Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

273 anunturi.

Asistenta medicală generalista

Absolventă in anul 2018 a Școlii Postliceale Sanitare "Fundeni, specializarea asistent medical generalist, sunt in cautarea unui loc de munca ca asistent medical intr-un spital/clinica de stat/privat, indiferent de secție. Am 23 de ani si am lucrat mai bine de un an ca asistenta la un cabinet de stomatologie intr-un Centru, iar acum, finalizand scoala, doresc să învăț si sa ma axez pe alta specialitate. Menționez că am o dorință foarte mare de a ma forma si a evolua.

Mentiuni: Sunt o persoana ambi?ioasa, îmi place sa lucrez în echipa, sunt atenta la detalii, responsabila si am un aspect curat ?i placut.

medic dermatolog

Medic primar dermatolog, cu experienta 10 ani in mediul privat, doresc colaborare full time/part time, inclusiv in regim CAS.

Asistenta Stomatologie

Eleva anul ll AMG buget la Școală PoslicealaSanitara Fundeni, experienta 4 luni în domeniul stomatologic, caut loc de muncă de luni-vineri program 4ore/zi-dimineata!

Femeie de serviciu cu experiență în clinici

Tânăra, muncitoare, cu experiență în curățenie.

Asistent Medical Generalist caut loc de munca Part time/Full time

Asistent Medical Generalist caut loc de munca in domeniu part time full time, am experienta in Cannulare si recoltare 3 ani pe sectia de Neurologie a spitalului Judetean Timisoara, Sunt o persoana ambitioasa si dornica de a invata lucruri noi!.

Medic de familie

Asistenta medicala

Caut loc de munca ca asistenta medicala in gradinita, stomatologie, medicina de familie sau alta ramura a medicinei, am experienta ca asistenta medicala doar in stomatologie 1 an si 6 luni.
Varsta 25 ani
Salariu min 1800 lei
Prefer in.sect 2 , 3

Asistență medicală debutantă

Absolventă in anul 2018 a Școlii Postliceale Sanitare "Fundeni, specializarea asistent medical generalist, sunt in cautarea unui loc de munca ca asistent medical debutant intr-un spital/clinica de stat/privat, indiferent de secție. Am 22 de ani si am lucrat mai bine de un an ca asistenta la un cabinet de stomatologie intr-un Centru, iar acum, finalizand scoala, doresc să învăț si sa ma axez pe alta specialitate a medicinei. Menționez că am o dorință foarte mare de a ma forma si a evolua langa oameni care iubesc oamenii.
Sunt o persoana ambițioasă, îmi place să lucrez în echipa, sunt atentă la detalii, responsabila si am un aspect curat și placut.

Oferte de împrumut internațional

Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata. Am capital de utilizat pentru a oferi împrumuturi internaționale pe termen scurt și lung, în special de la 2.500 € la 1.000.000 € pentru orice persoană gravă care dorește împrumutul. dobândă de 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind particulară, nu vreau să încalc legea cu privire la cămilă. Puteți plăti mai mult de 1 până la 25 de ani în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. plățile lunare. Acest lucru recunoaște numai datoriile certificate de mână și piesele necesare. Pentru mai multe informații, contactați-mă prin e-mail: dominique60charrier@gmail.com

Mentiuni: Buna, doamnelor ?i draga doamna Ofer un împrumut între 5.000 euro ?i 2.000.000 euro pentru toate persoanele care pot plati, la o rata de 3%. Contacta?i-ma pentru mai multe informa?ii.

Asistent medical fara experienta

Caut loc de munca part time/full time (in ture eventual). Am terminat de curand Scoala Postliceala Sanitara “Carol Davila” si doresc sa ma angajez. Am experienta doar in stomatologie (5 luni), insa as vrea sa incerc altceva.
Experienta in spital pe care o detin este strict din perioada stagiilor practice.

Mentiuni: Exclus stomatologie. Daca sunt oferte, doresc sa fiu contactata pe mail.

Medic Ecografie

Medic cu competenta ecografie caut o colaborare part-time numai pentru ecografie abdomino-pelvina.
Ma puteti contacta pe adresa de mail dr.mf@yahoo.com

Asistent medical generalist

Caut loc de munca in functia de asistent medical intr un cabinet/clinica stomatologic,sau in alte ramuri le medicinei.Experienta am doar in stomatologie.

Caut loc de munca

Caut loc de munca in judetele limitrofe judetului Calarasi,Ialomita,Ilfov, inclusiv Calarasi a ma angaja,sunt medic medicina generala,sunt pensionar am 71 caut loc de munca,am tpoate autorizatille la zii,momentan lucrez la CENTRU DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT Medisan Budesti(va sfatuiesc sa va feriti de ea),incepand de saptamana viitoare sunt liber de contract,rog sa fiu contactat de firme serioase si de angajatori dornici sa-si constituie o echipa de medicii.

Stima Matei Gheorghe Vasile
medic specialist de familie
0775221256
0768380328

Mentiuni: Salariu sa fie intre 2800-4000 Roni

Angajare

Caut job ca infirmieră în cadrul unui spital de stat sau privat

Mentiuni: Nu am experien?a dar am cursul de infirmiera

Psiholog

Ma numesc Ionita Anca-Maria sunt absolventa a Facultatii de Psihologie-Sociologie din cadrul Univ. Hyperion promotia 1997-2001, absolventa de master la aceeasi universitate promotia 2005-2007. Am 3 atestate eliberate de Colegiul Psihologilor din Romania-psihologie clinica, psihopedagogie speciala si psihologia muncii.Am o vechime de 14 ani in domeniu: 9 ani-Psiholog, 4 ani-Logoped si 1 an-Profesor psihopedagog.Ultimul loc de munca a fost la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 5, cu urmatoarele atributii:* *Intocmirea rapoartelor de evaluare psihologica
*Intocmirea rapoartelor de reevaluare psihologica odata la 6 luni
* Intocmirea planurilor individualizate de interventie tinand cont de nevoile dezvoltarii psiho-individuale ale beneficiarilor, precum si reevaluarea acestora odata la 6 luni
*Interventie cu scopul de a contribui la dezvoltarea urmatoarelor arii - intelectuala, afectiva, sociala, de personalitate si comportamentelor de adaptare
*Servicii de consiliere psihoeducationala a copiilor cu tulburari de comportament si a familiei acestora

Mentionez ca doresc angajare pe un post de logoped, psiholog, psiholog clinician in spital, policlinica, centru medical, centru de recuperare etc.

Mentiuni: Aptitudini si competente sociale:De comunicare ; de relationare ; deschidere fata de oameni ; perseverenta ; empatie.

Pagina 1 / 19