Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

290 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: cabinet stomatologic sector 6

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet Stomatologic DR MIRON IOANA, situata in zona Ghencea(prelungirea Ghencea), Bucuresti, sector 6, angajeaza ASISTENTA MEDICALA cu experienta, in domeniul MEDICINA DENTARA. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, trimite CV-ul. !!!! CURSURI POSLICEALE TERMINATE

Nume firma / Medic: Medic Implantolog

Domeniul de activitate / Specialitatea: implantologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic dentist specializat in implantologie orala si aditii os, ofer colaborare cabinetelor si clinicilor din Bucuresti si din tara. Lucrez cu multiple sisteme/truse de implant. Pentru onorarii si informatii va rog contactati-ma telefonic.

Nume firma / Medic: CMI Dr Baciu Gratiela-Elena

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet stomatologic în Curtea de Argeș, angajeaza URGENT medic stomatolog cu experiență. Cerinte: Experiență dovedită Persoana serioasa, responsabila, cu atenție la detalii și putere de munca, cabinetul având mulți pacienți.

Nume firma / Medic: Mercea Prompt Med Dent

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Mercea Prompt Med Dent-TRATAMENTE STOMATOLOGICE DE INALTA CALITATE LA PRETURI SI PACHETE PROMOTIONALE! PRIMA CONSULTATIE SI PLANUL DE TRATAMENT GRATUITE! In plus, 10% reducere la orice tratament stomatologic daca mai vii cu inca un prieten! Va stam la dispozitie cu servicii stomatologice de calitate,atat pentru adulti, cat si pentru copii, realizate cu aparatură de ultimă generație!Pentru ca ne gandim si la sănătatea buzunarului tău, ca pacient al acestui cabinet stomatologic ai posibilitatea de a achita tratamentele stomatologice si în RATE! Ne gasiti in cartierul Gheorgheni , strada Tache Ionescu! De luni pana vineri intre orele 9-19, dar si in week-end: sambata de la 10-14, iar duminica pentru urgente! Cabinetul stomatologic Mercea Prompt Med Dent îți stă la dispoziție, lucrând cu profesionalism în favoarea zâmbetului tău! Se lucreaza numai pe baza de programare! Pentru mai multe detalii si programari sunati la nr: 0746/923070 sau 0741/029271!

Nume firma / Medic: implantologie

Domeniul de activitate / Specialitatea: implantologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic dentist specializat in Implantologie si aditii osoase, colaborez cu clinici si cabinete din Bucuresti si din tara in regim de colaborare sau deplasare. Lucrez cu orice sistem de implant la cerere, precum si cu cel de preferinta. Onorariile pentru cazuri mai complexe sunt negociabile.

Nume firma / Medic: Sisteme Complete de Sanatate

Domeniul de activitate / Specialitatea: Recuperare Medicala

Descrierea serviciilor / activitatii: SCS Sisteme complete de sanatate. Clinica medicala privata. Recuperare medicala prin: Kineto, Fizio, Masaj, Gimnastica. Analize medicale computerizate, Electo acupunctura, electro stimulare psihologie, tratament anti aiging, anti celulita Preventia Varicelor. Tratamente naturiste. Tratam si cancer, tumori, leucemie, boli osoase etc. Sedinte de la 30 RON si abonamente de la 250 RON 10 sedinte. Bulevardul Energeticienilor Nr 9 E, Sector 3 Bucuresti. Gratuit analize la orice tip de abonament plus 2 sedinte la alegere. Director General Grigore Ionut Tel 0725 077 830

Nume firma / Medic: Medic Implantolog

Domeniul de activitate / Specialitatea: implantologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic dentist specializat in Implantologie si aditii osoase, colaborez cu clinici si cabinete din Bucuresti si din tara in regim de colaborare sau deplasare. Lucrez cu orice sistem de implant la cerere, precum si cu cel de preferinta.

Nume firma / Medic: Servicii de Stomatologie copii in clinica Dr Leahu

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie copii

Descrierea serviciilor / activitatii: Copiii sunt sensibili. De aceea, la Dr Leahu, avem grija sa le castigam increderea si sa ii facem sa se simta confortabil pe scaunul dentistului. In Clinica stomatologica Dr Leahu oferim cele mai bune servicii de stomatologie pentru copii. Personalul nostru este instruit sa ii intampine pe micuti cu bucurie si sa ii trataze cu rabdare, intr-un ambient placut.

Nume firma / Medic: Implant dentar Bredent, Inno - Dr Leahu

Domeniul de activitate / Specialitatea: implanturi dentare

Descrierea serviciilor / activitatii: Un implant dentar este cea mai buna optiune pentru persoanele cu un dinte lipsa, deoarece acesta arata si se simte ca un dinte natural. La clinica stomatologica Dr Leahu folosim cele mai populare tipuri de implant dentar, fabricate de companii recunoscute la nivel mondial: Bredent si Cowellmedi Corporation. De asemenea, datorita experientei vaste in domeniu si in urma tratarii a mii de pacienti, putem sa iti garantam 100% osteointegrarea implantului dentar.

Nume firma / Medic: Clinica Stomatologica Dr Leahu - Servicii integrate

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica Dr Leahu este cea mai buna alegere pentru solutionarea oricaror probleme dentare. De la implanturi dentare, coroane si fatete dentare, albire dentara sau radiologie, clinica stomatologica Dr Leahu ofera servicii integrate pentru familia ta. Avem 4 locatii in Bucuresti: Pipera, Unirii, Hotel Rin si Piata Victoriei.

Nume firma / Medic: LR

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina de familie

Descrierea serviciilor / activitatii: Vand urgent praxis medical de medicina de familie situat in orasul Balan, judetul Harghita, (cabinet bine dotat, ideal pentru medic tanar la inceput de cariera, se pot face si Permanente la Miercurea Ciuc ). Pacienti inscrisi pe lista 1800. Tel: 0751467493

Nume firma / Medic: CARDIOTIME

Domeniul de activitate / Specialitatea: Cardiologie

Descrierea serviciilor / activitatii: consultatie, EKG, ecografie cardiaca - discount 50% pentru copii si pensionari.

Nume firma / Medic: dentmed

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Studenta in anul VI la Medicina Dentara,ofer asistenta medicala stomatologica de urgenta si tratamente preprotetice si protetice la cele mai inalte standarde la preturi cu 50% mai reduse decat in orice cabinet de medicina dentara.Pentru persoanele interesate ma pot contacte la adresa de e-mail dentmed2016@yahoo.com .Ofer si cer seriozitate.

Nume firma / Medic: Medic Specialist Implantologie

Domeniul de activitate / Specialitatea: Implantologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic dentist cu experienta, specializat in Implantologie si aditii de os, ofer colaborare cu cabinete si clinici din Bucuresti si din tara.

Nume firma / Medic: Bicuspid dent srl

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Laborator de tehnica dentara cu o vasta experienta realizeaza proteze dentare mobile, atat din acrilat clasic, termopolimerizabil cat si proteze flexibile la preturi foarte avantajoase, precum si toata gama de reparatii. Realizam de asemenea, proteze cu obturator pentru pacientii cu hemirezectii de maxilar.

Pagina 5 / 20