Despre noi

Ca pretutindeni in lume, si in Romania medicina incepe sa fie privita din perspectiva oportunitatilor de afaceri. Astfel, micile investitii private in domeniul echipamentelor medicale par a gasi un teren favorabil la noi in tara. In aceste conditii, piata echipamentelor, produselor medicale si a locurilor de munca din domeniul medical se dezvolta si impune crearea din mers a unor mecanisme care sa-i asigure functionarea.

Consideram ca PIATA MEDICALA face parte dintre aceste mecanisme si isi va indeplini rolul sau de informare asupra oportunitatilor de investitii si mediere a tranzactiilor efectuate de catre medici, personal medical si paramedical. Acesta este un loc propice pentru a cauta si oferi produse si echipamente medicale noi sau second-hand.


CV-ul Piata Medicala

Acest site a fost lansat in decembrie 2003 in formula de cautare/adaugare anunturi direct fara a fi necesar un cont de utilizator. Din iunie 2005 doar membrii inregistrati vor avea posibilitatea sa adauge anunturi, cautarea fiind in continuare accesibila fara autentificarea vizitatorului. Motivatia acestei modificari o veti gasi in randurile urmatoare.

In martie 2005 a fost lansata revista Piata Medicala care pe langa anunturile publicate de dumneavostra pe site contine informatii despre produse si aparatura, interviuri, analize de piata. Pentru mai multe informatii despre revista va invitam sa accesati link-ul spre Revista Piata Medicala online.


Descrierea site-ului

Pentru a cauta anunturi continute in rubricile site-ului aveti acces direct din pagina principala a site-ul fie prin click direct pe numele rubricii fie prin cautare dupa cuvinte cheie.

Pentru a adauga anunturi trebuie sa iti creezi un cont pe acest site deoarece serviciile noastre sunt adresate doar persoanelor si firmelor care isi desfasoara activitatea in sfera medicala sau furnizeza servicii de orice fel pentru acestea. Inscrierea ta ca membru consta in completarea unui tabel cu informatii minime despre tine (e-mail, nume, ocupatie etc) si trebuie privita ca un act de responsabilizare, atat a noastra, ca ofertant de servicii, cat si a ta, ca utilizatorilor. Mai mult, este un gest de respect din partea noastra ca serviciul oferit de noi sa-ti fie adresat tie personalizat iar din partea ta este un gest de asumare a apartenentei la unul dintre domeniile serviciilor medicale sau industriei medicale. Confidentialitaeta datelor personale furnizate de tine este asigurata de legislatia in vigoare si garantata de PIATA MEDICALA.

Rubrica "Producatori/Distribuitori" contine informatii despre fiemele cu sediul in Romania care produc si distribuie produse si echipamente medicala. Adaugarea unei noi firme in catalog este gratuita pentru utilizatorii acestui site.

Rubrica "Servicii Medicale" contine oferta de servicii medicale si paramedicale necesare MEDICILOR si personalului medical pentru colaborari in vederea realizarii actului medical complet : radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnica dentara, cabinete medicale ecografie etc. Rubrica poate fi in egala masura utila si pacientilor care se intereseaza direct de aceste servicii fara a fi trimisi de un alt medic. Adaugarea firmei sau cabinetului medical individual in aceasta rubrica este gratuita pentru utilizatorii acestui site.

Contact

Pentru a intra in legatura cu noi va rugam sa ne scrieti un email la webmaster@piatamedicala.ro.