Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Aparatura si Produse - Vanzari - Medicina

705 anunturi.

Tattoo Remover

Aparat de indepartare a tatuajelor negre sau colorate.

Garantie 6 luni.
Pret fara TVA 19%.

Pret: 1200 euro

RF Thermage

Aparat de radiofrecventa fractionata si crioterapie pentru tratamentul tenului matur,trateaza cicatricile postacneice,ofera efect de lifting instant.

Garantie 6 luni.
Pret fara TVA 19%.

Pret: 1200 euro

Hydrogenera

Aparat estetic de rejuvenare faciala: hidrodermoabraziune,radiofrecventa multipolara,dermapen (mezoterapie cu ace),criolifting si curenti biostimulare.

Garantie 6 luni.
Pret fara TVA 19%.

Pret: 1000 euro

Ecolaser -Aparat epilare definitiva

Principiile de baza ale Diode laser cu 808 nm mizeaza pe obtinerea unui rezultat compatibil cu metabolismul uman.

Eco Laser este un echipament ce foloseste energie continua laser diode care realizeaza conversia electica, luminoasa si de caldura. Principiul laser diode este urmatorul: datorita microprocesorului, sursa de alimentare laser poate furniza curent constant reglabil pentru modulul laser, laserul diode transforma energia electrica in lumina, generand lumina laser continua de 808 nm. Fascicolul laser iradiaza tesutul ce urmeaza a fi epilat, trecand prin stratul superficial al pielii si ajungand la radacina foliculului pilos, unde energia luminoasa este absorbita si transformata in energie termica pentru distrugerea foliculului, determinand indepartarea definitiva a parului. Parametri necesari in timpul tratamentului, precum energie, densitate, trebuie setati de catre terapeut in conformitate cu fiecare pacient.Avantaje

Siguranta: Eco Laser,cu 808 nm, are performanta dovedita clinic; incorporeaza un procesor performant ce asigura controlul aparatului in timp real.
Rapid: Asigura indepartarea parului de pe suprafete mari cu eficienta si viteza ridicata.
Efectiv: Laserul cu lungime de unda de 808 nm intra in spectrul infrarosului de aproape (0.75~1.50μm), poate penetra dermul si tesutul adipos subcutanat, actionand in diferite locuri si adancimi ale firului

Garantie 6 luni.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 5200 euro

Easy Light-aparat epilare definitiva

DESIGN MINIMALIST - EFICIENTA MAXIMA

EASY LIGHT este un nou echipament care foloseste lumina intens pulsata (IPL) in realizarea tratamentelor precum epilare definitiva, skin rejuvenation, tratarea acneei, tratarea petelor de pigmentare si optional tratarea vergeturilor.

Spectrul luminos emis poate fi usor controlat datorita tehnologiei CPL(Controlled Pulse Light) si de asemenea se poate verifica timpul de emisie intr-un mod mult mai rafinat.

EASY LIGHT dezvolta o energie de 1200 watts exprimata in concentrarea a 10 -50 J/cm 2.Acest aparat beneficieaza de TEHNOLOGIA MULTIPULSE , ceea ce garanteaza optimizarea rezultatelor intr-o perioada scurta de timp , astfel numarul de sedinte sunt reduse considerabil.

Tehnologia MULTIPULSE actioneaza intr-un mod sacadat, in timpul unui flash luminos sunt concentrate mai multe pulsuri care sunt conduse pana la nivelul stratului germinativ , in vederea stimularii secretiei de collagen si elastina (fotointinerire) sau pana la nivelul bulbului pilifer pentru a produce combustia acestuia(fotoepilare).

In vederea realizarii tratamentelor aparatul dispune de filtere speciale adecvate fiecarei probleme ce se urmeaza a fi tratata.

Pentru tratamentul de epilare definitiva se utilizeaza filtrul 640-1200nm; pentru tratamentul skin rejuvenation este recomandat filtrul 560-1200nm;pentru pigmentation therapy 420-1200nm;pentru acnee filtrul 510-1200nm.

Garantie 6 luni.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 4500 euro

Machiaj semipermanent-PM501

Aparat de machiaj semipermanent si tatuaj cosmetic cu Biostimulare Laser de ultima generatie care ofera practicianului garantia sigurantei, a celor mai inalte standarde de calitate si de igiena, precum si a rentabilitatii.

Aparatul PM 501 este proiectat cu un sistem de cartus de siguranta, detasabil cu usurinta, ceea ce permite schimbari rapide sau inlocuirea cu diferite tipuri de ace in scopul obtinerii de catre artist a efectelor dorite.

Biostimularea cu laser grabeste procesul de vindecare post-tratament, previne ulceratiile, starile inflamatorii si calmeaza iritatiile.

Garantie 6 luni.
TVA 19%nu este inclus.

Pret: 950 euro

Bodydermshaper

Aparat de vacuumul, cea mai raspindita terapie pentru remodelare corporala. Acest echipament ofera rezultate imediate in toate tipurile de tratamente corporale dar are deasemena si programe pentru tratamente faciale.

Garantie 6 luni.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 990 euro

Infralipoderm

Aparat de cavitatie si infrarosu. Ofera rezultate imediate in remodelare corporala si eliminarea adipozitatilor localitate datorita convergentei celor doua terapii cu rezultate dovedite

Garantie 6 luni.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 990 euro

Skinlife

MICRODERMOABRAZIUNE
Dermabraziunea este o tehnică de exfoliere, asemănătoare peelingului. Un şir de microcristale de oxid de aluminiu este livrat printr-un echipament de mână. Cristalele se ciocnesc de piele, producând un efect progresiv şi abraziv asupra suprafeţei sale, strat cu strat. Astfel, celulele moarte ale epidermei sunt îndepărtate şi apoi aspirate, dezvăluind o piele proaspătă, sănătoasă, învigorată.
După doar câteva secunde de exfoliere, cristalele, combinate cu resturile de piele, sunt aspirate înapoi prin echipamentul de mână şi prin tuburi într-un rezervor de resturi complet independent.
Cristalele sunt aruncate după fiecare tratament, astfel garantând condiţii maxime de igienă.

SKINLIFE
EFECTE ŞI REZULTATE

SKINLIFE a fost proiectat să obţină rezultate maxime în următoarele tratamente:
- exfoliere facială şi corporală
- îmbătrânire naturală şi îmbătrânire cauzată de soare
- reducerea cicatricelor superficiale şi ridurilor de expresie
- imperfecţiuni minore ale pielii şi neregularităţi în pigmentarea pielii
- tratamentul bătăturilor, pielii întărite sau tari
Graţie efectului controlat, progresiv de exfoliere, rezultatele sale devin evidente după primele câteva sesiuni:
- ridurile superficiale dispar
- imperfecţiunile pielii sunt ameliorate
- cicatricele şi semnele sunt minimalizate
- neregularităţile în pigmentaţia pielii sunt reduse
- pielea îmbătrânită sau lăsată este întărită şi întinsă

Garantie 1 AN.
TVA 19% nu este inclus

Pret: 2200 euro

Mesoskin

MESOSKIN electroporatia denumita generic si " mezoterapie fara ace "este un echipament electronic cu un sistem dovedit din punct de vedere stintiific ,a carui aplicatie (Electroporation)determina o crestere semnificativa in prmeabilitatea pielii,atat pentru substante ionice,cat si pen "tru substante non ionice,si chiar pentru macromolecule.

Pentru ca o substanta aplicata local sa se absoarba prin epiderma trebuie sa treaca de statul cornos.Permeabilitatea unei substante este de 15 ori mai mica decat cea a dermei.Aceasta crestere in permeabilitatea pielii in ceea ce priveste diferite substante sau ingrediente cosmetice active,atinge obiective cosmetice avand rezultate imbatabile,ceea ce inseamna ca principiile active intra in interiorul celulei unde sunt foarte eficiente.

S-a dovedit in eletroporatie ca aplicarea de impulsuri electrice scurte asupra celulelor si tesutului actioneaza asupra structurilor lipidice,cum ar fi membranele celulelor,cauzand schimbari moleculare in lipidele componente care se comporta ca pori de dimensiuni foarte mici.Acest fenomen de socuri electrice are o durata incredibil de mica si se desfasoara intre anumiti parametri de voltaj si durata. Formarea porilor este complet reversibila dat fiind faptul ca moleculele se restructureaza cand socul electric inceteaza.

Garantie 1 AN.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 1000 euro

Cavita Basic

Beauty One aduce in premiera in Romania CavitaR , noua revolutie in cavitatie
Termosalud continua sa avanseze puternic in domeniul electroesteticii profesionale si dovedind acest lucru, lanseaza pe piata CavitR Basic, noua revolutie in cavitatie.
Tratamentele estetice corporale realizate prin aplicarea CavitaR reprezinta o optiune alternativa la operatiile chirurgicale de liposuctie.
Cavita R este conceput cu scopul principal de a obtine, intr-un mod eficient si rapid, o diminuare a volumului de grasime localizata. Este vorba despre un proces de cavitatie asupra tesutului adipos, prin intermediul aplicarii de ultrasunete de 40 Khz, permitand un tratament corporal complet ce combina reducerea celulitei cu reducerea grasimii localizate.
Tehnica de cavitatie este crearea de microbule de vid in tesuturile adipoase, generate prin emisia de impulsuri de unde de joasa frecventa. Microbulele de vid aduna energia marindu-şi dimensiunea, genereaza o suprapresiune asupra celulelor adipoase, permitand ruperea membranelor celulare, cauzeaza o implozie care face ca particulele de grasime (trigliceride) sa se distruga si sa se transforme din substanta solida, in substanta lichida (digliceride), putand fi absorbite mai usor de catre sistemele de eliminare naturala ale organismului, sistemul limfatic si caile urinare.
produsul este fabricat in Spania de Termosalud

Garantie 1 AN.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 1500 euro

Body Escultor Plus

Body Esculptor este un aparat destinat realizării de tratamente de electrostimulare în cadrul saloanelor de frumuseţe. Se pot trata problemele generate de obezitate, celulită, refortifierea, remodelarea corporală, dereglările circulatorii, adipozitatea localizată şi alte probleme de estetică.
Body Sculptor permite profesioniştilor în domeniu să ajusteze parametrii tratamentului într-un mod rapid şi simplu.
Tratamentul de electrostimulare Body ESculptor se realizează prin intermediul a 32 electrozi de silicon conductor care se conectează la cele 16 ieşiri .
Acesta dispune de 13 programe de tratament prestabilite, care utilizează pana la 17 curenţi de stimulare.
Fiecare dintre programe combină diverse tipuri de curent şi stabileşte timpul ideal de aplicare. Timpii atribuiţi fiecărui tip de curent se pot modifica fără a modifica şi durata totală a programului.
De asemenea, atunci când se lucrează cu curenţii individuali, se pot modifica parametrii corespunzători: timpul de pulsare, timpul de contractare şi timpul de repaus.
Diferitele tratamente care se pot realiza cu Body Sculptor permit obţinerea de numeroase beneficii:

Diminuarea procentului de grăsime corporală
Creşterea tonusului muscular
Mobilizarea depunerilor de grăsime
Creşterea tonusului cutanat
Drenaj şi eliminarea lichidelor
Activarea circulaţiei
Relaxarea crampelor musculare
Garantie 1 AN.
TVA 19% nu este inclus

Pret: 1200 euro

Photoon

Photoon 808 Diode Laser aparat epilare definitiva bazat pe principul Fototermolizei selective - o tehnologie inovativa care distruge firele de par spre deosebire de IPL care le subtiaza.

Aparatul Photoon utilizeaza o lumina laser emisa pe frecventa de 808 nm (nanometri) generata de o dioda, ce permite trecerea curentului intr-o singura directie. Asemeni procedeului IPL, lumina laser patrunde in radacina firului de par si cauterizeaza capilara care hraneste firul de par. Insa, faptul ca este o lumina unidirectionala pe lungime fixa de unda (808) nm si foarte selectiva, are o eficienta crescuta fata de IPL care este o
lumina dispersata, distrugand astfel nu doar firul de par ci si radacina.

Garantie 1 AN.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 9500 euro

Eximia – K33 Upgrade

Beauty One aduce in premiera noua tehnologie de laser Eximia, inovatia tehnologica de amploare care inlocuieste chirurgia estetica, singurul concept tehnologic care detine toate secretele pentru a obtine idealurile frumusetii, un sistem unic care ofera solutii diferite pentru fiecare tip de imperfectiune estetica a corpului.

Datorita terapiilor inovative utilizate, stimuleaza procesele naturale ale organismului uman, avand rezultate extraordinare:

Elimina tesutul adipos
Amelioreaza/trateaza vergeturile
Activeaza circulatia sanguina ajutand astfel la eliminarea retentiei hidrice
Reda fermitatea pielii/Diminueaza ridurile corporale
Trateaza cicatricile postacneice
Diminueaza petele pigmentare
Efect de lifting facial (amelioreaza sau trateaza ridurile faciale)
Remodelare corporala
Trateaza celulita in diferitele ei stadii
Lifting corporal
Drenaj Limfatic

Garantie 1 AN
TVA 19% nu este inclus

Pret: 12000 euro

Eximia (BodyFarm)

Descopera noul Eximia
Cu nu mai putin de 5 tehnologii ultra-performante inglobate intr-un singur echipament, noul aparat Eximia revolutioneaza tehnicile de slabire, garantand cele mai rapide rezultate in tratamentele de slabire si de reducere a celulitei.
Datorita tehnologiei avansate si a puterii marite incorporate in inovatorul Body Farm Plus, acesta poate actiona in profunzime chiar si in cazul unui strat gros de tesut adipos, oferind rezultate mult mai rapide.
Cum functioneaza?
Conceptul Body Farm Plus asigura o crestere exponentiala a eficientei tratamentului de slabire datorita terapiilor inovative si complet non-invazive pe care le detine:
– Laserul lipolitic – are o actiune sporita ce ofera un efect mult mai rapid in ceea ce priveste pierderea centimetrilor de pe zonele cu probleme. Puterea sporita a acestuia asigura distrugerea rapida a tesutului adipos si eliminarea lui pe cale naturala.
Multiporatia – cu o intensitate marita pentru o mult mai buna penetrare a ingredientelor active la nivelul celulei adipoase
Endoradiomag- tehnologie patentata ce combina Vacuumul endermologic cu Radiofrecventa monopolara si Magnetoterapia- elimina celulita in diferitele ei stadii, activeaza circulatia sanguina, elimina toxinele, oxigeneaza tesuturile, stimuleaza productia de collagen si elastina, redand elasticitatea pielii si tratand vergeturile

Garantie 1 AN.
TVA 19% nu este inclus.

Pret: 16900 euro

Pagina 36 / 47