Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1205 anunturi.

Implantologie/Chirurgie Orala

Medic stomatolog specializat in implantologie orala si aditii os, ofer colaborare cabinetelor/clinicilor din Bucuresti pentru urmatoarele terapii : implantologie basic, implantare imediata post extractionala, regenerare osoasa ghidata, reabilitari orale complete de tip ALL ON 6 / ALL On 8 / ALL on 4, sinus lifting si protetica cu sprijin implantar. Detin specializare si acreditare, PFA, aparatura, cazuistica, cursuri etc. Rog seriozitate

Medic stomatolog

Doresc să inchiriez cabinet stomatologic în sect 3

Mentiuni: În loca?ia respectiva sa nu existe alt scaun

Medic endodont

Medic rezident endodont caut colaborare in bucuresti pt endodontie

Asistent Medical

Student la UMF Iasi, anul VI, Medicina Dentara, caut job ca asistent medical intr-un cabinet in care sa pot invata si evolua in aceasta profesie.

Mentiuni: Persoana pozitiva, punctuala, cu pasiune si dorinta pentru stomatologie si desigur cu multa rabdare.

asistenta medicala

Asistenta medicala cu experienta vasta,doresc colaborare full-time,de preferat in sect.2,3sau1.

Medic stomatolog

Stomatolog doreste angajare fulltime intr-o clinica stomatologica.Experienta 2-3 ani, endodontie,odontologie,chirurgie.Sunt o persoana ambitioasa,calma cu dorinta de a evolua pe plan profesional.Pt detalii ma contactati pe email sau cu un sunet,in caz ca daca nu raspund la telefon voi reveni cu un sunet.

Mentiuni: Seriozitate,lucru in echipa,colectiv prietenos.

Implantologie/all on 6

Medic dentist specializat in implantologie si aditii os, ofer colaborare cabinetelor din Bucuresti si din apropiere pentru urmatoarele tratamente : implantare imediata post extractionala, reabilitari orale generale de tip all on 6, all on 4 ,aditii de os si protetica pe implant . Detin specializare, acreditare legala, PFA,workshop-uri si cursuri in domeniu. ANUNTUL se adreseaza colegilor ce doresc colaborare, NU este o cerere de angajare full time.

Stomatolog

Tanar stomatolog promotia 2015 ,experienta aproximativ 2 ani cauta colaborare sau angajare la o clinica stomatologica.Dorinta de a evolua pe plan profesional.Competente endodontie,chirurgie,parodontologie.Pentru detalii contactatima telefonic,daca nu raspund la telefon pe email.

Mentiuni: Seriozitate,lucrul in echipa

Colaborare / Angajare Medic ORTODONT stomatologie

Clinica Stomatologica in zona Stefan cel Mare, doreste colaborare cu Medic stomatolog ORTODONT experienta minim 3 ani . Va rugam sa ne trimiteti CV-ul pe adresa de email.

Colaborare / Angajare Medic PEDODONT

Clinica Stomatologica in zona Stefan cel Mare, doreste colaborare cu Medic PEDODONT experienta minim 3 ani . Va rugam sa ne trimiteti CV-ul pe adresa de email.

Student -Asistent profilaxie

Sunt anul 5 la UMF Carol Davila Medicina Dentara. Doresc angajare pentru operatiuni de igienizare si profilaxie si plata la procent, precum si un program flexibil in fuctie de programari.

Dr. M.sc.

Medic stomatolog pediatric (Dr, M.Sc.) studiat, specializat si situat in Germania, de origine romaneasca, experienta de 12 ani, cabinet propriu, cauta loc de munca in Bucureşti pt. 2-3 zile/ luna.

Studenta la medicina dentara

Studenta la medicina denatara anul 4 UMF Carol Davila caut un job part time cu program flexibil in functie de programul meu.

Practică

Studenta anul 4 MF Carol Davila,caut cabinet pentru practica.Doresc sa imi pot dezvolta calitatile necesare profesiei . Am mai facut practica la diverse cabinete pe timpul verii.
Disponibila câteva ore pe săptămână,în funcție de programul stagiilor&cursurilor.

Caut medic endodont

Cabinet stomatologic situat în București(Drumul Taberei) cauta colaborare cu medic endodont.Mai multe detalii la telefon