Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1389 anunturi.

Medic stomatolog

Medic stomatolog, promotia 2017, doresc sa colaborez cu un cabinet/clinica in zilele de miercuri (toata ziua) , joi (toata ziua) si vineri ( 8:00-15:00).

Mentiuni: Dentin PFI, experienta ca si medic 1 an

  • 2018-09-20
  • Bucuresti, provincie, Bucuresti
  • 0784755559

Medic stomatolog

Tanara medic stomatolog, absolventa a facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, promotia 2018 caut colaborare pe termen lung intr-un cabinet stomatologic/clinica stomatologica, program full time.
Sunt o persoana muncitoare, serioasa, punctuala, sociabila si in continua dezvoltare, cu dorinta de a invata si a ma perfectiona.
La cerere pot trimite CV cu poza si mai multe informatii.

Mentiuni: Experienta practica 2 ani in cabinete particulare, dar si in clinica Facultatii de Medicina.

Medic stomatolog

Tanara medic stomatolog, absolventa a facultatii de Medicina si Farmacie Galati, promotia 2018 doresc angajarea intr-o clinica sau cabinet stomatologic. Sunt dispusa la mutarea din Galati daca este necesar.
Sunt o persoana muncitoare, serioasa, punctuala, sociabila si in continua dezvoltare.

Mentiuni: Experinta dobandita pe parcursul facultatii precum si ca asistenta in cabinet.

Medic dentist

Medic dentist rezident, specializarea endodontie, caut colaborare cu cabinet/clinica unde pot avea oportunitatea de a practica si evolua atat ca medic generalist cat si in domeniul endodontiei.

Mentiuni: Fire sociabila, serioasa, cu putere de munca si dornica de perfectionare.

Medic stomatolog, doresc colaborare

Medic rezident pe Protetica Dentara anul III, absolvent al UMF „Carol Davila” Bucuresti, in promotia 2014, dedicat meseriei, bine intentionat si foarte atent la detalii, receptiv la cerintele pacientilor si cu foarte mare dorinta de munca. Caut colaborare de lunga durata pe stomatologie generala, cu o clinica stomatologica, detin SRL. Imi place sa-mi desfasor profesia cat mai corect si meticulos, sunt comunicativ, disciplinat, accept orice parere si o iau in calcul, imi plac schimbul de opinii si munca in echipa, dar si individuala, in functie de situatie. Sunt serios si ambitios, imi doresc sa lucrez si sa evoluez intr-un mediu prietenos si profesionist. Ofer si cer seriozitate si profesionalism.

Experienta practica 3 ani si noua luni.

Mentiuni: Pot veni in zilele de luni, miercuri, vineri, am disponibilitate pe tot parcursul zilei si ocazional martea si joia.

Medic dentist

Medic dentist,promotia 2018,doresc să colaborez cu cabinet/clinică pentru program fulltime. Sunt flexibil, muncitor și doresc să îmi îmbunătățesc cunoștințele teoretice și abilitățile practice.

La cerere pot trimite C.V.-ul meu.

Mentiuni: Dispun de experienta practica acumulata in cadrul facultatii

Studenta practica

Studenta anul 5 UMF Carol Davila,caut cabinet pentru practica.Doresc să imi pot dezvolta calitatile necesare profesiei.
Disponibilă în funcție de programul stagiilor&cursurilor.

medic dentist

medic dentist cu experienta,doresc colaborare cabinet dentar

Angajează

Cabinet medical stomatologie 13septemarie București angajata asistenta medicala telefon 0214116131.

Medic stomatolog

Proaspata absolventa a facultatii de medicina dentara umf carol davila, promotia 2018, caut job ca si medic stomatolog part-time/full time. Mentionez ca lucrez de 2 ani si jumatate ca si asistenta intr-un cabinet, timp in care am fost lasata sa execut si anumite manevre stomatologice sub atenta supraveghere a medicilor din cabinet,de la care pot obtine si o scrisoare de recomandare.

Asistenta Stomatologie

Eleva la Școală PoslicealaSanitara Fundeni, anul ll AMG(buget), 4 luni experiență în domeniul stomatologic, caut loc de munca la un cabinet stomatologic program part time4-6ore/zi dimineața!

Medic stomatolog

Medic stomatolog, promotia 2017, doresc sa colaborez cu un cabinet/clinica stomatologica 3 zile/saptamana.

Mentiuni: Detin PFI, experienta 1 an

  • 2018-09-17
  • Bucuresti, provincie, Bucuresti
  • 0784755559

Asistenta medicala

Asistenta medicala cu experienta si atitudine profesionala solicit angajare fulltime intr-o clinica stomatologica in care sunt promovate aceleasi valori.Sect.1,2,3.Contact telefonic prin sms.

Implantologie/Chirurgie

Medic specialist implantologie orala cu experienta 5 ani, ofer colaborare in regim de deplasare la clinici/cabinete din Bucuresti pentru manoperele de terapie implantara, implantare imediata post extractionala, aditii os, sinus lift, all on 6, etc. Detin specializare atat in tara cat si in strainatate in implantologie si regenerare osoasa ghidata. Anuntul este STRICT pentru colaborare in regim PFA si nu este o cerere de angajare cu contract de munca.

Medic stomatolog

Tânără medic stomatolog promoția 2018 doresc angajare intr-o clinica stomatologica /cabinet stomatologic, full time sau part time (Iași /împrejurimi ) unde sa îmi pot dezvolta abilitățile necesare profesiei de medic stomatolog. Fara experienta bogata dar cu dorința de învățare continua.