Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

263 anunturi.

asistent medical generalist

Absolventa a Scolii Postliceale in anul 2018.Am experienta in stomatologie, dar si in punctii venoase.Caut loc de munca ca asistent medical in orice domeniu al medicinei.

Student - Post Asistent

Sunt student in anul 5 la Facultatea de Medicina Dentara in cadrul UMF CAROL DAVILA BUCURESTI, doresc sa ma angajez, in functie de orarul facultatii, ca asistent intr-o clinica / cabinet unde ma pot dezvolta ulterior ca medic, alaturi de o echipa pasionata de domeniul in care activeaza.

Ma consider o persoana care se adapteaza repede, sociabil, perseverent si dornic sa acumuleze cat mai multe cunostinte.

Menționez ca am facut 2 ani de tehnica dentara, deținând diploma universitară de tehnologie.

Experienta mea in domeniul stomatologiei a fost acumulata pe perioada verii in cadrul practicii obligatorii, cat si in facultatea.

Mentiuni: Trimit CV la cerere.

Colaborare medic estetician/dermatolog/specialist chirurgie maxilo-faciala

Clinica stomatologică, Empire Dental, din Cluj-Napoca, dorește colaborare cu un medic estetician/dermatolog/specialist chirurgie maxilo-facială, în vederea realizării tratamentelor de estetică facială minim invazivă (injectari botox, acid hialuronic, prp). Medicii interesați sunt rugați să ne contacteze! Vă mulțumim!

medic specia;ist reabilitarea medicala

Asistent medical generalist

Absolvent al Scolii Postliceale Sanitare "Carol Davila" anul acesta, caut loc de munca full-time ca asistent medical.

Mentiuni: Nu am experienta pe post

Asistenta medicala

Am 29 ani,sunt studenta anul 3 A.M.G,sunt în căutarea unui loc de muncă stabil alături de un personal dedicat,amabil..
Menționez ca am lucrat f putin intr-un cabinet de stomatologie ,că nu am experiență dar sunt dispusa sa învăț cu ajutorul colegilor... vă mulțumesc pentru oportunitate!

Mentiuni: Doresc seriozitate

Asistent medical generalist

Asistent medical generalist
Caut loc de munca ca:
- asistent medical generalist (poate fi si asistent dentar)
- accept si posturi de registrator medical, infirmiera sau receptionera


Mentiuni: Am lucrat ca asistent medical in Germania. Nu am lucrat niciodata ca asistent medical in Romania.

Medic specialist Medicina Interna

Sunt medic specialist Medicina Interna si sunt interesata de oferte de colaborare in cadrul unei clinici medicale.
Spitalul meu de baza in cadrul rezidentiatului a fost Sf. Maria unde am efectuat si garzi de linia a2a, dar mi-am desfasurat activitatea si in cadrul spitalelor: Floreasca, Elias, Marius Nasta si Panduri, unde am acumulat experienta in diagnosticul si managementul pacientilor cu diverse patologii.

Mentiuni: Sunt interesata de oferte de munca in Bucuresti

Asistent BFKTR

Absolvent licențiat în fiziokinetoterapie, Facultatea de Medicină, BFKTR, Univ. Ovidius, Constanța. Studentă anul 1 Master Kinetoterapie, FEFS, Constanța. Practică în fizioterapie efectuată în timpul facultății la SBRT; Baza de tratament din Spitalul Jud. C-ța și la BN SIND Balneo Turism, hotel Petrolul, Eforie Nord. Caut loc de muncă în domeniul fizioterapiei part time/full time sau voluntariat la început cu angajare ulterioară.

Mentiuni: Nu am fost înca angajata în acest domeniu. Sunt o persoana serioasa, dornica de munca ?i de a capata cât mai multa experien?a.

Medic specialist Reumatolog

Sunt medic specialist Reumatolog și sunt interesată de oferte de colaborare in cadrul unei clinici medicale.
Mi-am exercitat profesia in cadrul Sp Sfanta Maria București până in prezent, cu o pauza de 6 luni (timp in care am urmat o bursa clinică și de cercetare EULAR in Torino, sub îndrumarea Prof Dr Annamaria Iagnocco si Dr Marcello Campagnoli). Am acumulat experiență in ceea ce privește managementul pacienților cu diverse boli reumatice, efectuarea puncțiilor intraarticulare evacuatorii sau de administrare a produșilor terapeutici, efectuarea ecografiei MSK.

Mentiuni: Sunt interesata de oferte de munca in Bucure?ti, Arge?.

Asistent BFKT

Asistenta BFKT cu experienta in domeniu, doresc sa ma angajez!

Colaborare Implant de Par

Clinica zona Dorobanti, dorim colaborare medic dermatolog/ chirurg plastician care detine srl/pfi in vederea efectuarii tratamentelor de Implant Par. Rog CV cu poza pe contact@insideclinic.ro

Colaborare medic deramtolog sau rezident

Clinica zona Dorobanti, dorim colaborare medic specialist dermatolog sau medic rezident Dermatologie, in vederea efectuarii tratamentelor estetice faciale minim invazive. Rog CV cu poza pe contact@insideclinic.ro

Asistent medical

AMG,anul 3 caut loc de muncă L-V orele 09-18,menționez ca am mai lucrat într-un cabinet medical foarte puțin,deci nu am experiență dar doresc sa învăț cu drag pentru cariera mea.

Mentiuni: Doresc detalii pe e-mail, mul?umesc!

Asistent medical

Sunt studenta anul 3 A.M.G,doresc loc de muncă... programul care mi-l permit este 09-18,am mai lucrat foarte puțin într-un cabinet de stomatologie, nu am experiență dar îmi doresc sa învăț...sunt o persoană ambițioasă, deschisă și ordonată.

Mentiuni: Doresc seriozitate

Pagina 1 / 18