Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1073 anunturi.

asistent profilaxie dentara

Asistenta medicala cu experienta in stomatologie si profilaxie dentara de peste 10 ani, doresc colaborare sau job part time pentru profilaxie dentara.
Prefer sector 1.

Medic stomatolog

Medic stomatolog promotia 2017 doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic.
Sunt preocupata de permanent de pregatirea mea teoretica si practica participand la cursurile de perfectionare in domeniu.
In facultate am asistat alaturi de alti medici la efectuarea diverselor manopere stomatologice oferind ajutor ca asistenta.
La cerere pot trimite cv-ul meu pe mail.Mentiuni: Doresc o colaborare de lunga durata. Domeniile mele de interes includ endodontia, protetica, implantologia.

Asistenta stomatologica

Sunt studenta in anul IV la Facultatea de Medicina Dentara Ovidius si caut un job part-time de asistenta intr-un cabinet stomatologic.
Mentionez ca sunt o persoana serioasa , punctuala si dornica sa invat cat mai multe.

implantologie all on 6

Medic specialist implantologie si aditii os ofer colaborare clincilor din Bucuresti si proximitate in vederea efectuarii terapiei edentatiei totale prin tratament implanto-protetic de tip all on 4 all on 6, implantare imediata post extractionala si regenerare osoasa a atrofiei maxilarelor. Detin aparatura, PFA, specializare , cursuri acreditate. Rog seriozitate.

asistent stomatologie

Asistenta cu experienta de 11ani in stomatologie,doresc loc de munca .

Medic stomatolog

Medic stomatolog debutant, foarte constiincioasa si serioasa, dornica de a munci. Sunt in cautarea unui loc de munca ce imi poate oferi sansa de a lucra si de a ma perfectiona in stomatologia generala.

Mentiuni: Am acumulat experienta minima din colaborarea cu o clinica privata din Bucuresti.

Medic stomatolog-competent Pedodontie

Medic stomatolog, promotia 2017 UMF Carol Davila, doresc sa sa colaborez cu o clinica stomatologica in special pentru profilaxie, pedodontie si odontoterapie. In prezent urmez cursurile Competentei de Pedodontie, precum si un Master in Ortodontie.
Am lucrat constant inca din anul 2 de facultate ca asistenta de profilaxie.

Mentiuni: Ambitioasa, punctuala, dornica de invatare

Medic stomatolog

Sunt absolventa a promotiei 2017 din cadrul UMF Carol Davila si doresc sa ma alatur unui medic stomatolog dispus sa-mi impartaseasca din experienta acumulata pe parcursul carierei sale.
Pe parcursul anilor de facultate am participat alaturi de alti medici la efectuarea diferitelor manopere stomatologice ajutand ca asistenta.

La cerere pot trimite cv-ul meu pe mail.


Mentiuni: In prezent particip la diferite cursuri dorind sa pot realiza tratamente de calitate pacientilor mei. Domeniile mele de interes includ endodontia, protetica, implantologia.

Medic stomatolog

Doresc sa închiriez cabinet stomatologic în sect 2,3

Mentiuni: În loca?ia respectiva sa nu existe alt scaun

Medic Dentist

Medic dentist debutant, am absolvit in anul 2017.
Pe perioada facultatii am lucrat in cabinete de stomatologie, atat la stat cat si in privat, ceea ce mi-a conferit cunoasterea metodelor de lucru atat traditionale, cat si moderne.
Imi doresc sa evoluez cat mai mult in acest domeniu.
Particip la curs de certificare in domeniul ortodontiei in strainatate, pe care il voi incheia in anul 2019.
In prezent lucrez intr-o clinica privata, in Bucuresti.
Sunt orientata catre nevoile pacientilor, gasesc solutii si indrum catre planurile de tratament optime. Lucrez foarte bine cu copii.

medic stomatolog

Absolventă a facultătii de medicină dentară din București, promoția 2017, caut loc de muncă la un cabinet stomatologic. Sunt medic rezident în protetică dentară și doresc să acumulez cât mai multe cunoștiințe și experiență practică.

Mentiuni: seriozitate ?i dorin?a de dezvoltare

medic dentist

Cabinet dentar situat in comuna Suraia, judetul Vrancea (la 12 km de Focsani) cauta medic stomatolog cu SRL sau PFI/Cmi in vederea colaborarii! Cabinetul este situat in centru, mobilat si utilat ultramodern, dispunand si de un mic laborator de tehnica dentara! Procent 50% !!!

Colaborare

Animată de dorința de a-mi continua dezvoltarea profesională sunt în căutarea unei echipe dinamice. Sunt absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF " Gr. T. Popa " Iași, promoția 2016 și Rezident Protetică Dentară, anul I , în cadrul UMF " Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca. Dețin PFI.
Detalii referitoare la pregătirea, experiența și aptitudinile mele sunt cuprinse in CV. Îmi exprim disponibilitatea de a vă pune la dispoziție CV-ul și entuziasmul pentru o eventuală discuție în cadrul unui interviu.
Vă mulțumesc!

implantologie/all on 6

Medic specialist implantologie si aditii os ofer colaborare clincilor din Bucuresti si proximitate in vederea efectuarii terapiei edentatiei totale prin tratament implanto-protetic de tip all on 4 / all on 6, implantare imediata post extractionala si regenerare osoasa a atrofiei maxilarelor. Detin aparatura, PFA, specializare , cursuri acreditate. Rog seriozitate.

Medic dentist

Medic dentist absolvent al facultatii Carol Davila Bucuresti promotia 2017 caut loc de munca intr-un cabinet/clinica stomatologica.

Mentiuni: Am lucrat ca asistent in timpul facultatii. Punctual, serios si ambitios.