Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Aparatura si Produse - Vanzari - Medicina

274 anunturi.

Vindeca-te cu Luviom, aparatul care vindeca cu luminaSistemul LUVIOM constă într-un aparat și procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic. Aparatul LUVIOM proiectează asupra corpului, de la distanță, o lumină de diferite culori, modulată în frecventa pe LED-uri.

Terapia cu Luviom are foarte multe beneficii și niciun efect advers. „Lumina va fi terapia viitorului.” Astfel, pacientul care optează pentru Luviom poate beneficia de o serie de efecte benefice asupra corpului și anume:

se realizează o relaxare generala la nivel fizic si psihic,se echilibrează aura corpului,se activează si se echilibrează chakrele,crește vitalitatea,se declanșează procesele de vindecare,se intră rapid în starea de meditație profundă caracterizată prin ritmuri cerebrale alfa,scoate și elimină din subconștient problemele declanșatoare de stres,curăță mediul în care este amplasat aparatul, de energii negative,procedura poate fi efectuată și în grup, pe mai multe persoane simultan.

Pret: 100

Vand praxis medicina de familie

Vand praxis medicina de familie, 1800 pacienti asigurati, Zalau, jud.Salaj.
Informatii suplimentare la telefon 0770 274 771

Pret: -

Vand praxis medicina de familie

Vand praxis medicina de familie.
Informatii suplimentare la telefon.

Pret: 18000

Masa ginecologica

Vand masa ginecologica noua, mecanica. Se preda din Arad.

Pret: 1000 Euro

Vand praxis medicina de familie

Vand praxis medicina de familie, 2000 pacienti asigurati, sector 5 (zona 13 Septembrie).
Informatii suplimentare la telefon 0724.222.344

Pret: -

Retinograf fundus camera Topcon trc-nw7sf Mark II

Vand stație de lucru camera retiniana / fundus mydriatica/nonmydriatica Topcon trc-nw7sf Mark II cu Nikon D90 . Include masa motorizata Topcon ATE 800 , PC tower cu soft preluare imagini imagenet i-Base , monitor, tastatura, mouse .
TRC-NW7SF vă oferă versatilitatea imaginilor retinale dilatate și nedilatate, atât în ​​modurile alb-negru, cât și în culori. În modul non-mydriatic, TRC-NW7SF poate face culori, imagini roșii și fluorescente. În modul mydriatic, poate trage și imagini live și statice ale ICG.
Pentru a facilita alinierea și focalizarea, este disponibil un monitor color de 6,4 cm. Acest monitor poate fi utilizat pentru capturarea imaginilor statice și vii și cu capacitatea de a fi înclinat cu o latură de 90 de grade complet, permite operatorului să se concentreze asupra poziționării perfecte a pacientului. TRC-NW7SF are un panou de control cu ​​ecran tactil pentru modificări simple în proceduri. Fiecare procedură are propriile pre-setări și culoarea de fundal. Ecranul tactil încorporează caracteristici inteligente, cum ar fi modul pupil mic și ajustarea diafragmei pentru o profunzime sporită a câmpului. Mecanismul de înclinare și înclinare permite vizualizarea segmentelor periferice fără a mișca capul sau fixarea pacientului.
Echipamentele sint in stare excepțională fara semne de uzura .Disponibile imediat. Asigur montaj

Pret: -

Senzor digital radiografie dentară Dexis Platinum

Vand kit complet Dexis Platinum . Conține : Senzor Dexis Platinum, suporti senzor, cd calibrare senzor . Senzorul este nou , nefolosit . Nu necesita alte adaptoare , se conectează direct la stația de lucru/laptop/PC. Nu mai necesita developare
Compatibil cu Soredex, Planmeca etc.
Imaginile preluate sint de o claritate ridicată cu posibilitatea modificării contrastului . Procesul preluării imaginii se face extrem de repede nemafiind necesară developarea , aceasta apare in câteva secunde pe ecranul laptop ului putând fi imprimată pe o imprimanta normala . Reduce timpul si costurile !

Pret: €4350

Vand praxis medicina de familie

Vand praxis medicina de familie, 2000 pacienti asigurati, sector 5 (zona 13 Septembrie).
Informatii suplimentare la telefon 0724.222.344

Pret: -

BTL-16 PLUS TRACTION UNIT

BTL-16 Plus este un dispozitiv de tracțiune controlat de un microprocesor și care a fost conceput pentru terapia cervicală și lombară continuă și intermitentă. Terapia prin tracțiune este o opțiune de tratament des întâlnită, utilizată pentru durerile de spate și de gât.

Pret: 12000

Mentiuni: nu a fost folosita decat pentru 6 luni.

BTL-6000 LYMPHASTIM 12 TOPLINE

BTL-Lymphastim functioneaza pe principiul compresiei pneumatice (presoterapie), adica utilizeaza presiune inalta ce activeaza drenajul limfatic. Masajul zonei are loc pe baza mansoanelor umflate cu aer, catre care aerul comprimat este trimis din unitatea principala (compresor), prin sistemul de furtunuri. Umplerea compartimentelor individuale ale manecilor speciale in intervale prestabilite formeaza o presiune cu avansare lenta.

Se creeaza unde de presiune blande si ritmice. Aerul este dat afara la sfarsitul ciclului. Presoterapia pneumatica este perceputa de pacienti ca o metoda de tratament foarte placuta si eficienta. In zonele tratate apare un sentiment de usurare.
2. Beneficiile terapiei cu masaj limfatic

Este echipamentul de terapie fizica specializat mai ales pe tratamentul edemelor, prevenirea si tratarea durerilor.
Corpul nu este incarcat cu medicamente
Se bazeaza pe principiul compresiunii pneumatice intermitente
Fiecare aplicator consta in mai multe compartimente de aer independente, care sunt umflate in cicluri predefinite in functie de diagnosticul pacientului.
Aplicarea presoterapiei este benefica in procesul de vindecare al corpului uman
Este parte integrata a proceselor de recuperare si regenerare de azi.

Pret: 12000

Mentiuni: a fost folosit 6 luni/

Vand aparat colonhidroterapie

Aparatul de colonhidroterapie a fost achizitionat de nou, din Germania, a fost folosit doar de catre doua persoane, functioneaza impecabil, nu are niciun fel de
problema. Oferim GRATUIT si indicatii in ceea ce priveste folosirea lui. PRETUL SE NEGOCIEAZA. (include detalii despre utilizarea aparatului, putem
invata pe cineva sa il foloseasca).

PRET : 4250€

LA CE FOLOSESTE ACEST APARAT ???
Avantajele şi efectele hidroterapiei colonului
Îndepărtarea majorităţii sau a întregului conţinut al intestinelor are următoarele efecte:
• implică evident micşorarea volumului total al colonului, ceea ce înseamnă că presiunea exercitată asupra organelor înconjurătoare este diminuată sau eliminată;
• din aceleaşi considerente, presiunea intra-abdominală este redusă încurajând circulaţia venoasă să se întoarcă de la extremităţile de jos (celulită, vene varicoase) şi
(...)

Pret: 4250 euro

Mentiuni: Aparatul se poate vedea in Popesti Leordeni.

Vand praxis medicina de familie

Vand praxis medicina de familie, 2000 pacienti asigurati, sector 5 (zona 13 Septembrie).
Informatii suplimentare la telefon 0724.222.344

Pret: -

Ecograf Sonoscape S23

Vand ecograf Sonoscape S23,dopler color,dotat cu doua sonde abdominala si sonda transvaginala,4D,aparat nou,pret 25 000euro.

Pret: 25000 E

Ecograf Samsung R5

Vand Ecograf Samsung R5,dopler color,sonda abdominala,3D,in stare perfecta,aproape nou,pret 6000 euro.

Pret: 6000 E

Vand produse ortopedie

SC ORTOBRAND SRL prin lichidator judiciar C.I.I.Cristescu Valeria Georgeta Braila vinde la licitatie publica urmatoarele bunuri: 20 buc Placa DHS otel la pretul de 484 lei, 50 buc Placa DHS la pretul de 1.211 lei, 5 buc Surub de compresie 12x85 la pretul de 8 lei, 10 buc. Surub de compresie 12x90 la pretul de 16 lei, 30 buc. Surub de compresie 12x95 la pretul de 48 lei, 30 buc.Surub de compresie 12x100 la pretul de 48 lei, 250 buc. Surub cortical 4.5mm la pretul de 283 lei, 70 buc. Surub cortical 4.5mm la pretul de 79 lei, 25 buc. Proteza de sold la pretul de 1.735 lei, 94 buc. Tija tibie la pretul de 3.035 lei, 175 buc. Surub de blocare la pretul de 198 lei, 36 buc. Tija Humerus la pretul de 930 lei, 15 buc. Tija sold Gama 9mm la pretul de 799 lei, 21 buc. Tija sold Gama 10mm la pretul de 1.119 lei, 15 buc. Tija sold Gama 11mm la pretul de 799 lei, 58 buc. Surub la pretul de 94 lei, 80 buc. Surub 4mm la pretul de 90 lei, 55 buc. Surub 3mm la pretul de 62 lei, 108 buc. Surub 3.7mm la pretul de 122 lei, 68 buc. Capacel surub tibie la pretul de 110 lei, 55 buc. Capacel surub femur la pretul de 89 lei, 28 buc. Capacel surub humerus la pretul de 45 lei, 3 buc. Tija femur la pretul de 3 lei, Set humerus la pretul de 480 lei, 6 buc. Instrumentare metalice DHS si DCS la pretul de 2.880 lei, 4 buc. Instrumentare metalice pt tija, femur,tibie la pretul de 2.880 lei.

Pret: 14116

Pagina 14 / 19