Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2157 anunturi.

implantologie bicorticala

Lector International pe implantologia bicorticala cu încărcare imediata asigur traininguri de inițiere și implementare.Se oferă la cerere colaborare cu orice clinica din țara .

Mentiuni: Încarcare imediata pe implanturi monobloc .

Rezident Chirurgie Dento Alveolară caut colaborari

Rezident la Chirurgie Dento-Alveolară anul 2,caut o colaborare cu o clinică / cabinet stomatologic pe termen lung in judeţele Iaşi, Suceava , Botosani , Neamţ , Bacău in vederea efectuării manoperelor de chirurgie dento- alveolara din cabinet ( implante, odontectomii, extractii complicate etc)
Am terminat facultatea la Iaşi promoţia 2017 fiind bursier in toţi anii de studiu. Sunt o persoană deschisă la minte, dornică de perfecţionare, investesc mereu in cursuri si congrese , citesc diferite carţi de specialitate si de dezvoltare personală.
3 lucruri care ma caracterizează perseverenţa, integritatea si dezvoltarea continuă.
Mă puteţi contacta la numărul de telefon 0748848750

Medic stomatolog

Medic stomatolog generalist cu 5 ani experienta in stomatologie si 20 ani tehnica dentara caut colaborare la un cabinet stomatologic in Iasi sau pe linga Iasi. Daca sunteti interesat contactati-ma telefonic.

Medic ortodont

Medic ortodont(specializare la zi), proaspăt absolvent, cu numeroase cazuri(16 dintre ele rezolvate si 20 in desfasurare), caut colaborare cu cabinetele stomatologice din Braşov, Mureş, Alba, Bistrița, Cluj şi Harghita. Manifest atenție sporită față de nevoile pacienților, dedicare şi sunt foarte punctual. Comunic serios si profesional cu pacienții mei. La cerere, pot pune la dispoziție C.V.-ul meu, împreuna cu scrisori de recomandare şi scrisoare de intenție.

Medic stomatolog

Medic stomatolog, promoția 2019, Facultatea de Medicină Dentară Constanța, caut loc de muncă în București.
Experiență dobândită lucrând în clinicile facultății (încă din anul 3 de facultate) dar și asistând în timpul liber în alte cabinete private.

Mentiuni: Detin PFA.

Asistenta cabinet stomatologic

Sunt asistenta in domeniul stomatologiei avand o experienta de 40 de ani. Caut job part-time intr-un cabinet de preferat sectorul 5 si 6.

Asistenta cabinet stomatologic

Sunt asistenta in domeniul stomatologiei avand o experienta de peste 30 de ani. Caut job part-time intr-un cabinet.

Medic stomatolog

Medic stomatolog generalist, experiență 9ani.Caut cabinet/clinică pentru colaborare în București. Sunt o persoană pasionată de stomatologie, deschisă la nou și dornică să progresez.

Mentiuni: Tehnician dentar

Asistenta cabinet stomatologic

Studenta anul 2 Univeristatea de Medicina si Farmacie,,Carol Davila”, Bucuresti-Medicina Dentara. Caut post de asistenta

Mentiuni: Programul trebuie sa fie flexibil

Medic stomatolog

Medic stomatolog, promotia 2016, Facultatea de Medicina Dentara Aden, Yemen. Caut un loc de munca in Bucuresti, Ilfov, Ploiesti..
Experienta dobandita lucrand un an in Egypt, Cairo, si 6 luni in Bucuresti, cabinet privat.
Competente: endodontie reciproc, microscop, laser diode.

Caut un cabinet unde sa lucrez cu o echipa frumoasa, alaturi de care sa pot oferi servicii stomatologice de calitate.

# Vorbesc araba avansat, engleza , si romana la nivel mediu

Mentiuni, detin S.R.L


Contact: 0730405678

Mentiuni: Detin S.R.L

Practica

Sunt studenta in anul 5 la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii “Carol Davila” si doresc sa gasesc un cabinet stomatologic pentru practica in timpul anului. Sunt o persoana sociabila si perseverenta care isi doreste sa lucreze cu o echipa alaturi de care imi pot dezvolta calitatile necesare unui viitor medic stomatolog.

Mentionez ca am mai lucrat ca si asistenta in cabinet stomatologic. Ma pot adapta usor conditiilor de lucru si invat destul de repede.

Asistenta medicala generalist

Buna ziua! Ma numesc Manea Ana.
Am finalizat Scoala Postliceala Sanitara Fundeni. Doresc sa lucrez in domeniul stomatologiei. Mentionez ca nu am experienta in domeniu. Dar sunt o persoana serioasa si invat destul de repede.

SITE WEB CABINET / CLINICA - 450 RON

SITE WEB PENTRU CABINET / CLINICA CU PROFIL MEDICAL / STOMATOLOGIC

Oferta include realizarea unui site web care cuprinde urmatoarele sectiuni
- NOUTATI
- SERVICII
- DESPRE NOI
- GALERIE FOTO
- CONTACT

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati

Medic stomatolog caut colaborare

Medic stomatolog cu 3 ani experienta caut colaborare la un cabinet stomatologic in Iasi. Daca sunteti interesat contactati-ma telefonic.

Medic stomatolog

Medic stomatolog, promoția 2019, Facultatea de Medicină Dentară Constanța, caut loc de muncă în București.
Experiență dobândită lucrând în clinicile facultății (încă din anul 3 de facultate) dar și asistând în timpul liber în alte cabinete private.

Mentiuni: Detin PFA.