Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1405 anunturi.

Inchiriez tura cabinet de consultatii

Inchiriez tura in cabinet de consultatii, orice specialitate. Cabinetul se afla intr-o clinica de recuperare medicala, situata in zona Nicolae Caramfil

Pret: Negociabil

Cabinet Stomatologic de vanzare Calarasi + Radiologie + Lista Pacienti

Vand cabinet stomatologic in dispensar, complet echipat stare impecabila com Dorobantu jud Calarasi + radiologie noua (Sirona) + lista impresionanta pacienti cu un potential de 16 000 locuitori din 4 comune.
Serviciul de radiologie este unic pe o raza de 40 de km ceea ce aduce pacienti din toate satele si comunele din jur.
Cabinetul are 3 incaperi (Stomatologie 30 mp, radiologie 15mp si camera tehnica 3 mp) + sala asteptare a dispensarului 30 mp.
Toate autorizarile sunt la zi, cabinet pregatit de lucru.

Pret: 18000

vanzare afacere stomatologie

vanzare afacere cabinet dentar cu preluare de chirie de 700 ron pe luna inchiriat pe 7 ani la 60 km de bucuresti pt detalii tel 0739038039

Pret: -

Cabinet dentar

Vand afacere cabinet dentar in stare de functionare cu preluare de chirie 700 ron /luna contract pe 7 ani la 60km de bucuresti
Tel 0740303569

Pret: -

Inchiriere stomatologie

Ofer spre inchiriere una sau doua ture in cabinet stomatologic, sector 2, zona Colentina. Relatii la nr. de telefon 0745.38.62.33.

Pret: -

Inchiriez cabinet stomatologic Magazinul Unirea Hanul lui Maniuc

Central , metrou , avizat , paza , parter ! 2 unituri , se cauta coleg pt 1 unit ! 400 E tot scaunul .

Pret: 400

Inchiriere / colaborare cabinete -specialitati medicale

Centru Medical ofera colaborare/si inchirierei cabinete medicale :specialitati Medicale Medicina de Familie,investigatii /explorari medicale.
Clinica medicala situata intr-o zona centrala cu mai multe specialitati medicale,ecografii si laborator propriu de analize medicale

Pret: Negociabil

Mentiuni: Cabinetul Medical renovat cu dotare necesara ,mai sunt la dispozitie:sala de tratament- cab.de sterilizare, 2 grupuri sanitare (personal medical+ pacienti) - sala de asteptare +vestiar

Închiriez un Cabinet medical în Clinica Ioana

Cabinet medical de închiriat în Clinica Ioana sectorul 6 metrou Gorjului la 5 minute,Maniu, sectorul 6, Militari.
Clinica are toate dotările,inclusiv o rampă pentru cărucioare,iar suprafața cabinetului e 15 mp.Ideal pentru un punct de recoltare analize medicale care a activat cu succes în spațiu.In Clinica mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicină generală.Zona este puternic populată iar pacientura este formată în cei 5 ani de funcționare.In prețul chiriei de 450 euro,intră și plata utilităților: curent căldură apă cablu TV...,achitate de proprietar.

Pret: 450 euro

Mentiuni: Exclus stomatologie Costul utilita?ilor este inclus în chirie.

inchiriez cabinet Drumul Taberei

Inchiriez tura 6 ore in cabinet dentar in Drumul Taberei,Bucuresti,cabinet recent preluat de mine ,70 mp,foarte mult spatiu,dotare suficienta,activ,pacientură,a fost in posesia a 3 doamne foarte dragute care au iesit anul acesta la pensie.
Costurile sunt: 250 de euro/6 ore plus cheltuielile calculate plus TOATE taxele ce trebuiesc platite. Exista posibilitatea extinderii ulterioare a programului avand in vedere ca eu sunt activ in Germania si voi lucra in Romania numai in week-end,pentru o lunga perioada.


Pret: 250 eur

Mentiuni: Mentiuni: persoanele interesate pot fi ajutate intr-o prima faza cu materiale stomatologice de calitate/Germania. Chiria se incaseaza initial in avans pe o luna(cei 250 de eur).

De Inchiriat spatii pentru acivitati medicale sau conex

Spatiul este in incinta Policlinicii Malcoci

Pret: -

vand praxis m.f.

CMI m.f.,+800 asigurati,situat central,dotari corespunzatoare(2 calculatoare ,3 imprimante,copiator,scaner,telefon propriu,internet)

Pret: negociabil

Tura cabinet dentar

Cabinet stomatologic central, cu o vechime de peste 15 ani ofera spre inchiriera contratura. Program flexibil, sambetele disponibile.

Pret: 250E

Mentiuni: Deschis la sugestii

Inchiriez tura cabinet stomatologic

Inchiriez tura in cabinet stomatologic modern cu 2 unituri, sigilator, autoclav clasa B . Cabinetul este in imediata apropiere de Plaza Romania.

Pret: 250 E

Mentiuni: Rog seriozitate

iNCHIRIEZ CABINET COMPLEX REZIDENTIAL MILITARI

Inchiriez pentru o tura cabinet medical situat in apartament nou, la parterul unui bloc in coplexul rezidential Militari Residence.Apartamentul e spatios si luminos, are 2 bai,bucatarie, sala de asteptare pentru pacienti,gresie, faianta, utilitati.Se cauta un medic de familie sau un psiholog-logoped-neurolog pediatru sau psihiatru pediatru pentru contract pe termen lung. Se pot lua in considerare medici de orice specialitate, mai ales din specialitatile inrudite cu pediatria .
Posibilitate de pacienti foarte mare, complexul avand peste 15000 locatari.La cerere se pot trimite poze prin mail .

Pret: 180 EURO LUNAR

Inchiriere stomatologie

Ofer spre inchiriere una sau doua ture in cabinet stomatologic, sector 2, zona Colentina. Relatii la nr. de telefon 0745.38.62.33.

Pret: -