Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

182 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: PLUSDENT

Domeniul de activitate / Specialitatea: STOMATOLOGIE

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica Plusdent www.plusdent.ro,angajeaza medic dentist cu contract prestari servicii(procent) sau C.M.Program part time(o zi ,doua sau mai multe,la alegere) sau full time. Asteptam CV-ul dvs. la adresa de e-mail office@plusdent.ro. Pentru detalii va rugam sunati la nr. de telefon 0754729726

Nume firma / Medic: Cabinet OxyMedMax S.R.L

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Alternativa

Descrierea serviciilor / activitatii: Terapia craniosacrală are ca scop intensificarea activităţii sistemului craniosacral, sistem care cuprinde creierul şi măduva spinării.Terapia CranioSacrală este o metodă de evaluareşi corecţie, care stimulează procesul natural al corpului de auto-corectare şi însănătoşire naturală, disipare a efectelor negative, întărirea rezistenţei la îmbolnăvire, ajută la alinarea durerii şi are eficienţă într-o gamă largă de problememedicale asociate cu dureri şi disfuncţii, cum ar fi : - dureri cronice de gât şi spate - deteriorare a funcţiilor de coordonare motorie - stres şi probleme legate de tensiuni nervoase - traumatisme ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor - oboseală cronică - scolioză - probleme ortopedice - dereglări ale sistemului nervos central - boli neurovasculare şi ale imunităţii - autism - dificultăţi de învăţare (dislexie, discalculie) - deficit de atenţie - dificultăţi emoţionale - depresie şi multe altele Terapia CranioSacrală se adreseză atât persoanelor cu probleme de sănătate, cât şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal şi să facă faţăstresului zilnic mai uşor. Este recomandatătuturor categoriilor de vârstă. Terapia CranioSacrală nu interacţionează în modnegativ cu nici un fel de terapie sau meditaţie, este o terapie fără risc sau efecte secundare având foarte puţine contraindicaţii.

Nume firma / Medic: protectdent

Domeniul de activitate / Specialitatea: tapiterie scaun stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: tapiterie pentru unituri stomatologice,retapitare scaun medic,tetiera,sezut complet este o gama de 10 nuante dar se poate alege si un alt material in functie de dorinta clientului pentru orice model de unit stomatologic

Nume firma / Medic: protectdent

Domeniul de activitate / Specialitatea: reparatii autoclave

Descrierea serviciilor / activitatii: reparatii orice tip si marca de autoclav mai vechi sau mai nou reparatii pupinele sau sterilizatoare cu aer,quartz sau ultraviolete

Nume firma / Medic: Cabinet Stomatologic

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Oferim : consultatie stomatologică gratuită, detartraj + periaj profesional: 100 lei; plomba( obturatie):80lei ; 1 dinte semiportelan 220 lei; 1 dinte portelan: 320 lei; 1 implant + coroana portelan: 600 euro. Valabil pt luna Ianuarie 2016.

Nume firma / Medic: Medicina generala

Domeniul de activitate / Specialitatea: Consultatii medicale la domiciliu

Descrierea serviciilor / activitatii: Consultatii medicale urgente la domiciliu sau la cabinet in jud. Brasov.Va stam la dispozitie oricand pentru a va rezolva problemele medicale. Promptitudine, siguranta, confort.

Nume firma / Medic: CardioClinic

Domeniul de activitate / Specialitatea: Cardiologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cardioclinic.ro clinica privata de cardiologie si acreditata in ecocardiografie de catre Societatea Europeana de Cardiologie unde puteti gasi medici renumiti, cu peste 15 ani de experienta, ce pot identifica si recomanda tratamente pentru afectiuni ale inimii precum “Valvopatii”, “Cardiopatii ”, “Hipertensiuni”, “Insuficiente cardiace” si orice afectiune a inimii, folosind metoda de identificare, ecocardigrafia, una din cele mai folosite metode imaginistice din domeniul cardiologiei. De asemenea, Cardioclinic este renumita pentru diagnosticarea afectiunilor din domeniul Neurologiei, Endocrinologiei si Diabetologiei. Poti apela oricand la serviciile clinicii noastre pentru orice problema in domeniile de specializare precum: "Cardiologie", "Endocrinologie", "Neurologie", "Diabetologie".

Nume firma / Medic: Aziz

Domeniul de activitate / Specialitatea: medic dentist

Descrierea serviciilor / activitatii: Detatraj / periaj oferta luna decembrie 150 de lei !! :-)

Nume firma / Medic: Aziz

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medic dentist

Descrierea serviciilor / activitatii: aplicare de implanturi dentare la pret unic la facultatea de titu maiorescu..implant tip alpha bio foarte bun. costu implantului 150 de euro.

Nume firma / Medic: Centrul Medical Sphera

Domeniul de activitate / Specialitatea: dermatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Ca in fiecare an, in prag de iarna, pentru voi, clientele Centrului Medical SPHERA, am pregatit promotia lunii decembrie – oferta dermatologie: consultatie de specialitate, personalizata pentru tipul dvs de ten recomandarea unui tratament dermatologic un card de fidelitate care garanteaza 10% discount la oricare alta analiza/consultatie facute in reteaua medicala a Grupului IDS toate aceste servicii la un pret fara concurenta in acest moment pe piata medicala din Bucuresti: 19 lei.

Nume firma / Medic: SAN MED din Sibiu

Domeniul de activitate / Specialitatea: Transport pacienti, consultatii si ingrijiri la domiciliu

Descrierea serviciilor / activitatii: Ambulanta privata SAN MED din Sibiu cu o experienta de 10 ani in domeniu, asigură transport medical intern si internațional pacienti,pentru internare / consult si tratament la domiciliu / transport medical interclinic. Ambulanta privata SAN MED din Sibiu,asigură asistență medicală pentru: manifestări sportive, culturale, sociale. Ambulanta privata SAN MED din Sibiu dispune de personal medical specializat (medici, asistenți, ambulanțieri) cu experiență în medicina de urgență și urgențe prespitalicești. Transportul medical este asigurat de 12 ambulanțe moderne, dotate cu echipament și personal medical care asigură cel mai înalt grad de confort și siguranță pentru pacient.

Nume firma / Medic: Nicolae Robert

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie chirurgie dento alveolara

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic specialist chirurgie dento-alveolara, colaborez cu cabinete stomatologice (din toata tara) pentru: implanturi dentare, protetica fixa/mobila pe implanturi, sinus lift, orice tip de aditie osoasa, rezectii apicale, extractii molari inclusi, plastii gingivale, parodontologie. Pentru detalii sunati sau trimiteti mail

Nume firma / Medic: Medline Center SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Ingrijiri medicale la domiciliu

Descrierea serviciilor / activitatii: Oferim servicii medicale de ingrijiri la domiciliu si kinetoterapie gratuit prin casa de sanatate persoanelor asigurate cat si cu plata. - manevre terapeutice de kinetoterapie - masurarea si monitorizarea parametrilor fiziologici (puls, temperatura, respiratie, TA, diureza, scaun) - administrarea medicamentelor oral, intramuscular, subcutanat, intradermic, pe mucoase, intravezical pe sonda vezicala; intravenos sau prin perfuzie endovenoasa sub supravegherea medicului - recoltarea produselor biologice (analize medicale) - ingrijirea plagilor simple; a escarelor multiple; a plagilor determinate de arsuri sau suprainfectate; a stomelor; a fistulelor; a tubului de dren/sondei urinare - aplicarea de plosca, bazinet, condom urinar sau pampers - alimentarea artificiala pe sonda gastrica sau pasiva - spalatura vaginala in cazuri de deficit motor - clisma cu scop evacuator - ingrijirea canulei traheale - monitorizarea dializei peritoneale - instruirea asiguratului si aplicarea unui plan de ingrijiri. Sunati la MEDLINE CENTER - firma de ingrijiri la domiciliu - 0762.25.25.95

Nume firma / Medic: BADIU MEDICAL CENTER

Domeniul de activitate / Specialitatea: MEDICINA MUNCII , MEDICINA GENERALA

Descrierea serviciilor / activitatii: Ofera contratura in cabinet de medicina muncii in orasul Cta , zona centrala , complet utilat si mobilat

Nume firma / Medic: Bogdan tehnician dentar

Domeniul de activitate / Specialitatea: Tehnica dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Confectionez aparate ortodontice mobile; Gutiere de diferite dimensiuni;

  • Str emanoil porumbaru nr 10, Bucuresti
  • 0722416342
Pagina 5 / 13