Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

3007 anunturi.

Vand praxis Medicina de Familie, Sector 3, Bucuresti

Vand praxis medicina familie, cabinet in policlinica, 1600 inscrisi, contract CASMB, Sector 3, Bucuresti.

Pret: Pretul pietei

inchiriere spatii medicale

Ofer spre inchiriere spatii pentru cabinete medicale , cladire noua cu destinatie miniclinica zona metrou Mihai Bravu - sector 3 -Bucuresti .

Telefon: 0726143787/ 0723542424

Pret: -

inchiriere cabinet stomatologic

Inchiriere unit dentar (1 sau 2 ture), zona Pta Drorobanti.
Toate avizele si autorizatiile de functionare la zi.

Pret: 400 euro/tura discutabil

vand cabinet medical si praxis

vand cabinet medical -spatiu si praxis jud cluj urban aprox 1400 asigurati

Pret: 20000euro

inchiriere cabinet stomatologic

Inchiriez 2 unit uri integral sau tura- militari/ drumul taberei. Aparatura noua, piese de mana incluse. Cabinetul este functional, toate avizele si autorizatiile de functionare la zi. Mobilat si utilat Modern.

Pret: 350 euro toate utilitatile incluse

Mentiuni: Pt inchirierea integrala se negociaza

vand afacere (stomatologie)

Vand clinica stomatologica cu 2 unit uri in oras de provincie la 1ora de Bucuresti si 40 min de Constanta pe autostrada.
 Cabinetul are toate autorizatiile de functionare si avizele la zi, utilat si amenajat modern. Aparatura este achizitionata in 2015. Se vinde cu absolut tot: unit cu camera intraorala si fibra optica (2 unit-uri),mobilier, aparatura, instrumentar, materiale, camere de supraveghere si alarma, aer conditionat.

Cabinetul are o reputatie excelenta,pacientura fidela. Se preda cu pacientura de ortodontie in tratament. Venitul este constant si consistent. Profit garantat! La cerere se pot pune la dispozitie acte contabile. Cerere foarte mare pt protetica fixa si mobila. Persoana ideala ar trebui sa aiba experienta in realizarea supraprotezarii pe implanturi, ideal curs de implantologie(cerere mare).Clinica colaboreaza cu un medic chirurg, ortodont, medic stomatologie generala, care vin de la Bucuresti prin rotatie si are angajata o asistenta medicala si un asistent manager. 
  Locatia cabinetului este intr o vila cu o suprafata de 240 m2(D+P+E). Cabinetul se afla la parter, iar la etaj se poate locui.Posibilitatea de extindere, stomatologie (turism medical), radiologie dentare (profit garantat)sau alte specializari medicale.   Pentru locatie se plateste chirie. 
Medicul administrator vinde afacerea deoarece pleaca din tara definitiv.

Pret 42000  euro

Pret: -

Cabinete medicale in Germania

Firma de recrutare " Brandler&Rauschelbach GbR - Germania ofera spre vanzare cabinate medicale profitabile care provin de la medicii care se pensioneaza sau se muta in alta localitate. Va atasam un link pentru a primi informatii cat mai ample despre activitatea noastra. Pentru intrebari suplimentare si eventual trimiterea CV-ului si a altor copii dupa documentele necesare pentru a putea lucra in Germania,va rugam sa va adresati reprezentantului nostru din Timisoara-Romania,d-nul Tiberiu Sebo,
Tel: 0751.022.998 ; E-Mail: tiberiu.sebo@gmail.com

Pret: -

Mentiuni: https://www.youtube.com/watch?v=fhmRoR6YwmA&feature=youtu.be

vand cabinet dentar

Vand cabinet dentar cu tot cu spatiu, pe autostrada Bucuresti-Pitesti.
Cabinet functional, dotat la norme.

Pret: 25000 euro

Cabinete Medicina de Familie

Cabinet medicina de familie cu 2 puncte de lucru , jud Tulcea , complet mobilate si functionale , contract CAS , se pot prelua imediat sau mai multe variante de colaborare

Pret: -

Inchiriez tura -contratura cabinet stomatologic

Inchiriez tura contratura incabinet stomatologic recent renovat. Mobila noua . Unitul dotat lampa foto led . ultrasunet , fibra optica . Aspirator chirurgical OK. adresa Obor , str. Luncsoara n 5 , bl 75 , sc A ap 1

Pret: 350 euro tura ,

Mentiuni: Conditiile cel mai bine se vad la fata locului.

central,zona fara cabinete,langa MegaImage,cladire din 2010

Ofer spre inchirere spatiu comercial la parterul unei cladiri de birouri din 2010, cladire proprietate deci nu e nevoie de acordul vecinilor,distanta 50 m de Mega Image si 100 m distanta fata de scoala generala din Mall Vitan, pretabil orice tip de cabinet medical, nu exista niciun cabinet in zona,110mp, central,Mall-Vitan,str Foisorului colt cu Zizin,contorizare separata,open-space+birou+2 grupuri sanitare,compartimentabil la cerere. Vitrina la strada de 7 m. pret 8 euro/mp. Telefon 0740103602

Pret: 8

Mentiuni: In zona nu exista niciun cabinet stomatologic sau de alta natura.Spatiul se afal la 50 m de MegaImage ,la 30 m de un minimarket Carreffour si la 100 m de scoala generala din Vitan Mall.

inchiriere tura in cabinet stomatologic

Ofer spre inchiriere 1 tura sau 1 unit in cabinet stomatologic, zona 1 Mai-Turda,cu acces facil la mijloacele de transport. Cabinetul dispune de acces direct din strada, sala de asteptare, doua sali de tratament, dotate cu unituri noi, aspiratie chirurgicala, piesa de mana, turbina, aparat de detartraj cu US, apex finder, lampa de albire, sala pentru sterilizare dotata cu autoclav de 18 L clasaB, doua grupuri sanitare si un spatiu de joaca pentru copii.

Pret: 270 Euro/tura

Mentiuni: Programul de functionare al cabinetului este L-Vi 9-21, S,D doar cu programare sau urgente

Cabinet dentar

Vand cabinet dentar in zona rurala, Jud. Tulcea cu vad format, populatie aprox 5000 locuitori pentru un singur medic in localitate.
Cabinetul are 10 ani de functionare cu clientela fidela. Venitul este consistent si constant.
Se vinde cu: unit, lampa foto, detartraj, apex locator, pupinel, compresor, instrumentar divers, truse consultatie , clesti si elevatoare extractie, mobilier etc.

Cabinetul se afla la 45 de minute de Constanta (cu masina) sau 55 de minute cu maxi-taxi.

Tel: 0720656366 Email: Dr.vpinzaru@yahoo.com

Pret: 2500 euro fix

Pret: 2500

Clinica stomatologica de lux, afacere de nisa la cheie in Cotroceni

Clinica stomatologica de lux, afacere de nisa la cheie in Cotroceni , 220 mp utili(aprox 52 mp/nivel), curte 100mp, dependinte, P+2E+M, finisaje lux, 3 posturi de lucru distribuite pe 2 nivele complet utilate inclusiv instrumentar si materiale (multe noi), terase pe fiecare nivel, receptie , 2 sali de asteptare, sala sterilizare, baie personal si baie pacienti . Nivelele 3-4 doua apartamente de doua camere complet utilate si cu toate utilitatile autonome intrare separata si scara de acces separata.
http://www.asclepimed.ro/aclepimed-tur-virtual.html.
Pret interesant!

Pret: -

Mentiuni: Tratative la vizionare. Structura perfect gândita si structurata pt turism medical!

Cabinet Medicina de Familie

Cabinet medicina de familie cu 2 puncte de lucru , jud Tulcea , complet mobilate si functionale , contract CAS , se pot prelua imediat sau mai multe variante de colaborare

Pret: -