Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Aparatura si Produse - Vanzari - Medicina

638 anunturi.

Instalatie radiologica

Instalatie radiologica Multix Swing seria 01096/2006. Producator Siemens-Germania.Parametrii: 150KV,550mA

Pret: 11900 euro

Mentiuni: Foarte putin folosit, uzura 2%, verificabil, servicii asigurate de Siemens

Electrocardiograf Nihon Kohden Cardiofax GEM EKG-9020K

Electrocardiograf Nihon Kohden in perfecta stare de functionare. Poate fi folosit cu usurinta de catre cadre medicale cu studii medii, util medicilor de familie, medicilor de medicina interna, cardiologilor. Este usor si compact, fiind folosit atat in cabinete cat si la domiciliul pacientului.

Pret: 3000 RON

Ecograf multidisciplinar Philips ATL HDI 3000

Ecograf multidisciplinar in perfecta stare de functionare, doppler color, toate pachetele software cu 6 sonde: convexa C5-2, liniaraa L10-5, convexa intravaginala C8-4v, phased array adulti P3-2, phased array neonato/pediatrie P12-5, creion doppler. Are modul ECG si cablu ECG pentru pacient, printer alb/negru Sony UP 860 CE. Imagini superbe pe: abdomen adulti si pediatrie, OB/Gyn, small parts( san, testicul, tiroida), cardio adulti si pediatrie, vascular si musculoskeletal, eco de fontanela nounascuti. Echipamentul este bine intretinut si verificat periodic de Philips Romania. Se elibereaza factura.

Pret: 4000 EURO

Injectomat BBraun Perfusor Compact

Injectomat in perfecta stare de functionare, bine intretinut si foarte putin utilizat. Se vinde cu clema de prindere, cablul de alimentare si manual de utilizare. Rata de injectare 0,1 - 99,9 ml/h (crestere cu 0,1ml/h); rata bolus 800ml/h. Alarma de ocluzie si alarma in caz de dozare incorecta.

Pret: 3000 RON

Centrifuga laborator Hettich EBA 20

Centrifuga de laborator, afisaj digital al vitezei de rotatie si al timpului, control digital. Marca renumita - foarte putin utilizata, stare perfecta de functionare. Disponibile doua bucati. Pret de catalog 4500 euro. Pret de vanzare SH 3500 RON.

Pret: 3500 RON

Imprimanta medicală KODAK DRYVIEW 5800

Stare funcțională foarte Buna,service efectuat recent

Pret: 2300 euro

defibrilator

Defibrilator Mobil, I-Pad
dimensiuni: 220mm*260mm*70mm, aprox 2kg. Baterie 12V, Lithium, ebenry 200 Joules,

Pret: 700 euro

Mentiuni: Sigilat

Ecograf Esaote

Ecograf Esaote Mylab50, stare impecabila. Ecograful este dotat cu 4 sonde si software pentru cord, ecodoppler, abdomen, ginecologie, musculo-skeletal, articulatii, parti moi. Toate sondele sunt in stare impecabila, nefolosite, in cutia lor originala.
licente Vascular, Convex, XView, TVM,Cardiac, Doppler, General Imaging, Phased Array, TEi, CMM, Linear HF, CLIP, XS Train, CFM

Pret: 15.000 euro

Autorefractometru dioptron optica medicala

Vand autorefractometru HOYA AR-560

Stare perfecta de functionare, cu orice fel de proba sau testare. Pentru poze sau orice alte detalii rog telefon, nu citesc mesajele pe site.

Posibilitate transport

Va multumesc.

Pret: 1400 EUR

Pret: 1400 EUR

Laser btl 2000 portabil

BTL-2000 este un laser terapeutic portabil care utilizează sonde BTL roșu și infraroșu cu laser de diferite puteri. BTL-2000 este proiectat pentru o utilizare ușoară și este de înțeles chiar și pentru cei care sunt noi la tehnologia cu laser. Puterea laserului de iradiere cu fascicul este ușor de a reglementa. Parametrii pot fi modificate cu ușurință după cum se dorește și propriile programe pot fi create și salvate. Software BTL-2000 permite schimbarea continuă a frecvenței, densitate, putere, o zonă și de timp. BTL-2000 oferă programe prestabilite pentru următoarele domenii medicale: recuperare, ortopedie, stomatologie ginecologie, neurologie, dermatologie, ORL, medicina sportiva, pediatrie, si practica generala. Utilizarea programelor presetate poate accelera în mod semnificativ de terapie. Atunci când un câmp și diagnostic este ales, instrumentul se va seta automat parametrii de terapie. BTL-2000 excelează cu putere ridicată și funcționează în ambele moduri pulsata si continua.BTL-2000 permite utilizatorului să determine cu precizie distanța sondă necesară din piele prin stabilirea suprafeței terapiei dorite. BTL-2000 testează automat performanțele sonda cu laser și corectează puterea de ieșire optimă cu laser. BTL-2000 este potrivit în special pentru tratament acupunctura. BTL-2000 are două moduri de localizare ușoară și percise de puncte de acupunctura.Pentru stomatologie, ginecologie si ORL echipamente optice speciale permit laser pentru a trata locuri greu accesibile

Pret: 5000

Mentiuni: Nu mai am cutia in care se tine

BIOSPECT - bioresonance device

INTROSPECT - BIOSPECT

Vand aparat NOW de diagnosticare prin biorezonanta magnetica BIOSPECT 21 fabricat 2017 în Rusia

WWW.INTROSPECT-EU.COM

Vand aparat cu biorezonanta BIOSPECT 21 Pro

Anul 2017 - NEW!

in acest moment este cel mai performant sistem de diagnostic prin biorezonanta
este portabil, usor, neinvaziv si nedureros

este rapid si sigur(in maxim o ora se poate aprecia starea de sanatate a organismului pacientului fara a folosi alte aparate, adica este o miniclinica)
costuri de intretinere minime, nu necesita consumabile, fiabilitate excelenta.

Avem aparate Introspect-Biospect - toate modele - direct de la producator!

INFO: www.introspect-eu.com

Pret: 4250- 5650 euros

Mentiuni: Unde si de catre cine poate fi folosit: medici de familie,medici specialisti, terapeuti, policlinici, spitale, institutii educationale, scoli si gradinite, centre spa&fitness, medicina sportiva etc.

Scanner Dental Whigs

Scanner Dental DentalWings 3 series
Scanner dental DentalWings seria 3 cu licenta valabila pana in luna septembrie 2017.
Seria 3 utilizeaza triangulatia cu laser, “laser triangulation”, pentru scanarea in trei axe (X, Rx, Rz). Sistemul este foarte usor de folosit, permite masuratori precise datorita volumului mare de scanare, 90 x 90 x 90 mm (volum intern). Materialele ce pot fi scanete sunt gips-ul si wax-up-ul. Este recomandat laboratoarelor mici si medii, dar se rcomanda si celor ce doresc sa inceapa utilizarea sistemelor CAD-CAM
Aplicabilitate:- Scanarea modelelor de la un element pana la întreaga arcadă - Scanarea întregii arcade pentru lucrări parţiale - Scanarea mai multor bonturi şi design simultan (ex: scanarea si design-ul a 6 elemente in doar 10 min) - Poate scana simultan intre 6 si 12 bonturi - Scanarea înregistrării ocluzale sau modelului utilizând tehnica "axis-finder" - Scanarea implanturilor pentru abutment-uri individuale. Are o cameră pentru măsurători, o cameră video, acurateţe: 15 µm.
Custom upgrade: procesor AMD A10 - 7850K RADEON R7, 12 Compute CORES 4C + 8G - 3,70 GHz. Formatul fisierelor finale este de tipSTL.
Sistemul contine: Unitate all-in-one (pc+scanner), kit-ul de Calibrare, suport pentru prinderea modelului, suport pentru scanarea simultana a mai multor bonturi (Multi die Plate), Dongle licenta.
Telefon : 0742674529
Pret info: 3000E negociabil

Pret: 3000

Autorefractometru dioptron optica medicala

Vand autorefractometru HOYA AR-560

Stare perfecta de functionare, cu orice fel de proba sau testare. Pentru poze sau orice alte detalii rog telefon, nu citesc mesajele pe site.

Va multumesc.

Pret: 1400 EUR

Autorefractometru dioptron optica medicala

Vand autorefractometru HOYA AR-560

Stare perfecta de functionare, cu orice fel de proba sau testare. Pentru poze sau orice alte detalii rog telefon, nu citesc mesajele pe site.

Va multumesc.

Pret: 1400 EUR

Metotrexat Ebewe injectabile pentru cei bolnavi

Metotrexat Ebewe injectabile pentru cei bolnavi (valabilitate august 2018) este o substanta cu urmatoarele proprietati:
- interfera cu factorul de crestere al anumitor celule din organism care se inmultesc rapid (medicament antitumoral)
- scade reactiile nedorite de aparare contra propriului organism (imunosupresor) si
- are efecte antiinflamatorii
Metotrexat Ebewe este utilizat la pacienti cu:
- Poliartrita reumatoida activa (PR) la pacientii adulti
- Forme poliartritice (cand sunt implicate cinci sau mai multe articulatii) ale artritei juvenile idiopatice active (AJI) forme severe, cand raspunsul la medicamentele antiinflamatoriinesteroidiene (AINS) a fost inadecvat.
- Forme severe, recalcitrante, dezabilitante de psoriazis, care nu raspund la alte forme de terapie conventionala cum ar fi fototerapia, PUVA si retinoizii si psoriazis sever care afecteaza articulatiile (artrita psoriazica), la pacientii adulti. Trimit oriunde in tara cu posta sau curierul (pretul afisat este per bucata) -50 lei, la mai multe bucati pretul este negociabil .

Pret: 50 lei

Pagina 24 / 43