Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Cereri

52 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Cosma Ana

Domeniul de activitate / Specialitatea: Studenta la Facultatea de Medicina Dentara "Carol Davila" Bucuresti

Descrierea serviciilor / activitatii: Bună ziua! Sunt studentă în anul 6 la Facultatea de Medicina Dentară București. Îmi doresc o colaborare cu un cabinet stomatologic în vederea realizării practicii pe parcursul acestui an și o eventuală cooperare profesională pe viitor.

Nume firma / Medic: Medic dentist -specialist chirurg

Domeniul de activitate / Specialitatea: Chirurgie si implantolgie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic specialist chirurg, cu experienta de 17 ani, colaborez pt chirurgie-implantologie si PROTETICA PE IMPLANTURI (reabilitari dentare simple sau complexe +Inserare implanturi, sinus lift, aditii osoase, orice tip de extractii dentare, regularizari creasta osoasa, etc.) Detaliile modului de colaborare, in privat.

Nume firma / Medic: Katih Safwan

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Vrem să ne mărim echipa! Angajăm asistentă medicală stomatologie, cu/fără experiență,mediu de lucru placut,salariu atractiv !

Nume firma / Medic: Rasinof Alis

Domeniul de activitate / Specialitatea: Anatomie Patologica

Descrierea serviciilor / activitatii: Eleva a Scolii Postliceale FEG,anul II, specializarea Asistent Laborator, sunt in cautarea unui post de registrator/asistent laborator in cadrul Departamentului de Anatomie Patologica.

Nume firma / Medic: Clinica Dentarium

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica Dentarium situată în sectorul 1, București, caută colaboratori. Dacă ești medic dentist și/sau specialist cu experiență ne-am dori să te alături echipei noastre pentru a putea construi împreună un mediu plăcut pentru pacienți. Pentru mai multe detalii, așteptăm CV-urile dvs. la adresa de e-mail contact@dentarium.ro , urmând să te contactăm.

Nume firma / Medic: Alexandra Nagy

Domeniul de activitate / Specialitatea: asistenta

Descrierea serviciilor / activitatii: Absolventa a Scolii Postliceale Sanitare VICTOR BABES, promotia 2016, doresc angajare conform pregatirii mele. Experienta in cardiologie 9 luni, plus stagiile de practica in spitale. Trimit Cv la cerere.

Nume firma / Medic: Bulisca Agnes

Domeniul de activitate / Specialitatea: studenta

Descrierea serviciilor / activitatii: Sunt studenta in anul 3 in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara si caut un post de asistenta. Program: Luni: de la 16:00; Marti:-; Miecuri: 8:00-20:00; Joi: 8:00-20:00; Vineri:-; Sambata: 8:00-20:00

Nume firma / Medic: Clinica 32 Piata Victoriei

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam urgent: Asistenta stomatologie cu experienta chirurgie, cu experianta in stomatologie, absolventa Scoala Postliceala, salariu foarte bun, posibilitati de dezvoltare profesionala si bonusuri, dezvoltare personala la CLINICA 32- Piata Victoriei. Detalii la Beatrice Vasilescu: 0730325836

Nume firma / Medic: Clinica Aspect

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Angajez asistenta medicala stomatologie pentru cabinet stomatologic zona Universitate- Gradina Icoanei. Rog seriozitate.

Nume firma / Medic: Asistenta Medicala

Domeniul de activitate / Specialitatea: Dentalaria Radiologi SRL

Descrierea serviciilor / activitatii: Candidatul ideal - Scoala postliceala finalizata; - Abilitati foarte bune de comunicare; - Abilitati de organizare, coordonare si atentie la detalii; - Abilitatea de a lucra in echipa; - Experienta in domeniu constituie un avantaj. Descrierea jobului - Pregatirea materialelor si a instrumentelor stomatologice conform instructiunilor medicului stomatolog; - Dezinfectarea si sterilizarea instrumentelor stomatologice; - Dezinfectia dupa fiecare pacient a pieselor de mana, sprayului de aer - apa, aspiratorului de saliva; - Pregatirea injectiilor pentru anestezia locala ; - Pregatirea materialelor pentru luarea amprentelor; - Dezinfectarea suprafetei de lucru din cabinetul dentar si a unitului dentar; - Consemnarea in fisele pacientilor a manoperelor efectuate de medicul stomatolog; - Utilizarea si intretinerea corecta a aparaturii existente in cabinet. Programul de lucru este in ture de Luni pana Vineri.

Nume firma / Medic: Gabriela

Domeniul de activitate / Specialitatea: Studenta stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Studenta in anul 6,la facultatea de stomatologie ,,Carol Davila" imi doresc sa fac practica intr-un cabinet.Sunt o persoana serioasa,punctuala si ordonata.Mentionez ca din 2012 pana in prezent am efectuat practica intr-un cabinet privat din Bucuresti!

Nume firma / Medic: Gabriela

Domeniul de activitate / Specialitatea: Studenta stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Studenta in anul 6,la facultatea de stomatologie ,,Carol Davila" imi doresc sa fac practica intr-un cabinet.Sunt o persoana serioasa,punctuala si ordonata.Mentionez ca din 2012 pana in prezent am efectuat practica intr-un cabinet privat din Bucuresti!

Nume firma / Medic: PFI Gombosiu Lidia Maria-Asistent medical generalist

Domeniul de activitate / Specialitatea: Nutritie

Descrierea serviciilor / activitatii: Asistent medical generalist cu aviz de libera practica in domeniile asistenta medicala generala si nutritie, caut colaborari cu medici sau cabinete/centre medicale in domeniul nutritiei. Ofer servicii de consiliere in alimentatie sanatoasa pentru toate grupele de varsta si meniuri alimentare personalizate pentru persoane sanatoase sau cu diverse patologii. Sunt deschisa la colaborari la distanta.

  • Str. Bd. Nicolae Titulescu, Nr. 26, Cluj-Napoca, Cluj, Toate judetele
  • 0740593898

Nume firma / Medic: asistenta

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina

Descrierea serviciilor / activitatii: Absolventa a Facultatii de Biologie, eleva in primul an la scoala de asistente doresc sa lucrez in cadrul unei clinici medicale.

Nume firma / Medic: Miclea Constantin Vladut

Domeniul de activitate / Specialitatea: Student

Descrierea serviciilor / activitatii: Student în cadrul Universității "Carol Davila", Facultatea de Medicina Dentara, am terminat anul I de studii și caut practica de vara neplătită.

Pagina 1 / 4