Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Oferte - Stomatologie

1466 anunturi.

Caut colaborare medic dentist

Cabinet stomatologic situat ultracentral in Slobozia ,cu portofoliu important de pacienti, dorim colaborare cu medic dentist (CMI) pentru 1-2 zile/ spt , cu plata la procent.Rog trimiteti CV + foto pe adresa claumalama@yahoo.com .

Mentiuni: Doresc o persoana serioasa si constiincioasa, preferabil cu experienta de minim 2 ani.

cabinet stomatologie

Angajam medic stomatolog pentru colaborare de lunga durata,procent si conditii avantajoase. Cabinetul este situat in sectorul2 si functioneaza de 12 ani.Rog seriozitate.

Medic rezident ortodontie

Medic rezident ortodontie in anul II, doresc colaborare la procent in domeniul: stomatologie generala si ortodontie in orasul Cluj Napoca. 0745.515.477

Cabinet stomatologie angajeaza asistenta

Cabinet stomatologic angajeaza asistenta stomatologie , preferabil cu experienta. Va rugam sa depuneti Cv-urile la adresa de email mentionata si veti fi contactata in vederea unui interviu.

Medic dentist- Dublin , Rep. Irlanda

Dentist required to take over block of patients for General Dentistry.  Our clinic is progressive and well established.  Please send your CV to office@centraldentalclinic.ie Our website address is www.centraldentalclinic.ie located in Dublin, Ireland.
 

medic stomatolog

Clinica stomatologica situata in sectorul 6 angajeaza medic stomatolog cu minim 2 ani experienta. tel. 0744490624 / 0724666081, e-mail: info@drdentist.ro.

Colaborare

Caut colaborare cu medic specialist ortodontie / chirurgie orala, eventual 1 zi pe saptamana. Accept diverse variante de colaborare. Cabinet nou infiintat, in Turda, zona excelenta.

Asistenta medicala

Asistenta medicala doresc angajare full-time in clinica sau cabinet stomatologic. Am lucrat sapte ani si jumatate in domeniu,am asistat si la manevre de chirurgie(implanturi,rezectii apicale,odontectomii,etc).Sunt o persoana deschisa,sociabila,care se adapteaza usor oricarei situatii si care lucreaza foarte bine in echipa.

Angajam medic stomatolog

Cabinet stomatologic situat in Calea 13 Septembrie, zona Monitorul Oficial, angajeaza medic stomatolog cu experienta si portofoliu. Asteptam CV-ul dumneavoastra pe adresa de e-mail: office@beautysmile.ro

ofer colaborare implantologie,chirurgie

medic specialist chirurgie orala (2002-2005) si competenta in implantologie (2006-2007), ofer colaborare.
intrumentar, fiziodispenser, trusa implantologie proprii.
interventiile se pot desfasura in cabinetul dvs sau in cabinetul propriu - procent 50% in ambele variante.

Cabinet stomatologic

Ofer spre inchiriere o tura in cabinet stomatologic nou infiintat, in zona A - centrala, Turda. Vad deosebit. Valabil incepand cu 15 septembrie 2014.

colaborare medic dentist

Cabinet Stomatologic infiintat de peste 10 ani, cu pacienti formati, ofera posibilitatea unei colaborari pe termen lung cu medici dentisti.

Mentiuni: procent avantajos

Medici stomatologi colaboratori

Asclepimed Dental Clinics cauta medici stomatologi colaboratori cu experienta de minim 5 ani. Ne dorim alaturi acei oameni care isi respecta si isi iubesc profesia, acei oameni care cred in meseria lor, calauziti fiind de valori precum responsabilitatea, increderea, devotamentul, umanitatea in toate formele ei.

Asclepimed este prima art-clinica de estetica faciala din Romania, unica in felul ei prin complexa paleta a serviciilor de inalta clasa si tehnicilor de avangarda, pornind de la estetica stomatologica, reconstructii si remodelari ale maxilarelor si buzelor, pana la rafinata chirurgie estetica, fillere si tehnici de intinerire a tesuturilor. Un Templu al Frumusetii, cum ne place sa-l numim..

Pentru aceia care se identifica cu mesajul nostru, va invitam sa ne trimiteti C.V.-ul cu o fotografie atasata.

Angajez medic dentist

Cabinet stomatologic, deja functional, angajez medic dentist cu experienta de minimum 4 ani, contract de munca part-time, retributie procentuala.

Asistent Manager

Angajam urgent asistent manager cu experienta, de preferat in domeniul medical-radiologie dentara.
Daca esti o persoana atenta la detalii, ordonata cu actele, amabila, cu o abordare profesionista a rezolvarii taskurilor, asteptam C.V-ul tau.
Noi iti oferim o echipa super intr-o locatie de clasa din sectorul 1.

Mentiuni: Obligatoriu: lb.engleza, pachet Office