Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Cereri

58 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Ursu Elvira

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina interna

Descrierea serviciilor / activitatii: Asistenta medicala,cu experienta bogata in abordarea venelor si arterelor, doresc colaborare in domeniu (am 44 ani de experienta la spitalul Universitar).

Nume firma / Medic: Perfect Smile Studio

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica Perfect Smile Studio, situata in Bucuresti, Sectorul 4, angajeaza medic stomatolog. Asteptam CV-urile dumneavoastra la adresa de email: contact@perfectsmilestudio.ro Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0753 022 022

Nume firma / Medic: Sabrina munteanu

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Studenta , caut sa fac practica la un cabinet

Nume firma / Medic: mariademja

Domeniul de activitate / Specialitatea: mariademja@gmail.com PS: oamenii neseri?ti se ab?in

Descrierea serviciilor / activitatii: ofertă specială de împrumut Am un capital care va fi folosit pentru a acorda împrumuturi speciale pe termen scurt și lung variind de la 5000 € la 1.000.000 € pentru oricine care doresc serios acest împrumut. 3% dobândă în anul în funcție de suma împrumutată pentru că sunt particulare Nu vreau să încalc legea cu privire la cămătărie. Puteți rambursa peste 3 până la 25 de ani maximă în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. pentru plățile lunare. Doresc doar o confirmare a datoriilor certificate de mână și, de asemenea, unele documente care trebuie furnizate. Sunteți blocat bancar și nu aveți favoarea băncilor, sau mai bine aveți un proiect și nevoie de finanțare, un credit rău sau nevoie de bani pentru a plăti facturile, fonduri pentru a investi în companii. Deci, dacă aveți nevoie de credit, nu ezitați să mă contactați pentru a afla mai multe despre condițiile mele. Contactați-mă direct prin e-mail: mariademja@gmail.com PS: oamenii neseriști se abțin

Nume firma / Medic: Stioiu Diana

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic rezident endodont anul I, absolvent UMF “Carol Davila”, București, doresc să mă formez alaturi de o echipă de medici stomatologi. Sunt o persoană pasionată de stomatologie, responsabilă, serioasă, cu dorință de perfecționare. Am lucrat ca asistent medical în timpul studiilor.

Nume firma / Medic: Dentallway

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet stomatologie cauta colaborare cu medic ortodont

Nume firma / Medic: Cosma Ana

Domeniul de activitate / Specialitatea: Studenta la Facultatea de Medicina Dentara "Carol Davila" Bucuresti

Descrierea serviciilor / activitatii: Bună ziua! Sunt studentă în anul 6 la Facultatea de Medicina Dentară București. Îmi doresc o colaborare cu un cabinet stomatologic în vederea realizării practicii pe parcursul acestui an și o eventuală cooperare profesională pe viitor.

Nume firma / Medic: Medic dentist -specialist chirurg

Domeniul de activitate / Specialitatea: Chirurgie si implantolgie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic specialist chirurg, cu experienta de 17 ani, colaborez pt chirurgie-implantologie si PROTETICA PE IMPLANTURI (reabilitari dentare simple sau complexe +Inserare implanturi, sinus lift, aditii osoase, orice tip de extractii dentare, regularizari creasta osoasa, etc.) Detaliile modului de colaborare, in privat.

Nume firma / Medic: Katih Safwan

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Vrem să ne mărim echipa! Angajăm asistentă medicală stomatologie, cu/fără experiență,mediu de lucru placut,salariu atractiv !

Nume firma / Medic: Rasinof Alis

Domeniul de activitate / Specialitatea: Anatomie Patologica

Descrierea serviciilor / activitatii: Eleva a Scolii Postliceale FEG,anul II, specializarea Asistent Laborator, sunt in cautarea unui post de registrator/asistent laborator in cadrul Departamentului de Anatomie Patologica.

Nume firma / Medic: Clinica Dentarium

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica Dentarium situată în sectorul 1, București, caută colaboratori. Dacă ești medic dentist și/sau specialist cu experiență ne-am dori să te alături echipei noastre pentru a putea construi împreună un mediu plăcut pentru pacienți. Pentru mai multe detalii, așteptăm CV-urile dvs. la adresa de e-mail contact@dentarium.ro , urmând să te contactăm.

Nume firma / Medic: Alexandra Nagy

Domeniul de activitate / Specialitatea: asistenta

Descrierea serviciilor / activitatii: Absolventa a Scolii Postliceale Sanitare VICTOR BABES, promotia 2016, doresc angajare conform pregatirii mele. Experienta in cardiologie 9 luni, plus stagiile de practica in spitale. Trimit Cv la cerere.

Nume firma / Medic: Bulisca Agnes

Domeniul de activitate / Specialitatea: studenta

Descrierea serviciilor / activitatii: Sunt studenta in anul 3 in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara si caut un post de asistenta. Program: Luni: de la 16:00; Marti:-; Miecuri: 8:00-20:00; Joi: 8:00-20:00; Vineri:-; Sambata: 8:00-20:00

Nume firma / Medic: Clinica 32 Piata Victoriei

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam urgent: Asistenta stomatologie cu experienta chirurgie, cu experianta in stomatologie, absolventa Scoala Postliceala, salariu foarte bun, posibilitati de dezvoltare profesionala si bonusuri, dezvoltare personala la CLINICA 32- Piata Victoriei. Detalii la Beatrice Vasilescu: 0730325836

Nume firma / Medic: Clinica Aspect

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Angajez asistenta medicala stomatologie pentru cabinet stomatologic zona Universitate- Gradina Icoanei. Rog seriozitate.

Pagina 1 / 4