Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

266 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: implantologie

Domeniul de activitate / Specialitatea: Implantologie si Chirurgie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic Dentist cu experienta, specializat pe Implantologie si aditii osoase, ofer colaborare cu clinici si cabinete din Bucuresti si din toata tara in regim de deplasare. Onorariile se comunica telefonic. NU ma contactati decat daca avetii intentii serioase de colaborare.

Nume firma / Medic: Petra Laboratory

Domeniul de activitate / Specialitatea: RADIOLOGIE DENTARA SI BMF DIGITALA, COMPUTER TOMOGRAF VOLUMETRIC DENTAR CU FASCICUL CONIC

Descrierea serviciilor / activitatii: Petra Laboratory este un centru de radiologie digitala stomatologica si maxilofaciala infiintat in anul 1997. Suntem situati in Bucuresti, in zona Calea Dorobantilor - Calea Floreasca, aproape de intersectia cu Sos. Stefan cel Mare, pe strada Amman (capitala Iordaniei), la nr. 20. Programul nostru de lucru este urmatorul: luni - vineri intre orele 10,00 - 19,00 Realizam radiografii dentare digitale intraorale (retroalveolare), radiografii extraorale digitale panoramice (OPG - ortopantomograme), radiografii de sinusuri maxilare, sinusuri frontomaxilare (SAF), precum si cefalometria digitala a craniului prin vederi latero-laterale (II) si anteroposterioare (AP/PA) ale acestuia. Cone Beam Computing Tomography este potrivit pentru o mare varietate de aplicatii dentare si maxilo-faciale: implantologia, chirurgia BMF, endodonția, ortodontia, fracturi, articulatii temporo – mandibulare, leziuni periapicale, chisturi, granuloame, tumori, ORL (ureche interna). In momentul introducerii in orice computer a unui DVD cu o tomografie inregistrata, se va instala automat un program Viewer care permite medicilor sa prelucreze imaginile. Software-ul i-Dixel, ofera caracteristici avansate de planificare a implantelor, informatii referitoare la calitatea si volumul osului, masuratori precise in scara 1:1 (scara reala).

Nume firma / Medic: Clinica Armbruster

Domeniul de activitate / Specialitatea: Recuperare, Dermatologie, Ortopedie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam colaborare cu medici pentru specialitatile RECUPERARE, DERMATOLOGIE, ORTOPEDIE. Punem la dispozitie cabinete dotate conform Ordin 153/2003. Pentru kinetoterapie avem o dotare de exceptie. Informatii la telefon 0720627487 sau e-mail armbruster.marius@gmail.com.

Nume firma / Medic: CARDIOTIME

Domeniul de activitate / Specialitatea: cardiologie

Descrierea serviciilor / activitatii: consultatie, EKG, ecografie cardiaca - discount pana la 100 ron

Nume firma / Medic: CARDIOTIME

Domeniul de activitate / Specialitatea: cardiologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Consultatie, EKG, ecografie cardiaca.

Nume firma / Medic: Medic Implantolog

Domeniul de activitate / Specialitatea: Implantologie si Chirurgie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic Dentist specializat in Implantologie si aditii osoase ofer colaborare cu cabinete si clinici din Bucuresti si din tara in regim de deplasare. Onorariile pentru cazurile mai complexe sunt negociabile.

Nume firma / Medic: Medic Implantolog

Domeniul de activitate / Specialitatea: implantologie si chirurgie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic Dentist cu specializare in Implantologie Orala si aditii osoase, ofer colaborare cu cabinete si clinici din Bucuresti si din tara, in regim de deplasare.

Nume firma / Medic: Dey Security Divizia Medicala

Domeniul de activitate / Specialitatea: Urgenta

Descrierea serviciilor / activitatii: Serviciu de Ambulanta Privata din Cluj Napoca, Angajeaza Asistent Medical Generalist.

Nume firma / Medic: Tehnician dentar

Domeniul de activitate / Specialitatea: Tehnica dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Laborator tehnica dentară este dotat cu aparatura de ultima generatie. Aparatura moderna si performanta ce ne permite sa obtinem toata gama de lucrari protetice (coroane portelan pe structura metalica, portelan pe structura de zirconiu, coroane integral ceramice, proteze dentare acrilice si scheletate cu sisteme speciale de prindere, fatete ceramice, incrustatii ceramice si lucrari portelan pe implant)

Nume firma / Medic: Sara Medica

Domeniul de activitate / Specialitatea: MF

Descrierea serviciilor / activitatii: Servicii medicale de medicina de familie

Nume firma / Medic: implantologie

Domeniul de activitate / Specialitatea: Implantologie si Chirurgie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic dentist specializat in Implantologie si aditii de os, ofer colaborare cu clinici si cabinete din Bucuresti si din tara.

Nume firma / Medic: OrtoElitte

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Centrul Stomatologic OrtoElitte, situat in zona Horea (Salvare), cauta colaborare cu medic dentist in regim de chirie, cu variantele: tura intreaga 200 euro/luna, respectiv tura redusa 125 euro/luna. Centrul stomatologic este dotat modern si utilat complet

Nume firma / Medic: Esthera Medical

Domeniul de activitate / Specialitatea: cardiologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica medicala, cu mai multe specialitati, situata in zona Dorobanti cauta medic colaborator, specialitatea cardiologie, competenta in ecocardiografie.

Nume firma / Medic: MEDICINA MUNCII

Domeniul de activitate / Specialitatea: MEDICINA MUNCII

Descrierea serviciilor / activitatii: CATEGORII PROFESIONALE Specific scoli / gradinite : Director / Invatator / Profesor ,/Educator Contabil / Secretara Personal din unitatile de masaj , coafor , cosmetica, manichiura-pedichiura : - Personal cosmetica / Personal din Industria Farmaceutica / Medic Stomatolog/Asistent Medical/Tehnician Dentar Personal sanitar si superior Personal hotelier :Ospatar/Ajutor Ospatar/Picol Pentru bucatar , ajutor bucatar , ospatar , picol , barman , fisa de aptitudini se face din 6 in 6 luni .Menajera , Paznici cu ture de noapte ,Personal ingrijire Croitor,Muncitori necalificati,Femeie de serviciu Conducator auto:Personal lucrator la inaltime ,paznici in tura de noapte fara arma in dotare ; Personal Service Auto: Inginer mencanic /Strungher universal Mecanic auto/Lacatus mecanic/Sef atelier reparatii/ Gestionar depozit / Electrician auto/Receptioner/Sef depozit/Tinichigiu/Carosier.Pentru informatii despre ofertele serviciilor medicale pe categoriile profesionale si pentru programari CONTACT:0741201336

Nume firma / Medic: MEDICINA MUNCII

Domeniul de activitate / Specialitatea: MEDICINA MUNCII

Descrierea serviciilor / activitatii: Serviciul de Medicina Muncii are urmatoarele atributii : - organizarea si participarea la evaluarea riscurilor profesionale; -monitorizarea starii de sanatate a angajatilor prin : -Examen medical la angajare -structurat conform profesiei si a fisei de expunere la riscuri ; stabileste aptitudinea in munca. -Control medical periodic-stabileste aptitudinea in munca. - Examen medical la reluarea activitatii pentru persoanele ce intrerup activitatea mai mult de 30 zile din motive medicale; stabileste aptitudinea in munca .-Reabilitarea , reorientarea si reinsertia profesionala in caz de accident de munca.-Comunicarea riscului profesional catre toti factorii implicati in procesul muncii ;-Consilierea angajatorului privind adaptarea muncii la caracteristicile psiho-fiziologice ale angajatorului ;-Consilierea angajatorului pentru fundamentarea strategiei de sanatate si securitate la locul de munca ;- Monitorizarea afcetiunilor angajatilor prin luarea in evidenta a certificatelor de concediu medical si urmarirea evolutiei pacientilor . La finalizarea examinarilor legate de medicina muncii, angajatul si angajatorul vor primi rezultatul evaluarii prin intermediul fisei de aptitudine in care se mentioneaza aptitudinea in munca conform profesiei / functiei.

Pagina 5 / 18