeniu doresc angajare in regim full time!

Mentiuni: responsabila, organizata

Angajam medic dentist

Cabinet stomatologic situat in centru, zona Universitate, angajeaza medic dentist. Puteti aplica CV pe eminencedent@gmail.com

Angajam operator receptie

Clinica stomatologica angajeaza operator receptie.
Sunt necesare cunostinte solide de: ms office, word. excel, powerpoint.
CV la adresa lvddental@yahoo.ro.

colaborare medicstomatolog

inchiriez o tura intr un cabinet stomatologic modern. programul este la alegere de luni pana sambata (daca se doreste). cabinetul functioneaza de 4 ani si este situat intr o zona semicentrala din sectorul 2.

Mentiuni: pretul este de 300 euro

colaborare medic stomatolog

Ofer colaborare cu medic dentist cu experienta si clientela proprie. Veniturile sunt procentuale.Cabinetul este situat in sectorul 2 stradal, scaun performant.Cabinetul are aviz de functionare din 2010

angajez tehnician dentar

Angajez tehnician dentar in Vaslui.Astept c.v.cu poza .DE preferat vechime minimum 1an.

Angajare medic dentist

Cabinet medicina dentară caută pentru colaborare medic dentist cu experiența. Va rog trimiteti CV pe adresa de mail: loramedsrl@yahoo.com. Nu se oferă informații telefonic.

ortodontie

Doresc colaborare cu medic ortodont pentru cabinet stomatologic sector 2 Bucuresti

Angajam medic stomatolog

Cabinet stomatologic angajeaza medic cu experienta si, preferabil, portofoliu. Asteptam Cv-urile pe adresa de e-mail.

Angajez

medic stomatolog, de preferat pasionat de endodontie si pedodontie, pentru clinica de cartier cu program prelungit! Cerinte: capacitate de a lucra in ture duble, cunostinte practice minime (poate fi si debutant), dorinta de a-si forma o pacientura mixta! Plata procentual progresiv.

Mentiuni: Cabinetul cu doua unituri noi este foarte bine dotat, situat pe o artera principala din sectorul 2, acces facil, stradal, expunere maxima.