Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1280 anunturi.

Dorim colaborare chirurg OMF

Cabinet in zona Militari langa P-ta Veteranilor, dorim colaborare cu Chirurg OMF(care detine srl,pfi) in vederea efectuarii injectarilor faciale cu acid hialuronic si botox, chirurgie, implantologie. Program flexibil, rog CV cu poza pe contact@inside.clinic.com

Medic rezident anul 2

Medic stomatolog, absolvent al UMF Carol Davila, promotia 2020 și in prezent rezident endodontie anul 2, caut cabinet/clinica stomatologica in vederea colaborarii part time, in ceea ce priveste manoperele de profilaxie, endodontie si odontoterapie. Experiență 1 an si jumătate in endodontie.

Medic Stomatolog

Medic stomatolog generalist, absolvent al UMF "Carol Davila" promotia 2018, in prezent medic rezident anul II Stomatologie Generala, cu dorinta de specializare pe endodontie si protetica, caut colaborare de lunga durata pe stomatologie generala cu cabinet/ clinica in Bucuresti. Sunt o persoana capabila, serioasa, energica, pozitiva, atenta la detalii, cu dorinta de a deveni o mai buna versiune a mea si de a aprofunda cunostintele, accept pareri si sfaturi, dorind sa lucrez intr-un mediu placut si prietenos si de a realiza manopere stomatologice de inalta calitate.
Merg si particip la congrese, workshop-uri practice de perfectionare pe endodontie si protetica, detin SRL, parafa, asigurare de malpraxis, toate actele fiind la zi.
Sunt dispus sa lucrez in ture

Medic stomatolog

Medic stomatolog caut colaborare 4h in sectorul 2. Trimit cv la cerere.

Colaborare stomatologie generala

Medic stomatolog cu experienta, doresc colaborare stomatologie generala (profilaxie, odontoterapie, extractii, urgente endo).

Mentiuni: Pentru mai multe detalii pot sa trimit CV la cerere. Doresc sa fiu contactat la adresa de email drnicolae28@gmail.com

Medic stomatolog- colaborare parodontologie

Medic stomatolog, in prezent medic rezident in ultimul an in specialitatea Parodontologie. Doresc colaborare in vederea realizarii de tratamente parodontale (chirurgical, nechirurgical).

Mentiuni: Pot sa trimit CV la cerere. Rog sa fiu contactat pe email pentru mai multe detalii. rezparodonto@gmail.com

Clinica stomatologica cauta colaborare pe ortodontie

Clinica stomatologica cu 15 medici colaboratori, cauta medic ortodontie pentru preluare 150 de pacienti de la actualul medic care pleaca pe maternitate, cu potential de a ramane in clinica si dupa revenirea acestuia din concediu de maternitate, datorita dezvoltarii continue a pacienturii.

Mentiuni: Acceptam si rezidenti, program minim 24 de ore pe saptamana, cu posibilitatea de a il imparti dupa dorinta medicului.

Stomatologie generala

Experienta 7 ani pe stomatologie generala(igienizari,obturatii,urgente, extractii, endodontie, pedodontie, coroane, diga, apex finder+sistem rotativ)doresc colaborare intr-un mediu curat, organizat, modern si prietenos.

Medic Stomatolog

Medic stomatolog, promotia 2020, rezident anul 2 Stomatologie Generala, doresc o colaborare part-time, de 2-3 zile pentru efectuarea manoperelor de profilaxie, odontoterapie, endodontie nivel mediu de dificultate.

Mentiuni: Detin SRL

Chirurgie dentare

Caut o colaborare pe partea de chirurgie dentara si implantologie in bucuresti si imprejurimi.

Mentiuni: Medic stomatolog cu 6 ani experienta specialist in chirurgie dento alveolara Ofer cauzaistica la cerere

Rezident chirurgie

Medic debutant, rezident chirurgie anul I, caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea extracțiilor dentare și intervențiilor de mica amploare. Disponibilitate voluntariat(participare) la reabilitări implantare complexe. Sunt o persoana serioasa, interesata, realista și dornică de învățare. Menționez ca am participat la cursuri de reabilitări prin implantologie ghidata și chirurgie plastica parodontala. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: De?in Srl

Rezident chirurgie

Medic debutant, rezident chirurgie anul I, caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea extracțiilor dentare și intervențiilor de mica amploare. Disponibilitate voluntariat(participare) la reabilitări implantare complexe. Sunt o persoana serioasa, interesata, realista și dornică de învățare. Menționez ca am participat la cursuri de reabilitări prin implantologie ghidata și chirurgie plastica parodontala. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: De?in SRL

Stomatologie

Dr.Stomatolog generalist.
Caut parteneri de afaceri in domeniul stomatologiei
Rog sa fiu contactat pe whatsapp +972504422879

Asistent Medical Stomatologie

Echipa EDENT va fi alături de tine și îți va oferi tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea ta profesională. 

Te invităm să aplici și să faci parte din echipa EDENT.

Cerințe:

* experiența dе lucru în stonatologie este obligatorie (minim 6 luni) ;
* autorizație de liberă practică;
* atitudine proactivă, pozitivă, profesională;
* capacitate dе organizare și planificare a timpului și a sarcinilor.

Condiții:

* contract de muncă pe perioadă nedeterminată, pachet salarial atractiv+ bonusuri și beneficii în funcție de performanțele profesionale.
* program dе 8 ore, în ture- full time;
* perioadă de training 1 lună
* mai multe detalii in cadrul interviului.


Salariu 3000-3500 net

Responsabilități:

* аsistаrеa mеdicului pe pаrcursul derularii procedurilor mеdicale spеcificе;
* pregătirea mаtеriаlelor аdaptаtе fiеcărei procеduri;
* sterilizarea instrumentarului.

Mentiuni: Clinica Edent
Str. Louis Blanc 28, Piata Victoriei, sector 1, Bucuresti
www.edentclinic.ro

Mentiuni: ?? CV-urile se trimit pe adresa de email manager@edentclinic.ro

Colaborare Ortodontie

Medic rezident Ortodontie , caut colaborare cu cabinete din Bucuresti sau judete apropiate.
Mentionez ca am peste 1 an experienta in realizarea tratamentelor ortodontice( ap fixe, mobilizabile, allignere) si 6 ani pe stomatologie generala.