Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

245 anunturi.

Colaborare medic estetician/dermatolog/specialist chirurgie maxilo-faciala

Centru stomatologic din Cluj-Napoca, dorește colaborare cu medic dermatolog, în vederea realizării tratamentelor de estetică facială minim invazivă (injectari botox, acid hialuronic, prp). Medicii interesați sunt rugați sa ne contacteze! Vă mulțumim!

Asistent medical generalist

Asistent medical generalist
Caut loc de munca ca:
- asistent medical generalist (poate fi si asistent dentar)
- accept si posturi de registrator medical, infirmiera sau receptionera

Mentiuni: :Am lucrat ca asistent medical in Germania. Nu am lucrat niciodata ca asistent medical in Romania.

Asistentă medicală

Studentă în anul 4 la Facultatea de Medicina Sibiu, specializarea AMG. Caut loc de muncă ca asistentă medicală.

Mentiuni: Am experien?a ca ?i registrator la o clinica de ginecologie ?i ca asistenta medicala la un cabinet stomatologic.

Caut loc de muncă A.M.G

29 ani ,anul 3 Postliceala Fundeni sunt in cautarea unui loc de muncă,nu am experiență dar am dorința de a învăța și a munci... programul ce îmi permite ar fi 9-18 L-V

Mentiuni: Doresc ?i ofer seriozitate

Angajare medic de familie

Medic specialist MG /MF, cu peste 20 de ani vechime in specialitate, bune abilități de comunicare, răbdătoare, empatica, inteligenta, serioasa si constiincioasa, doresc angajare ca medic de familie in vederea preluării unui praxis. Dețin toate actele la zi.

Mentiuni: Doresc numai ora?ul Bucure?ti

Medic inlocuitor

Caut medic de familie specialist sau primar, cu aviz de libera practica pentru inlocuire de lunga durata la cabinet in Bucuresti, sector 6.
Relatii la adresa de mail: cabinetmedical807@gmail.com

Asistent medical

Asistent medical generalist debutant

Am varsta de 40 de ani , anul acesta am terminat postliceala sanitară, doresc sa ma angajez in acest domeniu. Sunt o persoana care doresc sa învăț si ma adaptez repede .

Mentiuni: Ofer seriozitate doresc sa mi se ofere seriozitate.

Asistenta medicala generalist

Asistenta medicala cu experiență in recoltarea de probe sanguine, efectuarea de tratamente si perfuzii, aplicare branule. De asemenea experienta in efectuarea de triaje epidemiologice(in actualul context). Am autorizatie de libera practica.

Mentiuni: Accept si job part time.

Caut loc de muncă A.M.G

29 ani ,studenta anul 3 A.M.G ,sunt in cautarea unui loc de muncă ca asistenta medicala,sau recepție...dorinta mea este ca viitorul colegi să mă sprijine/ajute fiind la început...

Mentiuni: Doresc seriozitate

Caut job de asistent medical generalist

Caut post de asistent medical generalist. Sunt o persoana serioasa, punctuala, amabilă, respectuoasa și activa. Vorbesc la perfecție limba engleza și limba spaniolă. Îmi place munca în echipa.

Colaborare medic dermatolog

Clinica centrala Bucuresti, dorim colaborare cu medic dermatolog pentru proceduri dermato-estetica.Medicul sa detina srl, pfi etc. Rog CV cu poza pe catrinel.dumitrescu@yahoo.com

Menajera

•    Persoana dinamica, responsabila,motivata si dornica sa lucreze alaturi de o echipa tanara

Caut loc de munca Asistent medical generalist

Buna ziua,
Am experienta in domeniul medical de aprox 2 ani,pe Ambulator.Am experienta in recoltare probe sange/ginecologice,Medicina de familie,Obstretica-ginecologie,Dermatologie,Ortopedie,Medicina interna,Medicina muncii.Efectuare ekg,interventii dermatologice,recoltare probe biologice,vaccinari copii/adulti,completarea documentelor pentru medicina de familie,montare branula/perfuzie,injectii I.M/I.V,asistarea medicului in cabinet la interventii,cardiotocografie,pregatirea cabinetelor,sterilizarea instrumentelor,triajul in situatia actuala.Sunt o fire dinamica,ambitioasa,creativa,dispusa sa invat lucruri noi,am capacitatea de a ma descurca in situatii critice si de a lua decizii rapide.

Mentiuni: Doresc oferte serioase. Vreau un viitor frumos,langa oameni frumosi!

Caut loc de muncă A.M.G

29 ani ,studenta anul 3 A.M.G ,sunt in cautarea unui loc de muncă ca asistenta medicala,sau recepție...dorinta mea este ca viitorul colegi să mă sprijine/ajute fiind la început...

Mentiuni: Doresc ?i ofer seriozitate

Mentiuni: Doresc ?i ofer seriozitate

Pagina 1 / 17