Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

402 anunturi.

ASISTENTA MEDICALA caut loc de muncă

Asistenta medicala 26 ani, experiența pe stomatologie 1 an și 6 luni caut sa lucrez într-un cabinet de stomatologie in București de preferat sect 2 sau 3, program in de luni până vineri sau in ture, contract de muncă, mediu plăcut, doresc mesaj pe email cu programul, salariul si nr de telefon pentru a va putea contacta

300 RON/luna Servicii de administrare pagina de Facebook

300 RON/luna Servicii de administrare pagina de Facebook
SOCIAL MEDIA MANAGEMENT – 300 RON/luna
• Creare de conturi de Facebook si Instagram
• Administrare conturi de Social Media (realizare poza profil editata profesional, realizare poza cover editata profesional, texte postari preluate din site sau referitoare la oferte actuale, branding pentru imagini pentru postari, imagini editate profesional, 2 postari /zi cu exceptia zilelor de weekend)

300 RON/luna Servicii de administrare pagina de Facebook

✅ Ce faci când nu ai inspirație pentru postările pe rețelele sociale?
Apelezi la ajutor specializat! Ne ocupăm atât de partea de creare / adaptare conținut text, cât și de cea de realizare a conținutului vizual, personalizat cu logo-ul companiei.

Postăm de 2 ori în fiecare zi, adaptându-ne mereu strategia la nevoile pieței pe care o deservești și la obiectivele companiei.
Stabilim împreună ceea ce face ca afacerea ta să fie diferită și construim, împreună, zi de zi, brandul tău și al companiei tale!

Cu fiecare postare sau fiecare eveniment adăugat, cu fiecare interacțiune cu posibilii clienți și fiecare distribuire a conținutului!

Se elibereaza factura de servicii

Caut loc de munca asistenta

Stomatologie, ambulator de preferat program în ture sau dimineața!

Ofer servicii de administrare pagini Social Media (Facebook)

În ce constă serviciul de Social Media Management pe care îl oferim?

ATENTIE - ACESTA ESTE UN ANUNT DE OFERTA DE SERVICII, NU DE ANGAJARE

Pentru a susține afacerile care se află la început de drum, ne-am gândit la o variantă care să fie și avantajoasă din punct de vedere al costurilor dar care să construiască în același timp un brand, prin materiale de identitate vizuală bine gândite dar și texte atent alese!

Astfel, vă putem oferi acest serviciu care include 2 postări pe zi, elaborarea textului și materialului de identitate vizuală însoțitor (cost 300 RON/lună - Facebook).

Se elibereaza factura de servicii

#BRANDING #THEBRANDSTRATEGIST #STRATEGIE #AFACERI #SOCIALMEDIA

Asistenta medicala

Doresc sa lucrez in domeniul medical,am terminat scoala sanitara acum 6 ani si ar trebui sa imi fac reatestarea. Pot lucra si ca receptiomera sau registrator medical.

Mentiuni: Daca gasesc un program de o zi cu o zi libera m-ar avantaja foarte mult.

Asistent medical debutant

Am terminat scoala postliceala sanitara Fundeni, doresc sa ma angajez ca asistenta in:dermatologie, ginecologie, Stomatologie. Doresc sa lucrez atât part-time cât și full time, in funcție de programul institutiei . Ca și asistenta am experiența de 9 luni in Stomatologie .

Asistenta medicala

Caut loc de muncă stabil, într-o clinică medicală/stomatologie, mediu plăcut, carte de munca, program de luni până joi sau de luni până vineri in ture, între 6 - 8 ore, am experiența 1 an jumătate pe stomatologie și 7 luni într-o clinică medicală pt fise auto, medicina muncii.
Doresc mesaj pe email cu toate detaliile program, salariu și menționez că doresc in sect 2 sau 3.

Kinetoterapeut

-kinetoterapie
-masaj
-fizioterapie

Mentiuni: Men?ionez ca activez în domeniu din anul 2015 ?i am dobândit cuno?tin?e în toate ramurile recuperarii medicale.

Angajăm medici

Ambulanță privată în contract cu Casmb angajează MEDICI, cei interesați sunt rugați sa trimita Cv-ul pe adresa de email ambulanta.office@yahoo.com

Căutăm medic dentist

Clinica Perfect Smile isi mareste echipa de medici ,daca esti dornic de a trata pacienti cu mijloace moderne si o persoana sociabila te asteptam sa te alăuri echipei noastre. Asteptam CV-ul tau la adresa de mail perfectsmile11@yahoo.com

300 RON/luna Servicii de administrare pagina de Facebook

✅În ce constă serviciul de Social Media Management pe care îl oferim?

✅ Pentru a susține afacerile care se află la început de drum, ne-am gândit la o variantă care să fie și avantajoasă din punct de vedere al costurilor dar care să construiască în același timp un brand, prin materiale de identitate vizuală bine gândite dar și texte atent alese!

✅ Astfel, vă putem oferi acest serviciu care include 2 postări pe zi, elaborarea textului și materialului de identitate vizuală însoțitor.

✅ A, și am mai spus că acestea se bazează pe o strategie, au hashtag-uri alese pentru nișa în care activați și sunt și personalizate cu logo-ul Dvs?

#BRANDING #THEBRANDSTRATEGIST #STRATEGIE #AFACERI #SOCIALMEDIA

Mentiuni: https://the-brand-strategist.business.site/posts/2595523622097920370?hl=ro

Asistenta medicala debutanta

Asistenta medicala debutanta caut loc de munca intr-o policlinica s-au cabinet. Am cunostinte de calculator. Ma intereseaza full time s-au part-time,puteti sa ma contacta-ti la numarul de telefon 0738693575.

Mentiuni: Debutanta

300 RON/luna Servicii de administrare pagina de Facebook

Ofer servicii de management al paginii de Social Media pe baza de abonament lunar
Serviciul de Social Media Management – creare continut si materiale de identitate vizuala printr-un proces de branding adaptat business-ului – 2 postari/zi - alegerea hashtag-urilor potrivite profilului– crearea de cover-uri pentru evenimente

Ingrijire batrani

Persoana cu experienta 6 ani in domeniul ingrijirii batranilor, in tara si in Italia, atat la domiciliu cat si in asistenta publica, doreste colaborare pe termen lung. Se ofera servicii complete de ingrijire, curatenie, inclusiv administrarea tratamentului. Relatii la +39 377 094 7436 Bogdan Iancu

Pagina 1 / 27