Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2995 anunturi.

Inchiriem cabinet stomatologic

Clinica germană de ortodonție, complet dotată cu aparatură medicală ultra-modernă, cu sediul în Piața Victoriei din București, zona cu cea mai mare forță de cumpărare, căutăm parteneri pentru serviciile de stomatologie generală. Oferim diferite forme de colaborare. Pentru mai multe informații, contactați-ne la numărul de telefon: 0726.109.504.

Pret: -

Inchiriez

Cabinet stomatologic situat in cartierul Drumul Taberei inchiriez o tura ,program disponibil Luni Miercuri Vineri orele 15.00 -21.00 si Marti si Joi 8.00 -14 .00 ,dotat modern ,stradal !Si multe alte avantaje!

Pret: 200 euro

Mentiuni: Merita vazut

vand cabinet medical si praxis

vand praxis si cabinet medical jud cluj urban 1300 asigurati 1600 inscrisi

Pret: 20000euro

inchiriez/vand clinica medicala

Vand/inchiriez clinica medicala sau asociere in participatiune dotata complet si utilata, 670 mp, locuri de parcare permanente.

Pret: -

casa,destinatie activitate medicala

Inchiriez casa cu destinatie preferabil medicala in zona Tic-Tac, vis-a-vis de McDonalds langa clinica medicala Laurus MedicalSuprafata utila 55mp.

Pret: 500

Mentiuni: Amenajarea se poate negocia din chirie.

CAB. DENTAR ZONA MALL ARENA

Cabinet dentar cu toate avizele necesara in zona Mall arena Bacau,str. Stefan Cel Mare 14/a/1.Cabinetul a functionat pana in 2016 .Punem la dispozitie si unit dentar.

Pret: 250

Mentiuni: In cabinetul alaturat functioneaza un cabinet dentar cu vechime de 20 ani.In imediata apropiere se afla laboratorul de radiologie dentara Witenberg.

Praxis MF angajez medic sau vand praxis

Praxis MF situat in Ghioroc la aprox.25 km de Arad avand 1500 pacienti inscrisi,1100 asigurati,angajez medic specialist/primar MF cu posibilitatea achizitionarii praxisului.

Pret: negociabil

Vanzare praxis

Vand praxis in jud. Braila

Pret: -

praxis medicina familie

Vand praxis Bucuresti - sector 2, aproximativ 1800 asigurati.

Pret: pretul pietei

ofer tura in chirie

ofer tura in chirie in cabinet stomatologic zona piata romana- dorobanti-polona.
cabinetul este nou renovat in casa la curte, unit stomatologic nou in garantie, aspiratie chirurgicala, detartraj pe unit cu lumina led, turbina cu fibra optica, micromotor electric cu fibra optica ( nu se ofera piese), lampa led. avem separat sala de sterilizare, cu autoclav si pupinel, sala de receptie.
rog seriozitate! cautam colaborator pe termen lung, medic cu experienta minim 3 ani si cu pacienti proprii.

Pret: 350 euro

SPAȚIU DISPONIBIL pentru clinică și acțivități medicale sau farmaceutice

Situarea într-un nod economic important al Braşovului, într-o zonă accesibilă pietonal, auto și cu mijloace de transport în comun, conferă imobilului un impact puternic în dezvoltarea domeniului medical și farmaceutic.
În clădirea de birouri clasă A, “RA-RA Business Center”, poziționată între două artere principale, B-dul Saturn şi Calea București, iși desfășoară activitatea companii naționale și internaționale din domenii precum: software, asigurări de viață, energie regenerabilă, dezvoltare business.
Suprafața disponibilă pentru închiriere este de 600 mp, compusă din 330 mp la parter şi 270 mp la subsol, având acces prin trei intrări independente pentru persoane, salvare și aprovizionare.
Spațiul este amenajat pentru orice activitate medicală, având compartimentări funcționale: zone de recepție, cabinete medicale, sală de așteptare, săli medicale, vestiare, grupuri sanitare, spații de depozitare, curățenie, deșeuri speciale.
Dotările și finisajele existente sunt specifice domeniului de sănătate și au la bază un concept modern, respectând cerințele de calitate impuse, în care se regăsesc: sisteme de climatizare şi ventilaţie pe zone, pardoseli speciale, tavan casetat cu corpuri de iluminat indirect, cablaje IT, monitorizare video, sistem antiefracție și detecție la incendiu, branşamente individuale pentru utilități, autorizație PSI specifică activității, spațiul fiind avizat medical.

Pret: -

Mentiuni: Disponibilitate pentru detalii, informatii si intalniri: Dl. Romica Tatu, Director Dezvoltare, Tel. 0733 500 550

Vand cabinet stomatologic

Vand cabinet stomatologic in Cluj-Napoca situat pe strada Izlazului nr. 10 , in cartierul Manastur , vis-a-vis de complexul Big(Union)vad foarte bun, intrare direct din strada, balcon inchis, avand clientela formata de peste 25 ani si peste 2500 fise, compus din sala de asteptare,2 sali de tratament cu 3 unituri dentare,3 bai,vestiar,spatiu sterilizare,functioneaza cu toate autorizatiile la zi.

Pret: 155000 euro

Inchiriere tura cabinet militari

Inchiriere tura Militari-Cora Lujerului

Inchiriez o tura in cabinet stomatologic complet si modern dotat, situat stradal in zona Militari, Cora Lujerului.
Pentru poze din cabinet puteti accesa facebook-ul nostru: https://www.facebook.com/DentoStyleProtect


Pret: 300

Mentiuni: Cabinetul se afla la bulevard, intr-o zona circulata, in statia de autobuz si tramvai.

Inchiriez tura in cabinet stomatologie

Angajez medic stomatolog cu minim 1 an experienta sau inchiriez tura in cabinetul de stomatologie situat in Policlinica Apaca (Faberom)

Adresa: Blv. Iuliu Maniu nr.7

Pret: -

Clinica Medicala Pitesti

vand afacere (stomatologie)

vand afacere (stomatologie)

Vand cabinet stomatologic cu 2 unit uri in oras Pitesti
Cabinetul are toate autorizatiile de functionare si avizele la zi, utilat si amenajat modern. Aparatura este achizitionata in 2016. Se vinde cu absolut tot: unit cu camera intraorala si fibra optica (2 unit-uri),mobilier, aparatura, instrumentar, materiale, camere de supraveghere si alarma, aer conditionat.

Cabinetul are o reputatie excelenta,pacientura fidela. Se preda cu pacientura de ortodontie in tratament. Venitul este constant si consistent. Profit garantat! La cerere se pot pune la dispozitie acte contabile.
Cabinetul se afla la parter, Posibilitatea de extindere, stomatologie (turism medical), radiologie dentare (profit garantat)sau alte specializari medicale.
Medicul administrator vinde afacerea deoarece pleaca din tara definitiv.
Pret de Vanzare 230000 Euro + Spatiu Comercial
Pret de Inchiriere 40000 Euro + Chire de 800 Euro Lunar
Tel Contact 0756417360 Viorel

Pret: 40.000 Euro