Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Diverse - Cumparari

8 anunturi.

Oferte de împrumut internațional între indivizi din 36h

Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata.
Am capital de utilizat pentru a oferi împrumuturi internaționale pe termen scurt și lung, în special de la 2500 € la 10.00.000 € pentru orice persoană gravă care dorește împrumutul. dobândă de 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind particulară, nu vreau să încalc legea cu privire la cămilă. Puteți plăti mai mult de 1 până la 25 de ani în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. plățile lunare. Acest lucru recunoaște numai datoriile certificate de mână și piesele necesare. Pentru mai multe informații, contactați-mă prin e-mail: dominique60charrier@gmail.com
sau numărul "Whatsapp": +33752369616

Pret: 2500

Mentiuni: Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata.

SOFTLEX DENTAL

Softlex Dental
Dental Stars este un software stomatologic care it permite să gestionezi clinica dentară cu pasiune, simplu si inteligent.
Fără taxe suplimentare !

Nu există restricții cu privire la mai multe calendare sau usernames etc !

Noi, te vedem ca un coleg medic dentist, care doreste să gestioneze clinica cu pasiune si ridicand standartul cum ar fi trecerea de la fisa pacientului scris cu mana la digitalizarea cu un software stomotologic modern facut special pentru tine de catre o colaborare inteligenta cu specialisti in domeniu si al tau si al nostru .

Fara costuri dar cu toate facilitățile dorite.

Cu toții stim cum si ce trebuie ca un cabinet stomatologic sa mearga bine. Acesta este si motivul pentru care Dental Stars iti aduce acest produs unic in mainile tale pentru ca cel mai bun manager esti TU .

" A soft touch for the hard worker"

Semnat un coleg !

Pret: 0.00

Mentiuni: gratis

Cumpar praxis

Medic specialist medicina de familie cumpar praxis in Oradea sau împrejurimi.

Pret: -

Colaborare

Detin spatiu amenajat pentru doua cabinete stomatologice, doresc colaborarea, sau inchiriere, spatiu e amenajat modern, cu tot ce prevede un cabinet stomatologic, mai putin aparatura, doresc o colaborare pe lungă durată, in Bucuresti, zona Primaria sector, 6. Multumesc

Pret: 600 euro

Mentiuni: Sunt dispuse la orice metode de intelegere,Pot fi contactat pe numarul de telefon oricand

Cumpar praxis medicina de familie

Cumpar praxis medicina de familie in Bucuresti si in judetele limitrofe.

Pret: -

Cumpar praxis medicina de familie

Medic primar medicina de familie cu experienta caut sa cumpar/preiau praxis medicina de familie in Suceava. Rog detalii la adresa de email cabinetmf2016@gmail.com.

Pret: -

Finantari pentru medicina

Grup de investitori privati ofera solutii financiare interprinderilor ,antreprenorilor care activeaza in ramura medicinii in scopul dezvoltarii proriilor companii sau care sunt in dificultate financiara. Pentru detalii va stau la dispozitie

Pret: 500000

praxis

Medic de familie,cumpar praxis medicina de familie in Prahova.tel 0745588461

Pret: -