Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1325 anunturi.

CABINET GINECOLOGIE - INCHIRIERE - CLINICA ZONA DECEBAL

Cabinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o tura - 6 ore/zi, 5 zile/saptamana in 2 schimburi (08:00-20:00) - disponibil imediat.
Cabinetul are autorizatii, este dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Pret: 1000 euro

CABINET GINECOLOGIE - INCHIRIERE - CLINICA ZONA DECEBAL

Cabinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o zi/saptamana (4 zile/luna) - 6 ore in intervalul 08:00-20:00 - disponibil imediat.
Cabinetul se poate inchiria de la o tura pe saptamana pana la 5 ture/saptamana.
Cabinetul are autorizatii, este dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Pret: 250 Euro

INCHIRIERE CABINET MEDICAL - ZONA DECEBAL - ORICE SPECIALITATE

Cabinet medical situat in zona Decebal (Str. Dristorului colt cu Bld. Decebal) cu specialitatile: Medicina Muncii, Estetica, Psihologie/Psihoterapie, Ortopedie, Stomatologie, Analize de laborator si Medicina Alternativa inchiriaza spatiul pentru specialitati conexe.
Cabinetul are o suprafata de 15m2, este dotat cu canapea examinare si mobilier, disponibil de luni-vineri in intervalul 08:00-20:00 - disponibil de la 1 Iulie 2019.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Pret: 600 EURO

Predau praxis medicina de familie la

Cab.medic de familie.1600 pacienți, dotare standard, in Sibiu

Pret: -

Mentiuni:

Urgent predau praxis MF la pret piata , larg negociabil.

Predau praxis MF , pornind de la pret piata dar f.larg negociabil , cu spatiu proprietate , dotat , in oras Braila (1675 asig.).

Pret: -

VAND PRAXIS MEDICINA DE FAMILIE IN ALBA IULIA

VAND PRAXIS MEDICINA DE FAMILIE IN ALBA IULIA,
RELATII TEL 0744760106

Pret: -

Ofer spre inchiriere cabinet medical in Timisoara

Centru Medical ofera spre inchirierei /si colaborare cabinete medicale pentru diverse specialitati medicale, Medicina de Familie..etc ( exclus Medicina Muncii )
Clinica medicala situata intr-o zona centrala din Timisoara, renovata complet, mobilier nou, tarkket antibacterian, etc.
Spatii comune:
- cabinet de sterilizare, 2 grupuri sanitare (personal medical+ pacienti) - sali de asteptare si vestiar, etc.

Pret: 200 Euro

Cabinete medicale de inchiriat

Pret: -

ÎNCHIRIERE TURA/CABINET ÎN CLINICA STOMATOLOGICA, ZONA LACUL TEI

Clinica stomatologica situata in sectorul 2, Bucuresti ofera spre inchiriere o tura in cabinet. Oferim receptie, sterilizare, bucatarie si vestiar. Pretul turei include cheltuielile administrative si consumabilele. Pentru detalii apelati 0771701272 sau SmileHouseConcept@gmail. com

Pret: 450 euro

Mentiuni: Consumabile ?i cheltuieli administrative incluse

Cabinete medicale /colaborare ,inchiriere diferite specialitati

Centru Medical ofera colaborare/si inchirierei cabinete medicale pentru diverse specialitati Medicale,Medicina de Familie, explorari functionale...etc.
Clinica medicala situata intr-o zona centrala cu mai multe specialitati medicale si laborator propriu de analize medicale.Pret: Negociabil

Mentiuni: Cabinetul Medical este dotat cu mobilier medical,mai sunt la dispozitie: - cab.de sterilizare - sala de tratament,2 grupuri sanitare (personal, pacienti) - sala de asteptare - vest

Inchiriez cabinet stomatologic

Inchiriez cabinet stomatologic situat în Drumul Taberei.Cabinetul functioneaza din 1994.Este stradal. Pentru mai multe detalii sunati la 0732595168

Pret: -

INCHIRIEZ 1 TURA STOMATOLOGIE

INCHIRIEZ 1 TURA STOMATOLOGIE (cabinet separat)pe Sos.Stefan cel Mare, dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala METASYS,TV,internet,Wi-Fi acces sala de asteptare pentru pacienti cu TV si Wi-Fi, 2 bai, sala de sterilizare dotata cu autoclav clasa B,baie cu ulrasunete p/u curatarea si dezinfectarea instrumentarului, distilator, sigilator pungi p/u autoclavi.ANUNTUL ESTE PRETABIL PENTRU MEDICI CU PORTOFOLIU PROPRIU DE PACIENTI.

Pret: 300 euro tura

Mentiuni: Intrare separata din strada.Reclama luminoasa.Vizibilitate maxima.Amplasat la 100 de metri de la gura de Metrou Obor(iesirea Sos.Stefan cel Mare).Detalii pe pagina de Facebook DENTA CLINICA

cabinete medicale

Cabinete medicale
Grup medical format din Spital Privat, Policlinica, Laborator analize medicale, Centru de Imagistica (CT si RMN), situat in zona centrala a capitalei (vis a vis de Spitalul Militar), pune la dispozitie, cu titlu gratuit, cabinete medicale de lux complet echipate si dotate.

Pret: negociabil

medicina familie

pentru cabinet medical medicina familie doresc angajare medic familie rezident

Pret: -

inchiriere cabinet medical

Mertou Brancoveanu - inchiriere cabinet medical pentru medicina de familie - blocuri in apropiere parc tinertetului

Pret: 400 eur/ luna