Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

215 anunturi.

Ingrijire la Domiciuliu

Medic Specialist, solicit colaborare/angajare cu firme din domeniul ingrijirii la domiciliul pacientului.Am o experienta bogata in efectuare de manevre terapeutice la indicatia medicului curant.Injectii,perfuzii,montare-schimbare branula,montare-schimbare sonda urinara(vezicala),pansament escare si plagi suprainfectate,recoltare analize de laborator,clisma terapeutic si evacuator,toaletare si igienizare pacienti imobilizati.

Medic de familie doresc angajare

Experienta de minim 10 ani in domeniile medicina de familie/medicina de urgenta prespitaliceasca doresc angajare in Constanta sau Bucuresti.Ofer si rog seriozitate

Mentiuni: Pentru Bucuresti as dori sa mi se asigure cazare pentru o luna/doua luni

Caut loc de munca ca asistenta medicala

Fire comunicativa, sociabila , caut loc de munca stabil ca asistent medical generalist. Rog seriozitate, mai multe detalii la nr de tel 0726568670.

asistent medical

Absolventa a scolii post liceale Henry Coanda din Cluj Napoca in anul 2013,caut loc de munca ca si asistent medical generalist.Poate fi si la un cabinet de medicina de familie sau de medicina a muncii !!!!!!!!

Mentiuni: Mentionez ca sunt dornica sa invat si ma adaptez usor la nou.

Medic

Specialist Medicină de Familie, specialist Alergologie și Imunologie Clinică, caut loc de muncă inclusiv pe medicina muncii/medicina generala in Bucuresti.

ASISTENT MEDICAL GENERALIST

RECOLTARE PROBE BIOLOGICE
EFECTUARE EKG,INJECTII I.V,I.M
MASURARE T.A,PULS
STERILIZARE
OPERARE PC

Mentiuni: DETIN MALPRAXIS SI AVIZ DE LIBERA PRACTICA VALABILE

Medic familie

Medic de familie cauta colaborare la centru de permanenta zona oltenoa .

Medic familie

Medic de familie cauta colaborare la centru de permanenta zona oltenoa .

Colaborare dermatolog sau chirurg bmf

Clinica dentara Militari, dorim colaborare dermatolog sau chirug bmf care detine pfa, pfi sau srl in vederea efectuarii de tratamente neinvazive faciale- injectari acid hialuronic cearcane, pometi, barbie, botox, fire pdo.Rog CV CU POZA la contact@lips-smile.ro

MEDICI SPECIALISTI

Clinica medicala PULS intentioneaza sa isi mareasca echipa prin colaborari pe termen lung cu medici din specialitatile: Oftalmologie, Obstetrica-Ginecologie, Endocrinologie. Daca sunteti interesati, pentru a va putea programa la un interviu trimiteti-ne CV-ul pe adresa de mail operational@pulsmedica.ro si noi va vom contacta telefonic in cel mai scurt timp.

Mentiuni: Doar in Bucuresti

Asistent medical generalist

Sunt o persoana dornica de a activa in acest domeniu ,asistent medical,pentru ca am absolvit scoala postliceala sanitara cu atata daruire si nerabdare pentru a ajunge sa impartasesc cunostintele acumulate si pentru a da o mana de ajutor acolo unde e nevoie.As putea lucra cu usurinta si la patul pacientului pentru administrare de medicamente ,recoltari,ingrijiri medicale...s.a.m.d,insa din nefericire sistemul nu imi permite,usi inchise in nas ,dar nu imi pierd speranta.Sunt creativa,optimista,atentie distributiva,cooperez usor,disciplinata,lupt pentru atingerea obiectivelor,atitudine pozitiva,putere de convingere,ordonata,punctuala,ingrijita,prudenta in abordarea situatiilor ivite,spirit practic,sociabila,stabila si nu in ultimul rand plina de energie.

Mentiuni: Atestat în informatica

asistenta medicala,grad principal

Sunt o persoana cu atitudine proactiva,empatica,deschisa catre pacient,
am experienta de peste 15 ani ca asistenta medicala in centru de plasament-(protectia copilului DGASPC),spital de urgenta-public -sectii ca:neurologie si terapie Strocke, geriatrie si gerontologie,pneumologie si terapie cardio-respirator,
-clinica (ambulator)-geriatrie si gerontologie-public si privat , cabinet oftalmologic-privat ,ingrijiri medicale la domiciliu-privat .
Am practica medicala ,antrenament in administrarea de injectii:intradermic, subcutanat, intravenos, intramuscular,montarea branulelor/cateterelor /fluturasilor speciali in vederea administrarii perfuziei endovenoase,efectuarea toaletei locale si pansamentul escarelor de decubit ,sondajul vezical .
Rog seriozitate!

Mentiuni: Doresc colaborare part time (fulltime)

psiholog/psihoterapeut

Sunt o persoana serioasa,pozitiva, cu atitudine proactiva ,empatica ,deschisa catre client/pacient.
Am practica privata in consiliere, evaluare psihologica ,psihoterapie cognitiv-comportamentala ,
-psihologia muncii si organizationala-evaluare personal medicina muncii,

Mentiuni: Doresc colaborare cu medici specialisti :medicina de familie, neurologi,psihiatri,geriatri-gerontologi, medicina interna , endocrinologi/boli metabolice si nutritie precum si clinici (ambulator).

Angajam asistenta medicala

Angajam asistenta medicală,cu si fara experiența domeniu medical.

Mentiuni: Dorim o persoana cu încredere, dornica sa înve?e lucruri noi si am dori sa lucreze cu jumatate de norma.Detalii in privat la nr 0723091465 Dr Calagiu Dana

Medic specialist reumatolog

Pagina 1 / 15