Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

173 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Dentasnan

Domeniul de activitate / Specialitatea: cabinet stomatologic

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet stomatolgic situat in zona Titan,sectorul 3, langa statia de metrou Costin Georgian ,ofer colaborare, medic stomatolog cu portofoliu propriu de pacienti.

Nume firma / Medic: Cautam parteneri / colaboratori / angajam medici

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Muncii, medicina generala, alte specialitati

Descrierea serviciilor / activitatii: Companie specializata in prestarea serviciilor de medicina muncii la nivel national. Cautam parteneri medici specialisti de medicina muncii dispusi sa participe profesional si/sau managerial in cadrul grupului nostru. Suntem deschisi pateneriatelor si cu medici de alte specialiati. Oferim medicilor post de conducere, participare la beneficii, inclusiv parti sociale din companie. AptControl Medical este un brand al Isera Consulting Services, companie specializata pentru servicii abiliate de securitate si sanatate in munca. Compania are sediu in Bucuresti si ofera servicii la nivel national. Oferim mediu de munca placut in cadrul unei echipe de profesionisti, alcatuit din tineri bine pregatiti si entuziasti si personal cu experienta si maturitate decizionala. Oferta este valabila pentru medicii din toata tara. Medicii interesati sunt rugati sa apeleze 0723 – 586397 sau sa trimita cv la adresa director@apt-medicinamuncii.ro

Nume firma / Medic: Mercea Prompt Med Dent

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: PACHETE PROMOTIONALE, dar si servicii stomatologice complexe: stomatologie generala,chirurgie dento-alveolara,ortodontie si stomatologie pedriatica! Cu noua posibilitate de plata in RATE DE PANA LA 12 LUNI!! Pentru si mai multe detalii va asteptam pe pagina de FB a cabinetului!!! https://www.facebook.com/MerceaPromptMedDent/ Ne gasiti in cartierul Gheorgheni de luni pana vineri intre orele 8-20,iar sambata-duminica in caz de urgente! Se lucreaza numai pe baza de programare! Va asteptam cu drag!

Nume firma / Medic: IMPLANTOLOGIE SI CHIRURGIE ORALA

Domeniul de activitate / Specialitatea: specialist chirurgie dento-alveolara

Descrierea serviciilor / activitatii: Dr Tonea Titus, medic specialist chirurgie dento-alveolara, cu experienta vasta in chirurgie si implantologie , ofer servicii de implantologie si chirurgie dento-alveolara in judetele Bistrita-Nasaud, Maramures, Salaj, Cluj, Alba. Dispun de TOATA aparatura si instrumentarul necesar. Va stau la dispozitie la nr de tel 0748847256 www.toneaimplant.ro https://www.facebook.com/DrTonea/

Nume firma / Medic: pahon

Domeniul de activitate / Specialitatea: offre de pret d'argent

Descrierea serviciilor / activitatii: Nous sommes disposés à vous faire des investissement et des prêts avec un taux d'intérêt de 2% , nous offrons des prêts à des organismes commerciaux et privés, allant de 1.000euro à un maximum de 75.000.000euro dans les périodes de 1 à 20 ans, nous offrons de prêt à faible taux d'intérêt et sans vérification de crédit, nous offrons des prêts personnels, prêts de consolidation de dettes, le capital-risque, des prêts commerciaux, prêts étudiants, prêt immobilier, prêts au logement ou «prêts pour une raison quelconque! Cependant, notre méthode, vous offre la possibilité d'indiquer le montant du prêt nécessaire et aussi la durée vous pouvez vous permettre, nous sommes bien certifiées et enregistrées, Nos prêts sont bien assurés pour une sécurité maximale qui est notre grande priorité . Email..........pahon007@outlook.fr Email .........pahon007@outlook.fr

Nume firma / Medic: resmed

Domeniul de activitate / Specialitatea: masca fullface pentru aparat de apnee,oxigen marca RESMED

Descrierea serviciilor / activitatii: masca fullface pentru aparat de apnee,oxigen marca RESMED nefolosita ,acopera gura si nasul ,o marca de prestigiu in domeniu medical ,este marime medie (normala) -trimit oriunde in tara cu verificare colet LA NUMAI 300 LEI BUCATA sauu ambele la 500 lei !

Nume firma / Medic: CABINET PSIHOLOGIC ELENA BORZA - PSY HARMONY

Domeniul de activitate / Specialitatea: Psihologie

Descrierea serviciilor / activitatii: CABINET PSIHOLOGIC ELENA BORZA - PSY HARMONY • CABINET PSIHOLOGIC • CONSILIERE PSIHOLOGICĂ • AVIZE PSIHOLOGICE • DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI AUTOCUNOAȘTERE • COACHING • TEAM BUILDING • WORKSHOPURI Cabinetul de Psihologie "Psy Harmony" are misiunea de a te ajuta să reușești să îți găsești armonia și să îți conștientizezi propria valoare, prin consiliere psihologică și prin programe de dezvoltare personală, abordând ființa umană în întregime: trup, minte și suflet. Prin aceste programe, ne propunem ca fiecare dintre cei care ne vizitează, să reușească: • Să își regăsească puterea interioară și să își descopere esența, menirea în viață și scopul pentru care trăiește. • Să obțină pacea interioară și armonia, bunul cel mai de preț al omului. • Să fie sănătos și energic, să se simtă mai motivat și pasionat. • Să cultive relații bazate pe dragoste. • Să își dezvolte creativitatea trăind în mod creativ. • Să prevină amânarea și să-și îndeplinească obiectivele. • Să obțină stabilitate financiară și abundență făcând ceea ce îi place și să experimenteze acel mod de viață pe care întotdeauna a știut că îl merită. Te așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

Nume firma / Medic: Mercea Prompt Med Dent

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: PACHETE PROMOTIONALE, dar si servicii stomatologice complexe: stomatologie generala,chirurgie dento-alveolara,ortodontie si stomatologie pedriatica! Cu noua posibilitate de plata in RATE DE PANA LA 12 LUNI!! Pentru si mai multe detalii va asteptam pe pagina de FB a cabinetului!!! https://www.facebook.com/MerceaPromptMedDent/ Ne gasiti in cartierul Gheorgheni de luni pana vineri intre orele 8-20,iar sambata-duminica in caz de urgente! Se lucreaza numai pe baza de programare! Va asteptam cu drag!

Nume firma / Medic: SAMTEC

Domeniul de activitate / Specialitatea: METROLOGIE CALIBARE

Descrierea serviciilor / activitatii: METROLOGIE - ETALONARE / CALIBRARE -termometru; -termohigrometru, - cuptoare de laborator - etuve de laborator, - sterilizator cu aer cald stomatologie - sterilizatoar cu abur, -camera climatica

Nume firma / Medic: pfi -cazacu

Domeniul de activitate / Specialitatea: tehnica dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: execut proteze dentare acrilice partiale si totale inclusiv coroane acrilat la un pret de exceptie!!!

  • str. aleea moinesti nr 7,bl22,sc 4, et 3, ap 63, sect 6, Bucuresti
  • 0721055330

Nume firma / Medic: Dr. Sandu Robert

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Angajez asistenta de stomatologie, experienta nu este obligatorie. Cabinetul este langa statia de metrou Stefan cel Mare.

Nume firma / Medic: Dentalgroup.ch

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinici dentare High-Tech cauta stomatologi-implantologi cu experieenta minima de 5 ani. Revenituri de ordin 14'000 -28'000 € Lunar ! Trimiteti CV complet pe contact@lausanne-dentaire.ch

Nume firma / Medic: C.M.I. Dr. Dumitrescu Dragos

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina de familie

Descrierea serviciilor / activitatii: C.M.I. Dr. Dumitrescu Dragos -Med. Familie, Al.Valea Florilor,nr.2, sect. 6, Buc. Angajeazm asistent medical generalist, in contract cu C.A.S.M.B. program L,Mi,V 9-13 , Ma ,J 14,30 - 18,30. Acte necesare angajarii 1.autorizatie de libera practica 2.asigurare ( malpraxis ). 3.copie C.I. relatii la tel. 0722401139

Nume firma / Medic: SC CRISTINA MEDICAL SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: medical

Descrierea serviciilor / activitatii: 1. Clinica SC CRISTINA MEDICAL SRL ofera cele mai avantajoase beneficii!!! Imbunatateste-ti starea de sanatate si recapata-ti buna dispozitie cu ajutorul masajului! Opteaza pentru 5 sedinte curs de 40 min- 250 lei sau 10 sedinte curs de 50 min -400 lei si bucura-te de rezultate! Vei avea o stare generala mai buna si te vei simti mai sanatos! Suna la nr.-ul de telefon 021.413.7100/ 0725.420.008 si nu pierde oferta!!!

Nume firma / Medic: SC CRISTINA MEDICAL SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: medical

Descrierea serviciilor / activitatii: 2. Clinica SC CRISTINA MEDICAL SRL ofera cele mai avantajoase beneficii!!! IAcum ai ocazia sa beneficiezi de : 4 consultatii la specialitatile clinicii la alegere/ 10 sedinte masaj in curs de 1h/ 5 sedinte de consiliere psihologica + 1 set de analize(HLG, GLICEMIE,UREE,CREATININA,TGO,TGP,GAMA GT, COLESTEROL, TRIGLICERIDE, HDL, LDL, SIDEREMIE) + EKG la 49 RON.De asemenea poti beneficia de un discount de 10% la toate serviciile oferite de noi!!! Va asteptam sa profitati de oferta! Detalii la nr-ul de telefon 021.413.7100/ 0725.420.008!

Pagina 5 / 12