Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

208 anunturi.

Nume firma / Medic: Rus Silviu-Lucian

Domeniul de activitate / Specialitatea: NUTRITIE SI DIETETICA

Descrierea serviciilor / activitatii: Specialist in Nutritie si Dietetica, ofer consiliere nutritionala in vederea abordarii unui stil de viata sanatos in 3 etape: -evaluare initiala nutritionala -plan dietetic personalizat -monitorizare nutritionala Dupa finalizarea programului de reeducare alimentara vor fi organizate intalniri saptamanale pentru reevaluarea si ajustarea noului stil de viata. Pentru informatiii suplimentare si programari, ma puteti contacta la adresa de e-mail : rus_silviu_lucian@yahoo.com si/sau la numarul de telefon afisat.

Nume firma / Medic: medic

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Rezidenta in anul 1 de ortodontie, cu experienta in stomatologie generala timp de un an de zile, doresc sa colaborez cu diferite cabinete stomatologice (part/ full time) din Cluj sau in zonele din imprejurimea orasului (Baciu, Gherla, Turda etc).Multumesc! 0745.515.477

Nume firma / Medic: SmartChoices

Domeniul de activitate / Specialitatea: cursuri de limba germana

Descrierea serviciilor / activitatii: Iti doresti o cariera in Germania, Austria sau Elvetia? Invata germana cu profesori vorbitori nativi, dupa cele mai noi materiale si metodologii! Cursurile se adreseaza tuturor nivelurilor! Pentru inscrieri te asteptam la 0726.478.934 sau office@invatagermana.eu.

Nume firma / Medic: Art Smile Laboratory

Domeniul de activitate / Specialitatea: Tehnician dentar

Descrierea serviciilor / activitatii: Laborator tehnica dentara dotat cu aparatura performanta executa toate tipurile de lucrari in cel mai scurt timp. ?Lucrarile sunt execuate prin sistemul CAD-CAM.

Nume firma / Medic: BEST MEDICAL VIENA

Domeniul de activitate / Specialitatea: ORTOPEDIE

Descrierea serviciilor / activitatii: Acorda consultanta ortopedica la Chirurg Dr. Docent in Viena, specialist in Chirurgie Ortopedica. Proceduri: revizia, protezarea, artroscopia genunchiului, soldului, chirurgie tumorala, etc.Se asigura translator. Consultanta gratuita.

Nume firma / Medic: Dentinarium

Domeniul de activitate / Specialitatea: Dentist

Descrierea serviciilor / activitatii: Servicii medicinale in Szeged Ungaria. Cabinet dentist si atelier dentar. Miniclinica cu toate dotarile. Oferim cazare pe timpul tratamentelor. Medici de inalta specialitate. Traducere si insotire pe perioada tratamentelor. Preturi acessibile. Servicii si calitate occidentala. Ungaria este cunoscuta si recunoscuta in turismul medical deoarece lucreaza cu specialisti la standarde europene la preturi accesibile. Avem clienti incpand din Irlanda, Germania, Austria. Pentru rezervari si programari va rog sa ma contactati. Cer si ofer seriozitate.

Nume firma / Medic: Psiholog, psihoterapeut in sector 6

Domeniul de activitate / Specialitatea: psihologie, psihoterapie, logopedie

Descrierea serviciilor / activitatii: “De ce sa merg la psiholog ?” – este o intrebare pe care foarte multi o adreseaza. Iata un raspuns foarte simplu : doriti sa schimbati ceva la dvs. Ce anume ? – acest lucru il stabiliti dvs., poate fi o schimbare in modul de gestionare al situatiilor de criza , al relatiilor de comunicare cu cei din jur, a starii de discomfort pe care o simtiti si multe altele. Cabinetul ofera urmatoarele servicii pentru copii, adolescenti, adulti : - Psihoterapie si consiliere psihologica pentru dificultati la invatat si efectuarea temelor, temeri, agresivitate, dificultati intampinate in rolul de parinte , stima de sine scazuta, trauma psihologice - Psihoterapie pentru tulburari depresive, anxietate, atacuri de panica, tulburare obsesiv-compulsiva, tulburari ale somnului, tulburari alimentare (bulimie, anorexie), adictii (alcool, fumat, droguri), dificultati in luarea deciziilor sau in gestionarea situatiilor de criza, managementul timpului, experiente traumatice (accidente, decese, divort, separare, etc.) - Psihoterapie de cuplu : certuri frecvente, indecizia de a ramane in relatie, pregatirea pentru casatorie - Terapie ocupationala - Psihooncologie - Consiliere educationala si vocationala, avand ca scop identificarea aptitudinilor, motivatiilor, valorilor si resurselor personale necesare alegerii unei cariere - Terapie logopedica specifica pentru copii si adulti - Autocunoastere si dezvoltare personala.

Nume firma / Medic: Cabinet psihologie sector 6

Domeniul de activitate / Specialitatea: psihologie, psihoterapie, logopedie

Descrierea serviciilor / activitatii: Psihoterapie individuala atunci cand: - nu ne mai simtim bine in pielea noastra - relatia noastra cu ceilalti sufera - ne este afectat randamentul in diversele noastre activitati - fobii - ne simtim fara chef de nimic - suferim de insomnie - suferim pierderea cuiva drag - trecem printr-o criza existentiala ( frica de moarte, sensul vietii, teama de singuratate) - dorim relatii mai bune cu ceilalti, sa avem mai multa incredere in noi, in fortele proprii, sa ne cunoastem mai bine - tulburari anxioase - tulburari depresive - dificultati de adaptare - emotivitate crescuta, probleme de comunicare si relationare (parinti-copii) - dificultati in luarea deciziilor Terapie logopedica specifica : - terapia tulburarilor de pronuntie - terapia tulburarilor de voce - terapia tulburarilor de ritm si fluenta a vorbirii - tulburari polimorfe de limbaj Consiliere si informare pentru parinti : - consiliere privind educatia si comportamentul fata de copil - training-ul parintilor cu copii dificili sau cu diferite afectiuni Hipnoza : - reducerea/combaterea durerii : migrene, dureri asociate bolilor cronice, - controlul greutatii corporale - cresterea performantelor - concentrare, memorie, imbunatatirea aptitudinilor psiho-fizice - terapia insomniei

Nume firma / Medic: medic

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina

Descrierea serviciilor / activitatii: Oferte de lucru ptr medici, in clinica privata pentru specialitatile: Cardiologie, medicina interna, dermatologie si reumatologie. Rugam seriozitate!

Nume firma / Medic: VioletDentalClinic

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Profilaxie,Estetica dentara,Endodontie,Implantologie,Chirurgie,Ortodontie,Terapie restaurativa

Nume firma / Medic: cmi dr mihai elena

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina de familie

Descrierea serviciilor / activitatii: medic de familie cu contract casmb angajez asistent de familie full time cu alp cu viza anuala in termen de valabilitate

Nume firma / Medic: Cabinet stomatologie

Domeniul de activitate / Specialitatea: ortodontie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinetul nostru de stomatologie are acum o oferta pentru dvs ,pentru ca vrem sa incepem un an nou si sa avem un zambet nou.Oferta:3 plombe-150 lei,aparat ortodontie-fix pret foarte convenabil,extractie pentru copii si adulti,detartraj plus periaj si airflow-100 lei,lucrari protetice oferta speciala,tratament dinti.

Nume firma / Medic: Swiss Ecodent Clinic

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Swiss Ecodent Clinic, clinica elvetiana de stomatologie, angajeaza asistenta stomatologie, program full-time, luni-vineri, 2 schimburi, 7 ore pe zi. In weekend se lucreaza in functie de programari si in regim de urgenta. Cerinte  Minim 2 ani experienta in domeniul stomatologiei  Cunoasterea materialelor, instrumentarului si a procedurilor de specialitate  Experienta in chirurgie-implantologie este un avantaj  Cunostinte operare PC – Microsoft Office, email, navigare internet  Seriozitate, punctualitate, comunicare deschisa  Implicare 110% in activitatea ceruta si necesara clinicii  Limba engleza este un must, orice alta limba straina constituie un plus  Deschidere spre a invata lucruri noi Responsabilitati  Asista si ajuta medicul in efectuarea tratamentelor stomatologice  Mentinerea curateniei la locul de munca  Sterilizare instrumentar  Programare pacienti  Efectuare radiografii Beneficii/Avantaje  Echipa de lucru cu experienta bogata in toate domeniile (posibilitatea de a asista la interventii si cazuri clinice deosebite)  Conditii de munca la standard elvetian  Posibilitate de imbunatatire a cunostintelor de stomatologie alaturi de medici cu peste 20 de ani de experienta internationala  Mediu de lucru performant  Mobilitate  Remuneratie adecvata pentru indeplinirea cerintelor de mai sus Rugam persoanele care intrunesc aceste conditii sa aplice prin CV, la adresa bucuresti@swiss-ecodent.ro, pana pe data de 08.03.2014.

Nume firma / Medic: mihai elena

Domeniul de activitate / Specialitatea: medic de familie

Descrierea serviciilor / activitatii: angajez urgent asistent medical cu alp full time sau part time,generalist sau pediatru

Nume firma / Medic: Laborator dentar

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Confectionez la cererea medicului dentist punti dentare metalo -acrilice si proteze dentare partiale si totale

Pagina 5 / 14