Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2995 anunturi.

Inchiriere cabinet in clinica stomatologica

Clinica stomatologica nou infiintata, dotata cu aparatura de ultima generatie, situata in zona rezidentiala a Bucurestiului-cartier Aviatiei, sector 1.Accesul este facil, clinica fiind situata la 8 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu, la 2 minute de statia ratb,iar locurile de parcare nu sunt o problema.

Pret: 350 € o tura, sau 600 € doua ture

Mentiuni: Se poate inchiria si o singura tura( 6 ore), sau ambele ture(12 ore)

Inchiriere spatiu medical

Clinica medicala inchiriaza un spatiu de 23 mp pretabil pentru cabinet medic specialist, punct recoltare analize, recuperare medicala, kinetoterapie, medicina alternativa, nutritie etc.
Spatiul este situat in apropiere de Piata Alba Iulia, intr-o casa noua (la parter) cu intrare separata si este structurat astfel:
Cabinet 12 mp
Sala asteptare 8 mp
Baie 3 mp
Serviciile incluse: serviciu alarma si paza, conexiune internet si tv, incalzire, apa, deseuri menajere.
Spatiul este autorizat DSP si colegiul medicilor.

Pret: 350 euro

Vanzare cabinet medical

Ofer spre vanzare cabinet medical de familie, atat praxis (de peste 2500 pacienti ) si cu posibiliate de centru de permanenta !!!!Cabinetul, proprietate personala, cumparat de la Primarie, se afla in jud.Hunedoara, mediul urban, zona turistica, la mai putin de 100 km de Deva !!!!Cabinetul este complet echipat, dotat ultramodern, fara datorii !!!!!

Pret: negociabil

Mentiuni: Pentru informatii suplimentare, trimiteti mesaje la telefonul 0741292532 (nu sunati...., dupa mesaj va voi apela eu ) sau intrati pe kampas_adi@yahoo.com

Tura brancoveanu piata sudului

Ofer tura in cabinet dentar situat stradal intre statile de metrou brancoveanu si piata sudului. Ofer unit dentar 1 an vechime mobilier autoclav B.aer conditionat 2 grupuri sanitare

Pret: 1700 lei cheltuieli incluse

Mentiuni: Seriozitate

Cabinet stomatologie sect 4


Inchiriez cabinet stomstologie zona Brancoveanu sect 4.cabinetul este la parter de bloc si are un unit sala asteptare grup sanitar si sterilizare.este utilat cu autoclav clasa b unit compresor mobilier, lampa foto ,sigilator pungi piese mana ,tv , ac .loc parcare ,reclama stradala la bulevard .se poate inchiria si tura pt 290e. portofoliu consistent de pacienti.valabil pt srl.cmi sau pfa

Pret: 560

Mentiuni: 560e tot cab sau 290 e tura

inchiriez cabinet in clinica medicala

Inchiriez cabinet in clinica medicala.
Cabinetul este mobilat iar toate utilitatile sun incluse in pret:( apa calda/rece, caldura, internet, telefonie mobila, receptie,)

Pret: 1500 lei

CABINET GINECOLOGIE - INCHIRIERE - CLINICA ZONA DECEBAL

Cabinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o tura - 6 ore/zi, 5 zile/saptamana in 2 schimburi (08:00-21:00) - disponibil de la 1 septembrie 2018.
Cabinetul are autorizatii, urmeaza sa fie dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Programarile si incasarile serviciilor prestate se vor face de catre chirias.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne sunati.

Pret: 1200 EURO

Tura brancoveanu piata sudului

Ofer o tura in cabinet dental modern.ofer unit dental mobilier autoclav B 2 grupuri sanitare ac.zona circulata intensive.

Pret: 280e

Mentiuni: Seriozitate

VAND/CEDEZ PRAXIS

Cesionez praxis com. TARTASESTI, JUD. DB ( la 15 km de Bucuresti), 1200 de asigurati. Detalii in privat.

Pret: -

Închiriez cabinet stomatologic in Targu Jiu, clientela formata

Închiriez cabinet stomatologic situat in Targu Jiu, str 1 Decembrie 1918 nr 44, pun la dispozitie aparatura si clientela deja formata(cabinetul functioneaza de 10 ani si are un renume bun in cartier).Zona este intens traficata fiind in apropiere de Piața Mică și de liceul Ecaterina Teodoriu. Utilități încălzire centrală, clima. Spațiul dispune de sala de așteptare și toaleta pacienți.

Pret: 200 euro

Inchiriere cabinet medical in Herastrau

Inchiriez cabinet medical, 25 mp, cu baie proprie si terasa mare.
Cabinetul este situat in cadrul unei clinici medicale, in zona Herastrau. Conditii de lux.

Pret: 550 euro

Mentiuni: Utilitatile sunt incluse in pretul inchirierii

Inchiriere cabinet stomatologic Herastrau

Inchiriez tura cabinet stomatologic situat in clinica medicala, zona Herastrau.
Conditii de lux, baie proprie si terasa.

Pret: 500 euro

Locatie pentru evenimente medicale

MedHub va pune la dispozitie un spatiu nou, modern, potrivit ca si destinatie perfecta pentru prezentari, workshop-uri, choaching, evenimente corporate sau private. Extrem de aerisit si luminos, cu o terasa generoasa cu multa verdeata, locul in sine induce atat participantilor cat si speaker-ilor o stare de confort si concentrare maxima . Capacitatea salii este de aproximativ 40 de locuri, iar locatia se afla in sectorul 1 al capitalei in zona de nord in proximitatea parcului Herastrau.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la nr.: 0754825067

Echipa MedHub

Pret: -

Vand proiect Start up Nation aprobat pentru cabinet dentar

Vand proiect Star up Nation aprobat pentru cabinet de medicina dentara in Bucuresti.

Pret: -

Praxis medicina de familie

Caut medic de familie pentru preluare praxis medicina de familie in Negresti,jud.Vaslui, 2056 asigurati/ 2694 inscrisi,cu posibilitatea de a creste lista,cabinet complet echipat,spatiul este concesionat de la primarie, 30 km de Vaslui / 40 km de Iasi,posibilitate de naveta din Iasi f.buna,asfalt din statia de microbuz pana la cabinet,centrala pe gaz,locuita de serviciu.

Pret: -