Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Cereri

179 anunturi.

Cabinete Medicina de Familie

Preluam cabinete medicale cu personal calificat

Pret: -

Mentiuni: Pretul pietei

Oferta de împrumut și de investiții

Alo
Căutați un împrumut pentru a vă reînvia activitățile, pentru a finaliza un proiect sau pentru a cumpăra un apartament, dar, din păcate, banca solicită condiții pe care nu le puteți face fără griji, credite
Sunt de acord cu o valoare de 2.500 până la 1.000.000 de euro pentru toată lumea. Pentru a obține un împrumut special cu o rată a dobânzii de 3%. Aveți nevoie de bani din alte motive. Contactați-mă pentru mai multe informații.
E-mail: dominique60charrier@gmail.com
Whatsapp: (+229 96737105

Pret: 2500

Cabinete Medicale

Pret: -

Împrumut Oferta speciala (patricia.badilla07@gmail.com )

Împrumut Oferta speciala (patricia.badilla07@gmail.com )
Aveți nevoie de un împrumut personal pentru a vă îmbunătăți afacerea? Pe fiecare proiect de investiții profitabil? Soluția este acum binevenită! Noi facem tot felul de servicii de împrumut, cum ar fi împrumuturi la domiciliu, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi auto.
e-mail: patricia.badilla07@gmail.com

Pret: 90

Gata să te ajute să scapi de datorii

Aveți nevoie de împrumuturi pentru a satisface dificultățile financiare, sau pentru a revigora activitățile dumneavoastră sau pentru a efectua un proiect, în scopul de a ieși din impas care a cauzat băncile prin respingerea fișierelor lor de cerere de credit, suntem capabili de a da în funcție de C Rapid să ramburseze cu o dobândă de 3% la suma de care are nevoie și condițiile de rambursare care fac viața mai ușoară. Contactați pe sorayameraa12@gmail.com

Pret: 100

Mentiuni: Gata sa te ajute sa scapi de datorii

Preiau praxis medicină de familie

Preiau praxis medicină de familie, la prețul pieței, în București, Ilfov, Prahova, Dâmbovița, Giurgiu, Călărași. Tel. 0771233820

Pret: pretul pietei

praxis medicina de familie

Preiau/cumpar praxis medicina de familie in Bucuresti.

Pret: negociabil

Caut cumpărător pentru clinică de stomatologie

Clinică de stomatologie de vânzare.

Clinica este complet mobilată și dotată cu aparatura necesară, respectă normele DSPMB din toate punctele de vedere, are la zi toate avizele sanitare, contractele pentru colectarea deșeurilor menajere și a deșeurilor medicale periculoase și are incheiate contracte de utilități.
Spațiul este dotat cu centrală termică proprie, sistem de alarmă, sistem de supraveghere video, conexiune internet de mare viteză, aer conditionat, computer, imprimanta, etc.
Clinica functionează în această locație din 2015, avand deja un portofoliu de pacienți format.
Exista 2 unituri dentare in 2 cabinete individuale complet utilate și o altă cameră unde se poate instala un al 3-lea unit.
Camera de sterilizare este separată și complet utiliată conform normelor.
Există o Sală de Așteptare separată pentru copii, cu loc de joacă, Zonă de Așteptare pentru adulți, Recepție, Vestiar Medici, Grup Sanitar Personal, Grup Sanitar Pacienți, O Sală destinată Studiului cazurilor dificile, o bibliotecă, birou și negatoscop. De asemenea există amenajată intr-o cameră separată, o Bucătărie mobilată pentru personal.
Poziționată stradal, în spațiu comercial la parter de bloc, langă Stadionul Arena Naționala - Complex Lia Manoliu, Bucuresti - Sector 2.
Spațiul nu este proprietatea clinicii! Contractul de închiriere este încheiat pe 5 ani cu posibilitatea de prelungire.
Suprafața utilă totală: 103 mp

Preț total de vânzare afacere: 22.500 Euro

Pret: 22.500 EURO

Oferta de împrumut și de investiții

Alo
Căutați un împrumut pentru a vă revigora activitățile, pentru a realiza un proiect sau pentru a cumpăra un apartament, dar, din păcate, banca solicită condiții pe care nu le puteți face fără griji suplimentare, credite
Acceptați o sumă de 2.500 până la 1.000.000 de euro pentru toată lumea. Pentru a obține un împrumut special cu o rată a dobânzii de 3%. Ai nevoie
Bani din alte motive. Contactați-mă pentru mai multe informații. E-mail: dominique60charrier@gmail.com
Whatsapp: (+229) 96737105

Pret: 2500

Oferta de împrumut și de investiții

Bună ziua; Doamnă și domnule.
Oferta de împrumut și de investiții între persoane fizice și serioase în 48 de ore. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne scrieți pentru împrumuturile dumneavoastră personale. Suntem la dispoziția dvs 24/24 ore pentru mai multe informații. vă rog
contactați-mă prin e-mail: dominique60charrier@gmail.com
  Whatsapp: (+229) 96737105

Pret: 2500

Mentiuni: e-mail: dominique60charrier@gmail.com   Whatsapp: (+229) 96737105

medic de familie

Preiau/ cumpar praxis medicina de familie.

Pret: -

Cumpar cabinet stomatologic

Cumpar cabinet stomatologic de la 50 - 70 m2 cu 2 unituri stomatologice. Sa corespuna normelor sanitare. Corespontenta l.veghera@gmail.com.

Pret: -

Mentiuni: Cabinet dentar

Cumpar cabinet stomatologic

Cumpar clinica stomatologica cu tot cu spatiu (2-3 camere)situata in sectorul 2,preferabil zona Mosilor,Bucur Obor

Pret: -

Oferta de împrumut pentru toate persoanele

Buna ziua domnule si doamna,
Căutați împrumuturi pentru a vă revigora activitățile sau pentru a realiza un proiect sau pentru a cumpăra un apartament, dar dosarul dvs. din cadrul băncii a fost respins. Eu sunt o persoană care oferă împrumuturi care variază de la 2.500 la 1.000.000 € pentru toți oamenii capabili să îndeplinească condițiile. Vă sugerez să faceți afaceri cu mine pentru a obține acest împrumut mai repede în 48 de ore. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați-mă cât mai curând posibil pentru mai multe informații despre împrumut. Contactați-mă pentru mai multe informații.
E-mail: dominique60charrier@gmail.com
Mulțumesc foarte mult

Pret: 2500

Inchiriere

Caut sa închiriez punct de lucru intr-un laborator dentar i.

Pret: -

Pagina 1 / 12