Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

3007 anunturi.

CABINET MEDICINA DENTARA

Cabineta medicina dentara infiintat in 2012, Bucuresti, Cartierul Latin. Cabinet utilat, clientela formata! Singurul cabinet din cartier, fiind peste 6000 locuitori in cartier. Cabinetul este de vanzare in spatiu inchiriat, 350 euro/luna chiria. Contractul de inchiriere se poate face pe 5 sau 10 ani! Contractul actual este de 5 ani din care mai sunt 3ani!
Mai multe detalii la telefon!

Pret: 10000 EURO

Închiriez un cabinet în Clinica Ioana, sectorul 6, metrou,Maniu, Militari

Un cabinet medical de închiriat în Clinica Ioana sectorul 6 metrou Gorjului la 5 minute.
Clinica are toate dotările, este situată la parter de bloc cu intrare stradală separată.In spatiu mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicină generală.Ideal pt. un cabinet de cardiologie, psihiatrie sau punct de recoltare analize medicale.Suprafata cabinet 15 mp.In chiria de 450 euro intră și costul utilităților: curent, căldură, apă, cablu T.V.
Zona este intens populată iar pacientura este formată în cei 5 ani de activitate.
Tel. 0766660386

Pret: 450 euro

Mentiuni: Exclus stomatologie Costul utilita?ilor incluse în pre?ul chiriei

Centrul Medical Master

Oferă gratuit cabinete medicale pt.medici de familie.

Pret: Gratuit

Mentiuni: Centrul Medical Master Bucure?ti, Sectorul 6, str. Intrarea Capelei Nr. 1a, Piata Gorjukyi

INCHIRIEZ CABINET STOMATOLOGIC

Inchiriez cabinet stomatologic ultra modern,aparatura noua,unit nou,etc.Cabinetul se afla in apropierea metroului Eroii Revolutiei.Pretul unei ture fiind 350e.

Pret: 350e

Mentiuni: Se pot inchiria si ambele ture!

inchiriez cabinet medical Dorobanti

Inchiriez spatiu-pretabil cabinet medical in clinica medicala noua.Clinica se intinde pe 2 etaje,are 2 grupuri sanitare, 2 receptii(una pe fiecare etaj), Piata Dorobanti(zona Beller)/tura de 6-7 ore, luni-sambata. Nu sunt alte costuri.Exclus stomatologie generala si dermatologie/ pretabil pentru ortodontie/ endodotie/ chirurgie dento-alveolara/ alte specialitati medicina generala sau cabinet de masaj/ gene/ micropigmentare faciala). Pret: 750 euro negociabil

Pret: 750 euro

Cabinet stomatologie

Cine doneaza?

Este cineva interesat sa doneze un autoclav, pupinel, sigilator, instrumentar stomatologic sau mobilier (dulapuri cu sertare, cu polite, vitrine) in stare buna si functional/e pentru amenajarea unui cabinet medical in provincie.

Pret: 0

INCHIRIERE CABINET MEDICAL - ZONA DECEBAL

Cabinet medical situat in zona Decebal (Str. Dristorului colt cu Bld. Decebal) cu specialitatile: Obstetrica-Ginecologie, Medicina Muncii, Psihologie/Psihoterapie, Ortopedie, Stomatologie, Analize de laborator si Medicina Alternativa inchiriaza cabinet cu norma intreaga: de luni pana vineri in intervalul 08:00-20:00 pentru specialitati conexe.
Nu inchiriem pentru Stomatologie!
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Pret: 350 Euro/luna

CABINET GINECOLOGIE - INCHIRIERE - CLINICA ZONA DECEBAL

Cabinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o tura - 6 ore/zi, 5 zile/saptamana in 2 schimburi (08:00-21:00) - disponibil imediat.
Cabinetul are autorizatii, este dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Pret: 1000 euro

Inchiriere cabinet medicina dentara

Inchiriez cabinet stomatologic , situat la parterul uniui bloc cu 4 etaje (scara foarte curata , vecini amabili ) pe strada Aleea Dolina , sector 4 ( zona Drumul Gazarului ). Cabinetul este nou , avand 2 bai , 2 camere dintre care numai una este dotata cu unit . Cabinetul se inchiriaza cu totul

Pret: 350 euro

Mentiuni: In cea de-a doua camera exista deja instalatia necesara unui nou unit dentar

Vand pagina Facebook 4200 Likeuri

Vand pagina Facebook cu 4200 like-uri organice

Pret: 2000 E

Vand praxis medicina de familie

Vanzare praxis medicina de familie în București – zona 13 Septembrie/Sebastian. Pacienti inscrisi 2200 din care 2000 asigurati. Cabinetul este complet mobilat, utilat, avizele sanitare la zi, contracte pentru colectarea deseurilor menajere si periculoase. Cabinetul se compune din: cabinet medic, sala asteptare, toalete pacienti si personal medical, sala tratamente, spatiu depozitare, centrala termica proprie. Nu exista contratura.
Spatiul se poate inchiria sau vinde.

Pret: -

Inchiriere / colaborare cabinete medicale

Centru Medical ofera spre inchiriere si /sau colaborare cabinete medicale : Medicina de Familie, specialitati medicale,explorari fuctionale medicale,
Clinica dispune de o paleta larga de servicii medicale, inclusiv laborator de analize medicale si aparatura.
Clinica medicala situata intr-o zona centrala

Pret: Negociabil

Mentiuni: Cabinetul Medical este dotat cu minim mobilier medical;mai sunt la dispozitie:sala de tratament- cab.de sterilizare, 2 grupuri sanitare (personal medical+ pacienti) - sala de asteptare - vestiar

CABINETE MEDICALE MEDICI DE FAMILIE/SPECIALISTI

Centru Medical ofera colaborare/si inchirierei cabinete medicale :Medicina de Familie, specialitati Medicale,investigatii medicale;
Clinica medicala situata intr-o zona centrala cu mai multe specialitati medicale si laborator propriu de analize medicale

Pret: Negociabil

Mentiuni: Cabinetul Medical este dotat cu mobilier medical ;mai sunt la dispozitie:sala de tratament- cab.de sterilizare, 2 grupuri sanitare (personal medical+ pacienti) - sala de asteptare - vestiar

inchiriez tura 6 ore cabinet dentar Drumul Taberei


Inchiriez tura 6 ore in cabinet dentar in Drumul Taberei,Bucuresti,cabinet recent preluat de mine ,dotare suficienta,activ,pacientură,a fost in posesia a 3 doamne foarte dragute care au iesit anul acesta la pensie.
Costurile sunt: 250 de euro/6 ore plus cheltuielile calculate pausal pentru curent si celelalte consumabile plus TOATE taxele ce trebuiesc platite. Exista posibilitatea extinderii ulterioare a programului.
Medicul dentist trebuie sa fie inscris in C.M.D.R,cu certificat vizat la zi.

Pret: 250 eur

Mentiuni: persoanele interesate pot fi ajutate intr-o prima faza cu materiale stomatologice de calitate/Germania. Chiria se incaseaza initial in avans pe 3 luni(cei 250 de eur).

De Inchiriat spatii pentru acivitati medicale sau conex

Pret: -

Mentiuni: In Oliclinica Malcoci