Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2705 anunturi.

Vand clinica stomatologie

Vand clinica medicina dentara situata in zona Piata Iancului , pozitie foarte buna cu vedere stradala la Sos. Mihai Bravu.
Clinica este alcatuita din apartament 3 camere la parter (P/8) avand 64 mp impreuna cu dotarea aferenta a 2 cabinete stomatologice, camera de sterilizare, recepție, o camera vestiar/birou precum si 2 grupuri sanitare.
Cabinetele sunt dotate cu mobilier si unituri moderne.

Pret: 115.000 Euro

Mentiuni: Clinica dispune de toate avizele necesare functionarii.

Vand praxis

Vand praxis medicina de familie în Negresti judetul Vaslui. Conditii foarte avantajoase cu posibilitatea de naveta din Iași sau Vaslui. Relatii la telefon 0744.524. 167

Pret: -

inchiriez tura cabinet medicina dentara

inchiriez contratura cabinet medicina dentara, strada Turda, sector 1 bucuresti! pt informatii sunati la 0744847104

Pret: -

Inchiriez cabinet pentru medic de familie sau homeopat

in cadrul unui cabinet stomatologic inchiriem un cabinet unor medici de alta specialitate( medicina de familie , homeopatie, cardiologie, orl etc)
Pentru contact 0744847564

Pret: -

VAND CABINET DENTAR

Vand cabinet dentar situat stradal pe sos.Stefan cel Mare (chiar la metrou Obor) care functioneaza intr-un apartament cu doua camere, la parter, stradal, cu expunere pe fata (3 ferestre la strada).
Cabinetul este dotat cu un unit dentar(KAVO) in stare excelenta,cu detartraj inclus, autoclav clasa B, capacitate 23l, lampa foto X2, apex finder, mobilier stomatologie, instrumentar complet.

Pret: -

Mentiuni: Cabinetul este functional si are toate actele la zi.

Vand Praxis Medicina de Familie

Vand Praxis situat in mediul rural, jud.Salaj, cu posibilitate de naveta din Dej, Tg Lapus, 1000 de pacienti inscrisi cu spor de rural. Pret si conditii avantajoase.

Pret: -

Cabinet Stomatologic Calea Giulesti 48

Inchiriez unit dentar aproape nou intr-un cabinet cu super vad , stradal , pe Calea Giulesti 48 ! Parcare , statie de tramvai in fata . Cabinetul are 2 unituri,sterilizare,sala asteptare,mobilier nou ,etc.Arata foarte foarte bine ! 180Euro /tura 350 tot scaunul

Pret: 180

cabinet gratuit medicina de familie

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti,ofera cabinet gratuit pentru medicina de familie

Pret: GRATUIT

Mentiuni: cabinet gratuit medicina de familie

inchiriere

INCHIRIEZ O TURA IN CABINET STOMATOLOGIC COMPLET SI MODERN UTILAT ZONA 13 SEPTEMBRIE INTERSECTIE CU DRUMUL SARII,PETRE ISPIRESCU

Pret: 250 e

Inchiriere spatiu cabinet medical

Policlinica noua, ultramoderna, pune la dispozitie cu titlu gratuit medicilor de familie/pediatrii cabinete medicale noi si ofera conditii foarte avantajoase de colaborare.

Pret: -

Inchiriere cabinet stomatologic

Clinica dentara ultramoderna ofera spre inchiriere o tura intr-un cabinet. Clinica este dotata cu trei cabinete, receptie, radiologie, sterilizare, vestiar. Pretul pentru o tura de 8 ore este de 285 euro.
Pentru mai multe informatii puteti suna la nr. de tel. 0746466461

Pret: -

Vând cabinet stomatologic Focsani

Vând cabinet stomatologic situat in Focsani pe o strada centrală.cabinetul este dotat si utilat dupa norme; autorizat; funcționează de 10 ani.

Pret: -

Vand Cabinet medical + Praxis in Resita

Vand Cabinet medical medicina de familie, 60 mp format din sala de asteptare, sala de tratamente, toaleta pacienti si personal, debara. Cabinetul dispune de instalatie proprie de curent electric realizata in anul 2015, incalzire proprie (centrala electrica), geamuri termopan.
Cabinetul este situat in Resita, zona Govandari.
Pentru detalii tel. 0753825092

Pret: -

Vand cabinet

Vand cabinet in Brasov complet utilat si pacientela formata.Cabinetul activeaza de 25 de ani.

Pret: 75.000

Ofer spre inchiriere o camera

Ofer spre inchiriere o camera intr-un cabinet medical, cu acces spre sala de asteptare, dressing si toaleta.
Cabinetul se afla intr-un bloc, la parter, cu intrare separata prin o scara in lateralul blocului, pe strada Democratiei, langa facultatea Spiru Haret, foarte aproape de metroul Aparatorii Patriei.

Pret: 500 ron plus cheltuieli comune

Mentiuni: In locatie isi exercita activitatea un cabinet stomatologic si un cabinet de fiziokinetoterapie.