Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

273 anunturi.

Nume firma / Medic: Mara Sano Therapy SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Masaj si Reflexoterapie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinetul de masaj si reflexoterapie Mara Sano Therapy SRL, cu locatie in Bucuresti, Sector 4, zona Budapesta, pune la dispozitie pentru domni, doamne si domnisoare urmatoarele servicii: - Reflexoterapie; Masaj drenaj limfatic; Masaj de relaxare; Masaj anticelulitic; Masaj terapeutic; Masaj facial; Masaj sportiv la preturi avantajoase impreuna cu o serie de oferte special de neegalat: 1. Oferta de fidelitate - Pentru fidelitate oferim un discount de 20% la abonamente pentru toate categoriile de varsata; 2. Happy Hour - In zilele de Luni, Marti si Miercuri intre orele 09:00-13:00 va puteti bucura de un discount de 10%; 3. Its Your Birthday - Opteaza de ziua ta pentru o sedinta de masaj si platesti cu 20% mai putin! Va asteptam cu drag! Echipa Mara Sano Therapy.

Nume firma / Medic: Dr. Gamureac Ion, Dental Medical Glas

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie, Medic Stomoatolog

Descrierea serviciilor / activitatii: Stomatologie estetica Tratamente chirurgicale Tratamente copii,adulti,batrini Tratamente protetice Stomatologie generala(obturatii de canal,tratamentul cariei,obturatii-plombe Cosmetica dentara(detartraj,albiri dentare,bijuterii dentare,fatetari dentare)

Nume firma / Medic: Medic de familie,Medic de specialitate

Domeniul de activitate / Specialitatea: Servicii medicale

Descrierea serviciilor / activitatii: Discovery Clinic pune la dispozitie spatiul necesar activitatii specifice, in zona sos.Oltenitei, pentru medici de familie si medici de specialitate.

Nume firma / Medic: Cabinet de contabilitate

Domeniul de activitate / Specialitatea: servicii de contabilitate si consultanta pentru firme cu activitate medicala

Descrierea serviciilor / activitatii: Oferim servicii complete de contabilitate si consultanta pentru firme , CMI si PFA-uri cu specific medical . Suntem specializati in contabilitatea societatilor care presteaza servicii medicale si puteti scapa de stresul legat de acte, facturi, salarii cu un simplu tel.-0745344644 sau mail contact@cabinetuldecontabilitate.ro.

Nume firma / Medic: Casa Suter

Domeniul de activitate / Specialitatea: ingrijire batrani

Descrierea serviciilor / activitatii: Centru ingrijire varstnici situat langa Parcul Carol si Autogara Filaret ofera servicii de ingrijire varstnici cu probleme medicale speciale. Se asigura confort de tip hotel de 3 stele, medic de familie, asistenta medicala non-stop, intocmire dosar de handicap, dosar pentru scaun cu rotile, masaj , kinetoterapie, activitati recreative si multe altele.

Nume firma / Medic: Casa Suter

Domeniul de activitate / Specialitatea: ingrijiri la domiciliu

Descrierea serviciilor / activitatii: Asistenta medicala la domiciliu: injectii, perfuzii, branule, pansamente. Servicii medicale contra-cost sau GRATUITE in parteneriat cu CASMB. Sunati la telefon 0743755866 pentru informatii sau programari.

Nume firma / Medic: proteze dentare

Domeniul de activitate / Specialitatea: tehnica dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Realizez proteze acrilice partiale si totale, gutiere de albire, bruxism, contentie si placute hawley. Detalii la telefon.

Nume firma / Medic: Clinica Telemedica

Domeniul de activitate / Specialitatea: Oftalmologie

Descrierea serviciilor / activitatii: În luna Septembrie, Telemedica vă oferă reducere de 50% pentru consultatația oftamologică și prescrierea de ochelari. Programari si informatii la 021 327 5259 si info@telemedica.ro http://www.telemedica.ro/ro/i-fii-cu-ochii-n-patru-pe-tabl/MTItMw.html Această ofertă este valabilă de la 1 Septembrie 2014 până la 30 Septembrie 2014, pentru toți copiii, până la 18 ani.

Nume firma / Medic: ASISTENT MEDICAL

Domeniul de activitate / Specialitatea: INGRIJIRI LA DOMICILIU

Descrierea serviciilor / activitatii: OFER TRATAMENT LA DOMICILIU INJECTI , PERFUZI IN ZONA MILITARI, CRANGASI, DRMU TABEREI, 1 MAI, COTROCENI

Nume firma / Medic: pogoran claudia

Domeniul de activitate / Specialitatea: medical

Descrierea serviciilor / activitatii: Syneron me by elos este epilatorul profesional ,printre cele mai bune din lume .Tehnologie ultra moderna cu LED si frecventa radio pentru toate tipurile de piele si par. Aparatul este aproape nou si are 80000 lumini puls (flash-uri) Sistemul me my Elos este alimentat de Elos (electro- optice Sinergia), dovedit clinic, tehnologie standard de aur Syneron care foloseste lumina pulsata (IPL)- consum redus de energie, impreuna cu frecventa radio (RF). Sistemul este destinat pentru indepartarea imediata si de lunga durata a parului. Sistemul este proiectat pentru indepartarea parului de la toate partile corpului sub nivelul gatului. Firele de par sunt eliminate DEFINITIV CEL MAI MIC PRET . Trimitem oriunde in tara prin livrare cu verificare LA NUMAI 700 LEI

Nume firma / Medic: PSIHO SCIO THERAPY SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: BIOREZONANTA

Descrierea serviciilor / activitatii: Evaluarea stării de sănătate şi terapii prin biorezonanţă: ACREDITARE IMUNE (International Medical University of Natural Education ) SCIO (Scientific Consciousness Interface Operations System), este cel mai complex şi complet dispozitiv de testare şi tratament prin biorezonanţă din lume. Dispozitivul SCIO a fost creat de Bill Nelson, cercetător în cadrul NASA, doctor în medicină, fizică cuantică şi inginerie electronică şi a fost folosit până acum câţiva ani numai de armată şi serviciile spaţiale americane. Dispozitivul SCIO, detectează toate disfuncţiile organismului uman care se manifestă printr-o dezechilibrare energetică. Dispozitivul SCIO este folosit şi pentru echilibrarea energetică a organismului şi terapie adjuvantă într-o varietate de afecţiuni. În funcţie de dezechilibrele energetice, afecţiunile şi nevoile clientului, beneficiază de următoarele terapii pentru: Detoxifiere; Terapii la nivelul aparatului locomotor, digestiv, cardiovascular, respirator, genital etc.; Terapia durerii; Terapia afecţiunilor stomatologice; Terapia tulburărilor psiho-emoţionale; Terapii pentru stimularea imunităţii; Terapii pentru stimularea abilităţilor fizice şi intelectuale; Terapia prin culoare, muzică; Terapia Chackrelor; Terapia antismoking (antifumat); Terapia pentru sportivi; Terapia anti-îmbătrânire (anti-aging);

Nume firma / Medic: BADEA CARMEN

Domeniul de activitate / Specialitatea: PEDIATRIE/MEDICINA GENERALA

Descrierea serviciilor / activitatii: MEDIC SPECIALIST PEDIATRU SI MEDICINA GENERALA,OFER CONSULTATII SI TRATAMENTE DE SPECIALITATE LA DOMICILIUL PACIENTULUI

Nume firma / Medic: Clinica Stomatologie

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica nou deschisa cauta medici dentisti cu experienta in vederea unei colaborari. Pentru mai multe detalii sunati la numarul 0730 662 519.

Nume firma / Medic: VerDenta

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Angajam asistenta medicala in cabinet de medicina dentara. CV-urile pot fi depuse la adresa de mail: ciocarlea_silvia@yahoo.com

Nume firma / Medic: VerDenta

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Angajam in regim de colaborare medici stomatologi cu sau fara specializare. CV-urile pot fi depuse la adresa de mail: ciocarlea_silvia@yahoo.com Selectarea medicului se va face in urma analizei cv-urilor depuse.

Pagina 5 / 19