Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1007 anunturi.

Colaborare chirurgie orala

Ofer servicii de implantologie, sinus lift si aditii osoase in judetul CJ si in apropiere. Dispun de aparatura si instrumentarul necesar.

Asistent Stomatologie

Caut loc de munca intr o clinica/cabinet stomatologic,full time sau part time.

Mentiuni: Disponibilitate incepand cu 15 Iulie

Asistent Stomatologie

Caut loc de munca intr o clinica/cabinet stomatologic,full time sau part time.

Mentiuni: Disponibilitate incepand cu 15 Iulie

Medic stomatolog, doresc colaborare


Medic specialist Protetica Dentara, absolvent al UMF „Carol Davila” Bucuresti, in promotia 2014, dedicat meseriei, bine intentionat si foarte atent la detalii, receptiv la cerintele pacientilor si cu foarte mare dorinta de munca. Caut colaborare de lunga durata pe stomatologie generala, cu o clinica stomatologica, detin SRL. Imi place sa-mi desfasor profesia cat mai corect si meticulos, sunt comunicativ, disciplinat, accept orice parere si o iau in calcul, imi plac schimbul de opinii si munca in echipa, dar si individuala, in functie de situatie. Sunt serios si ambitios, imi doresc sa lucrez si sa evoluez intr-un mediu prietenos si profesionist. Ofer si cer seriozitate, respect si profesionalism.

Experiență practică 5 ani și 6 luni.

Mentiuni: Disponibilitate: luni si joi dupa masa, marti si vineri dimineata.

Medic stomatolog

Medic stomatolog absolvent promoția 2018 UMF Carol Davila,în prezent medic rezident anul 1 Parodontologie în București.Doresc colaborare cu un cabinet/clinică în vederea efectuării intervențiilor de odontoterapie,profilaxie și limitat parodontologie.Menționez că nu am multă experiență,dar sunt dornic să învăț și să mă perfecționez.Pot trimite CV la cerere

Asistenta stomatologie

Sunt studenta in anul 5 la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila București. Caut colaborare pentru un loc de munca într-un cabinet /clinica stomatologica in București pe un post de asistenta. Menționez ca am experienta de un an într-un cabinet. Sunt o fire ambițioasă, dornica de a învața și a ma perfectiona.
Cer și ofer seriozitate. Mulțumesc.

Mentiuni: Trimit CV la cerere. Men?ionez ca pe timpul verii pot lucra pe un program full time.

Medic Stomatolog

Vrei să faci oamenii să zâmbească, dar nu prea știi să spui bancuri?
Dacă ești medic stomatolog, te ajutăm noi să fii autorul cât mai multor zâmbete sănătoase!
- nu cerem portofoliu de pacienti
- experienta constituie un avantaj
Vino sa ne cunoastem la un interviu trimitand un CV la office@deltasmile.ro

Asistenta Stomatologie

Sunt studenta la Facultatea de Medicina Dentara "Carol Davila" anul 4 și sunt interesată de o colaborare pt postul de asistenta.
Am experiența de aproximativ 2 ani într-un cabinet stomatologic unde am participat la diverse manopere. Ofer seriozitate.

Asistenta stomatologie

Sunt studenta in anul 5 la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii “Carol Davila” si doresc sa ma angajez part time ca asistenta medicala intr-un cabinet stomatologic. Sunt o persoana sociabila si perseverenta care isi doreste sa lucreze cu o echipa alaturi de care imi pot dezvolta calitatile necesare unui viitor medic stomatolog.

Mentionez ca am mai lucrat ca si asistenta. Ma pot adapta usor conditiilor de lucru si invat destul de repede.

tehnica dentara

Laborator de Tehnica Dentara cauta colaborare cu Cabinete Dentare
Metalo ceramica 120ron Ivoclar/Vita
Semi 3.4 ceramica 100ron
Waissar ceramica 90 ron
Zirkon 200 ron capa cu ceramica
Full zirkon 200
Proteze dentare 300
Asiguram curier. Pers Contact. Ahmed
Pentru mai multe detalii si preturi rog contact!totul se face prin sistem cad cam/scanner

Mentiuni: rugam seriozitate/oferim seriozitate

Medic stomatolog

Medic stomatolog, rezident protetica dentara, doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic in regim part time/full time.
Tratamentele realizate pana in prezent includ preluarea urgentelor, extractii, odontoterapie, pedodontie, proteze mobile, estetica dentara.


Mentiuni: Experienta clinica 2 ani. Forma juridica-SRL.

Medic stomatolog

Medic stomatolog, rezident protetica dentara, doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic in regim part time/full time.
Tratamentele realizate pana in prezent includ preluarea urgentelor, extractii, odontoterapie, pedodontie, proteze mobile, estetica dentara.

Mentiuni: Experienta clinica 2 ani. Forma juridica-SRL.

Asistenta medicala

Studenta in anul V a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", caut colaborare pentru postul de asistenta medicala in cadrul unui cabinet/ unei clinici. Sunt o tanara ambitioasa, perseverenta, dornica de ascensiune pe plan profesional. Mentionez ca am experienta in domeniu, lucrand pana in prezent la 3 clinici din Bucuresti.

Mentiuni: Mentionez ca pe timpul verii sunt disponibila pentru un program full-time.

Medic dentist

Medic dentist caut loc de muncă.
Punctualitate, implicare, sociabil.
Detin certificat conformitate, înscris la CMS cu toate taxele la zi.

Asistenta stomatologie

Sunt studenta in anul 6 la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii “Carol Davila” si doresc sa ma angajez part time, ca asistenta medicala intr-un cabinet stomatologic. Sunt o persoana sociabila si perseverenta care isi doreste sa lucreze cu o echipa alaturi de care imi pot dezvolta calitatile necesare unui viitor medic stomatolog.

Mentionez ca am mai lucrat ca si asistenta in cabinete stomatologice. Ma pot adapta usor conditiilor de lucru si invat destul de repede.