Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Aparatura si Produse - Vanzari - Stomatologie

288 anunturi.

Unit dentar + compresor si pompa de aspiratie cadou

Unit dentar Finndent complet, stare perfecta de functionare , piele naturala, vezi poze pe OLX intoduceti "unit dentar + compresor si pompa cadou" si dati cautare. Include scaun dentar, scuipatoare, lampa halogen si unitate de serviciu/comanda amovibila tip cart, care contine toata electronica (service usor accesibil) iar suprafata superioara serveste ca platforma de lucru. Panoul de control contine 5 pozitii- pentru seringa spray apa/aer, aparat detartraj, 2 turbine si 1 piesa cot toate cu fibra optica. Mai include scaun medic, scaun asistent/a, compresor fara ulei nu necesita intretinere, pompa de aspiratie chirurgicala . Unitul are ax de rotire 180 grade si in plus se poate monta si pentru dreptaci si pentru stangaci.
Pret total 4850 lei.
Se poate vedea in Bucuresti, sector 4.
Informatii la 0720-762 045.

Pret: 4850 lei

Mentiuni: In afara de unit mai sunt disponibile si alte aparate necesare in cabinet.

FRONT DESK MEDICAL OFFICER - ASPECTE ESENTIALE PENTRU MANAGERII MEDICALI

FRONT DESK MEDICAL OFFICER - ASPECTE ESENTIALE PENTRU MANAGERII MEDICALI
De ce am creat program? L-am creat pentru ca am observat ca, pe piata romaneasca de profil, exista o nevoie acuta de a ne pregati corespunzator echipa. Pentru ca am sesizat de-a lungul timpului, pe masura ce am pregatit noi si noi echipe, faptul ca exista cateva aspecte esentiale atunci cand vine vorba despre formare si aptitudinile unui front desk medical officer. Si pentru ca, pentru a implementa mai usor schimbarea pentru toti managerii medicali care au sesizat faptul ca lucrurile pot fi imbunatatite, am creat acest program.


DE CE NU O CARTE?Nu am creat o carte din mai multe motive. In primul rand pentru ca o carte, dupa ce ai achizitionat-o, iti vei face timp sau nu sa o citesti. Astfel incat ne-am gandit ca un program structurat sub forma de lectii ar fi o forma mult mai usor de folosit, cu informatii mai usor de asimilat, cu sfaturi practice si strategii de implementat.IN CE CONSTA PROGRAMUL DE PREGATIRE A FRONT DESK MEDICAL OFFICERS?Oricine a aplicat cel putin o data la un astfel de post stie in mare cam care ar fi cerintele acestui job. Dar ce facem atunci cand proaspatul angajat uita care sunt atributiile sale? Acest program, prin felul in care este structurat, abordeaza cele mai importante aspecte referitoare la pregatirea unui front desk medical officer.

Pret: DE LA 450 RON

Kit Informare COVID-19

Pentru clinicile si cabinetele interesate de informarea corecta, atat a pacientilor, cat si a membrilor echipei cu privire la metodele de prevenire a transmiterii COVID-19, am creat un KIT ready to use, care contine 5 materiale esentiale!

https://dental-medical-office-management.blogspot.com/2020/06/kit-covid-19-ready-to-use.html

1) Cum folosim corect mastile?
2) Ghid practic de folosire a mastilor
3) Cum sa prevenim raspandirea COVID-19? 7 Pasi esentiali
4) Igiena la locul de munca
5) Cum sa ne spalam pe maini?

Cele 5 materiale sunt disponibile in format pdf, png si jpg si pot fi printate direct sau folosite pe website-ul propriu sau pe pagina de social media.

Pretul acestui kit este de 49 RON. Dupa achitarea acestui pret, materialele vor fi trimise pe email prin transfer, gata de a fi utilizate.

Pret: 49 RON

Vand spatiu actual cabinet stomatologic Parcul Carol

Spatiu cu vedere la Parcul Carol si Fantana Zodiac compus din 3 camere, 75 mp, transformat in spatiu comercial, decomandat, etaj 1 cu pod, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare (1 pentru medici si 1 pentru pacienti), sala pentru medici, 2 incaperi stomatologice (cu posibilitate de inca un scaun), termopan wenge, instalatii schimbate, centrala, 4 aparate de aer conditionat, usi interioare din sticla, usa metalica, cadastru+intabulare, intrare din strada, pozitie excelenta.

Pret: 110000euro

Sistem Rx complet OPG, Cefalo, Retroalveolar, digitale + toate accesoriile

Vând ortopantomograf Kodak CS 8000C cu brat Cefalometric + sort omologat si verificat de curând + computer dedicat (Dell) si imprimanta Carestream, digitala, pentru filme radiologice, DryView 5700 Laser Imager (achizitionate de noi de la SANEX)
+ RETROALVEOLAR GNATUS CU SENZOR DIGITAL (achizitionat de nou de la SITEA), montat pe perete.
+ sistemul video de control al pacientului in timpul expunerii
Toate sunt in stare foarte buna, perfect functionale, cu avizele si verificarile tehnice la zi. Folosite doar pentru pacientii clinicii.
Moduri radiografice : Panoramic, Panoramic segmentat, Sinus maxilar, ATM x 2, ATM x 4, Cefalo.
Motivul vanzarii: upgrade la 3D.
Foto recente, la cerere.

Pret: 15000 euro

Pret: 15000 euro

Vand - Aparat pentru uns turbine, micromotoare si piese de mana

Putere : 220VV/50Hz
Aparat pentru uns turbine, micromotoare si piese de mana
Contine ulei propriu
Necesita conectare la aer compresor

Pret: Negociabil

Mentiuni: Detalii la telefon

Vand OPG Kodak CS 8000C+cefalo+imprimanta filme radiologice+calculator

Vând ortopantomograf Kodak CS 8000C cu brat Cefalometric + sort omologat si verificat de curând + computer dedicat (Dell) si imprimanta Carestream, digitala, pentru filme radiologice, DryView 5700 Laser Imager.
Moduri radiografice : Panoramic, Panoramic segmentat, Sinus maxilar, ATM x 2, ATM x 4, Cefalo. A fost folosit doar pentru pacienții clinicii, din 2012, număr redus de expuneri, aparatul este montat, funcționează impecabil și se poate vedea oricând. Verificare tehnica la zi.
Motivul vanzarii: upgrade la 3D.
Pret: 15000 euro negociabil

Pret: 15000 euro negociabil

Unit dentar + Compresor cadou

Unit Stomatologic SUNTEM ST-D307 brațe jos motor DC 24V silențios, include detartraj ultrasunete, lampă fotopolimerizare separat, Panou de comandă soft-switch comenzi scaun, apă la pahar, chiuveta, apă calda, program ridicare scaun, programare
Negatoscop
Masuta de lucru
Consola asistenta dotata cu:
Aspirator saliva
Aspirator chirurgical
Panou de comenzi scaun apa pahar, chiuveta, incalzire apa
Masuta de lucru
Scaun pacient dotat cu:
Fotoliu electro-mecanic
Titiera articulata
Spătar ergonomic şi sistem de siguranţă
Fotoliu dotat cu doua manere de sprijin pentru pacient stanga si dreapta
Tapiterie poliuritana
Două motoare electromagnetice LINAK Danemarca, puternice, dar selinţioase de 24 V, care pot fi acţionate de pe panoul de comandă
Pozite anti shoc Trendelemburg
Control electronic al timpului de curgere al apei la pahar şi chiuvetă
Chiuvetă-scuipător din ceramica mobilă dotată cu spălător de scuipător
Lampa de lucru:
Lampa unit cu lumina rece Led 32000 lux
Senzor pornire reflector
Miscare la 180 grade imprejurul axei.

Se oferă cadou compresorul de 0,75kw(1350 rpm) Soga(Italy)modP52DM Secco.
6900 lei negociabil.

Pret: 6900

Unit dentar Sirona C8+

Vand unit dentar Sirona cu furtune pe sus. Aspiratie Catani cu pompa de aspiratie uscata inclusa. Seringa aer apa. Un furun micromotor electric cu fibra optica. Un furtun fibra optica pt turbina. Un furtun pt detartraj. Lampa cu halogen. Va pot ofer nr contact pt transport si montaj. Bonus ofer compresor fara ulei, chinezesc. Pt poze si alte detalii contactati-ma pe whats app.

Pret: 3500euro

UNIT DENTAR PLANMECA

Vand unit dentar planmeca cu furtune pe sus. Tapiterie noua, culoare portocaliu. Lampa cu bec halogen. Furtun pt detartraj tip woodpecker/ems. Doua furtune cu fibra optica pt motor electric. Un furtun fibra optica pt turbina. Spray aer apa cu functie de incalzire a apei. Aspiratie chirurgicala. Bonus Ofer compresor fara ullei chinezesc si lampa chirurgicala Kavo lux de tavan cu bec halogen. Pt transport si montaj va ofer un contact.

Pret: 3500euro

De vânzare OPG digital Kodak CS 8000C cu modul cefalo

Vând ortopantomograf Kodak CS 8000C cu brat Cefalometric + sort omologat si verificat de curând + computer dedicat, Dell.
De vânzare instalație panoramică digitatală Kodak CS 8000C cu modul cefalometric. Moduri radiografice : Panoramic, Panoramic segmentat, Sinus maxilar, ATM x 2, ATM x 4, Cefalo. A fost folosit doar pentru pacienții clinicii, din 2012, număr redus de expuneri, aparatul este montat, funcționează impecabil și se poate vedea oricând. Verificare tehnica la zi.
Motivul vanzarii: upgrade la 3D.
Pret: 14000 euro negociabil

Pret: 14000

RECLAMA VIDEO PE TV-UL TAU

Sala ta de asteptare trebuie sa fie folosita la maxim pentru a educa si a informa!

Iti poti educa pacientii cu videoclipuri informative legate de manopere, tips & tricks, indicatii post-manopere, dar si cu privire la cele mai recente oferte, promotii sau abonamente.

Cum poti face acest lucru? Prin afisarea acestor materiale direct pe TV! Iti punem la dispozitie materiale de marketing create special pentru tine si nevoile tale!

Pachete incepand de la 50 ron/luna. Se elibereaza factura.

https://dental-medical-office-management.blogspot.com/2020/09/foloseste-ti-sala-de-asteptare-pentru.html

Pret: 50

Compresor unit dentar

Vand compresor Eurocompress cumparat de la Tehnical Dent. Folosit pentru 1 unit timp de 7 ani. Merge fara probleme pentru turbina. Nu face fata daca se foloseste si aspiratorul chirurgucal, decat foarte putin timp. https://www.tehnicaldent.ro/compresoare-dentare/194-compresor-dentar-power-24-150.html

Pret: 800 lei

Vând paralelograf

Paralelograf Orthoflex
Prezentare:
-spatula de ceara
-micromotor cu viteza ajustabila
-suportul de lucru
-set cu instrumente
-instrumentul de masurare
-viteza kb. 500-30000/min
-puterea consumata 0,25 A
-greutate 15 kg
-temperatura de operare 15-40°
-consum energie 70w

Pret: 2000 € negociabil

Mentiuni: Arata ?i func?ioneaza 10/10

Cuptor VITA Zyrcomat 6000 MS

VITA Zyrcomat - cuptor de sinterizare rapid, silentios si compact, folosit aprox-100 ore, stare impecabila.
Pret- 5000 Euro

Pentru mai multe detalii va rog sunati la 0767 323 726.

Pret: 5000 Euro

Pagina 16 / 20