Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

327 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Medic stomatolog cu experienta

Domeniul de activitate / Specialitatea: SC CITY DENT SRL

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica din Brasov cauta medic colaborator cu experienta pe protetica. Daca esti in cautarea unei colaborari pe termen lung care sa iti ofere oportunitatea dezvoltarii profesionale, te rugam sa trimiti CV-ul cu poza la adresa de mail:info@city-center.ro.

Nume firma / Medic: Clinica de Protetica ?i Ocluzologie

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Buna ziua ! Echipa de studenți la facultatea de medicina dentara UMF Carol Davila in anul 5 de studiu, oferă posibilitatea de a va realiza proteze totale sub îndrumarea medicilor coordonatori din cadrul Clinicii de Protetica Dentara de pe strada Aleea Barajul Iezeru la prețuri accesibile! Pentru mai multe informații ma puteți contacta in privat.

Nume firma / Medic: ezio pirini

Domeniul de activitate / Specialitatea: Chirurgie plastica

Descrierea serviciilor / activitatii: Am pus la dispozitie un împrumut de la 1000 la 2000. 000 € conditii foarte simplu. De asemenea, face investitii si împrumuturi între special de felul.Email: danielagrosu1976@gmail. com;Whastaspp :+33757825115

Nume firma / Medic: SC CITY DENT SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica din Brasov cauta medic colaborator cu experienta pe protetica. Daca esti in cautarea unei colaborari pe termen lung care sa iti ofere oportunitatea dezvoltarii profesionale, te rugam sa trimiti CV-ul cu poza la adresa de mail:info@city-center.ro.

Nume firma / Medic: Cabinet Dr Tane

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina de familie si ecografie generala

Descrierea serviciilor / activitatii: Oferim servicii medicale de calitate, individualizate in functie de nevoile fiecarui pacient: - medicina de familie - ecografie abdominala totala si pe segmente - ecografie pelvis - ecografie mamara - ecografie tiroida - ecografie parti moi Cei doi medici care activeaza in cadrul cabinetului au o experienta bogata in specialitatile lor, medicina de familie, respectiv radiologie si imagistica. Obiectivul principal al activitatii noastre de zeci de ani il reprezinta sanatatea si satisfactia pacientilor pe care ii tratam, focusul nostru fiind calitatea serviciilor medicale prestate, nu cantitatea acestora. Oferim servicii de medicina de familie in sistem CASS pentru pacientii asigurati inscrisi pe lista. Oferim servicii de ecografie in sistem privat, pe baza de programare telefonica la numarul 0732708934. Ecografiile sunt efectuate cu ecograf full HD de ultima generatie, model 2022. Tarif per serviciu ecografic incepand de la 100 lei Calitatile care ne recomanda sunt profesionalismul, seriozitatea si eficienta.

Nume firma / Medic: Savanutrihealth

Domeniul de activitate / Specialitatea: clinica medicala

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica medicala privata in sector 1, zona Pta Dorobanti oferim servicii medicale profesioniste de nutritie, consiliere Metabolic Balance, reumatologie, ecografie, dermatologie.

Nume firma / Medic: SOYDIOSA Aesthetic Clinic

Domeniul de activitate / Specialitatea: Estetica medicala

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica estetica medicală SOYDIOSA din Pipera cauta colaboratori medici din domeniile ginecologie, dermatologie, chirurgie plastica pentru a lucra cu laserul CO2 ce trateaza patologii cum sunt: Ginecologie Patologia podelei pelvine Sindromul genito - urinar Incontinenta urinara Laxitate - relaxare vaginala Patologia infectioasa a tractului genital inferior: Infectii vaginale recurente Negi genitali Leziuni intraepiteliale ale colului uterin, vulvei si vaginului Lichen scleros vulvar Patologia legată de sexualitate si estetica genitala: Traumatismul perineal postpartum Cicatrici (episiotomie, rupturi, operati) Vestibulodinia sau vulvodinia Sinechia valvulara Labioplastia reductiva sau nimfoplastia Hiperpigmentarea genitalã (albire vaginala sau genitală) Dermatologie Kerastoze seboreice ale scalpului si trunchilui, alunitelor Condiloame acuminate Epulis gingival Nevi dermici (alunite) Nevi papilomatosi Pigmentarea pielii Chisturi sebacee mici Chisturi sebacee mici Rhinophyma Angioame Lifting non-chirurgical Cicatrici (acnee, varicela, cicatrici hipertrofice, cheloizi)

Nume firma / Medic: SC CITY DENT SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: SC CITY DENT SRL

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica din Brasov cauta medic colaborator cu experienta. Daca esti in cautarea unei colaborari pe termen lung care sa iti ofere oportunitatea dezvoltarii profesionale, te rugam sa trimiti CV-ul cu poza la adresa de mail:info@city-center.ro.

Nume firma / Medic: Life Dental Spa

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: LIFE DENTAL SPA CAUTA MEDICI STOMATOLOGI PENTRU PITESTI Life Dental Spa este primul lanț de clinici stomatologice din România care funcționează după principiile stomatologiei biologice laser. Life Dental Spa, prima clinică stomatologică Biologica LASER din România îți oferă: -acces la tehnologie laser, de ultimă generație -posibilitatea de a realiza tratamente minim invazive, cu materiale biocompatibile -orientarea pe tratarea cauzelor, nu doar a simptomelor -posibilitatea de a face parte dintr-un colectiv tânăr, profesionist și cu rezultate profesionale și financiare cu mult peste așteptări -totul în locații de top Bonus de relocare Dacă ești energic, deschis către nou și dornic de recunoaștere și succes, te așteptăm în echipa noastră. Candidatul ideal are urmatoarele calități si atributii: 1. Stabilirea unui diagnostic corect 2. Deschidere catre cele mai inovatoare tehnologii stomatologice: Stomatologie biologica si Stomatologie minim invaziva fara durere 3. Capacitate de convingere 4. Da dovada de integritate, etica profesionala 5. Este dispus sa se adapteze la un mediu de lucru dinamic, bazat de rezultate reale si o experienta exceptionala pt pacient. APLICĂ ACUM și munca ta va fi apreciată la standarde occidentale! Așteptăm CV-ul tău la adresa: roberta.chireata@lifedentalspa.ro sau whatsapp : 0770365596

Nume firma / Medic: Sys dental care

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica Sys Dental Care cauta medic generalist pentru colaborare. Experienta reprezinta un avantaj! Datorita numarului mare de pacienti am decis sa ne marim echipa asa ca ne dorim un coleg empatic, profesionist, care poate lucra bine in echipa, cu abilitati de comunicare cu pacientul, capabil sa puna un diagnostic si sa realizeze un plan de tratament corect. Programul va fi in ture. Clinica situata in Sectorul 3 la statia de metrou Nicolae Grigorescu. Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut si relaxant asteptam CV-uri pe adresa de mail sysdentalcare@gmail.com sau pe whasapp la numarul de telefon 0771.490.058.

Nume firma / Medic: Life Dental Spa Pitesti

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cerinte: 🔸Minim 3 ani experiența; 🔸Stabilirea unui diagnostic corect; 🔸Deschidere catre cele mai inovatoare tehnologii stomatologice: Stomatologie biologica, minim invaziva și fără durere; 🔸Capacitate de convingere; 🔸Da dovada de integritate, etica profesionala; 🔸Este dispus sa se adapteze la un mediu de lucru dinamic, bazat de rezultate reale si o experienta exceptionala pentru pacient. Beneficii: 🔸Acces la tehnologie laser, de ultimă generație; 🔸Posibilitatea de a realiza tratamente minim invazive, cu materiale biocompatibile; 🔸Orientarea pe tratarea cauzelor, nu doar a simptomelor; 🔸Posibilitatea de a face parte dintr-un colectiv tânăr, profesionist și cu rezultate profesionale și financiare cu mult peste așteptări; 🔸Locații de top; Cv la adresa: roberta.chireata@lifedentalspa.ro

Nume firma / Medic: Dental Implant

Domeniul de activitate / Specialitatea: Receptionera Clinica Stomatologica

Descrierea serviciilor / activitatii: Denumire job: Receptionera Clinica stomatologica Absolvent studii medii; - Experienta in activitate similara constitue un avantaj; - Cunostinte de limba engleza si foarte bune abilitati de lucru cu calculatorul (Excel avansat, PowerPoint, Word avansat, Outlook); - Punctualitate, rigurozitate si profesionalism in indeplinirea sarcinilor de serviciu. - Abilitati de comunicare, persoana dinamica, activa, prezenta agreabila, comunicativa, orientata catre client; - Capacitate foarte buna de organizare, de respectare a termenelor limita; - Prezenta agreabila, spirit de echipa. Descrierea jobului - Gestionarea tuturor tipurilor de corespondenta. - Preluarea tuturor apelurilor telefonice si mesajelor (e-mail, fax, telefon), - programarea pacientilor; - mentine in permanenta legatura cu tehnicienii si furnizotii de materiale specifice activitatii; - Inregistrarea, distribuirea si organizarea corespondentei si a documentelor; - Expedierea corespondentei externe in bune conditii folosind serviciile specializate; - Centralizarea, clasificarea si indosarierea documentelor - Intocmirea, editarea diverselor documente. - Operarea cu echipamente specifice : copiator, fax, telefon, scaner etc. - Intampinarea vizitatorilor si indrumarea acestora catre cabinetele medicale; - Organizarea diverselor activitati administrative si de protocol.

Nume firma / Medic: Dental Implant

Domeniul de activitate / Specialitatea: Activitate Stomatologica

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica de implantologie fondata in 1995. Clinica Dental Implant s-a nascut din dorinta de a oferi pacientilor cele mai moderne si eficiente tratamente in domeniul implantologiei si esteticii dentare. Echipa noastra de profesionisti specializati in Germania, Belgia, Romania si Canada pun la dispozitia pacientilor o gama larga de tratamente moderne , cu ajutorul celei mai noi tehnologii de pe piata. Candidatul Ideal Persoana dinamica, responsabila, organizata; Disponibilitate de adaptare la nou; Aspect placut Orientare catre pacient Punctualitate Descrierea jobului Pregateste instrumentarul, aparatura necesara si asista medicul pe durata interventiilor de mica chirurgie si/sau pe durata unor proceduri

Nume firma / Medic: Angajam Ingrijitoare (curatenie)

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina

Descrierea serviciilor / activitatii: Buna ziua, Suntem in cautare de ingrijitoare clinica medicala, pentru un important centru medical din Bucuresti. Locatii: sectoarele 2, 3 si 6. - nu se solicita experienta. Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul 0749099291 sau WhatsApp. Multumim!

Nume firma / Medic: Smart Santé Conseil

Domeniul de activitate / Specialitatea: oferta de munca pentru medic general

Descrierea serviciilor / activitatii: Smart Sante Conseil recruteaza medici generalisti sau geriatrici pentru spitalele din Franta. iti doresti un job in domeniul medical dar nu vorbesti limba franceza? Punem la dispozitie cursuri ONLINE GRATUITE ! Te invitam la o discuție de cunoaștere! Aplica pentru posturile noastre, iar noi iti suntem alaturi intr-o oportunitate unica!

Pagina 6 / 22