Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Dezinfectie / Sterilizare - Vanzari

23 anunturi.

Oferte de împrumut internațional

Buna ziua domnule si doamna,
Căutați împrumuturi pentru a vă revigora activitățile sau pentru a realiza un proiect sau pentru a cumpăra un apartament, dar dosarul dvs. din cadrul băncii a fost respins. Eu sunt o persoană care oferă împrumuturi care variază de la 2.500 la 1.000.000 € pentru toți oamenii capabili să îndeplinească condițiile. Vă sugerez să faceți afaceri cu mine pentru a obține acest împrumut mai repede în 48 de ore. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați-mă cât mai curând posibil pentru mai multe informații despre împrumut. Contactați-mă pentru mai multe informații.
E-mail: dominique60charrier@gmail.com
Whatsapp: (+229) 96737105
Mulțumesc foarte mult

Pret: 2500

Mentiuni: E-mail: dominique60charrier@gmail.com Whatsapp: (+229) 96737105

Vacuklav 44B+ EVOLUTION NOU

Tehnologia patentata scurteaza timpii de functionare

Cu DRYtelligence brevetata - sterilizare inteligenta pentru fiecare configuratie de incarcare

Documentare,aprobare si trazabilitate utilizand ecranul color tactil XXL cu interfata de operare intuitiva

Incarcare maxima 9 kg

Conexiune fixa la apa pentru racirea sistemului de vacuum performant.

Pret: 225.000

Mentiuni: Este nefolosit.

Oferte de împrumut internațional

Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata. Am capital de utilizat pentru a oferi împrumuturi internaționale pe termen scurt și lung, în special de la 2.500 € la 1.000.000 € pentru orice persoană gravă care dorește împrumutul. dobândă de 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind particulară, nu vreau să încalc legea cu privire la cămilă. Puteți plăti mai mult de 1 până la 25 de ani în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. plățile lunare. Acest lucru recunoaște numai datoriile certificate de mână și piesele necesare. Pentru mai multe informații, contactați-mă prin e-mail: dominique60charrier@gmail.com

Pret: 2500

Mentiuni: Buna, doamnelor ?i draga doamna Ofer un împrumut între 5.000 euro ?i 2.000.000 euro pentru toate persoanele care pot plati, la o rata de 3%. Contacta?i-ma pentru mai multe informa?ii.

Oferte de împrumut internațional

Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata. Am capital de utilizat pentru a oferi împrumuturi internaționale pe termen scurt și lung, în special de la 2.500 până la 500.000 de euro pentru orice persoană gravă care dorește împrumutul. dobândă de 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind particulară, nu vreau să încalc legea cu privire la cămilă. Puteți plăti mai mult de 1 până la 25 de ani în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. plățile lunare. Acest lucru recunoaște numai datoriile certificate de mână și piesele necesare. Pentru mai multe informații, contactați-mă prin e-mail: dominique60charrier@gmail.com
Whatsapp: +22996737105

Pret: 2500

Mentiuni: Buna, doamnelor ?i draga doamna Ofer un împrumut între 5.000 euro ?i 2.000.000 euro pentru toate persoanele care pot plati, la o rata de 3%. Contacta?i-ma pentru mai multe informa?ii

împrumut de împrumut acordat persoanei în termen de 72 de ore

Creditarea între capital privat severă și rapidă este la 72h, care servește pentru a oferi împrumuturi pe termen scurt și pe termen lung până în 2000 începând cu 50 de milioane la valoarea oricărei persoane serioase care vrea un credit. 2% din dobândă în anul datorită sumei date, pentru că nu doresc în mod deosebit să încalcă legea lichidității. Puteți să o rambursezi de trei ori timp de 25 de ani, în funcție de suma pe care o închiriați. Ar trebui să vă vedeți plățile lunare. Ele necesită numai confirmarea de primire autentificată și anumite documente autentificate.
Băncile sunt interzise și nu beneficiază de bănci, sau mai bine dacă aveți un proiect și o finanțare, sunt necesare credite necorespunzătoare sau bani pentru facturare, investiții în companii.
PS: nu stau oameni serioși
giorgiosaavedra75@gmail.com

Pret: 100

Credit pentru investiții


Bună Doamnă și Doamne,
Sunt o persoană care poate să facă împrumuturi de la 2000 până la 5.000.000 de euro pentru cantitatea și condițiile foarte favorabile, făcând viața mai ușoară. Sectoarele în care suntem capabili să ajutăm:
* financiar
* Împrumut de acasă
* Credit pentru investiții
* Consolidarea datoriilor
* Linia de credit
* Al doilea credit ipotecar
* Achiziționarea de credite
* Credite personale

Deci, dacă trebuie să împrumutați bani, vă rugăm să mă contactați prin e-mail: nairzjosef54@gmail.com

Pret: 2500

SOFTLEX DENTAL

Softlex Dental
Dental Stars este un software stomatologic care it permite să gestionezi clinica dentară cu pasiune, simplu si inteligent.
Fără taxe suplimentare !

Nu există restricții cu privire la mai multe calendare sau usernames etc !

Noi, te vedem ca un coleg medic dentist, care doreste să gestioneze clinica cu pasiune si ridicand standartul cum ar fi trecerea de la fisa pacientului scris cu mana la digitalizarea cu un software stomotologic modern facut special pentru tine de catre o colaborare inteligenta cu specialisti in domeniu si al tau si al nostru .

Fara costuri dar cu toate facilitățile dorite.

Cu toții stim cum si ce trebuie ca un cabinet stomatologic sa mearga bine. Acesta este si motivul pentru care Dental Stars iti aduce acest produs unic in mainile tale pentru ca cel mai bun manager esti TU .

" A soft touch for the hard worker"

Semnat un coleg !

Pret: 0.00

Mentiuni: free

oferta de finantare

Oferim rapid imprumuturi financiare
Aveti nevoie de bani? Acum puteti obtine pana la 50.000 euro in 24 ore. Alegeti creditul de nevoi personale sau imprumutul cel mai potrivit necesitatilor dvs:coronelchristian08@gmail.com

Pret: 2500

Mentiuni: credit

Pungi sterilizare rola 100x200

De vanzare 4 role noi pentru sterilizare dimensiunea 100mmx200m. pret 200 lei toate 4 . predarea in timisoara sau trimit cu fan curier . detali la tel 0749430637

Pret: 200

Termodezinfector Miele si aparat Asisstina pentru intretinerea turbinelor

Termodezinfector Miele- curata si dezinfecteaza instrumentarul stomatologic.
Aparat Asisstina- indispensabil pentru igienizarea si intretinerea pieselor de mana. Curata canalele de pulverizare si le lubrifiaza, oferind o durata de viata indelungata turbinelor.
Ambele se gasesc in stare foarte buna din punct de vedere functional si estetic. Au fost utilizate un interval scurt de timp in Stuttgart. Ofer acte care atesta verificarea si validarea lor.
Pentru detalii si poze va stau cu drag la dispozitie.

Pret: 2100€ negociabil

Servicii de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare

SC Geral Expert Solution executa lucrari de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Societatea noastra, s-a facut remarcata prin rezultatele exceptionale ale lucrarilor , prin promtitudine si seriozitate.

Executam lucrari de DDD in toata tara, avand personal calificat si folosind substante inovative si eficiente.

Nu ezitati sa ne contactati!!! 0785969950

Pret: negociabil

Mentiuni: Ne deplasam oriunde in tara, detinem autorizatie veterinara si de protectie a alimentelor, oferim factura si chitanta pentru serviciile prestate.

Pupinel în stare foarte buna

Sterilizator cu aer cald :
-precizie stabilizare +- 1,5°C
-putere instalata 750 W
-volum 25 l
-dimensiune interioare 290×330×260 mm
Sterilizatorul cu aer cald , Ec 25 este destinat utilizării în unitățile sanitare, în cabinete și laboratoare, pt sterilizarea cu aer cald , uscat, a obiectelor care suporta temperaturile de lucru , specifice acestui tip de sterilizare: instrumentar de uz medical și de laborator, recipient, obiecte din sticla , etc.
Principalele caractestici sunt consumul mic de energie electrica, siguranța în functionare,simplitatea în utilizare și gama de temperatura 50°C-240° C.
Sterilizatorul este în stare foarte buna !

Pret: 1800

Indicator sterilizare aburi, Autoclav 19mmx50m, autoadeziv

Indicator sterilizare aburi, Autoclav 19mmx50m, autoadeziv
Pret vechi: 25,00 lei
Pret promo: 19,00 lei


Indicator sterilizare autoclav

La fiecare ciclu de sterilizare sa se taie o bucată (de cca 4-5 cm)din Indicator sterilizare autoclav (minim 3 linii ) care se întroduc/se lipesc atât în casolete,cutii instrumente cât şi în interiorul sterilizatorului.

Folosite la parametrii de mai jos(timp/temperatura) culorile Indicator sterilizare autoclav (linii de culoare alba) isi schimba culoarea in culoare inchisa.
detalii si comenzi: 0736611200 sau http://dental-market.ro/p/169/indicator-autoclav

Pret: 19

Indicator sterilizare caldura uscata, Pupinel 19mmx50m, autoadeziv

Indicator sterilizare caldura uscata, Pupinel 19mmx50m, autoadeziv
Pret vechi: 97,00 lei
Pret promo: 85,00 lei


Indicator sterilizare pupinel

La fiecare ciclu de sterilizare sa se taie o bucată din Indicator sterilizare pupinel (minim 2 semne V) care se întroduc/se lipesc atât în casolete,cutii instrumente cât şi în interiorul sterilizatorului.

Folosite la parametrii de mai jos(timp/temperatura) culorile Indicator sterilizare pupinel –semnele V de culoare verde isi schimba culoarea in maro intens.

Indicator sterilizare pupinel, martor sterilizare pupinel, indicator sterilizare caldura uscata, martor sterilizare caldura uscata,
detalii si comenzi: 0736611200 sau http://dental-market.ro/p/168/indicator-sterilizare-pupinel

Pret: 85

Test autoclav Bowie & Dick

Test autoclav Bowie & Dick
Pret vechi: 35,00 lei
Pret promo: 14,50 lei
Test autoclav Bowie & Dick - Pachet Test de Unica Folosinta

Schimbarea culorii indicatorului Test autoclav Bowie & Dick din albastru in negru .
Cerneala indicatoare nu contine metale grele!
Timp de pastrare Test autoclav Bowie & Dick: 2 ani.
Rezultate reproductibile: pachetele de unica folosinta Test autoclav Bowie & Dick nu pot fi utilizate intr-un mod diferit sau necorespunzator.

detalii si comenzi: 0736611200 sau http://dental-market.ro/p/222/test-bowie-dick

Pret: 14.50

Pagina 1 / 2