Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Username:
Parolă:
 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

Rubrica:
 
Județul:
Cuvântul:
 

Locuri de Muncă - Cereri - Stomatologie

980 anunțuri.

Chirurgie colaborare - medic specialist chirurgie

Medic specialist chirurgie dento-alveolara cu experienta disponibil pentru colaborare pentru manopere chirurgicale :
- inserare implanturi, all on 4/6, aditii osoase, sinus lift, molari inclusi, rezectii etc.
Detin aparatura necesara si instrumentar.

Mentiuni: Detin aparatura si instrumentar

Medic Stomatolog

Medic Stomatolog Generalist DEBUTANT caut colaborare cu un cabinet / o clinica, part-time sau full-time.

Sunt o persoana empatica, punctuala, serioasa si comunicativa.

Mentiuni: Pot trimite CV la cerere

Asistent part-time

Bună ziua! Mă numesc Ștefania Miu, sunt studentă la facultatea de stomatologie UMF Carol Davila, și caut un loc de muncă ca asistentă part-time, la un cabinet de stomatologie.
Nu am experiență în domeniu, dar sunt dornică să învăț, sunt o fire jovială, sunt punctuală, îmi place să lucrez în echipă și mi-ar plăcea să lucrez intr-un mediu prietenos.
Mulțumesc! O zi bună!

Practică de vară

Studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, recent am finalizat anul 4 și sunt în căutarea unui cabinet în vederea realizării practicii de vară. Menționez că îmi doresc o colaborare pe termen lung și locuiesc în sectorul 6. Pot trimite CV-ul la cerere.

Asistentă stomatologie

Bună ziua! Mă numesc Bercescu Dalia, sunt studentă la facultatea de stomatologie UMF Carol Davila, și caut un loc de muncă ca asistentă part-time, la un cabinet de stomatologie.
Nu am experiență în domeniu, dar sunt dornică să învăț, sunt o fire jovială, sunt punctuală, îmi place să lucrez în echipă și mi-ar plăcea să lucrez intr-un mediu prietenos.
Mulțumesc! O zi bună!

Medic pedodont

Buna ziua! Sunt medic rezident pedodontie anul 3. Am lucrat pe partea de pedodontie am experienta in domeniu 2 ani si jumatate. Doresc o colaborare in Bucuresti pentru ziua de vineri pe partea de pedodontie. Mai multe detalii la telefon. Multumesc!

Asistent

Student în anul 3 la Facultatea de Stomatologie UMF Carol Davila și caut loc de muncă ca asistent part-time pe perioada vacanței la un cabinet de stomatologie. Nu am experientă în domeniu, dar sunt dornic să învat și să mă dezvolt pe plan profesional.

Asistentă

Studentă în anul 3 la UMFCD caut loc de muncă part-time/full-time în domeniul stomatologiei ca asistentă pe perioada verii (care să îmi ofere și posibilitatea de a efectua practica de vară) și apoi part-time în timpul facultății. Nu am experiență în domeniu, dar sunt dornică să învăț și să mă dezvolt pe plan profesional.

Colaborare medic specialist Chirurgie Orală și Maxilo Facială

Medic specialist chirurgie Orală și Maxilo Facială din ianuarie 2024, sunt interesat de colaborari pentru chirugie orală (implantologie, aditii osoase, odontectomii, rezecții apicale, extractii,augmentare buze). Mentionez ca am absolvit UMF "Carol Davila" in 2018 iar rezidentiatul la Cluj-Napoca, unde am absolvit si facultatea de medicină generală.

Asistentă stomatologie

Asistentă stomatologie cu experiență, caut un job part time, pentru asistentă la scaun sau sterilizare.
București, sector 4.

Mentiuni: Sunt dispusă să vin și doar pentru menaj, de exemplu câteva ore înainte de începerea programului.

Ofer Colaborare Chirurgie - Medic specialist

Medic specialist chirurgie dento-alveolara cu experienta 5 ani, caut colaborare cu cabinet pt manopere chirurgicale : implanturi, all on 4/6, aditii osoase, sinus lift, molari inclusi, etc.
Detin aparatura necesara si instrumentar.

Mentiuni: Detin aparatura si instrumentar

Colaborare medic ortodont

Medic rezident Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială în an terminal, caut colaborare cu un cabinet stomatologic sau cu o clinică stomatologică.

Mentiuni: Lucrez din anul 1 de rezidentiat

Colaborare Medic Stomatolog

Medic rezident în specialitatea protetică dentară, cu o experiență clinică de 2 ani și jumătate în domeniul stomatologiei generale, caut colaborare pe termen lung cu un cabinet stomatologic sau cu o clinică stomatologică.Sunt deschis pentru colaborare în orice zonă din București și din județul Ilfov. Sunt, de asemenea, interesat de colaborare și în orașele Ploiești și Târgoviște, precum și în orice localitate aflată la maxim 70 de km de București.

Mentiuni: Pot trimite CV si portofoliu de cazuri rezolvate la cerere.

Clinica stomatologica cautam colaborare cu medic stomatolog

Salut! Sunt Dr.Ioana Croitoru si am deschis a doua clinica in zona Rahova,strada Topolnita. O clinica de lux amenajata ultra-modern,aparatura top. Daca esti dispus sa crestem impreuna iti pun la dispozitie asistenta la scaun,curatenie zilnica,transabilitate digitala,lucram exclusiv numai cu softul ISTOMA,laser,inhalosedare,rotativ,condensare la cald etc
Cautam un medic stomatolog cu experienta , cu fler in comunicarea cu pacientii,empatic,serios,punctual,amabilitate,aspect fizic placut! Caut un medic serios care sa faca parte din echipa mea,care sa stie sa rezolve corect o urgenta,sa puna un diagnostic corect,planul de tratament il facem impreuna.
Daca ai experienta in stomatologie generala si in endodontie ,daca faci endo cu diga+rotativ+condensare la cald(sa ai experienta) si mai esti priceput si la extractii inclusiv molari de minte,atunci igienizarile,obturatiile vin de la sine catre tine si inseamna ca esti candidatul ideal pentru mine!!!
De retinut, tu faci tot ce tine de stoma generala eu fac protetica fixa si mobila! Avem chirurg BMF si medic ortodont!
Contract de colaborare, procent de 40% din incasari!
Program L-V 10-19 S 10-14 TURA/CONTRATURA
Daca consideri ca esti potrivit pentru a face parte din echipa mea trimite-mi cv-ul tau impreuna cu cazuistica personala pe adresa de email [email protected] si te voi suna eu!
Toate cele bune!

Mentiuni: 1.experienta in domeniu!
2.cv+cazuistica!

Medic stomatolog

Medic stomatolog debutant caut colaborare pe termen lung cu un cabinet/ clinică.

Mentiuni: Sunt o persoană punctuală, comunicativă , îmi place sa lucrez in echipă .