Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Aparatura si Produse - Vanzari - Medicina

529 anunturi.

Colon Hydramat Standard

Vand Colon Hydromat Standard in garantie pana in decembrie 2017. Aparatul a fost utilizat la 30-35 de proceduri. Detalii la telefon 0763677807.

Pret: 25000 RON

Aparat portabil de oxigen

Vand concentrator portabil de oxigen utilizabil pentru generarea de oxigen pentru uz medical,marca JAY-1cu urmatorii parametri tehnici:
-greutate neta 6 kg
-dimensiune 350(lungime)x190(latime)x320(inaltime)
-display LCD
-debit oxigen1-5
-nivel zgomot (dB) < 45
-siguranta F2A/250V
-Concentratie de oxigen 91%-38%
-alarma:eroare la alimentarea cu energie.
-transportabil

Pret: 3700

Lichidare stoc aparatura medicala/laborator analize

SC Bioanalitic SRL-in faliment, scoate la vanzare prin negociere directa urmatoarele bunuri: MERCK HITACHI-cromatograf de lichide/aparat toxicologie, analizatoare biochimie Hitachi 704,911, EPPENDORF, BECKMANN HEIDOLPH B DREHZAHL, ABBOT, aparate imunologie-BIO RAD-CODA EIA si TECAN, sisteme de electroforeza, microscoape, pipete automate Ependorf, aparate de coagulare KC 40, aparat hematologie ABBOT CELL-DYN 3700, incubatoare ABBOT COMANDER, Analizator imunologic cu chemiluminescenţă ELECSYS 1010, secventiator ADN, etc.

Pret: conform negocierii directe

Vand Ecograf Siemens Acuson X300 - X Class

stare estetica si de functionare ireprosabila cu 2 sonde
CH5-2 convexa, VF 13-5 lineara virtual format
Sonda convexa (abdominala) -1.8-2.2MHz
Sonda liniara 7.3-11.4 MHz
Ultra ingrijit
an 2009
Ecran plat
Printer
Cd-drive
Pentru mai multe detalii/informatii nu ezitati sa ne contactati la nr afisat

Pret: -

Mentiuni: Stare perfecta de funtionare si estetica

Tattoo Remover

Aparat de indepartare a tatuajelor negre sau colorate.

Garantie 6 luni.
Pret fara TVA 19%.

Pret: 1200 euro

RF Thermage

Aparat de radiofrecventa fractionata si crioterapie pentru tratamentul tenului matur,trateaza cicatricile postacneice,ofera efect de lifting instant.

Garantie 6 luni.
Pret fara TVA 19%.

Pret: 1200 euro

Hydrogenera

Aparat estetic de rejuvenare faciala: hidrodermoabraziune,radiofrecventa multipolara,dermapen (mezoterapie cu ace),criolifting si curenti biostimulare.

Garantie 6 luni.
Pret fara TVA 19%.

Pret: 1000 euro

Ecolaser -Aparat epilare definitiva

Principiile de baza ale Diode laser cu 808 nm mizeaza pe obtinerea unui rezultat compatibil cu metabolismul uman.

Eco Laser este un echipament ce foloseste energie continua laser diode care realizeaza conversia electica, luminoasa si de caldura. Principiul laser diode este urmatorul: datorita microprocesorului, sursa de alimentare laser poate furniza curent constant reglabil pentru modulul laser, laserul diode transforma energia electrica in lumina, generand lumina laser continua de 808 nm. Fascicolul laser iradiaza tesutul ce urmeaza a fi epilat, trecand prin stratul superficial al pielii si ajungand la radacina foliculului pilos, unde energia luminoasa este absorbita si transformata in energie termica pentru distrugerea foliculului, determinand indepartarea definitiva a parului. Parametri necesari in timpul tratamentului, precum energie, densitate, trebuie setati de catre terapeut in conformitate cu fiecare pacient.Avantaje

Siguranta: Eco Laser,cu 808 nm, are performanta dovedita clinic; incorporeaza un procesor performant ce asigura controlul aparatului in timp real.
Rapid: Asigura indepartarea parului de pe suprafete mari cu eficienta si viteza ridicata.
Efectiv: Laserul cu lungime de unda de 808 nm intra in spectrul infrarosului de aproape (0.75~1.50μm), poate penetra dermul si tesutul adipos subcutanat, actionand in diferite locuri si adancimi ale firului

Garantie 6 luni.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 5200 euro

Easy Light-aparat epilare definitiva

DESIGN MINIMALIST - EFICIENTA MAXIMA

EASY LIGHT este un nou echipament care foloseste lumina intens pulsata (IPL) in realizarea tratamentelor precum epilare definitiva, skin rejuvenation, tratarea acneei, tratarea petelor de pigmentare si optional tratarea vergeturilor.

Spectrul luminos emis poate fi usor controlat datorita tehnologiei CPL(Controlled Pulse Light) si de asemenea se poate verifica timpul de emisie intr-un mod mult mai rafinat.

EASY LIGHT dezvolta o energie de 1200 watts exprimata in concentrarea a 10 -50 J/cm 2.Acest aparat beneficieaza de TEHNOLOGIA MULTIPULSE , ceea ce garanteaza optimizarea rezultatelor intr-o perioada scurta de timp , astfel numarul de sedinte sunt reduse considerabil.

Tehnologia MULTIPULSE actioneaza intr-un mod sacadat, in timpul unui flash luminos sunt concentrate mai multe pulsuri care sunt conduse pana la nivelul stratului germinativ , in vederea stimularii secretiei de collagen si elastina (fotointinerire) sau pana la nivelul bulbului pilifer pentru a produce combustia acestuia(fotoepilare).

In vederea realizarii tratamentelor aparatul dispune de filtere speciale adecvate fiecarei probleme ce se urmeaza a fi tratata.

Pentru tratamentul de epilare definitiva se utilizeaza filtrul 640-1200nm; pentru tratamentul skin rejuvenation este recomandat filtrul 560-1200nm;pentru pigmentation therapy 420-1200nm;pentru acnee filtrul 510-1200nm.

Garantie 6 luni.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 4500 euro

Machiaj semipermanent-PM501

Aparat de machiaj semipermanent si tatuaj cosmetic cu Biostimulare Laser de ultima generatie care ofera practicianului garantia sigurantei, a celor mai inalte standarde de calitate si de igiena, precum si a rentabilitatii.

Aparatul PM 501 este proiectat cu un sistem de cartus de siguranta, detasabil cu usurinta, ceea ce permite schimbari rapide sau inlocuirea cu diferite tipuri de ace in scopul obtinerii de catre artist a efectelor dorite.

Biostimularea cu laser grabeste procesul de vindecare post-tratament, previne ulceratiile, starile inflamatorii si calmeaza iritatiile.

Garantie 6 luni.
TVA 19%nu este inclus.

Pret: 950 euro

Bodydermshaper

Aparat de vacuumul, cea mai raspindita terapie pentru remodelare corporala. Acest echipament ofera rezultate imediate in toate tipurile de tratamente corporale dar are deasemena si programe pentru tratamente faciale.

Garantie 6 luni.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 990 euro

Infralipoderm

Aparat de cavitatie si infrarosu. Ofera rezultate imediate in remodelare corporala si eliminarea adipozitatilor localitate datorita convergentei celor doua terapii cu rezultate dovedite

Garantie 6 luni.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 990 euro

Skinlife

MICRODERMOABRAZIUNE
Dermabraziunea este o tehnică de exfoliere, asemănătoare peelingului. Un şir de microcristale de oxid de aluminiu este livrat printr-un echipament de mână. Cristalele se ciocnesc de piele, producând un efect progresiv şi abraziv asupra suprafeţei sale, strat cu strat. Astfel, celulele moarte ale epidermei sunt îndepărtate şi apoi aspirate, dezvăluind o piele proaspătă, sănătoasă, învigorată.
După doar câteva secunde de exfoliere, cristalele, combinate cu resturile de piele, sunt aspirate înapoi prin echipamentul de mână şi prin tuburi într-un rezervor de resturi complet independent.
Cristalele sunt aruncate după fiecare tratament, astfel garantând condiţii maxime de igienă.

SKINLIFE
EFECTE ŞI REZULTATE

SKINLIFE a fost proiectat să obţină rezultate maxime în următoarele tratamente:
- exfoliere facială şi corporală
- îmbătrânire naturală şi îmbătrânire cauzată de soare
- reducerea cicatricelor superficiale şi ridurilor de expresie
- imperfecţiuni minore ale pielii şi neregularităţi în pigmentarea pielii
- tratamentul bătăturilor, pielii întărite sau tari
Graţie efectului controlat, progresiv de exfoliere, rezultatele sale devin evidente după primele câteva sesiuni:
- ridurile superficiale dispar
- imperfecţiunile pielii sunt ameliorate
- cicatricele şi semnele sunt minimalizate
- neregularităţile în pigmentaţia pielii sunt reduse
- pielea îmbătrânită sau lăsată este întărită şi întinsă

Garantie 1 AN.
TVA 19% nu este inclus

Pret: 2200 euro

Mesoskin

MESOSKIN electroporatia denumita generic si " mezoterapie fara ace "este un echipament electronic cu un sistem dovedit din punct de vedere stintiific ,a carui aplicatie (Electroporation)determina o crestere semnificativa in prmeabilitatea pielii,atat pentru substante ionice,cat si pen "tru substante non ionice,si chiar pentru macromolecule.

Pentru ca o substanta aplicata local sa se absoarba prin epiderma trebuie sa treaca de statul cornos.Permeabilitatea unei substante este de 15 ori mai mica decat cea a dermei.Aceasta crestere in permeabilitatea pielii in ceea ce priveste diferite substante sau ingrediente cosmetice active,atinge obiective cosmetice avand rezultate imbatabile,ceea ce inseamna ca principiile active intra in interiorul celulei unde sunt foarte eficiente.

S-a dovedit in eletroporatie ca aplicarea de impulsuri electrice scurte asupra celulelor si tesutului actioneaza asupra structurilor lipidice,cum ar fi membranele celulelor,cauzand schimbari moleculare in lipidele componente care se comporta ca pori de dimensiuni foarte mici.Acest fenomen de socuri electrice are o durata incredibil de mica si se desfasoara intre anumiti parametri de voltaj si durata. Formarea porilor este complet reversibila dat fiind faptul ca moleculele se restructureaza cand socul electric inceteaza.

Garantie 1 AN.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 1000 euro

Cavita Basic

Beauty One aduce in premiera in Romania CavitaR , noua revolutie in cavitatie
Termosalud continua sa avanseze puternic in domeniul electroesteticii profesionale si dovedind acest lucru, lanseaza pe piata CavitR Basic, noua revolutie in cavitatie.
Tratamentele estetice corporale realizate prin aplicarea CavitaR reprezinta o optiune alternativa la operatiile chirurgicale de liposuctie.
Cavita R este conceput cu scopul principal de a obtine, intr-un mod eficient si rapid, o diminuare a volumului de grasime localizata. Este vorba despre un proces de cavitatie asupra tesutului adipos, prin intermediul aplicarii de ultrasunete de 40 Khz, permitand un tratament corporal complet ce combina reducerea celulitei cu reducerea grasimii localizate.
Tehnica de cavitatie este crearea de microbule de vid in tesuturile adipoase, generate prin emisia de impulsuri de unde de joasa frecventa. Microbulele de vid aduna energia marindu-şi dimensiunea, genereaza o suprapresiune asupra celulelor adipoase, permitand ruperea membranelor celulare, cauzeaza o implozie care face ca particulele de grasime (trigliceride) sa se distruga si sa se transforme din substanta solida, in substanta lichida (digliceride), putand fi absorbite mai usor de catre sistemele de eliminare naturala ale organismului, sistemul limfatic si caile urinare.
produsul este fabricat in Spania de Termosalud

Garantie 1 AN.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 1500 euro

Pagina 24 / 36