Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2168 anunturi.

Praxis medicina de familie

Vand praxis medicina de familie in Bucuresti, sector 5, 2200 pacienti, incepand cu data de 01.01.2022

Pret: -

Inchiriere cabinet sau ture

Inchiriere sau colaborare cabinet 13 Septembrie-Sebastian. Cabinetul modern prevazut cu 2 grupuri sanitare si 2 scaune. 2 clinci de radiologie la 5 minute cu care colaboram.
Locuri de parcare pacienti, acces din strada, trafic intens pietonal.

Pret: 500

Mentiuni: cabinet stomatologic modern

Închiriez Clinica dentara

Închiriez Clinica dentara,suprafața 56mp,2unituri dentare. Menționez ca este nou renovată și utilată. Se vinde la prețul de 15000eur(2 unituri,autoclav Italia,compresor-totul nou) și se poate inchiria spațiul la prețul de 500 EUR/luna(totul este facturabil).

Pret: 500 EUR/luna-2 unituri

Mentiuni: Sectorul 5

Vand Clinica dentara

Vand Clinica dentara(2unituri dentare), apt 56mp(2camere),autorizat și avizat. Cabinetul are vechime 20 ani și a fost renovat total acum 2 ani(renovat,aparatura,centrala proprie). Este situat la p/8 intr-un bloc din 1985. Zona este una cu un vad deosebit. Se poate achiziționa cu/fără spațiu. (Menționez ca are destinație medicala și in acte).

Pret: Negociabil

Mentiuni: Zona Margeanului,sectorul5.

Vand cabinet stomatologic

vand apartament 2 camere transformat in cabinet stomatologic ( sala de asteptare,camera sterilizare, 2 camere cabinete si 2 bai ) complet utilat. este in zona iancului/ megamall.pentru mai multe detalii si poze ma puteti contacta.

Pret: 95000euro

cabinete medicale

oferim spre inchiriere cabinete medicale intro clinica de stomatologie de lux in zona Pipera, Iancu Nicolae

ideal dermatoestetica, med de familie....

Pret: -

Mentiuni: clinica cu flux de pacienti , pozitie cu dubla deschidere pe bul pipera, parcarea privata.....

Închiriez tura/ tot unitul zona Obor

Închiriez tura in cabinet stomatologic in zona Obor , pe șoseaua Colentina , cu tot ce este necesar funcționarii

Pret: 1700 RON

Vand cabinet stomatologic S1

Cabinet stomatologic,cu 2 scaune,dotat complet,in functie,autorizat,in apartament cu 4 camerecochet,la parter,langa parcul Regina Maria.
Esteconform normelor DSP,cu 2 i trari(una separata de bloc),2 grupuri sanitare,proaspat reabilitat,cu centrala proprie noua.

Pret: 185.000 euro

Mentiuni: Se vinde complet: imobil+dotari

Inchiriez cabinet zona OBOR - Dna Ghica

Cabinet modern ,unit nou , in cadrul unei mini-clinici cu 3 unituri dentare,receptie,sala asteptare,super vad (vechime 14 ani) , Str. Otesani 10 ,2wc,autoclav,etc. Totul functional . 450Euro /unit . Se pot inchiria 2 unituri din cele 3 ! Doar pe baza de contract pe perioada lunga !

Pret: 450

Inchirieri cabinete medicale / colaborare specialitati medicale

Clinica Medicala multidisciplinara, ofera spre inchiriere cabinet medical / sau si colaborare (tura/contratura); Pentru diverse specialitati Medicale inclusiv Medicina de Familie sau si alte competente medicale sau conexe actului medical;
Clinica medicala situata intr-o zona ultracentrala,sector.1, dispune de mai multe specialitati medicale,medicina de familie, si investigatii:ecografii diverse-laborator propriu de analize medicale.

Pret: negociabil

Mentiuni: Spatiul centrului Medical este fuctional cu minimea dotare,mai sunt la dispozitie cu acces:sala de tratament-cab.de sterilizare,2 grupuri sanitare (personal+pacienti),receptie si sala de asteptare.

Cedez contract comodat

Cedez contract comodat si vand cabinet renovat si utilat in luna iunie,totul nou,in garantie,vad bun,clientela formata,in jud.Timiș

Pret: 20000 eur

Inchiriere cabinete stomatologice in clinica

Centrul Medical Mediclinic din Bacau,str.Mioritei nr.7C inchiriaza 2 cabinete medicale stomatologice,complet echipate la etajul 2 al clinicii.Pana in momentul de fata cele doua cabinete au fost operate de catre clinica si acum dorim inchirierea lor.Etajul 2 al clinicii este dedicat integral serviciilor de stomatologie si are circuite complet adaptate cerintelor DSP.
Cabinetele beneficiaza de sala de asteptare spatioasa,vestiar personal,sala ptr sterilizare,baie pacienti si baie personal.Incalzirea se face cu centrala proprie si beneficiaza fiecare de aer conditionat.
Cabinetul mov-are o suprafata de 20 mp,este dotat cu unit,autoclav,mobilier si solicitam la inchiriere completa(pot fi 2 ture) suma de 700 euro.Pentru o tura solicitam suma de 400 euro.In aceste sume sunt cuprinse si cheltuielile cu utilitatile
Cabinetul albastru este dotat cu mobilier high class,unit,autoclav,microscop endodontic si instrumentar general si de chirurgie.
Pretul solicitat este de 1000 euro(complet) sau 600 euro/tura.
In aceste sume sunt cuprinse si utilitatile(apa,curent,gaz),nu exista alte cheltuieli de intretinere.

Pret: 2000

Vanzare praxis medicina de familie

Vand praxis medicina de familie in municipiul Sebes, jud. Alba, (peste 1500 pacienti ), incepand cu data de 01.12.2021

Pret: negociabil

Inchiriez cabinet stomatologic zona Nerva Traian

Inchiriez cabinet stomatologic amenajat si utilat modern, zona Nerva Traian, semi-stradal. 2 unit-uri , sterilizare, 2 bai, sala de asteptare. Detalii la telefon sau whatsapp.

Pret: -

Vand clinica dentara si centru de radiologie

Se vinde clinica dentara si centru de radiologie dentara in zona obor
Detalii la tel 0769068347

Pret: 160000 euro