Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2249 anunturi.

Căutam medic stomatolog

Clinica Loremed Tecuci - clinica dentară, ultramodernă, dotată cu aparatură de ultimă generație , caută medici stomatologi generaliști cat si specialiști dedicați meseriei, serioși si responsabili, în vederea unei colaborări pe termen lung.
Mai multe detalii la telefon.

Mentiuni: A?teptam Cv-urile pe adresa de mail: loremed.clinic@yahoo.com

Caut loc de munca

Eleva in anul 3 la AMG doresc colaborare/angajare.Invat Sima adaptez foarte repede.

Tehnician dentar

Respiro Dental angajează tehnician dentar cu sau fără experiență.
Cerințe:
-    Realizarea lucrărilor digital (EXOCAD)
-    Zirconiu full anatomic
-    Structuri zirconiu
-    PMMA
-    Prelucrare zirconiu în cretă, sinterizare, colorare
-    Realizarea modelului funcțional atât analogic, cât și digital

Ne dorim un coleg dornic să învețe lucruri noi și să se adapteze modului de lucru al laboratorului
Program luni-vineri, 8 ore pe zi.
Experiența nu este obligatorie.
Ne puteți trimite CV-ul pe adresa: office@respirodental.ro
Sau ne puteți contacta la următoarele numere: 0727 336 825 sau 0755 120 021

Asistent

Ma numesc Lazar Andrei Alexandru si sunt student la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Carol Davila”, facultatea de medicina dentara si sunt interesat sa lucrez ca asistent intr-o clinica stomatologica. Mentionez faptul ca am lucrat inainte de inceperea pandemiei intr-o clinica din Bucuresti si mi am insusit notiuni legate de prepararea si pregatirea materialelor necesare manoperelor stomatologice(otr, endodontie, protetica)

Asistenta-studenta anul 6 stomatologie

Sunt studenta in cadrul UMF CAROL DAVILA BUCURESTI si doresc sa ma angajez ca asistenta intr-o clinica stomatologica unde ma pot dezvolta ulterior ca medic,alaturi de o echipa pasionata de domeniul in care activeaza.
Ma consider o persoana care se adapteaza repede,sociabila,perseverenta si dornica sa acumuleze cat mai multe cunostinte.

Mentiuni: Experienta profesionala:Am lucrat ca asistenta pe perioada facultatii,am experienta in ceea ce priveste ajutorul la scaun,sterilizare si prepararea materialelor.

Studenta stomatologie post asistenta

Sunt studenta in anul 6 la Facultatea de Medicina Dentara, din cadrul Universitatii “Carol Davila” si doresc sa ma angajez, part time, ca asistenta medicala intr-un cabinet stomatologic. Sunt o persoana sociabila si perseverenta. Imi doresc sa lucreze cu o echipa alaturi de care imi pot dezvolta calitatile necesare unui viitor medic stomatolog.

Mentionez ca am experienta ca si asistenta in cabinetul stomatologic. Am lucrat pe postul de asistenta la cabinete si am efectuat practica de vara in cabinet din anul 1. Am experienta in ajutorul la scaun, prepararea materialelor, curatarea si strerilizarea instrumentarului precum si la receptie. Ma pot adapta usor conditiilor de lucru si invat repede.

Asistenta Stomatologie

Sunt studenta la Facultatea de Medicina Dentara "Carol Davila" anul 4 și sunt interesată de o colaborare pt postul de asistenta pe timpul verii și in timpul anului universitar.
Am experiența de aproximativ 2 ani într-un cabinet stomatologic unde am participat la diverse manopere. Ofer seriozitate și punctualitate.

Medic Dentist

Dr.Stomatolog,experienta profesionala doar 7ani in Stoma-Generala,detin PFA..

Mentiuni: Ofer si Cer seriozitate..

Colaborare

Medic rezident Chirurgie Dento-Alveolara, caut colaborare cu un cabinet stomatologic pentru manopere de chirurgie si parodontologie.

Student Anul 5 - asistent cabinet stomologic

Student al UMF "Carol Davila", Facultatea de Medicină Dentară București în anul V, sunt interesat de o colaborare full-time.
Am lucrat ca asistent in cabinet stomatologic unde am participat la diverse intervenții chirurgicale, tratamente endodontice, protetice.



Mentiuni: Men?ionez ca pe timpul vacantei de vara sunt disponibil full-time cu posibilitatea modificarii programului de munca la inceperea urmatorului an universitar.

Asistent medical stomatologie

Studentă anul V la Facultatea de Medicină Dentară ”Carol Davila”, caut un cabinet la care aș putea merge și pe perioada vacanței, dar și în timpului anului universitar.

Mentiuni: Experien?a de mai mult de 6 luni

Studenta Stomatologie

Studenta la UMF Carol Davila, medicina dentară, an 4, caut cabinet pentru a lucra pe postul de asistenta, ajutor la scaun.
Experiența in cabinet( specializări :Ortodonție, parodontologie, pedodontie)
De asemenea îmi doresc sa invat diverse abordări, tehnici și metode utile in viitoare profesie

Caut loc de munca Urgent.

Caut loc de munca full time in domeniul cabinetelor Stomatologice.Am terminat in 2018 Postliceala de Asistent medical generalist si am progresat in domeniu un an de zile.Pentru mai multe detalii ma puteti contacta.Multumesc.

Mentiuni: Nu am

Medic

Medic stomatolog

Medic stomatolog, rezident protetica dentara, doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic in regim part time/full time.
Tratamentele realizate pana in prezent includ preluarea urgentelor, extractii, odontoterapie, pedodontie, proteze mobile, estetica dentara.

Mentiuni: Experienta clinica 2 ani