Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1733 anunturi.

CABINET GINECOLOGIE - INCHIRIERE - CLINICA ZONA DECEBAL

Cabinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o tura - 6 ore/zi, 5 zile/saptamana in 2 schimburi (08:00-21:00) - disponibil imediat.
Cabinetul are autorizatii, este dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Pret: 1000 euro

vand cabinet stomatologic in Bucuresti

Vand 20 de procente din S.R.L.care detine spatiul comercial-apartament in bloc,Drumul Taberei ,Bucuresti.Apartamentul e inregistrat cs si spatiu comercial cu destinatie- cabinet stomatologic,si se afla in posesia S.R.L.-ului meu,in care sunt in acest moment,actionar unic.Pretul de achizitie al apartamentului a fost de 70.000 eur. In acest moment activeaza la adresa cabinet cu toate autorizatiile la zi si portofoliu curent de pacienti.Cumparatorul poate fi numai medic stomatolog inregistrat in Colegiul Medicilor Dentisti,cu cotizatiile la zi si stampila pe anul in curs.

Pret: 14.000 Eur

Vand praxis medicina de familie

Vanzare praxis medicina de familie în București – zona 13 Septembrie/Sebastian. Pacienti inscrisi 2200 din care 2000 asigurati. Cabinetul este complet mobilat, utilat, avizele sanitare la zi, contracte pentru colectarea deseurilor menajere si periculoase. Cabinetul se compune din: cabinet medic, sala asteptare, toalete pacienti si personal medical, sala tratamente, spatiu depozitare, centrala termica proprie. Nu exista contratura.
Cabinetul se poate inchiria sau vinde.
Ajutor predare-primire praxis, perioada de acomodare (daca este necesar).

Pret: -

Cabinet Medicină Dentară - Piata Floreasca

Inchiriez tura cabinet Medicina Dentara in zona Piata Floreasca. Cabinetul dispune de unit, aspiratie chirurgicala, autoclav clasa B, sigilator pungi, internet wireless + TV, alarma, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare, vestiar. Cabinetul este proaspat renovat si are intrare separata fata de restul blocului.

Pret: -

Afacere de vanzare

Clinica stomatologica de vanzare, cu portofoliu mare de pacienti in toate domeniile (Implantologie, Ortodontie, Stomatologie generala, Pedodontie, etc).
Pozitie excelenta, stradal chiar langa statia de autobuz, foarte vizibil si usor de localizat. Ideal pentru a-ti incepe activitatea imediat. Interior compartimentat in doua cabinete medicale individuale, receptie, doua grupuri sanitare (pentru personal si pacienti), vestiar, camera sterilizare, camera radiologie (este izolata conform CNCAN dar nu este finisata pe interior), camera unde se poate instala al-3-lea unit. Clinica este echipata complet din toate punctele de vedere si respecta cu desavarsire TOATE normele DSP, CNCAN, de mediu, IGSU, etc.
Nu detin spatiul! Contractul de inchiriat este pe 5 ani cu posibilitatea de prelungire.
Se vinde complet mobilata și dotata dupa cum urmeaza:

Doua Unit-uri N2 Plus cu urmatoarele accesorii:
2 x Spray aer apa
1 x Tubing pentru turbina cu fibra optica, cupla rapida si turbina
1 x Tubing Midwest cu turbine cu generator LED si fara
2 x Micromotor pneumatic cu 3 piese cot si 2 piese drepte
1 x Detartraj cu ultrasunete si 6 anse
1 x Lampa fotopolimerizare Acteon / Satelec
1 x Aspirator saluva
1 x Aspirator chirurgical
1 x Scaun medic
1 x Scaun asistenta
1 x Negatoscop

1 x Autoclav 23 litri
1 x Fiziodispenser cu cart mobil
1 x Apex locator
Diverse echipamente mici
Instrumentar, materiale, consumabile, etc

Este situata la 20 km de Bucuresti in Crevedia
Suprafata totala: 112 mp

Pret: 19.000 Euro

Mentiuni: Clinica functioneaza de un an si jumatate, fiind dotata cu sistem de alarma, supraveghere video, aer conditionat, tehnica de calcul, site, pagina de facebook, locuri de parcare, etc

Închiriere cabinet medical

Ofer spre închiriere cabinet medical pentru specialități diverse Ozonoterapie, Cosmetică medicală , Terapia cu plasmă etc. Cabinetul este nou, mobilat, dotat cu aparat de Ozonoterapie și centrifugă și se află în zonă foarte bună cu vad pietonal.

Pret: -

Mentiuni: Detalii la telefon

INCHIRIEZ 1 TURA STOMATOLOGIE

INCHIRIEZ 1 TURA STOMATOLOGIE (cabinet separat)pe Sos.Stefan cel Mare, dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala METASYS,TV,internet,Wi-Fi acces sala de asteptare pentru pacienti cu TV si Wi-Fi, 2 bai, sala de sterilizare dotata cu autoclav clasa B,baie cu ulrasunete p/u curatarea si dezinfectarea instrumentarului, distilator, sigilator pungi p/u autoclavi.ANUNTUL ESTE PRETABIL PENTRU MEDICI CU PORTOFOLIU PROPRIU DE PACIENTI.

Pret: 300 euro tura

Mentiuni: Intrare separata din strada.Reclama luminoasa.Vizibilitate maxima.Amplasat la 100 de metri de la gura de Metrou Obor(iesirea Sos.Stefan cel Mare).Detalii pe pagina de Facebook DENTA CLINICA.

inchiriere spatiu cabinet ORL

inchiriez spatiu (o tura) pentru cabinet ORL aflat in str. C.A. Rosseti.

Pret: -

Praxis MF in Medias - Sibiu

Cedez URGENT praxis de medicina de familie in municipiul Medias, judetul Sibiu, la 50 km de Sibiu, Sighisoara si 24 km de Tarnaveni. Lista pacienti 1650, in majoritate copii, adolescenti si tineri. Cabinetul este intr-un dispensar in cartier de blocuri, spatiul a fost cumparat de la primarie si renovat. In pret este inclus totul.

Pret: 15.000 euro

Mentiuni: Pre?ul a scazut de la 25.000€ la 15.000€ cu tot cu spatiu. URGENT.

Inchiriere tura stomatologie

Cabinet stomatologic modern din sectorul 1, stradal, aproape de intersectia str. Turda/bd. Ion Mihalache ofera spre inchiriere tura stomatologica. Pret 1200 lei/luna + cota utilitati.

Practica medicilor actuali din clinica se axeaza mai mult pe endodontie la microscop; cautam coleg/a pentru inchirierea unei ture sau
posibilitate de colaborare la procent pentru medic cu portofoliu de pacienti.

Pret: 1200 lei/luna + cota utilitati

Inchiriez spatiu pentru orice specialitate

Situat in Policlinica Rahova

Pret: -

Vand praxis medicina de familie

Vanzare praxis medicina de familie în București – zona 13 Septembrie/Sebastian. Pacienti inscrisi 2200 din care 2000 asigurati. Cabinetul este complet mobilat, utilat, avizele sanitare la zi, contracte pentru colectarea deseurilor menajere si periculoase. Cabinetul se compune din: cabinet medic, sala asteptare, toalete pacienti si personal medical, sala tratamente, spatiu depozitare, centrala termica proprie. Nu exista contratura.
Cabinetul se poate inchiria sau vinde.
Ajutor predare-primire praxis, perioada de acomodare (daca este necesar).

Pret: -

Mentiuni: vand praxis

Vanzare cabinet Lipscani

De vanzare cabinet stomatologic complet dotat, cu 2 scaune, camera de receptie, situtat pe strada lispcani (la iesirea din pasajul Roman).

Pret: 110000

Mentiuni: Pretul este in euro

Inchiriez tura in Cabinet Stomatologic

Inchiriez tura in Cabinet Stomatologic situat in Sectorul 2, Teiul Doamnei. Cabinetul este infiintat in 2018.
Numar contact: 760045835

Este format din:
- sala de asteptare
- sterilizare ( Autoclav Lafomed, sigilator de pungi Foseal si distilator de apa ).
- grup sanitar

Unitul dentar este marca dentar Siger V1000 si este dotat cu:
- lampa foto Woodpecker
- aspirator chirurgical
- aparat de detartraj Siger EL200
- micromotor Chirana
- turbina Chirana
- piesa dreapta Chirana
- scaun medic
AC / Mobilier nou
Pot pune la dispozitie - fiziodispenser BienAir si un laser stomatologic Sol.

Pret: 350 euro chirie + utilitati si intretinere.

Pret: 350 euro

INCHIRIERE CABINET MEDICAL - ZONA DECEBAL

Cabinet medical situat in zona Decebal (Str. Dristorului colt cu Bld. Decebal) cu specialitatile: Obstetrica-Ginecologie, Medicina Muncii, Psihologie/Psihoterapie, Ortopedie, Stomatologie, Analize de laborator si Medicina Alternativa inchiriaza cabinet cu norma intreaga: de luni pana vineri in intervalul 08:00-20:00 pentru specialitati conexe.
Nu inchiriem pentru Stomatologie!
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Pret: 350 Euro/luna