Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2995 anunturi.

Cabinet stomatologic

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare cu TV + internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri si sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 300 €

Cabinet dentar Franta

De vanzare cabinet dentar,regiunea Pays de la Loire. 2 fotolii, rx, parking, cifra de afaceri buna, chirie 600€, prêt 30000€. Propietar francez. Ajutor la instalare. Certificat conformitate si atestat de lb franceza niv. B 2, experienta minim 2 ani .Preferabil medic cu drept de practica in Franta.

Pret: -

Vand cabinet cu praxis

Detin cabinet langa metrou,
1000 de asigurati, praxis in crestere, se fac intre 5-10 inscrieri pe zi ( multe gravide si copii pe lista - reprezinta un plus financiar ).
Foarte flexibil, este ok si cu angajare si preluare treptata, pentru a nu pierde din lista.


Pret: 15

Mentiuni: cer pretul pietei, doresc seriozitate

Inchiriem/Angajam stomatolog

Închiriem la intrare în Dumbrăvița, judet Timis, într-o Clinică Stomatologică nouă, modernă, plasată într-un cartier elegant – cabinet stomatologic – unui medic stomatolog / implantolog / endodont / ortodont/ chirurg maxilo – facial cu experiență profesională și dorește să-și creeze o carieră și un vad profesional – stabil, în Clinica noastră.
Tel.: 0740. 086. 952

Pret: 500 euro

Cabinet medical de inchiriat

Centrul Medical Mediclinic din Bacau inchiriaza cabinet medical mobilat.
Clinica este noua,moderna si in ea functioneaza alte 7 cabinete medicale cu specialitate>cardiologie,ginecologie,endocrinologie,stomatologie,medicina muncii,laborator analize medicale.

Pret: 500 euro

Mentiuni: Costul utilitatilor este inclus in chiria lunara(apa,curent,gaz)

Inchiriez cabinet stomatologic Gherla

Inchiriez cabinet stomatologic in Gherla la aprox 40 min de Cluj-Napoca,Este amenajat modern cu toate dotarile necesare, intr-un spatiu comercial cu intrare din strada. Functioneaza din anul 2008. Pentru mai multe detalii sunati la nr. afisat.

Pret: 200 euro

inchiriere cabinet stomatologic

Inchiriere cabinet stomatologic cu doua unituri dentare;cabinetul functioneaza de cca. 14 ani(dotare corespunzatoare completa), are acces rapid din sos. Virtutii, linia tramvai 41, statia Orsova; costuri de intretinere redusa, parteneri de lucru cu experienta.

Pret: 250 Euro/luna

Mentiuni: Pret inchiriere: 250 euro /luna

Cabinet stomatologie

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare cu TV + internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri si sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 300 €

Inchiriez Scaun/tura cabinet Stomatologic Gura de metrou Nicolae Grigorescu

Inchiriez unit stomatologic (o tura/6h) intr-un cabinet cu doua camere (1 unit in fiecare camera) sala de asteptare, foarte curat, fix la gura de metrou Nicolae Grigorescu (sector 3)
Se pune la dispozitie: camara cu un Unit, Sterilizator, Lampa fotopolimerizare, mobilier stomatologic (nou), curatenie zilnic, ambient placut, etc...

Pret: 250E

Inchiriere Cabinet Stomatologic

Ofer spre inchiriere un cabinet din cadrul unei clinici stomatologice.Locatia este in sectorul 3 ,zona Piata Alba Iulia,situata stradal ,cu locuri de parcare.
Cabinetul este complet echipat pentru toate interventiile stomatologice.
Pretul este de 300euro/tura si include: utilitati, curatenie,sala de asteptare,bucatarie,vestiar
Tura disponibila : L,MI,V-09.00-14.00
MARTI-09.00-20.00
JOI-14.00-20.00

Pret: 300 E

Cabinet de vanzare Franta

De vanzare, cabinet dentar situat in Franta, la 20 de km de Elvetia, 20 de km de Germania, 20 de km de aeroport. Cabinet dotat cu doua unituri, radio panoramica + 2 retroalveolare, fiziodispenser, acces pentru persoane cu dizabilitati, asistenta competenta. Foarte mare potential, C.A. foarte ridicata, posibilitate de inchiriat apartament de locuit situat deasupra cabinetului. Pentru detalii, contactati prin mail la adresa:
maetpica@free.fr sau prin telefon la 0033 675 435 841, numai in limba franceza.

Pret: -

inchiriere tura cabinet stomatologic

Locatia: Militari, intre Piata Gorjului si Bdul Timisoara. Complex de blocuri noi. Acces metrou statia Gorjului, 138, 137, travai: 25,8. Intre Lidl si Penny Market-vad excelent. Singurul cabinet din zona.
Mobilier si aparatura noua (unit cu camera intra orala si fibra optica). Se pun la dispozitie piese de mana noi si prophy jet. Cabinetul este amenajat ultra modern, totul este nou si in perfecta stare de functionare.
Pentru detalii sunati la nr 0764832393/ 0784325531.

Pret: -

Vand clinica stomatologica

Clinica stomatologie 3 unituri , inca o camera echipata pt al 4 lea cu mobilier tot la cheie, receptie , totul lux 2 birouri, vestiare,sterilizare
Chirie 1200 euro pe.spatiu zona ultracentrala capitale
10000 e fix

Pret: 10000 euro fix

Mentiuni: Vand clinica stomatologica

cabinet medical Dna. Ghica

Inchiriez cabinet stomatologic in zona Colentina Dna Ghica,cabinetul se afla intr-un apartament cu 3 camere, este dotat cu 2 unituri dentare,sala de asteptare, sala de sterilizare si 2 grupuri sanitare.Este echipat cu tot necesarul de instrumentar si materiale.
Cabinetul este pozitionat stradal intr-o zona foarte circulata.
Este modern si se poate inchiria pentru orice specialitate medicala.Uniturile stomatologice din poze se pot scoate.

Pret: -

Inchiriez Clinica Stomatologica

Inchiriez Clinica Stomatologica,ultramodern utilata cu 2 unituri dentare si radiologie retroalveolara digitala cu vad.
Mai multe detalii la telefon 0724239712

Pret: -

Mentiuni: Rog seriozitate