Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Cereri

139 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Ana

Domeniul de activitate / Specialitatea: Student Tehnica Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Numele meu este Ana,sunt studenta la facultatea de tehnica dentara si sunt in cautarea unui laborator de tehnica dentara doritor sa ajute si sa pregatesca un viitor tehnician dentar. Sunt o persoana serioasa, punctuala si dornica sa acumulez cat mai multa practica si experienta in acest domeniu. Mentionez ca experienta mea intr-un laborator de tehnica dentara nu lipseste,iinsa din cauza restrictiilor nu am putut continua.sunt perseverenta si dornica sa invat cat mai mult.

Nume firma / Medic: SC URO EXPERT SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: MEDICINA

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet medical privat, localizat in Policlinica Medias, cauta colaboratori MEDICI (Judet Alba, Mures, Sibiu), specializare: ORL si Diabetologie. Contact: 0740.184.927

Nume firma / Medic: Dr. Katsantoni Aspasia

Domeniul de activitate / Specialitatea: Endodontie

Descrierea serviciilor / activitatii: Rezidenta la Endodontie anul III-Iași, pasionata de endodontie, caut colaborare cu o clinica din Iasi sau clinici in alte orase din apropiere.

Nume firma / Medic: Diana Bratu

Domeniul de activitate / Specialitatea: AMG spitalul clinic CF2

Descrierea serviciilor / activitatii: Buna! Numele meu este Diana, am 29 de ani, sunt as medicală compartiment hemato-Onco cu norma întreaga la un spital din București și, doresc colaborare cu spitale/clinici in orice domeniu. Așa ca, dacă doriți sa ne cunoaștem in cadrul unui interviu, aștept ofertele Dvs pe adresa de mail sau telefonic. Mulțumesc! :)

Nume firma / Medic: Dr.Gageanu Simona

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Caut sa inchiriez cabinet stomatologic in Brasov, cu vad.

Nume firma / Medic: Teodor Nicolau

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica Popa Nan angajeaza asistenta. Cerinte -detinerea unui certificat ce atesta absolvirea unei scoli postliceale de asistente -cunostinte de baza ale limbii engleza -persoana placuta, harnica, sociabila Responsabilitati -asistarea medicului stomatolog -sterilizare -persoana sociabila, placuta, harnica Program de lucru -ture de 8 ore, 5 zile pe saptamana L-V Manoperele realizate includ sfera stomatologiei generale, endodontie, protetica, chirurgie, ortodontie. Mediu de lucru placut, echipa prietenoasa, cautam colaborare pe termen lung. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra contacteaza-ne pentru un interviu! Dr Nicolau 0722613817

Nume firma / Medic: Nutrigenetics&Nutrigenomics

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina

Descrierea serviciilor / activitatii: Doresc colaborare de lungă durată cu clinici medicale pe secția de Nutriție și Dietetică.

Nume firma / Medic: Mihaita Dana

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic rezident Endodontie, an 1, absolventa a UMF Carol Davila, sunt in cautarea unui cabinet/clinici dentare pentru dezvoltare profesionala, in vederea unei colaborari.

Nume firma / Medic: colonescu

Domeniul de activitate / Specialitatea: Masaj

Descrierea serviciilor / activitatii: Suntem un cuplu de Tehnician Maseur si ne cautam loc de munca.

Nume firma / Medic: durand

Domeniul de activitate / Specialitatea: Marturie a unor oferte serioase de împrumut de la banca la banca în Fran?a.

Descrierea serviciilor / activitatii: Bună ziua, aveți nevoie de finanțare. Mulțumită doamnei Monica's Guerrero, eu și câțiva dintre prietenii mei ne-am primit împrumuturile. Oferă împrumuturi între persoane fizice și bănci de la 10.000.00 euro până la un maxim de 150 de milioane de euro la o rată de 2%. Iată e-mailul ei: Durand123credito@gmail.com Whatsapp: +33 64465282824

Nume firma / Medic: Gavrizi Maria Oksana

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medic Dentist Generalist

Descrierea serviciilor / activitatii: Experienta in domeniu: odontoterapie, protetica, profilaxie, chirurgie. Persoana responsabila, punctuala, pasionata și serioasă.

Nume firma / Medic: Eurosanity Centru Medical

Domeniul de activitate / Specialitatea: Colaborare/ Angajare medic specialist cu competenta ultrasonografie!

Descrierea serviciilor / activitatii: -Centru Medical multidisciplinar cauta in vedrere colaborare/angajare Medic specialist: Cardiologie, Obstetrica-Ginecologie,boli de nutritie-diabet-endocrine, orl ,altele.....etc -Medic specialist cu una/mai multe competente de Ecografie: eco.Generala/ eco.Parti moi/eco.musculoscheletala/eco.Dopller vascular perifieric/Eco cardiac /eco.obst-ginecologie , -Constituie avantaj avand competenta,Cu exprienta in domeniul de specialitate sau si competenta ultrasonografie, aviz drept de libera practica, punctualitate si seriozitate, Program flexibil in vederea incadrarii in regim cu plata sau si cu contract CASMB (daca este disponobil?).

Nume firma / Medic: Cabinet stomatologic

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet stomatologic caut asistent medical cu sau fara experiență în domeniu pt colaborare. Program de lucru 8h/zi 5 zile/săptămână Cabinetul este situat in orașul Voluntari.

Nume firma / Medic: DP Dental

Domeniul de activitate / Specialitatea: Receptie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica cauta pentru front desk/ receptie o persoana sociabila, vesela, comunicativa pentru relatia cu pacientii. Program de lucru de 6 ore de luni pana vineri. Va rugam sa trimiteti CV pe dpdental@yahoo.com sau ne putem auzi la telefon 0726 769 991

Nume firma / Medic: mckellen firm

Domeniul de activitate / Specialitatea: Ob?ine?i împrumutul în 2 ore

Descrierea serviciilor / activitatii: Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere? Nu vă mai faceți griji. Ofer tot felul de imprumut companiilor si persoanelor fizice, contactati-ma acum si obtineti creditul in 2 ore. mckellenkins@gmail.com

Pagina 5 / 10