Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2703 anunturi.

Cabinet stomatologie

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala asteptare, sala tratamente cu aparatura moderna. Reclama luminoasa la scara blocului. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 300 €

Cabinet stomatologie

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor, in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala asteptare, sala tratamente cu aparatura moderna. Reclama luminoasa la scara blocului. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 300 €

Cabinete Medicale

Oferim spre inchiriere cabinete medicale pentru urmatoarele spcializari: Neurologie, Ginecologie, Urologie, Oftalmologie, Cardiologie, Pediatrie, Medicina de familie, in sectorul 3, zona Vitan, locatie noua,renovata, cladire destinata activitatilor medicale. Pentru detalii ne puteti consulta telefonic la: 0735 552 031 / 0752 388 044

Pret: 200 euro - 300 euro

cabinet gratuit medicina de familie


Clinica medicala cu sediul in Soseaua Colentina,Nr 274, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti(pe laborator de analize medicale),ofera GRATUIT,cabinet pentru medicina de familie.

Pret: 0

Mentiuni: Clinica medicala poate oferi urmatoarele servicii: Gastroenterologie,Ozonoterapie,ORL,Ecografie si Laborator propriu de analize medicale.

cedezi clinica medicala

cedezi clinica medicala aflata in sec 2 bucuresti in functiune de 3 ani .cu urmatoare cabinet
1-laborator de analize medicala acreditat RENAR si in contract cu CASNB si cu un punct de recoltare de la primarie in dispensar
2-stomatologie
3-ozonoterapie
4-ginecologie
5-ecografie
6-ORL
7-gastro enterologie
8-si 2 cabinet pentru extendere

Pret: -

Cabinet stomatologie

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala asteptare, sala tratamente cu aparatura moderna. Reclama luminoasa la scara blocului. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 300 €

Cabinet stomatolgie

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala asteptare, sala tratamente cu aparatura moderna. Reclama luminoasa la scara blocului. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 300 €

VAND SRL STOMATOLOGIE

SRL infiintat in 2011
CAEN- Activitati de asistenta stomatologica
Cabinetul este functional - toate aprobarile obtinute
Se vinde cu toata aparatura.

Pret: 20,000 E

Mentiuni: Spatiul inchiriat - 350 E Chiar la metrou Obor

inchiriez cabinet stomatologic

zona centrala-gura de metrou la 50 m

Pret: 500E

Închiriez cabinet stomatologic

Închiriez cabinet stomatologic utilat situat în clădirea cu școală și grădinița privată. Zona Militari, Piatra Gorjului

Pret: 250 tura / 500 €

Cabinet de ortodontie in Staßfurt, Germania

Cabinet de ortodontie in Staßfurt, Germania

De vanzare cabinet de ortodontie in Staßfurt (Sachsen - Anhalt) in Germania. Cabinetul este dotat cu o camera de tratament cu doua unituri si are laborator propriu. Poate fi folosit si ca si cabinet de stomatologie generala. Imobilul mai detine doua incaperi in care exista deja inca doua posibilitati de racordare a doua unituri. In pret este inclusa doar clientela si dotarile cabinetului, iar spatiul este inchiriat.
Doamna doctor se numeste Kirchner Valerie si poate fi contactata pe mail: v1976@live.de, sau la nr. de telefon: 00491712088328. Se poate vorbi cu dansa pe rusa, germana sau engleza.

Pret: 25.000 euro.

Pret: -

radiologie dentara

Propun colaborare spatiu agreat pentru radiologie dentara dotat cu rx Kodak2000,aparat developare automat si amanual,sistem supraveghere si OP INSTRUMENTARUM
ZONA CENTRALA- B-UL ALEXANDRU CEL BUN (ZONA CORA)

Pret: 1000

Mentiuni: CABINETUL SE AFLA INTR-UN SPATIU IN CARE MAI FUNCIONEAZA UN CABINET DENTAR SI UN LABORATOR DE TEHNICA DENTARA

INCHIRIEZ CONTRATURA CMI DR GHEORGHE FLORIAN,STOMATOL.

Inchiriez contratura Cmi Dr Gheorghe Florian medicina dentara,pol Rahova ,sect 5 Bucuresti ,unit nou 2016 ,aparattura noua ,vad format din1988, 200euro .Vand unit functional cu 2 turbine cu apa ,an fab.1994.

Pret: 200 euro

Mentiuni: 200euro ,cab. stomatologic

Cabinet medical Obstetrica-Ginecologie de vanzare

De vânzare în centrul Salontei
Cabinet ginecologic dotat, utilat și pentru mici intervenții cu staționare de o zi. Poate fi folosit de toate ramurile chirurgicale, dar și pentru cele de interne sau pentru alte activitati.
Informații la telefon
0770847177

Pret: 38000 E

Inchiriez clinica gineco , interne,stoma 4 sali de lucru OBOR Colentina

Se inchiriaza policinica cu vad si vechime de 10 ani . 4 sali de tratament noi renovate , 2 sali asteptare , receptie , sala sterilizare ,2 grupuri sanitare . Dotari : autoclav italienesc nou , 1 sala stomatologie unit dentar nou ,detartraj , instrumentar . sala nr 2 - ginecologie / EKG / interne dotat cu un ecograf GE cu 3 sonde gineco , interne,ekg , masa/scaun gineco . Inainte am mai avut medicina de copii , recoltare analize , diabet , nutritie . Se inchiriaza cu 1500 E pe contract de minim 1 an asa cum este cabinetul cu dotari complete .

Pret: 1500