Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1838 anunturi.

Inchiriez cabinete medicale

sjtuate in Policlinica Malcoci.
Sunt 2 cabinete , grup sanitar propriu, spatiu pentru asistenta, centrala termica proprie.

Pret: -

Spatiu comercial ultracentral 2000 metrii patrati

spariu bun pentru... https://publi24.ro/anunturi/cazare-turism/anunt/spariu-bun-pentru-centru-medical-scoala-privata-camin-de-batrani-in-breaza-prahova/h6196h0f6ii27eeh17gf955if7540i07.html

Pret: 900000 euro

Inchiriere cabinet stomatologie

Inchiriez cabinet stomatologic modern activ de 3 ani compus din:2 camere decomandate fiecare cu dotate cu unituri noi.mobilier mdf alb.negatoscoape.detartraj.lampi foto.piese unit etc.
Sterilizare cu mobilier si chiuveta .vestiar cu dulap mdf.compresor 50l.autoclav clasa b nou.camera intraorala.lampa albire .sigilator pungi.distilator apa.apex locator .cart mobil .AC
sala asteptare .dozator apa.
receptie. Spatiu depozitare .cabinetul este renovat si igienizat compet .Cabinetul se afla in Bucuresti pe Bulevardul Dimitrie Cantemir intre Unirii si Tineretului stradal langa Dristor kebab .se poate inchiria si cate un unit. pt detalii suplimentare si poze contactati la tel

Pret: 1200e

Mentiuni: Se poate inchiria si pe ture

Gratis 2 luni.66 mp trafic intens stradal

2 luni Gratis.Inchiriez (vând) spațiu comercial de 66mp în sectorul 6,Militari, str.Soseaua Virtuții, metrou Lujerului la 7 minute. Vizibilitate foarte bună, fiind în stația de autobuz și lângă stația Orșova a tramvaiului 41.Ideal pt cabinete medicale, farmacie, chinetoterapie.Trafic intens parcare,parter bloc,intrare separată, zonă intens populată.

Pret: 950 euro

Gratis 2 luni.Tura 250 euro utilități incluse, sau 400 euro 1 cabinet

2 luni Gratis.Inchiriez un Cabinet Medical în Clinica Ioana sau o tură (250 euro).Clinica este în sectorul 6 Militari metroul Gorjului la 5 minute.In spațiu a fost un punct de recoltare analize medicale. În Clinică mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicină generală. În prețul chiriei intra și costul utilităților:curent căldură apă internet TV...Exclus stomatologie.

Pret: 400 euro

Mentiuni: Utilita?i incluse. EXCLUS stomatologie.

Vind clinica stomatologica

Vind clinica stomatologica ultramodern utilata si mobilata si cu radiologie retroalveolara computerizata cu suprafata de 88 mp ( camera de sterilizare, 2 camere separate cu cite 1 unit dentar, 2 bai, hol, sala de asteptare, birou, hol, vestiar si 1 camera complet mobilata ca o bucatarie). Clinica este situata in zona Piata Sudului, sector 4, Bucuresti stradal (zona cu vad) cu flux continu de pacienti noi si pacienti fidelizati. Relatii la nr tel: 0724239712

Pret: -

Inchiriez cabinete medicale

Sunt doua cabinete medicale in Policlinica Malcoci.

Au centrala proprie si grup sanitar propriu.

Pret: -

Închiriere cabinet dentar

Cabinet dentar oferă spre închiriere 1 sau 2 ture. Cabinetul este situat in zona Calea 13 Septembrie- Str Mihail Sebastian, funcționează din anul 2006 și a fost renovat in 2019. Dispune de 2 unituri dentare și este complet dotat și utilat.

Pret: 300€ tura sau 500€ ambele ture

Închiriere jumatate tură cab stomatologic

Închiriez jumătate de tură in cabinet stomatologic, Cluj Napoca, str Traian Mosoiu 50

Pret: -

Mentiuni: Mai multe detalii la tel 0744 766 775 sau mail brindusa.gherman@yahoo.com

Inchiriez clinica stomatologica

Inchiriez clinica stomatologica cu suprafata de 88 mp ( camera pentru sterilizare, 2 unituri dentare in camere separate, 2 bai, hol, sala de asteptare, birou, vestiar, hol si o camera pentru personal dotata ca o bucatarie). Clinica este ultramodern mobilata si utilata inclusiv radiologie retroalveolara computerizata. Clinica este situata in zona Piata Sudului , stradal(zona cu vad) cu flux continu de pacienti noi si pacienti fidelizati.Pretul chiriei este de 1560 € in care intra si servisul asigurat de firma de la care au fost cumparate aparatele si nu este negociabil.

Pret: 1560 €

Spatiu bun pentru centru medical/camin de batrani in Breaza


Spațiu comercial, pretabil pentru azil/camin pentru batrani/centru medical/scoala privata. Este situat Ultracentral in Breaza (zona balneoclimaterica, cu cel mai curat aer din Romania) - str. G-ral Ion Manolescu, nr.2, jud. Prahova..
Constructia este noua si este formata din S+P+Et.1+Et.2+M, cu o suprafata construita de 2020 mp si o suprafata utila de 1665 mp, fiind amplasata pe un teren de 1350 mp avand amprenta la sol de 445 mp cu parcare proprie finalizata.
Cladirea este finalizata exterior avand geamuri termopan de cea mai buna calitate, acoperisul este invelit cu tigla metalica Gerard cu roca vulcanica.
Racordata si dotata cu apa, canalizare, curent, gaze, centrala, in interior este tencuita, gletuita, pereti despartitori intre camere,camerele dotate cu usi de buna calitate.
Necesita finisaje interioare: gresie, faianta, grupuri sanitare si instalatii de incalzire.

Constructia poseda documentatie de rezistenta, planuri, studiu asupra solului de buna calitate.
Mai multe informatii la telefon.

Pret: 900 000 euro

Inchiriez cabinet stomatologic in clinica

Inchiriez cabinet stomatologic in clinica moderna - zona Piata Domenii

Pret: 600 Euro

Angajare la procent, o tura.

Angajare la procent ( si rezindeti ) , o tura, de preferat cu un mic portofoliu de pacienti.
Detalii la telefon : 0746030182

Pret: Negociabil

Mentiuni: De preferat apel telefonic decat e-mail. 0746030182

Cabinet stomatologic

Închiriez ture cabinet stomatologic-amplasare stradal Margeanului sectorul5.

Pret: 300eur/tura(500daca se închiriaza ambele).

Mentiuni: Cabinetul este autorizat dar cei ce vor inchiria vor urma procedura de autorizare. Contractul se va înregistra ANAF.

Închiriere spațiu pentru cabinet medical

Se închiriază spatiu comercial in interiorul unei farmacii, intrare separata, acest sala de tratamente, sala de așteptare, hol , grupuri sanitare, cabinet de consultație.Zona piata Gorjului, vad pietonal intens.

Pret: 1500 lei

Mentiuni: Se preteaza cabinet stomatologic sau orice tip de cabinet medical sau birou.