Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Cereri

143 anunturi.

cabinet ginecologie

Caut preluare cabinet ginecologie.

Pret: bucuresti

Mentiuni: medic ginecolog

Caut sa închiriez cabinet stomatologic stomatologic

Caut sa închiriez cabinet stomatologic cu dotările necesare și avize full time în județul Cluj. Preferabil în împrejurimi.

Pret: -

Praxis de familie

Preluam praxis medicina de familie in jud CTA

Pret: -

INCHIRIEZ TURE IN CLINICA

Inchiriez 6 ture stomatologice,in clinica moderna,noua,situata in Piata Unirii(lipit de Hanul lui Manuc)Clinica are 3 cabinete,o receptie,doua sali de asteptare,doua grupuri sanitare si camera sterilizare...Totul este nou!!!

Pret: 600 euro/tura

Mentiuni: Clinica are in fata gura de metrou Unirii 2 si statie Stb

Praxis MF

Medic de familie doresc sa preiau praxis in sectorul 3.

Pret: -

Inchiriez cabinete medicale

Ofer spre inchiriere cabinete medicale in clinica ultramoderna construita de la zero, finalizata in 2020.
Clinica este amplasata pe str Gheorghe Petrascu nr12, Tecuci.

Clinica dispune de cabinete echipate corespunzator, sali de asteptare, sterilizare, vestiare, grup sanitar pacienti, grup sanitar medici, locuri de parcare, paza si monitorizare video.
Preturile variaza in functie de marimea cabinetului.
Detalii la telefon: 0770617394

Pret: -

Caut sa inchiriez o tura cabinet stomatologic Iasi zona Nicolina-Cug

Caut sa inchiriez o tura la un cabinet stomatologic situat in zona Nicolina-Cug, 2-3 zile pe saptamana. Ofer 200-300 euro. Voi practica doar ortodontie, si detin materiale si instrumentar propriu.

Pret: 200-300 euro

Spatiu comercial cabinet stomatologic parcul carol (fantana zodiac)

Spatiu Comercial Cabinet Stomatologic Parcul Carol
Parcul Carol (Fantana Zodiac), spatiu comercial dotat si utilat complet pentru activitati stomatologice,2 unitati dentare,activitate de 5 ani,situat pe colt,etaj 1.

Spatiul este compus din 3 camere,impartire decomandat,suprafata 75 mp,sala de asteptare,2 grupuri sanitare(1 pentru medici si 1 pentru pacienti),sala pentru medici,2 incaperi stomatologice.

Mentiuni:Se vinde apartamentul transformat in spatiu,complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica si cu portofoliu de clienti format in 5 ani de activitate.

Detalii suplimentare
Parcul Carol (Fantana Zodiac), spatiu comercial dotat si utilat complet pentru activitati stmatologice, 2 unitati dentare, activitate de 5 ani, situat pe colt, etaj 1.
Spatiul este compus din 3 camere, impartire decomandat cu posibilitatea de comunicare intre incaperile stomatologice, instalatie completa pentru a treia unitate stomatologica, suprafata 75 mp, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare (1 pentru medici si 1 pentru pacienti), sala pentru medici, 2 incaperi stomatologice, 4 aparate de aer conditionat, instalatie video.

Mentiuni: Se vinde apartamentul transformat in spatiu, complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica, portofoliu de clienti format in 5 ani de activitate, site-ul inclusiv toate conturile online cu recenzii foarte bune.

Pret: 159000euro

Pagina 10 / 10