Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

327 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Clinica Nolmed

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Dau spre închiriere tură într-un cabinet stomatologic din localitatea Turda, judetul Cluj. Cabinetul are in incintă 3 sali de tratament dotate cu unit-uri și aparatura necesară pentru efectuarea radiografiilor periapicale cât și pentru OPT-uri, precum si celelalte anexe necesare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

Nume firma / Medic: LABORATOR DENTAR

Domeniul de activitate / Specialitatea: TEHNICA DENTARA

Descrierea serviciilor / activitatii: TEHNICIAN DENTAR ,IMI OFER SERVICIILE .PROTEZE DIN ACRILAT LA UN PRET REZONABIL.

Nume firma / Medic: SC JUST SMILE SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: STOMATOLOGIE

Descrierea serviciilor / activitatii: Angajam asistenta pentru clinica de stomatologie. Experienta in domeniu constituie un avantaj, dar nu este obligatorie. Programul de lucru este full time,de luni pana vineri, iar salariul se negociaza in functie de experienta. Va asteptam cu drag la interviu!

Nume firma / Medic: SC GELMAR IMPEX SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Tehnica Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Ne mărim echipa! Angajăm tehnician dentar ceramist cu experiență. Mai multe detalii la telefon.

Nume firma / Medic: Life Dental Spa

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: RECRUTAM MEDIC -STOMATOLOGIE GENERALA 🔬🦷 Ai ceea ce trebuie pentru a schimba lumea stomatologiei? 🦷🔬 Life Dental Spa, primul lanț de clinici stomatologice din România ce funcționează după principiile stomatologiei biologice laser, își extinde echipa de profesioniști! 💼 La Life Dental Spa te vei bucura de: ✅ Oportunități de dezvoltare profesională, ✅ Training-uri specializate, ✅ Acces la aparatură, asistență medicală și materiale asigurate, ✅ Posibilitatea de a învăța permanent lucruri noi, ✅ Un salariu competitiv, corelat cu experiența și performanțele tale. Cerinte: Absolvent al facultatii dе medicina dentara; Experienta de minim 3 ani in domeniu; Empatie, orientare catre pacient; Abilitatea dе a lucra in echipa; Integritate si profesionalism. 📬 Aplică acum și descoperă cum munca ta poate fi apreciată la standarde occidentale! robrta.chireata@lifedentalspa.ro Vino să construim împreună viitorul stomatologiei! 🎉

Nume firma / Medic: Creative Dental Labor

Domeniul de activitate / Specialitatea: Tehnica dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Laborator de tehnica dentara situat în zona Piața Alba Iulia dorește colaborare cu cabinete stomatlologice din zona. Executam lucrări de zirconiu, lucrari pe implant dentar, metalo-ceramice, proteze scheletate cu diverse sisteme de ancorare, proteze simple si alte lucrări.

Nume firma / Medic: SC CITY DENT SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medic stomatolog cu experienta

Descrierea serviciilor / activitatii: Iti doresti sa faci parte din echipa de medici a clinicii noastre stomatologice de renume din Brasov unde poti cladi cresterea ta profesionala? City Center Dental Clinique este o clinica inovativa ,dinamica care foloseste istrumentar , aparatura si materiale doar de nivel inalt cu o echipa formata din peste 20 de colaboratori. Pentru intregul staff pacientii nostri se afla in centrul atentiei noastre, sunt primiti cu caldura intr-un ambient modern,confortabil oferim acestora solutii inovative si de incredere. Colaboratorul ideal are minim 3 ani de experienta , o buna manualiate,este motivat,ambitios si empatic. Detine hard skills de analiza , evaluare clinica si radiografica pentru stabiliarea unui diagnostic corect , o buna comunicare cu pacientul si de problem solving .Se ofera procent avantajos , sprijin in evolutia profesionala .Asteptam sa ne contactati - adresa de mail:info@city-center.ro sau telefonic 0733000140.

Nume firma / Medic: Dental Clinic

Domeniul de activitate / Specialitatea: protetica dentara(3 zile/saptamana $

Descrierea serviciilor / activitatii: 10/15 pacienti pe zi pentru colaborare parttime

Nume firma / Medic: PFA Anna

Domeniul de activitate / Specialitatea: Asistenta medicala

Descrierea serviciilor / activitatii: Ofer urmatoarele servicii medicale la domiciliul pacientului : Montare cateter venos(branule) Perfuzii Pansamente Injectii: intramusculare,intravenoase, subcutanate Recoltări etc.Pot efectua cu recomandarea medicului specialist sau medicului de familie și prin CAS! Pentru nai multe detalii sunați la nr.de mai jos;

Nume firma / Medic: ELMADENTA

Domeniul de activitate / Specialitatea: ASISTENT STOMATOLOGIE

Descrierea serviciilor / activitatii: CABINET STOMATOLOGIC ELMADENTA Angajam asistent medical cu experienta in cabinet stomatologic - full time. Str. Camil Ressu, nr. 27, SECTOR 3 ( zona PARK LAKE ). Tel: 0750474948 e-mail: elmadentabylidiasfetcu@gmail.com

Nume firma / Medic: ALDODENT

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam asistenta medicala stomatologie. Ne dorim o persoana calda, empatica, responsabila. Programul este flexibil, diminetile sunt libere. Salariu atractiv.

Nume firma / Medic: CAROL MED CENTER

Domeniul de activitate / Specialitatea: CABINETE MEDICALE

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam medic cardiolog cu orice fel de colaborare pentru clinica medicala Carol Med Center situata in Bucuresti, sector 2

Nume firma / Medic: CAROL MED CENTER

Domeniul de activitate / Specialitatea: CABINETE MEDICALE

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam medic ORL cu orice fel de colaborare , pentru clinica Carol Med Center situata in Bucuresti, sector 2.

Nume firma / Medic: CAROL MED CENTER

Domeniul de activitate / Specialitatea: CABINETE MEDICALE

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam medic oftalmolog cu orice fel de colaborare pentru clinica medicala Carol Med Center situata in Bucuresti sector 2

Nume firma / Medic: CAROL MED CENTER

Domeniul de activitate / Specialitatea: CABINETE MEDICALE

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam medic de familie pentru angajare sau colaborare, pentru clinica medicala situata in Bucuresti sector2

Pagina 4 / 22