Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Cereri

252 anunturi.

Preiau. Cumpăr cabinet MF

Medic specialist in medicina de familie, experiență de peste 20 ani cu adulti și copii, caut post de medic de familie cu sau fara posibilitate de preluare/cumpărare praxis/cabinet in Iași sau zona limitrofă

Pret: -

Mentiuni: Cumpar cabinet/praxis

Praxis MF

Preiau Praxis in Bucuresti/Ilfov , minim 1000 asigurati
Posibilitatea de colabora in continuare cu medicul care cedeaza

Pret: -

Mentiuni: conditii financiare excelente

Praxis

Preiau Praxis in Jud Cta si Tulcea , Bucuresti/Ilfov , minim 1000 asigurati
Posibilitatea de colabora in continuare cu medicul care cedeaza

Pret: -

Cumpar Praxis

Cumpar Praxis in Ploiesti sau in jud Prahova

Pret: -

PRAXIS MEDICINA DE FAMILIE

Doi medici de familie cu 20 ani experienta, cumparam / preluam praxis medicina de familie in una din zonele: Cluj, Turda, Brasov, Fagaras, Sibiu,Caransebes, Resita, Baile Herculane, Sinaia, Busteni, Arad, Timisoara, Oradea, Deva si imprejurimi. Dorim relocare intr-una din zonele mentionate. Pret: negociabil Mentiuni: 1200-3000 asigurati per capita, contract notarial. Tel. 0723220965, e-mail drgratianavisan@yahoo.com

Pret: -

Caut sa inchiriez cabinet stomatologic

Caut sa inchiriez o tura sau doua intr-o clinica dentara complet utilata si mobilata cu sala de asteptare, sterilizare, si toate avizele la zi. Locatie centrala sau aproape de o gura de metrou.

Pret: -

Mentiuni: Rog sa ma contactati pe Wsp sau la telefon

Cumpar spatiu pt chirurgie dermatologica

Cumpar spatiu amenajat sau care se preteaza la amenajarea a 2 cabinete medicale, sala de asteptare, SAS sterilizare pt interventii de chirurgie dermatologica.

Pret: -

Mentiuni: Suprafata 100-150mp

OPORTUNITATE DE INVESTITIE: Cabinet Stomatologic Complet Echipat în Tulcea

Vă oferim o oportunitate unică de a achiziționa un cabinet stomatologic complet mobilat și utilat în Tulcea, în zona Pelican. Acest cabinet este echipat cu toată aparatura necesară pentru a începe imediat activitatea: unit dentar, calculator, autoclav (24 L), compresor, lampă UV, frigider pentru materiale și multe altele.

Amplasat la parterul unui imobil, acest cabinet dispune de toate utilitățile necesare, inclusiv apă, curent și canalizare. Cu o suprafață totală de 48 m2, cabinetul include o camera de sterilizare, două camere de relaxare pentru personal(una transformabilă în al doilea cabinet conform schiței), toaletă pentru pacienți și spațiul propriu-zis al cabinetului stomatologic.

Datorită poziționării sale într-o zonă circulată atât pietonal, cât și auto, acest spațiu reprezintă o investiție sigură și avantajoasă. Împreună cu apartamentul, veți beneficia și de o boxă la subsol pentru depozitare. Nu ratați șansa de a intra în lumea stomatologiei sau de a extinde un cabinet existent. Prețul este de 75000€. Contactați-ne pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare!

Pret: 75000€

caut spatiu cabinet

caut spatiu in clinica/ centru medical/ parter bloc sau vila pretabil pentru cabinet biorezonanta. Mentionez ca nu este necasara o suprafata mare.
Se poate inchiria si 1-2 zile/saptamana sau o tura

Pret: -

Caut să închiriez cabinet stomatologic

Caut un cabinet stomatologic pentru a-l închiria complet( nu mă interesează ture sau alte variante asemanătoare), dotat cu maxim 2 unituri, dotat si utilitat decent, cu sau fără instrumentar. Bucuresti și orase/judete vecine.

Pret: -

Mentiuni: Sa aiba 2 grupuri sanitare, sa poata fi avizat. Preturi de bun simt.

Preiau praxis/cabinet

Medic de familie cu stagiu de peste 20 ani, intenționez să preiau sau sa cumpăr praxis și cabinet de medicina de familie in Iași și zone limitrofe. Ofer și solicit seriozitate.

Pret: -

Mentiuni: Preiau/cumpar cabinet pre? pia?a

Cumpar praxis MF Constanta

Cumpar praxis jud Constanta.

Pret: -

Caut spatiu cu destinatie medicala ( cabinet stomatologic )

Spatiul poate avea o suprafata pana in 60 mp , situat in orasul Iasi.
Detin echipamentele si mobilier!

Pret: 10

Cumpar praxis medicina de familie in Oradea sau in apropiere de oras

Medic specialist medicina generala cumpar praxis de medicina de familie in Oradea sau la maxim 35 km distanta de orasul Oradea.

Pret: -

Cumpar praxis Prahova

Cumpar Praxis la maxim 40km de Ploiesti.

Pret: -

Pagina 1 / 17