Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

335 anunturi.

Fit4You angajeaza terapeuta


Oferim:
- salariu fix + comision
- training-uri
- contract de munca
- mediu de lucru placut

Cerinte:
- minim 1 an experienta in clinica remodelare sau masaj
- aspect placut
- seriozitate
- bune abilitatati de comunicare

Asteptam CV-ul dumneavoastra!

ANGAJARI

SOLICIT ANGAJARE ASISTENTA MEDICALA FĂRĂ EXPERIENȚĂ

Mentiuni: CERTIFICAT OAMMR

Medic rezident dermatolog

Medic rezident dermatolog caut loc de munca part-time
Vorbesc/scriu in limba engleza si franceza.

Prestarea serviciilor între persoane individuale grave

Împrumuturi personale cu formalități simple, pentru orice utilizare. Beneficiari: angajați și funcționari publici cu o vechime de 3 luni. Scopul creditului pentru toate utilizările: - Îmbunătățirea mediului de viață - Realizarea proiectelor: autoturisme, mobilier, călătorii, împrumutăm de la 5.000 la 5.000.000 €, la o rată scăzută de 3%, iar rambursarea va fi în funcție de bugetul dvs. lunar, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.
Email: raspes.henriette@gmail.com
Whatsapp: +33756865494

Buna ziua !

Sant convinsa ca voi putea face fata oricari post in calitate de asistent medical ,deoarece sant o persoana calma,receptiva,empatica cu o gandire pozitiva si comunicativa .

Mentiuni: In speranta ca am castigat increderea dumneavoastra ,va multumesc anticipat pentru sansa unui interviu ,ocazie cu care va voi putea da mai multe detalii .

250 RON/luna Servicii de administrare cont de Facebook

250 RON/luna Servicii de administrare cont de Facebook

Scriu articole blog/site pe teme medicale

Daca ai nevoie de continut de calitate pentru cabinetul sau clinica ta pe care sa il folosesti pe site, blog sau pe retele sociale, te putem ajuta.

Preturile variaza in functie de numarul de cuvinte si de tematica aleasa. Oferim gratuit consultanta in alegerea temelor si a cuvintelor cheie

400 RON/luna Servicii de administrare cont de Facebook

400 RON/luna Servicii de administrare cont de Facebook

Asistent medical constanta

Suntem o echipa formata din doua asistente medicale generalist cu experienta de spital, chirurgie generala, curs de prim ajutor, cautam sa lucram impreuna in orice statiune de pe litoral. Exclus stomatologie

Medic specialist medicina de familie

Medic specialist medicina de familie, cu experienta de 2 ani în medicina muncii, caut angajare cabinet în orașul Brăila. Cer și ofer profesionalism și seriozitate. Salariu decent.

Asistent Medical

Doresc sa gasesc un loc de munca 4h-6h/zi. Actualmente sunt studenta ,anul 1 la Scolala Postliceala Sanitara – Sf.Iosif la disciplina : Asistent Medical Generalist.
In acest context doresc sa ma angajez in domeniul Sanitar ca :
Asistenta intr-un : Cabinet medical – Medic Familie ,Cabinet Stomatologic,Gradinite,Scola,Asistenta Farmacie in Spital sau in mediul privat.

Mentiuni: Mentionez ca am efectuat practica in Spitalul Monza ,doresc un program de lucru Part-time ( 6 ore ) deoarece sunt studenta ( curs zi ) . Doresc un loc de munca in Sectorul 2,3 sau 4 .

Asistent medical debutant

Caut loc de munca c-a asistent medical debutant!Am terminat Postliceala Fundeni,am facut voluntariat în mai multe spital precum Sp Judetean Ilfov 1 an si 6 luni

Mentiuni: Doresc program full time sau part time la cab medicale de familie,etc!exclus stomatologia

Medic rezident dermatolog

Medic rezident dermatolog caut loc de munca part-time (dupa amiaza); de preferat in domeniul dermato-cosmetic/estetica medicala

asistent medical generalist

Caut loc de munca in domeniu.

Sunt asistent medical generalist debutant. Am terminat școala Carol Davila, Bucuresti in august 2018. Învăț foarte repede

Pagina 1 / 23