Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Aparatura si Produse - Vanzari - Medicina

621 anunturi.

Colonoscop fibra optica

Aparat folosit in cabinet medical individual, in stare buna de functionare, tip PENTAX, cu accesorii (pompa aer-apa , sursa de lumina,tester etanseitate, perie curatire canale, pensa biopsie).

Pret: 1000 euro

PAT CONSULTATII

PAT CONSULTATII, NOU,CU TAPITERIE DIN PIELE ECOLOGICA BEJ,CU PICIOARE DIN INOX

Pret: 700 lei

ECOGRAF PORTABIL

ECOGRAF PORTABIL SLE-101PC + SONDA ELECTRONICA CONVEXA DE 2,5/3,5/5,0 MHz c60

Pret: 2500-2000 euro

Mentiuni: FOARTE PUTIN FOLOSIT,FIABIL,USOR DE MANEVRAT,IMAGINE EXCELENTA

pfx , pentru musculatura pelviana ,aparatul este ca nou

pfx , pentru musculatura pelviana ,aparatul este ca nou ,nu prezinta urme de folosire,mai multe detalii gasiti pe internet - Kegel Exerciser - Pelvic Muscle Trainer - PFX with Vaginall Sensor

Pret: 150 lei

tensiometru de incheietura digital OMRON R3 intellisense foarte precis

aparat de tensiune,tensiometru medical digital OMRON R3 in stare foarte buna ,foarte precis pentru cadre medicale dar si pentru uzul casnic ,foarte precis ,o marca de prestigiu in domeniul medical ,memorii -data-ora etc ,la numai 100 lei -trimit oriunde in Romania !

Pret: 100

termometru cu infrarosu medical profesional de la BRAUN ,model pro 4000

termometru cu infrarosu medical profesional de la BRAUN ,model pro 4000 ,un model evoluat de ureche dar si de corp ,extrem de precis pentru acasa dar si pentru cadre medicale,trimit in tara oriunde -100 lei

Pret: 100

aparat de foto-terapie philips hf3305

Fototerapia este o metoda de vindecare ce foloseste actiunea energiei unei radiatii luminoase mai puternica decat a unui bec si mai slaba decat cea a soarelui. Aceasta consta in expunerea la lumina unei lampi fluorescente de intensitate mare. Metoda se foloseste in tratarea starilor depresive aparute ca rezultat al unei lumini solare insuficiente (in special in lunile de toamna-iarna), in tratarea insomniilor, a oboselii cronice, fiind indicata de unii specialisti chiar si pentru vindecarea rahitismului sau a unor boli de piele. Ea este mai eficienta daca se practica dimineata, imediat dupa trezire, pentru o jumatate de ora, pana la doua ore. Fototerapia nu este indicata persoanelor care sufera de boli oculare sau care au pielea sensibila .Aparatul ,reglaje fata-spate se afla in stare foarte buna si este pe nivele de intensitate de la 2500 lux la 10000 lux ,trimit oriunde in tara cu posta sau curierul !

Pret: 130 lei

vand diverse

vand trusa oftalmologica sanyo noua pret 350 euro; tabla de plumb lat 1m grosime 2-3mm; ansamblu format din camera video si intensificator imagine ptr aparat radiologic eltex -400; pret 2500 ron; masa radioscopie mobila si cu lift eltex 400; pret 3500 ron tel 0720225380 ; 0726403236

Pret: -

Lupe chirurgicale sau endo

Lupe cu sursa de lumină

Pret: 400

Mentiuni: Nou

5XCauter cu incarcare prin inductie "Gutta Cutter"

Vand 5 cautere pentru stomatologie si medicina generala. Fiecare pachet contine incarcator prin inductie, cauter, 4 anse, manual de utilizare, plus cutia originala. Toate cele 5 bucati sunt noi. Se vand cu proba in Brasov. Raspund doar la telefon.

Pret: 110

Mentiuni: Se vand pachet la 500 de euro toate 5 sau la 110 euro bucata.

Vand dotari cabinet ginecologie

Mobilier, masa ginecologica, masa comsultatii, aspirator chirurgical, colposcop, etc, exceptand ecograf

Pret: In functie de obiect

Mentiuni: obiectele sunt aproape noi

Statie endoscopie Olympus Exera 2

Statie completa Olympus Exera 2 endoscopie, tehnologia high definition, în stare perfecta de funcționare , 25000 E

Pret: 25000

Ecograf Voluson 530 cu 4 sonde, tridimensional

Voluson 530 3D, 4 sonde, tridimensional convexa abdominala, tridimensional endocavitara, sonda liniara si sonda convexa abdominala 2D. Totul este funcțional în parametri normali, an fabricație 2000. În Bacău

Pret: 2000 E

Endoscopie completa


Vand linie completa,endoscopie digestiva,Olympus sh,functionala.Este compusa din :1 Fibrogastroscop,1 fibrocolonoscop,sursa de lumina,procesor video+camera captura video,accesorii,pense biopsie,pense corpi straini,kit intrtinere,monitor,program captura video,troliu de endoscopie,aspirator chirurgical,genti speciale de transport si pastrare + Aparat de anestezie inhalatorie cu multiple baloane ,sonde endotraheale,piese componente rezerva.
Doritorilor li se asigura training.

Dr. Dan Tanase

Pret: 10.990

Mentiuni: Accept si schimburi cu alta aparatura medicala

Lichidare stoc aparatura medicala

SC Bioanalitic SRL-in faliment, scoate la vanzare prin negociere directa urmatoarele bunuri: Cromatograf de lichide, cu multiple intrebuintari MERCK HITACHI-aparat ce poate fi folosit si in genetica sau toxicologie/analizatoare biochimie-Hitachi 911, 704, EPPENDORF, BECKMANN, HEIDOLPH B DREHZAHL, ABBOT, sisteme de electroforeza, aparate coagulare KC40, incubatoare ABBOT COMANDER, aparate hematologie ABBOT CELL-DYN 3700, aparate de imunulogie BIO RAD-CODA EIA, etc.

Pret: in functie de negociere

Mentiuni: Vanzarea se face prin negociere directa.

Pagina 29 / 42