Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Diverse - Vanzari

75 anunturi.

Ganoderma

Pentru o viata armonioasa si linistita,recomand produse pe baza de ciuperca GANODERMA. Ganoderma lucidum, supranumită ,,ciuperca nemuririi” sau ,,regina plantelor”,contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ.Prin proprietatile sale anticancerigene, are capacitatea de a preveni cancerul si de a lupta impotriva celulelor canceroase existente. Iar prin efectul sau de a proteja ADN-ul celular, previne imbatranirea.

Pret: 10

iNFO CLEAN curatenie, discretie, calitate oricand

iNFO CLEAN servicii diverse in toate spatiile de birou, medicale, restaurante, asociatii de proprietari, etc.Livrari de materiale premium pentru igiena colectiva Obiectivul nostru este satisfacerea clientului cu servicii si produse de calitate. Activitate de 14 ani.

Pret: 1euro

Vand spatiu actual cabinet stomatologic Parcul Carol

Spatiu cu vedere la Parcul Carol si Fantana Zodiac compus din 3 camere, 75 mp, transformat in spatiu comercial, decomandat, etaj 1 cu pod, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare (1 pentru medici si 1 pentru pacienti), sala pentru medici, 2 incaperi stomatologice (cu posibilitate de inca un scaun), termopan wenge, instalatii schimbate, centrala, 4 aparate de aer conditionat, usi interioare din sticla, usa metalica, cadastru+intabulare, intrare din strada, pozitie excelenta.

Pret: 110000euro

Vand Euthyrox comprimate

Vand Euthyrox comprimate 50/75/100 mcg, detalii in privat, tel 0725997431

Pret: -

Oferim rapid imprumuturi financiare

Oferim rapid imprumuturi financiare

Aveti nevoie de bani? Acum puteti obtine pana la 50.000 euro in 24 ore. Alegeti creditul de nevoi personale sau imprumutul cel mai potrivit necesitatilor dvs:alexandramariabranzoi@gmail.com

Pret: 1000

Mentiuni: Oferim rapid imprumuturi financiare

ASISTENȚĂ FINANCIARĂ ÎNTRE INDIVIDUIBine ați venit la firma de împrumut. Am fost creați pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor, oferim împrumuturi la o rată de 3%, asistență financiară. Dacă aveți dificultăți financiare sau aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă achita datoriile, pentru a vă achita facturile, certificatele de deces sau pentru a obține împrumuturi locale. Vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail: fajard.banegas@gmail.com

Whatsapp: +34 643130300

Pret: 10

Mentiuni: ASISTEN?A FINANCIARA ÎNTRE INDIVIDUI

Oferta de împrumut onestă și serioasă mai ales.Bună domnule și doamnă
Căutați un împrumut pentru a vă reactiva activitățile, pentru a realiza un proiect sau pentru a cumpăra un apartament, dar, din păcate, banca îl pune în termeni pe care nu îi puteți. Nu vă mai faceți griji, acord împrumuturi cuprinse între 2.000 și 150.000.000 de euro oricui poate îndeplini condițiile pentru a obține un anumit împrumut cu o rată a dobânzii de 3%. Sau ai nevoie urgentă de bani din alte motive. Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: fajard.banegas@gmail.com

Whatsapp: +34 643130300

Pret: 10

Mentiuni: Oferta de credit rapida ?i de încredere.

vand praxis

Praxis si cabinet concesionat (poate fi cumparat )2000 pacienti
Bucuresti sect3

Pret: pretul pietei

Vand cabinet stomatologic Parcul Carol

Spatiu compus din apartament 3 camere, 75 mp, transformat in spatiu comercial, decomandat, etaj 1 cu pod care poate fi folosit ca depozitare, 2 grupuri sanitare sanitare, termopan wenge, instalatii schimbate, centrala, 4 aparate de aer conditionat, usi interioare din sticla, usa metalica, cadastru+intabulare, intrare din strada, pozitie excelenta.

Spatiul este inchiriat ca si cabinet stomatologic de 5 ani, se poate cumpara cu diferenta de pret cu tot aparatura completa si cu ce este in el, la intelegere cu medicii care profeseaza in locatie etc.

Pret: 119000euro

vand praxis

Medic de familie , Bucuresti , sect3,vand praxis, cabinetul este in concesiune.

Pret: -

SUPLIMENTE FERTILITATE FEMEI

Factorii declansatori ai infertilitătii in randul femeilor sunt numerosi si uneori greu de diagnosticat. În principal, este vorba de tulburările de greutate, de substantele hormonale nocive din alimente si cosmetice, dar si de anumite afectiuni infectioase sau de etiologie necunoscută.
Din fericire, un stil de viată sănătos, cu o alimentatie naturală, cu sport si relaxare suficientă, ajută de multe ori la redobandirea capacitătii de procreere. Substantele active din Angelica sinensis, Lăptisor de matcă sau Cretisoară catalizează acest proces la femei.

Produsul este diponibil la adresa https://cel.ro/c/NFlLPFooblh3

Pret: 91 RON

Mai multe griji financiare

Mai multe griji financiare
Te pot ajuta au solutia la problema ta de finantare
Daca sunteti interesat, va rugam sa lasati-mi un mesaj pe:
balanescu.laura9@gmail.com

Pret: 100

Mentiuni: 102

Cabinet complet (spatiu imobil+aparatura+portofoliu de clienti)

Spatiu Comercial Cabinet Stomatologic Parcul Carol
Parcul Carol (Fantana Zodiac), spatiu comercial dotat si utilat complet pentru activitati stomatologice,2 unitati dentare,activitate de 5 ani,situat pe colt,etaj 1.

Spatiul este compus din 3 camere,impartire decomandat,suprafata 75 mp,sala de asteptare,2 grupuri sanitare(1 pentru medici si 1 pentru pacienti),sala pentru medici,2 incaperi stomatologice.

Mentiuni:Se vinde apartamentul transformat in spatiu,complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica si cu portofoliu de clienti format in 5 ani de activitate.

Detalii suplimentare
Parcul Carol (Fantana Zodiac), spatiu comercial dotat si utilat complet pentru activitati stmatologice, 2 unitati dentare, activitate de 5 ani, situat pe colt, etaj 1.
Spatiul este compus din 3 camere, impartire decomandat cu posibilitatea de comunicare intre incaperile stomatologice, instalatie completa pentru a treia unitate stomatologica, suprafata 75 mp, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare (1 pentru medici si 1 pentru pacienti), sala pentru medici, 2 incaperi stomatologice, 4 aparate de aer conditionat, instalatie video.

Mentiuni: Se vinde apartamentul transformat in spatiu, complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica, portofoliu de clienti format in 5 ani de activitate, site-ul inclusiv toate conturile online cu recenzii foarte bune.

Pret: 159000euro

ECRANE PROTECTIE RECEPTIE

Realizam ecrane de protectie pentru receptie - preturi incepand de la 100 RON

CARE SUNT CELE MAI IMPORTANTE AVANTAJE OFERITE DE ECRANELE DE PROTECTIE DIN PLEXIGLAS?

Aceste ecrane ofera urmatoarele avantaje:


- pot fi montate cu usurinta pe tejghea

- pot fi montate prin sistem de prindere pe tavan

- pot fi igienizate cu usurinta

- sunt transparente si asigura vizibilitate optima

- sunt realizate din materiale rezistente

- au o grosime de 5 mm, ceea ce ii confera maxim de protectie

- sunt practice

- pot fi instalate usor

- pot fi usor dezasamblate, fara ajutor de specialitate

- timp de livrare extrem de redus


In plus, poti opta pentru personalizarea acestora cu logo-ul companiei tale.

Pret: 100 RON

Ceramist dentar caut medic pentru colaborare

Ceramist dentar 12 ani de experienta caut medic stomatolog pentru colaborare.

Pret: -

Pagina 1 / 5