Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2996 anunturi.

Inchiriez spatiu pentru orice specialitate

Se pot desfasura si activitati conexe actului medical

Pret: -

Inchiriere

Caut colaborare pentru deschiderea unui cabinet medical, detin un spatiu situat la parterul unui bloc de 4 etaje, intrare separata de scara blocului, sunt 3 camere, 2 pot fi folosite pentru cabinete de consulatie si una pentru sala de asteptare cu receptie, spatiul este situat la 200 m. de Spitalul Judetean. Deschis la propuneri.

Pret: -

Cabinet stomatologic, 2 camere, parter, echipat, Unirii Budapesta

Apartament cu 2 camere transformat in cabinet stomatologic, situat semi-central, in zona Unirii Budapesta.
Apartamentul este tip confort 1, varianta decomandat, avand o suprafata totala de 46 mp, amenajat si compartimentat special pentru acest segment de activitate, fiind prevazut cu: doua cabinete functionale, o sala de asteptare, 1 grup sanitar, 2 spatii depozitare si 1 spatiu de sterilizare. Situat la parterul unui imobil de 7 etaje, extrem de curat, reabilitat in anul 2015, cabinetul dispune de toate amenajarile si dotarile necesare si are o vechime de functionare in zona de peste 10 ani.
Cabinetul se ofera spre vanzare imobil + toata aparatura din dotare.

Pret: 71000 EUR

Mentiuni: Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul este negociabil si se accepta orice fel de creditare.

Vand cabinet stomatologic

Vand cabinet stomatologic din cadrul unei clinici multidisciplinare situate central in zona Spitalului Colentina. Vanzarea cuprinde:
-spatiul exclusiv al cabinetului format din 2 camere de tratament, sala de sterilizare, oficiu, birou.
-accesul la spatiile comune cu celelalte cabinete de medicina general din clinica: receptie, sala de asteptare, grupuri sanitare.
-pacientura
-mobilierul facut la comanda pt salile de tratament, sterilizare si birou
-aparatura: unit, aparat Röntgen, sterilizator
-instrumentar

Pret: -

Mentiuni: Spatiul cabinetului este proprietate personala

CABINET MEDICINA DENTARA

SINGURUL CABINET DIN CARTIER!
Cabineta medicina dentara infiintat in 2012, Bucuresti, Cartierul Latin. Cabinet utilat, clientela formata! Se pot face doua ture fara probleme. Peste 6000 locuitori in cartier. Cabinetul este de vanzare in spatiu inchiriat, 350 euro/luna chiria. Contractul de inchiriere se poate face pe 5 sau 10 ani! Contractul actual este de 5 ani din care mai sunt 3ani!
Mai multe detalii la telefon!

Pret: 10000 EURO

Mentiuni: https://www.olx.ro/oferta/vand-cabinet-stomatologic-utilat-cu-portofloiu-de-clienti-IDbwU6l.html

inchiriez cabinet stomatologic

inchiriez cabinet stomatologic, situat in m19, pacientela deja existenta

Pret: 350. euro

VANZARE PRAXIS MEDICINA DENTARA - NOU!!

VANZARE PRAXIS MEDICINA DENTARA
Vânzare praxis medicină dentară în București – zona Cotroceni, în spațiu închiriat. Cabinetul este complet mobilat și dotat cu aparatură de ultimă generație (doua unituri dentare – 1 Castellini și 1 Anthos, două aparate de radiologie dentară – retroalveolar și ortopantomografie, corpuri de mobilier medical Castellini în ambele cabinete , cameră sterilizare complet utiliată cu aparatura Castellini, sală de așteptare, recepție, vestiar medici + grup sanitar, grup sanitar pacienți și sală destinată organizării de cursuri). Praxisul are toate avizele sanitare la zi și contracte atât pentru colectarea deșeurilor menajere cât și pentru colectarea deșeurilor periculoase. Aparatura este nouă, neutilizată.

Pret: -

Mentiuni: Pentru detalii si informatii suplimentare: 0722.522.198

INCHIRIERE/COLABORARE - CABINETE MEDICALE ZONA DECEBAL

Cabinet medical situat in zona Decebal (Str. Dristorului colt cu Bld. Decebal) cu specialitatile: Obstetrica-Ginecologie, Medicina Muncii, Psihologie/Psihoterapie, Ortopedie, Stomatologie, Analize de laborator si Medicina Alternativa cauta colaboratori/chiriasi in specialitati conexe.
In acest moment avem urmatoarele disponibilitati:
- un cabinet disponibil imediat: luni, miercuri si vineri de la 08:00 - 14:00; marti si joi in intervalul 12:00 - 20:00.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Pret: -

CABINET GINECOLOGIE - INCHIRIERE - CLINICA ZONA DECEBAL

Cabinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o tura - 6 ore/zi, 5 zile/saptamana in 2 schimburi (08:00-21:00) - disponibil imediat.
Cabinetul are autorizatii, este dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Pret: 1200 euro

Închiriez un Cabinet medical în Clinica Ioana sectorul 6, metrou.

Cheltuieli utilități incluse.Inchiriez un cabinet medical în Clinica Ioana,zona Veteranilor,la 5 min. de metrou Gorjului,Maniu,15 mp.Zona este intens populată,vad bun.Spatiul dispune de toate dotările.full option, inclusiv rampă pt.carucioare și un mic parc.Ideal pt punct de recoltare analize medicale,care a activat în spatiu cu succes.In chiria de 400 euro intră și costul utilităților: căldură,curent, apă,internet.In spațiu mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicina generală.Exclus stomatologie.Tel 0766660386.

Pret: 400 euro

Mentiuni: Exclus stomatologie.

CABINETE MEDICALE MEDICI DE FAMILIE/SPECIALISTI/STOMATOLOGIE

Centru Medical ofera colaborare/si inchirierei cabinete medicale :Medicina de Familie, specialitati Medicale,Stomatologie;
Clinica medicala situata intr-o zona centrala cu mai multe specialitati medicale si laborator propriu de analize medicale

Pret: Negociabil

Mentiuni: Cabinetul Medical este dotat cu mobilier,iar cab. stomatologic si cu Unit dentar ;mai sunt la dispozitie: - cab.de sterilizare - 2 grupuri sanitare (personal, pacienti) - sala de asteptare - vest

Praxis medicina de familie in județul Sibiu

Cedez praxis de medicina de familie in municipiul Medias, judetul Sibiu, la 50 km de Sibiu, Sighisoara si 24 km de Tarnaveni. Lista pacienti 1650, in majoritate copii, adolescenti si tineri. Cabinetul este intr-un dispensar in cartier de blocuri, spatiul a fost cumparat de la primarie si renovat. In pret este inclus totul.

Pret: 25.000 euro

Oferta de împrumut pentru toate persoanele

Buna ziua domnule si doamna,
Căutați împrumuturi pentru a vă revigora activitățile sau pentru a realiza un proiect sau pentru a cumpăra un apartament, dar dosarul dvs. din cadrul băncii a fost respins. Eu sunt o persoană care oferă împrumuturi care variază de la 2.500 la 1.000.000 € pentru toți oamenii capabili să îndeplinească condițiile. Vă sugerez să faceți afaceri cu mine pentru a obține acest împrumut mai repede în 48 de ore. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați-mă cât mai curând posibil pentru mai multe informații despre împrumut. Contactați-mă pentru mai multe informații.
E-mail: dominique60charrier@gmail.com
Mulțumesc foarte mult

Pret: 2500

INCHIRIEZ 1-2 TURE STOMATOLOGIE

INCHIRIEZ 1-2 TURE STOMATOLOGIE (cabinet separat)pe Sos.Stefan cel Mare, dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala METASYS,TV,internet,Wi-Fi acces sala de asteptare pentru pacienti cu TV si Wi-Fi, 2 bai, sala de sterilizare dotata cu autoclav clasa B,baie cu ulrasunete p/u curatarea si dezinfectarea instrumentarului, distilator, sigilator pungi p/u autoclavi. ANUNTUL ESTE PRETABIL PENTRU MEDICI CU PORTOFOLIU PROPRIU DE PACIENTI.

Pret: 300 euro tura

Mentiuni: Intrare separata din strada. Reclama luminoasa. Vizibilitate maxima. Amplasat la 100 de metri de la gura de Metrou Obor (iesirea Sos. Stefan cel Mare). Detalii pe pagina de Facebook DENTA CLINICA

cabinete in clinica ultra moderna

Inchiriez cabinete medicale in clinica moderna, noua, finalizata dec. 2018.
Clinica dotata cu receptie, asteptare aferenta cabinetelor, 3 grupuri sanitare, 2 intrari, rampa pt persoane cu dizabilitati, vestiar medici, dubla filtrare cu carbon a spatiului, finisaje de cea mai buna calitate etc.
Vad consistent...clinica are deschidere la bulevardul si strada laterala !In acest moment exista in clinica 2 cabinete de stomatologie si un laborator dentar !
mai sunt 5 spatii de inchiriat ! pretul pt cabinet este de 450 euro + 50 euro plata de utilitati si servici de receptie !

Pret: 500 euro