Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2997 anunturi.

Cabinet Medical

Vand cabinet medical + pacienti in loc. Gura Vadului, Prahova.
Înscriși 1450, asigurați 1245

Pret: 10000 euro

Mentiuni: pretul usor negociabil

cabinet gratuit medicina de familie

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti,ofera GRATUIT cabinet pentru medicina de familie

Pret: GRATUIT

Mentiuni: cabinet gratuit pentru medicina de familie

Cab. stoma in Timisoara

Timisoara central, ofer spre vanzare cabinet stomatologic inzestrat si functional.. inclusiv locatia o garsoniera cu debara in pivnita unde e amplasat compresorul.

Pret: 27000Euro

Mentiuni: usor negociabil!!

Inchiriez cabinet stomatologic, Tiglina 1, A-uri, parter, 42 mp

Inchiriez cabinet stomatologic, zona Tiglina 1, A-uri parter, cu spatiu verde comun, cu sala de asteptare, un unit dentar cu toata aparatura aferenta, instrumentar, compresor, autoclav cu camera de sterilizare, doua grupuri sanitare separate (pt cadrul medical si pentru pacienti), tv, dozator apa, mobilier nou, aer conditionat (inverter) si un portofoliu de peste 2000 de clienti din tot judetul Galati.
De asemenea cabinetul beneficiaza de un sistem antiefractie cu senzori de miscare si camera infrarosu.
Tel. 0771502261

Pret: 375 euro

Pret: 375 euro

Inchiriez cabinet medical

Inchiriez cabinet medical nou strada nojoridului conține cabinet medical, sala așteptare, sala tratament, vestiar, baie personala, baie pacienți, parcare

Pret: 240 eu

Cabinet de ortodontie in Staßfurt, Germania

De vanzare cabinet de ortodontie in Staßfurt (Sachsen - Anhalt) in Germania. Cabinetul este dotat cu o camera de tratament cu doua unituri si are laborator propriu. Imobilul mai detine doua incaperi in care exista deja inca doua posibilitati de racordare a doua unituri. Detalii suplimentare pe privat. In pret este inclusa doar clientela si dotarile cabinetului, iar spatiul este inchiriat.

Pret: 25.000

Vand cabinet med fam Franta

Medic specialist MF stabilit de 7 ani in Franta zona Nantes. Vand praxis ,mobilier si instrumental. 1200 pacienti
Venit lunar de aprox 8000 euro
Venit anual de peste 100.000 euro
Zona cu potential de inscriere de noi pacienti
Ajut la instalarea noului medic. Nivel de limba franceza OBLIGATORIU B2-C1

Pret: 40000 euro

inchiriez tura/unit dentar

Inchiriez tura/unit dentar in cabinet stomatologic renovat recent (sala asteptare, 2 unit-uri, lampa foto wirless, autoclav B cu imprimanta, pupinel). Cabinetul este situat in Drumul Taberei, stradal.

Pret: -

Mentiuni: Rog seriozitate

cabinet de inchiriat

Inchiriez cabinet stomatologic.

Pret: in functie de norma

Inchiriez clinica Obor / Colentina / Lacul Tei

Inchirez o clinica cu 4 sali de lucru , receptie , sterilizare, 2 wc-uri . Clinica a functionat de 10 ani de zile cu : stomatologie , analize medicale , ginecologie , diabet, medcicina de familie si cardiologie. Se inchiriaza cu sala de stomatologie si sala de giencologie utilata si echipata complet : ecograf , ekg , sonde , scaun stoamtologic nou nout , mobilier metalic , nou renovata . Pretul chiriei este de 1500 Euro pt tot . Strada Otesani nr 10 .

Pret: 1500

Inchiriez cabinet stomatologic Giulesti

2 scaune . Tocmai s-a eliberat 1 scaun . se inchiriaza cu 170 Euro tura sau 300 tot scaunul . Autoclav,detartraj,mobilier,sala asteptare,super vad.

Pret: 170

Cabinet Berceni , Piata Sudului , Sun Plazza Mall

Cabinet stomatologic Piata Sudului SUN PLAZZA MALL . Se inchiriaza o tura pe unul din cele 2 scaune .190 euro / tura . Dotat cu scaun generatie noua Dentex Bluetech , detartraj , mobilier , autoclav . Nitu vasile la fantani ! Super vad !!!

Pret: 190

Inchiriez Spatiu- Sector 6 si Sector 4

Inchirez spatii pentru cabinete medicale medicina de familie in sector 6 si sector 4, Gara de Nord, Dr. Taberei, 13 Septembrie, Tineretului. Conditii avantajoase. Ofer si cer seriozitate.

Pret: -

Vanzare praxis

Vand urgent praxis in conditii foarte avantajoase in localitatea Ghermanesti , judetul Vaslui. Este posibilitate de naveta din Iasi sau din Husi. Relatii la telefon 0740258896

Pret: -

inchiriere sau vanzareVand sau inchiriez cabinet stomatologic in Dragasani ,judetul Valcea

Cabinetul este deschis de mai mult timp si are o reputatie buna, are vad foarte bun, multi pacienti. Venitul este consistent si constant.

Cabinetul are toate autorizatiile la zi, dispune de aparatura, instrumentar. Amenajat modern, dotat cu absolut tot ce e necesar.

Din urmatoarea zi se poate incepe activitatea si se poate efectua profit. Se poate prelua si asistenta.

Se vinde cu absolut tot: unituri(2), lampa foto, detartraj, apex locator, autoclav, pupinel, compresor, instrumentar divers, truse consultatie cu oglinzi rodiu, clesti si elevatoare extractie, mobilier etc.

Cabinetul are doua grupuri sanitare,sala de asteptare,doua cabinete,sterilizare.

Pret: -