Despre noi

Ca pretutindeni în lume, și în România medicina începe să fie privită din perspectiva oportunităților de afaceri. Astfel, micile investiții private în domeniul echipamentelor medicale par a găsi un teren favorabil la noi în țară. În aceste condiții, piața echipamentelor, produselor medicale și a locurilor de muncă din domeniul medical se dezvoltă și impune crearea din mers a unor mecanisme care să-i asigure funcționarea.

Considerăm că Piața Medicală face parte dintre aceste mecanisme și își va îndeplini rolul său de informare asupra oportunităților de investiții și mediere a tranzacțiilor efectuate de către medici, personal medical și paramedical. Acesta este un loc propice pentru a căuta și oferi produse și echipamente medicale noi sau second-hand.


CV-ul Piața Medicală

Acest site a fost lansat în Decembrie 2003 în formula de căutare / adăugare anunțuri direct fără a fi necesar un cont de utilizator. Din iunie 2005 doar membrii înregistrați vor avea posibilitatea să adauge anunțuri, căutarea fiind în continuare accesibilă fără autentificarea vizitatorului.Descrierea site-ului

Pentru a căuta anunțuri conținute în rubricile site-ului aveți acces direct din pagina principală a site-ul fie prin click direct pe numele rubricii, fie prin căutare după cuvinte cheie.

Pentru a adăuga anunțuri trebuie să vă creați un cont pe acest site deoarece serviciile noastre sunt adresate doar persoanelor și firmelor care își desfășoară activitatea în sfera medicală sau furnizează servicii de orice fel pentru acestea. Înscrierea ca membru constă în completarea unui tabel cu informații minime despre dumneavoastră (e-mail, nume, ocupație, etc) și trebuie privită ca un act de responsabilizare, atât a noastră, ca ofertant de servicii, cât și a dumneavoastră, ca utilizator. Mai mult, este un gest de respect din partea noastră ca serviciul oferit de noi să-ți fie adresat ție personalizat iar din partea ta este un gest de asumare a apartenenței la unul dintre domeniile serviciilor medicale sau industriei medicale. Confidențialitatea datelor personale furnizate de tine este asigurată de legislația în vigoare și garantată de Piața Medicală.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizarii actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc. Rubrica poate fi în egală măsură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic. Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Contact

Pentru a intra în legătură cu noi vă rugăm să ne scrieti un email la [email protected].