Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

954 anunturi.

Vand cabinet stomatologic Parcul Carol

Spatiu compus din apartament 3 camere, 75 mp, transformat in spatiu comercial, decomandat, etaj 1 cu pod care poate fi folosit ca depozitare, 2 grupuri sanitare sanitare, termopan wenge, instalatii schimbate, centrala, 4 aparate de aer conditionat, usi interioare din sticla, usa metalica, cadastru+intabulare, intrare din strada, pozitie excelenta.

Spatiul este inchiriat ca si cabinet stomatologic de 5 ani, se poate cumpara cu diferenta de pret cu tot aparatura completa si cu ce este in el, la intelegere cu medicii care profeseaza in locatie etc.

Pret: 119000euro

Tura cabinet stomatologic Titan

Inchiriez unit dentar in cabinet stomatologic cu 2 unituri. Unitul este nou.
Cabinetul este situat la 1 minut de gura de metrou Titan, in zona cu vad.
Cablu, internet, intretinere incluse in pret.
550 euro intreg cabinetul
300 euro o tura.

Pret: 550 euro/300 euro

Mentiuni: Pentru vizionari si informatii suplimentare, va rog sa ma contactati la telefon 0722678765.

CABINET GINECOLOGIE - INCHIRIERE - CLINICA ZONA DECEBAL

Cabinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o tura - 6 ore/zi (4 ture/luna) - 200 Euro
Disponibilitate: Luni, Marti, Joi si Vineri - 08:00 - 14:00
Vineri - 14:00-20:00
Cabinetul are autorizatii, este dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Pret: 200 Euro

INCHIRIERE CABINET MEDICAL - ZONA DECEBAL - ORICE SPECIALITATE (fara stoma)

Inchirere cabinet medical pentru orice specialitate (exceptie: stomatologie) in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o tura - 6 ore/zi, 5 zile/saptamana.
Disponibilitate: Luni, Miercuri si Vineri - de la ora 08:00 la 14:00
Joi si Vineri - de la ora 14:00 la 20:00
In pretul cerut sunt incluse cheltuielile administrative.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Pret: 300 Euro/luna

Inchiriez cabinete stomatologice

Inchiriez 3 cabinete stomatologice nou infiintate, echipate si cu autorizație. Sunt 2 grupuri sanitare pentru pacienți si 1 pentru personalul medical, sterilizare echipata corespunzător, boxa deșeuri si boxa curatenie. Interfon, sistem de supraveghere, alarma, 4 parcari.

Pret: Negociabil

Mentiuni: Ideal ar fi, specializare Endodon?ie, parodontologie, protetica.

INCHIRIEZ TURA CAB STOM INTRE LIZEANU SI SPIT COLENTINA

Ofer spre inchiriere tura in cab stomatologic Luni , Miercuri , Vineri dupa amiaza si marti si joi dimineata Locatia are si alte cabinete , sala de asteptare mare , vestiar , laborator tehnica dentara . Cab este dotat cu un autoclav nou , aparat pt apa distilata si sigilator pungi sterilizare toate EURONDA . Are si lampa uvc , aer conditionat Unitul este SIRONA M1 Avem pompa de aspiratie Se ofera spatiu de depozitare , sertare , dulapuri , dulap haine si lucruri personale birou toate sub cheie . PLata intretinere cabinet ce include curent , apa, femeie serviciu , materiale curatenie etc aprox 190 - 200 ron acum vara

Pret: 250 euro

Compresor aer FIAC 24 l

Vand compresor pe aer FIAC AIRMED 24 l FF multumit de el Bun si pt 2 unituri dar care nu sunt folosite la capac maxima in acelasi timp

Pret: 1250

Inchirieri / cabinet medical / colaborare specialitati medicale

Centru Medical ofera spre inchirieri /si colaborare cabinete medicale(tura/contratura); Pentru multiple specialitati Medicale inclusiv Medicina de Familie sau si alte specialitati medicale /competente sau conexe actului medical;Clinica medicala situata intr-o zona ultracentrala,sector.1, dispune de mai multe specialitati medicale si cabinete cu medici de familie, investigatii:ecografii si laborator propriu de analize medicale

Pret: negociabil

Mentiuni: Cabinete Medicale sunt renovate cu minimea dotare,mai sunt la dispozitie:sala de tratament-cab.de sterilizare,2 grupuri sanitare (personal medical+ pacienti),receptii,sala de asteptare si vestiare

Vand cabinet de medicina de familie

Vand cabinet de medicina de familie cu 2500 de pacienti inscrisi.
Pentru mai multe informatii va rog frumos sa ma contactati la nr de telefon 0756915404

Pret: -

Vânzare cabinet stradal

Vând cabinet stomatologic complet utilat , funcțional, autorizat, 2 grupuri sanitare, se predă cabinetul cu pacientura formata în 10 ani de funcționare.Cabinetul renovat modern complet in februarie 2020..este situat stradal in statia de tramvai și autobuz in zona foarte cunoscuta din sectorul 4..este ideal pentru medicii care nu au pacienți și își doresc sa lucreze cu adevărat.

Pret: 5500

Vand cabinet stomatologic ultramodern in Bucuresti, zona Primavera

Vand cabinet stomatologic ultramodern in zona Primaverii, amplasat intr-un spatiu generos de 100 mp cu intrare separata , compus din : receptie, 2 cabinete ( unituri dentare Sirona c8+) spatiu de sterilizare( autoclav Melag, masina de spalat, uscator ), vestiar , 2 grupuri sanitare, sistem de alarma , sistem de sonorizare, mobilier specific cu spatii de depozitare , instrumentar si aparatura inclusa , cu activitate stomatologica in prezent . Pret 70.000 euro . Tel : 0757070548

Pret: 70.000 euro

Inchiriere tura

Inchiriez tura in cabinet stomatologic complet dotat si utilat, renovat in 2019. Cabinetul este situat la intersectia 13 Septembrie- Str Mihail Sebastian

Pret: 300€/tura

Închiriere tura sau contratura in clinica stomatologica

Se oferă spre închiriere o tura intr- un cabinet stomatologic nou , utilat cu aparatura noua,moderna,cu toate condițiile.Cabinetul se afla la parterul unei vile, in zona Pietei Alba Iulia, într-o zonă de case, in spatele Bulevardului Unirii. Autorizație și acte de funcționare la zi.

Pret: 400e

Închiriere un cabinet de stomatologie in clinica stomatologica

Se închiriază o tura intr- un cabinet de stomatologie in zona Piata Alba Iulia,sector 3 dintr-o clinica cu 3 cabinete. Clinica se afla la parterul unei vile,intre case; toată aparatura este noua, acte de funcționare la zi.

Pret: Discutabil

Spatiu comercial actual cabinet stomatologic Parcul Carol

Spatiu compus din apartament 3 camere, 75 mp, transformat in spatiu comercial, decomandat, etaj 1 cu pod care poate fi folosit ca depozitare, 2 grupuri sanitare sanitare, termopan wenge, instalatii schimbate, centrala, 4 aparate de aer conditionat, usi interioare din sticla, usa metalica, cadastru+intabulare, intrare din strada, pozitie excelenta, pretabil diverse activitati comerciale, birouri.

Mentiuni:

Spatiul este inchiriat ca si cabinet stomatologic de 5 ani, se poate cumpara cu diferenta de pret cu tot aparatura completa si cu ce este in el, la intelegere cu medicii care profeseaza in locatie etc.

Pret: 119000euro