Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

328 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Dentjobs4all

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Diploma Medic Stomatolog - Experiența in domeniu constituie un avantaj - Cunoașterea limbii Franceze la nivel B1/B2 (scris, vorbit, citit) Condiții: - Mediu de lucru dinamic - Cabinet foarte bine dotat - Lucru in clinica dentara de top - Asistenta pentru înscrierea in Colegiul Medicilor Dentiști din Franța -Program de lucru full-time, -Dotări: Scaner 3D, radiografie 2D, unituri noi, microscop endo și paro, camera intraorala, amprentare digitala, laser, CAD/CAM etc; -Oportunități de dezvoltare profesională; -Aparatură, asistentă medicală și materiale asigurate; Remunerare Netă : 30% din cifra de afaceri generata /luna. Oferim de asemenea asistenta pentru o mai buna cunoaștere și integrare în sistemul francez de sănătate. Pentru CV-uri și alte detalii ne puteți contacta pe adresa de e-mail dentjobs4all@gmail.com

Nume firma / Medic: Stomatologie

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Închiriez Clinica stomatologica Fuller time sau part time ultracentral.

Nume firma / Medic: Dentjobs

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie/Medicina Dentara /Medici Stomatologi Fran?a

Descrierea serviciilor / activitatii: Aveți posibilitatea, alaturi de specialistii nostri să vă integrați într-o echipă,unde efectuam proceduri incadrate in urmatoarele ramuri ale stomatologiei: - endodontie sub microscop si chirurgie endodontica - tratamente asistate laser - reabilitari totale in confomitate cu principiile ocluzologiei bio-morfo-functionale si DSD - tratamente parodotologie medicala si  chirurgicale - ⁠protetica fixa - ⁠protetica mobilă - ⁠protetica pe implante Dacă sunteți interesat/a vă așteptăm CV-urile la adresa de e-mail dentjobs4all@gmail.com. ATENȚIE ! NU SUNTEM FIRMĂ DE RECRUTARE,CĂUTĂM COLABORĂRI PENTRU CLINICĂ NOASTRĂ ÎN FRANȚA!

Nume firma / Medic: dr radu medical center

Domeniul de activitate / Specialitatea: ortopedie-traumatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Afectiuni ale oaselor: Fracturi Luxatii Osteoporoza Tumori osoase Displazii osoase Afectiuni ale articulatiilor: Artrita (osteoartrita, artrita reumatoida, etc.) Artroza Bursita Tendinita Leziuni de menisc Leziuni ligamentare Afectiuni ale coloanei vertebrale: Scolioza Cifoza Lordoza Hernie de disc Stenoza de canal spinal Afectiuni ale muschilor: Distrofii musculare Leziuni musculare Spasme musculare Afectiuni ale piciorului: Hallux valgus (monturi) Picior plat Picior varus (picior in valg) Fasciita plantara Traumatisme: Fracturi Luxatii Entorse Leziuni de ligamente si tendoane Ortopedii pot utiliza o varietate de metode de tratament, inclusiv: Medicamente Fizioterapie Injectii Interventii chirurgicale URGENTE Deasemenea colaboram indeaproape cu centrul special de Kinoterapie utilat cu aparate medicale moderne si complexe ,situat in aproprierea unitatii noastre in vederea imbunatatirii starii de sanatate a pacientului,pana la remedierea completa a starii de sanatate. Va asteptam cu drag

Nume firma / Medic: Medic Specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala

Domeniul de activitate / Specialitatea: Chirurgie Orala si Maxilo Faciala

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala, caut colaborare cu cabinete/clinici pentru interventii de chirurgie Orala si Implantologie, in Cluj si judetele limitrofe.

Nume firma / Medic: Medic Specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala

Domeniul de activitate / Specialitatea: Chirurgie Orala si Maxilo Faciala

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala caut colaborare cu cabinete/clinici, pentru interventii de chirurgie Orala si Implantologie, in Cluj si judetele limitrofe.

Nume firma / Medic: Medica Z3

Domeniul de activitate / Specialitatea: Tehnica

Descrierea serviciilor / activitatii: Verificări tehnice stomatologice OBLIGATORII! Unitățile dentare necesită verificări tehnice ANMDM anual, autoclavele la 3 luni. Alege o firmă autorizată ANMDM! Evită sancțiuni. Medica Z3 oferă verificări cu echipamente omologate de personal calificat. Protejează-ți pacientii! Respectă reglementările!

Nume firma / Medic: Colaborare chirurgie orala

Domeniul de activitate / Specialitatea: Chirurgie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic specialist chirurgie dento alveolara ofer colaborari in Bucuresti si in orasele din proximitate. All on 6, augmentari osoase, sinus lift, grefe gingivale etc. Detin instrumentarul necesar pt toate manoperele pe care le efectuez, inclusiv implanturi, membrane, materiale de augmentare etc

Nume firma / Medic: Ciobanu Mara

Domeniul de activitate / Specialitatea: Ofer colaborare endodontie

Descrierea serviciilor / activitatii: Sunt medic cu practica limitata la endodontie, promotia 2015. Lucrez conform celor mai noi standarde in endodontie. Cabinetele in care ma pot gasi pacientii au acces facil, aproape de metrou Unirii sau Victoriei in cadrul clinicii ImperialDent. Este dotat cu microscop, diga, sistem rotativ, sistem de obtiratie la cald. GARANTEZ intoarcerea pacientilor la dvs, nu efectuez decat manopere endodontice, strict ce discutam in prealabil sau ce imi scrieti pe biletul de trimitere. Pacientii NU vor fi programati la alti medici din clinica. Va rog sa ma contactati pentru discutii sau pentru a va trimite portofoliu de cazuri.

Nume firma / Medic: PUNCT DE RECOLTARE MOBIL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Laboator analize medicale

Descrierea serviciilor / activitatii: Laboratorul nostru de analize medicale poate pune la dispozitia pacientiilor interesati de Analize Medicale de Laborator decontate CASMB, CAS-ILFOV sau alte case de asigurari, recoltare direct la adresa dumneavostra cu un punct de recoltare MOBIL dotat cu tot ce este necesar pentru recoltarea Analizelor Medicale de Laborator si Asistenta Medicala pentru prelevarea lor. Serviciul este GRATUIT pentru minim 10 pacienti. Se stabileste in prealabil o zi de recoltare si in acea zi venim la adresa dumneavoastra pentru recoltarea analizelor. Pentru orice detaliu suplimentar sau pentru o vizita in locatia dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.

Nume firma / Medic: Rezident

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Rezidentă anul I, specializarea protetică dentară, ofer tratamente stomatologice la un preț accesibil. Tratamentele se vor efectua în cadrul Clinicii de protetica Dentara fixă și Ocluzologie Carol Davila. Se cere punctualitate și seriozitate. Pentru mai multe detalii aștept mesaj pe mail sau pe whatsapp.

Nume firma / Medic: A-San

Domeniul de activitate / Specialitatea: Asistent medical

Descrierea serviciilor / activitatii: Ofer servicii medicale la domiciliu conform prescriptiei medicale: Administrez tratament perfuzabil -Injectii intramusculare, Injectii intravenoase, injectii subcutanate -Montare cateter venos periferic -Recoltare analize medicale -Test Glicemie -Functii vitale (Masurarea Tensiunii arteriale,Termometrizare, Puls, saturatie) -Vaccin Antigripal -Suprimare fire de sutura duoa interventii chirurgicale - Montare si suprimare sonda urinara -Inlocuirea pansamentelor dupa operatii -Testarea Alergiei la Antibiotice

Nume firma / Medic: A-San

Domeniul de activitate / Specialitatea: Asistenta medicala

Descrierea serviciilor / activitatii: Asistent medical cu experimenta ofer servicii medicale la domiciliu conform prescriptiei medicale: perfuzii iv, injectii im, sc, monitorizare functii vitale tensiune, puls, glicemie. Montez ac in camera de chimioterapie. Recoltari analize.

Nume firma / Medic: SRL/colaborare

Domeniul de activitate / Specialitatea: CHIRURGIE ORALA

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic specialist chirurgie dento alveolara ofer colaborari in Bucuresti si in orasele din proximitate. All on 6, augmentari osoase, sinus lift, grefe gingivale etc. Detin instrumentarul necesar pt toate manopere pe care le efectuez, inclusiv implanturi, membrane, materiale de augmentare etc Pt mai multe detalii va rog sa ma contactati la 0731171433

Nume firma / Medic: George Petrescu

Domeniul de activitate / Specialitatea: Student

Descrierea serviciilor / activitatii: Bună ziua! Mă numesc George Petrescu, sunt student la facultatea de stomatologie UMF Carol Davila, și caut un loc de muncă ca asistent part-time, la un cabinet de stomatologie. Nu am experiență în domeniu, dar sunt dornic să învăț, sunt o fire jovială, sunt punctual, îmi place să lucrez în echipă și mi-ar plăce să lucrez intr-un mediu prietenos. Mulțumesc! O zi bună!

Pagina 1 / 22