Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Cereri

43 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Asistenta Medicala

Domeniul de activitate / Specialitatea: Dentalaria Radiologi SRL

Descrierea serviciilor / activitatii: Candidatul ideal - Scoala postliceala finalizata; - Abilitati foarte bune de comunicare; - Abilitati de organizare, coordonare si atentie la detalii; - Abilitatea de a lucra in echipa; - Experienta in domeniu constituie un avantaj. Descrierea jobului - Pregatirea materialelor si a instrumentelor stomatologice conform instructiunilor medicului stomatolog; - Dezinfectarea si sterilizarea instrumentelor stomatologice; - Dezinfectia dupa fiecare pacient a pieselor de mana, sprayului de aer - apa, aspiratorului de saliva; - Pregatirea injectiilor pentru anestezia locala ; - Pregatirea materialelor pentru luarea amprentelor; - Dezinfectarea suprafetei de lucru din cabinetul dentar si a unitului dentar; - Consemnarea in fisele pacientilor a manoperelor efectuate de medicul stomatolog; - Utilizarea si intretinerea corecta a aparaturii existente in cabinet. Programul de lucru este in ture de Luni pana Vineri.

Nume firma / Medic: Gabriela

Domeniul de activitate / Specialitatea: Studenta stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Studenta in anul 6,la facultatea de stomatologie ,,Carol Davila" imi doresc sa fac practica intr-un cabinet.Sunt o persoana serioasa,punctuala si ordonata.Mentionez ca din 2012 pana in prezent am efectuat practica intr-un cabinet privat din Bucuresti!

Nume firma / Medic: Gabriela

Domeniul de activitate / Specialitatea: Studenta stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Studenta in anul 6,la facultatea de stomatologie ,,Carol Davila" imi doresc sa fac practica intr-un cabinet.Sunt o persoana serioasa,punctuala si ordonata.Mentionez ca din 2012 pana in prezent am efectuat practica intr-un cabinet privat din Bucuresti!

Nume firma / Medic: PFI Gombosiu Lidia Maria-Asistent medical generalist

Domeniul de activitate / Specialitatea: Nutritie

Descrierea serviciilor / activitatii: Asistent medical generalist cu aviz de libera practica in domeniile asistenta medicala generala si nutritie, caut colaborari cu medici sau cabinete/centre medicale in domeniul nutritiei. Ofer servicii de consiliere in alimentatie sanatoasa pentru toate grupele de varsta si meniuri alimentare personalizate pentru persoane sanatoase sau cu diverse patologii. Sunt deschisa la colaborari la distanta.

  • Str. Bd. Nicolae Titulescu, Nr. 26, Cluj-Napoca, Cluj, Toate judetele
  • 0740593898

Nume firma / Medic: asistenta

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina

Descrierea serviciilor / activitatii: Absolventa a Facultatii de Biologie, eleva in primul an la scoala de asistente doresc sa lucrez in cadrul unei clinici medicale.

Nume firma / Medic: Miclea Constantin Vladut

Domeniul de activitate / Specialitatea: Student

Descrierea serviciilor / activitatii: Student în cadrul Universității "Carol Davila", Facultatea de Medicina Dentara, am terminat anul I de studii și caut practica de vara neplătită.

Nume firma / Medic: TUTODENT

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinetul stomatologic Tutodent angajeaza asistenta. Dacă ești absolventă de asistență medicală, ești pasionată de ceea ce faci şi îți place să lucrezi în echipă, trimite-ne CV-ul tău la cabinet.tutodent@gmail.com

Nume firma / Medic: Suci Cristina

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Buna ziua, sunt stundenta in anul VI, specializarea medicina dentara,doresc sa fac practica intr-o clinica sau cabinet stomatologic (contra-cost ).Sunt serioasa,punctuala si dornica sa invat.

Nume firma / Medic: Dr. Dorina Neguletu

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina de familie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cumpar urgent praxis din Olt sau Dolj. Dispusa sa ofer peste pretul pietii. Rog seriozitate. Tel: 0744610420

Nume firma / Medic: Claudia Fratila

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Sunt studenta in anul 4 la stomatologie si doresc sa lucrez ca asistenta pe perioada verii si daca e posibil si in continuare.

Nume firma / Medic: SALEX GYM

Domeniul de activitate / Specialitatea: RECUPERARE MEDICALA

Descrierea serviciilor / activitatii: Urgent, angajez medic specialiatea recuperare medicala, pentru cabinet ambulator in Iasi, pentru contract cu CASS.Salariu motivant.

Nume firma / Medic: Cautam parteneri medici medicina muncii / alte specialiati - Managing partner

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Muncii, medicina generala, alte specialitati

Descrierea serviciilor / activitatii: Oferim pana la 30% din capitalul social unui medic dispus sa devina asociat in compania noastra. Conditiile concrete se discuta in cadrul unor intalniri. Medicul trebuie sa detina Certificat de membru vizat la zi si sa aibe domiciliul in Romania. Costurile asocierii vor fi suportate de companie.

Nume firma / Medic: DENTEXPERT MAGIC

Domeniul de activitate / Specialitatea: Asistenta stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: CANDIDATUL IDEAL: Persoana dinamica cu dorinta de perfectionare si colaborare interdisciplinara, deosebit de responsabila si serioasa. -Studii de specialitate (diploma de asistent medical generalist/ profilaxie, cu minim un an experienta in stomatologie); - Certificat de membru vizat - Asigurare de Malpraxis RESPONSABILITATI: ajuta medicul (lucrul la 4 maini), pregatire si sterlizare instrumentar, preparare materiale, completare fise ,legatura cu laboratorul de tehnica dentara, programare pacienti , acordare de prim-ajutor pacientilor in caz de nevoie, mentine si efectueaza ordinea si curatenia in cadrul cabinetului(ce tine de curatenia zilnica), completeaza caietul de sterlizare, evidenta materiale si consumabile si comandarea lor; - carte de munca - program de lucru flexibil - salariu avantajos - echipa tânăra si serioasă - mediu de lucru plăcu Clinica stomatologica DENTEXPERT MAGIC este locul unde intalniti o echipa de profesionisti! Va rugam trimiteti CV cu poza la adresa office@dentexpert-magic.ro

Nume firma / Medic: CENTRUL MEDICAL HEALTH CLINIC

Domeniul de activitate / Specialitatea: Angajam/Colaboram Medici Specialisti : Medic Cardiolog , Medic Neurolog , Medic Diabetolog , Medic Reumatolog

Descrierea serviciilor / activitatii: Angajam/Colaboram Medici Specialisti Centrul Medical Health Clinic colaboreaza/angajeaza medici pe urmatoarele departamente/functii : - Medici de Familie cu lista de pacienti - Medic Cardiolog-in contract cu CASMB/CASAOPSNAJ - Medic Diabetologie-in contract cu CASMB/CASAOPSNAJ - Medic Reumatolog-in contract cu CASMB/CASAOPSNAJ - Medic Neurolog-in contract cu CASMB/CASAOPSNAJ - Medic Recuperare medicala/fizioterapie-in contract cu CASMB/CASAOPSNAJ - Medic Medicina interna -in contract cu CASMB/CASAOPSNAJ - Medic Psihiatru-in contract cu CASMB/CASAOPSNAJ Centrul Medical Health Clinic pune la dispozitia medicilor angajati/colaboratori conditii excelente de lucru ,aparatura moderna ,pachet salarizare/comisionare ,ne dorim nu doar o colaborare ci sa formam un colectiv ,o familie prin care sa oferim pacientilor solutii concrete de sanatate. Rugam a se specifica pentru ce functie/specialitate se aplica . Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Nume firma / Medic: Dreossi Dental

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Caut o asistenta cu experienta in stomatologie cu program flexibil de 8 ore. Ne dorim o persoana serioasa, organizata, punctuala si zambitoare.

Pagina 1 / 3