Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 
Închiriază-ți propriul cabinet stomatologic!

Servicii Medicale - Oferte

258 anunturi.

Nume firma / Medic: Cabinet Medical

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medici Specialisti

Descrierea serviciilor / activitatii: Caut medici specialisti in urmatoarele specialitati: -medicina interna; -cardiologie; -reumatologie; -endocrinologie; -gastroenterologie; care sa functioneze in regim PFI/PFA/CMI pentru colaborare in regim privat(consultatii cu plata in regim de programare). Va rugam trimiteti CV pe adresa cabinetmedicinamuncii@yahoo.com.

Nume firma / Medic: Cabinet de psihologie

Domeniul de activitate / Specialitatea: Psihologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Te simţi măcinat continuu de griji şi nemulţumiri, traversezi o perioadă dificilă şi simţi că nu îi mai poţi face faţă, te confrunţi cu probleme de natură emoţională sau relaţionala pe care nu şti cum să le gestionezi sau există probleme din trecutul tău, nerezolvate, care îţi aduc multă suferinţă în prezent. Copilul tău prezintă unele probleme de comportament (agresivitate, crize de furie, nerespectarea regulilor, minciună), a fost supus unui stres puternic (decesul unui membru al familiei, divorţul părinţilor, accidente), are probleme de somn, alimentare, este neliniştit, îngrijorat, se confruntă cu atacuri de panică, prezintă o timiditate excesivă, nu relaţionează cu cei de vârsta lui, nu are încredere în mediul extern. Dacă te regăseşti printre cele enumerate mai sus sau te confrunţi cu alte probleme de natură psihologică atunci nu ezită să apelezi la un consult psihologic, atât pentru tine cât şi pentru copilul tău. Prima şedinţă este gratuită   Psiholog clinician Adina iosif

Nume firma / Medic: BIOREZONANTA MAGNETICA BIOMEDISAN ALBA IULIA 0258 813111 ofera consultatii si tratamente prin biorezonanta magnetica

Domeniul de activitate / Specialitatea: BIOREZONANTA MAGNETICA

Descrierea serviciilor / activitatii: BIOMEDISAN SRL ALBA IULIA ANALIZE MEDICALE COMPLETE PRIN BIOREZONANTA MAGNETICA Examinare computerizata, foarte simpla şi precisa Examinare la orice vârsta, fara nici un risc Rezultate în 30-60 minute Fara disconfort fizic, neinvaziv Pret accesibil EXAMINARI ZILNICE, CU PROGRAMARE S.C. BIOMEDISAN S.R.L. ALBA IULIA Str. Gheorghe Doja Nr. 31 Telefon/Fax: 0258 813111 0740 076511 0788 049517 0770 414832 PROGRAM ZILNIC : ORA 09-17 http://biomedisanalba.blogspot.com/ Email: biomedisanalba@yahoo.com https://sites.google.com/site/biorezonantabiomedisanalba/ http://www.facebook.com/biorezonanta.biomedisanalbaiulia

Nume firma / Medic: cabinet stomatologic Hel DEnt Suceava

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: În cabinetul nostru prestăm servicii de stomatologie complete, adresându-ne tuturor grupelor de vârstă. Serviciile stomatologice sunt asigurate de medici primari stomatologi cu experienţă peste 15 ani în domeniu. Medicul urmăreşte riguros standardele medicale pentru a oferi servicii profesionale de stomatologie şi a îmbunătăţi continuu calitatea serviciilor oferite. Mai multe detalii pe http://www.heldent.ro

Nume firma / Medic: cabinet individual de psihologie mirica camelia

Domeniul de activitate / Specialitatea: hipnoterapie- psihoterapie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinetul Individual de Psihologie ofera servicii in domeniul hipnoterapiei si psihoterapiei pentru orice tulburare sau afectiune. Hipnoterapia practicata in cabinet este un instrument rapid, pentru orice afectiune fiind necesare doar 3-4 sedinte, formarea si atestarea fiind realizata de "ATLANTIC HYPNOSIS INSTITUTE".

Nume firma / Medic: Cabinete Medicale

Domeniul de activitate / Specialitatea: Cabinete Medicale

Descrierea serviciilor / activitatii: Inchiriez spatiu pentru cabinete medicale care sa nu necesite sterilizare(med. interna,reumatologie,endocrinologie,psihiatrie) utilate ,acreditate si cu autorizatii la zi intr-o locatie cu un medic de familie,punct de recoltare si vad intens. Va rugam sa ne contactati pe mail cu precizarea specialitatii pentru care sunteti interesati,lasandu-ne si un numar de telefon pentru a va contacta! Rugam seriozitate!

Nume firma / Medic: MAX RADIOLOGIE RO.MEDICAL SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Imagistica Medicala

Descrierea serviciilor / activitatii: Max Imagistica Medicala va ofera servicii de radiografie panoramica digitala la pretul de 60 ron. Va asteptam in sediul nostru din str. Doamna Ghica nr. 135

Nume firma / Medic: CENTRU MEDICAL BUCURESTI

Domeniul de activitate / Specialitatea: ORL, Oftalmologie, Medicina interna, Neurologie, Psihiatrie, Ortopedie

Descrierea serviciilor / activitatii: Centru Medical situat intre Gara de Nord si Victoriei (5 min metrou)cautam colaborare parttime cu medici specialisti (ORL, OFTALMOLOGIE, NEUROLOGIE, MEDIVINA INTERNA, PSIHIATRIE, NEUROLOGIE, ORTOPEDIE), in vederea eliberarii fiselor medicale pentru obtinere, preschimbare permis auto si a fisei medicale permis portarma in principal. Pentru inceput este nevoie 2 ore o data sau de 2 ori pe saptamana, in principiu dupa-amiaza (in jur de orele 17:00 - 17:30). De asemenea, in cazul in care aveti proprii clienti, va putem pune la dispozitie un cabinet, pentru efectuarea de consultatii in zilele si la intervalele de timp dorite de dumneavoastra. In cazul in care sunteti interesat de colaborare, va rugam sa ne contactati la urmatoarele nr de telefon: 0720897325/0771750060 pentru a stabili o intalnire.

Nume firma / Medic: Cabinet Lacrima Naturii

Domeniul de activitate / Specialitatea: MEDICINA NATURISTA

Descrierea serviciilor / activitatii: Conform descoperirilor stiintifice,corpul uman reprezinta un camp electromagnetic.Aceasta este o metoda a medicinei quntice (vibrationale) constand in folosirea de quante de energie pentru depistarea, ameliorarea si tratarea pana la vindecarea bolilor.tratamentul prin biorezonanta pleaca de la principiul ca corpul uman este un camp de energie ce emite si absoarbe vibratii electromagnetice.Datorita acestui fenomen de emisie si receptie de vibratii electromagnetice se poate determina starea energetica a organismului (diagnosticarea), se poate testa compatibilitatea substantelor benefice,si se face tratamentul personalizat propriuzis. Se recomanda in orice afectiune (tumori de orice tip,boli ale aparatului osteoarticular,circulator,cardiovascular, neurologic, respirator,endocrin,urogenital,renal, digestiv,sistem nervos,depresii,atacuri de panica insuficiente renale,accidente vasculare cerebrale ,orice factor infectios, deficite metabolice, vitamine, minerale, enzime, hormoni, alergii de orice tip, factorii de risc, emotii dominante, insomnii etc.Pt.informatii suplimentare sau programare Telefon 0744 870 194.

Nume firma / Medic: Cabinet Lacrima Naturii 1

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina naturista complementara

Descrierea serviciilor / activitatii: Andullation echilibrează întregul organism şi are următoarele efecte: - ameliorarea şi tratarea durerilor de spate, lumbago, sciatică, gambe, încheieturi, articulaţii, durerile intense de cap şi migrenele - tratarea problemelor de circulaţie din picioare şi gambe; - stimularea fluxului limfatic şi a circulaţiei sângelui, întărirea sistemului imunitar; - optimizarea aportului de oxigen al celulelor precum şi tonusul acestora; - deblocarea şi îmbunătăţirea vascularizaţiei; - facilitarea pozitivă a metabolismului, în special a metabolismului lipidic; - rezolvă problemele de somn; - stimularea digestiei; - scăderea stresului; - relaxarea profundă.

Nume firma / Medic: Popescu

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Detin afacere SRL Cabinet Stomatologie cu aparatura ultra-moderna (in valoare de aprox. 140.000 euro) - pt chirurgie/implantologie, microscopie endodontica, radiologie, etc. Caut partener/asociat care sa detina spatiu si pentru 2 posturi stomatologice si un capital de 30.000 euro. Astept propuneri si variante din partea celor interesati.

Nume firma / Medic: COZER NELU

Domeniul de activitate / Specialitatea: SERVICII MEDICALE

Descrierea serviciilor / activitatii: Aveti o alunita proeminenta pe fata;gat;maini sau pe corp si va deranjeaza.Va scap de ea in trei zile fara dureri sau taieturi.Costul-cat considerati dumneavoastra.

Nume firma / Medic: WELLDENTA CITY

Domeniul de activitate / Specialitatea: ASISTENTA STOMATOLOGICA

Descrierea serviciilor / activitatii: Welldenta City Clinica stomatologica privata nou infiintata in Bucuresti ofera toate serviciile de asistenta stomatologica : ortodontie, parodontologie, chirurgie, implantologie, protetica, cosmetica dentara, preventie Welldenta City va recomanda abonamentele stomatologice, ce va asigura pe parcursul unui an preturi avantajoase la problemele dumneavostra , calitatea serviciilor noastre ramanand primordiala. Nu ezitati sa ne vizitati!

Nume firma / Medic: Salina Pipera

Domeniul de activitate / Specialitatea: Salina artificiala

Descrierea serviciilor / activitatii: Am deschis in Pipera prima salina artificiala din nordul Bucurestiului. Salinoterapia trateaza si vindeca bolile respiratorii, acute si cronmice precum si anumite boli de piele. De asemenea trateaza si anumite afectiuni ale sistemului nervos. Salina este dotata cu un aparat ce produce aerosoli salini, realizand astfel cea mai eficienta salinoterapie. Adresa este Erou Radu Costache nr. 1A. Accesul se face din soseaua Pipera-Tunari. Va asteptam!

Nume firma / Medic: Cabinet medical medicina de familie

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina de familie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet Medicina de Familie din Cluj, zona str. Horea, angajez full time asistenta medicala cu studii de specialitate. Experienta cu SIUI (in special interfata ICMed) precum si experienta clinica cu copiii constituie avantaje. Pentru informatii asteptam CV- urile dumneavoastra cu datele de contact si cu o poza atasata la adresa de email cabinet_medfam.cluj@yahoo.com.

Pagina 5 / 18